arkadaş hepinize çok teşekkür eederim.
dualarınız sayesinde çok şeyi atlattım şimdiye kadar..hep aklınızın bir köşesinde olayım.
dilekcim zaman zaman dolunayı da kullanıyoruz ama bu ay değil.ilk sayfadaki açıklamamı okursan daha iyi anlayacaksın.
bence biraz daha sık dişini,güzel bir saat vereceğim.
arkadaşlar merhaba,özledim sizi..
bu ara sınava hazırlanıyorum biliyorsunuz.10-11 aralıkta sınavlarım.zamanım iyice daraldı,derslerim bir o kadar ağırlaştı.
üstüne birde sağlık sorunlarım,durmadan hastaneye gidip geliyorum,moralimm sıfır..
ihmal ettim sizleri haliyle,üzgünüm..
bu ayın ilk alternatifi 16-18 arası..saatlerini sonra vereceğim ama bu kadarını yazayım dedim yanlış birşey yapmayın diye.(ayın 10 olabilir falan yazılmış )
17 si için saat vereceğim bölgelere göre allah izin verirse.
ikinci alternatif çok kısa olacak.yarım gün bile değil sanırım.o da 24 ü olması lazım.
özel mesajlar birikmiş.sınavdan sonra bakacağım,daha var nasılsa ayın 16 sına..
yeni gelen arkadaşlara yardımcı oluyorsunuz,çok teşekkür ederim hepinize.
sizleri seviyorum :)
aycangül ya valla bak oğlanı uyuttum ama ben uyuyamadım.. inan sırf sana msj atmak için nete girdim, ne zamandır yok bu kız bi sıkıntı var bunun başında diye.. çok şükür dün gece girmişsin nete, rahatsızmışsın ama olsun iyisin maşallaah, hala tarihlerin peşinde olduğuna göre..aman aman maşallah.. rahatsızlığın içinde umarım çabuk kurtulursun, Allah şifa versin canım.. iyi olmana sevindim.. sınavlarda da kolay gelee..
ya bende dolunay için seviniyodum dedikleri gibi 10 u gibi olacak diye. şimdi sen 16 sı diyon, valla ben mağara adamına dönecem o zamana kadar.. doğumdan beri ellemiyom hiç bi yere sırf senin tarihlere uycam diye, bi 10 gün daha nası beklicem yaa.. koca beni boşayacak..
Hoşgeldin aramıza.Aycangül bu ayın tarihlerini daha yazmadı ama dolunay 10 aralık kızlar.Bişey olurda aycangül yazmazsa aklınızda bulunsun.
bu ara sınava hazırlanıyorum biliyorsunuz.10-11 aralıkta sınavlarım.zamanım iyice daraldı,derslerim bir o kadar ağırlaştı.
üstüne birde sağlık sorunlarım,durmadan hastaneye gidip geliyorum,moralimm sıfır..
bu ayın ilk alternatifi 16-18 arası..saatlerini sonra vereceğim ama bu kadarını yazayım dedim yanlış birşey yapmayın diye.(ayın 10 olabilir falan yazılmış )
ikinci alternatif çok kısa olacak.yarım gün bile değil sanırım.o da 24 ü olması lazım.
aycangül arkadaş 16-18 yazmış.benim reglim dün bitti yani adetimden 11 sonrayan geliyo diğer adetime 18 gün kalıyo bi problem olmaz dimi yani kıllarda erken çıkma gibi bi durum olmaz.kollarımı bacaklarımı koltuk altımı alalı bir ay olucak o tarihlere kadar iyice uzar bana uyuyo gibi geliyo tarihler ama inşallah saatleride uyar.1yaşında kızım var biraz yaramaz ondan fırsat bulabilirsem inaşşalah yapıcam.yaza kadar tüylerimden kurtulmak istiyorum
belli bi saat varmı yoksa ayın 10unda herhangi bi saat alabilirmiyiz
kızlar bende denemek ıstıyorum bunu felaket bı topik olmus bu bayıldım tam benlık acaıp sorunlarım var benımde neredeyse 15 gunde bır uzayan tuylerım var agda olmasına ragmen acaıp rahatsız edıo benı bende yapmak ıstıyorum ama hamıleyım herangı bı ters etkısı olmaz heralde dımı??
çok sağol..
güzel sonuçlar..çok sevindim..daha da iyi olacak..
bu arada geçen ay 19 u ve 20 si için saat vermiştim.iki hafta bitti,üçüncü haftaya giriyoruz..uygulayan arkadaşlar bu hafta paylaşmayı ihmal etmesin lütfen!arada girip gözatmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?