Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

yeni gelen gelen arkadaşlar aycangülün neye göre bu tarihlere ulaştığını çok sorgulamasın çünkü internet ortamında fikir hırsızlığı olabiliyo. sadece her ay ilk sayfada güncellenen tarihlere göre ağdanızı yapın ve sonuçları paylaşın. budur..

o belli olmuyo ben 2 aydır yapıyorum bu yöntemi 2sindede gündüz vaktiydi akşam olursa yapamam ben çünkü kuaförde yaptırıyorum kendim cesaret edemem

Valla ayin 10 diyenlerden biri bendim,
kusura bakma canim ben iki aydir yontemini uyguluyorum ikiside dolunaya denk gelince bu ay yine oyledir diye dusunmustum

doğru söylüyosun bende bilmediğim için yorum yaptım mutlaka bibildiği vardır ilk defa yapıcam ayın 17sini bekliyorum sabırsızlıkla saatlerinide merakla bekliyorum

17 sindemi alıncakmış ben anlamadım daha tarih verilmemiş gördüğüm kadarıyla 17 siyse iyi ozaman ben zamanından önce almakzorunda kaldığımiçin ozamana kadar bayabi çıkarlar benimkilerin maşalahı var sanki suluyorum onları öyle büyük bi hızla büyüyolarki keşke saçlarımda öyle uzasalar

hiç ssorma ya saçlarımız uzasın diye bakım yaparız kıllar çıkmasın diye bi o kadar şey daha.benimkilerde çabucak uzuyolar ya kökler kuvvetli maşşalh demiyim dahada kuvvetlenmesinler sonra nazar deysinde kurtuluyım şunlardan

aycangül bu ay 4 ay sonra kollarımı almıştım henüz çıkmadılar tertemizler çok şükür
koltukaltlarım ince şekildeler
bacaklarımda da çıkmayan bölgeler çoğunlukta sanırım çıkanlar kasım ayında deri altında olanlar galiba
sonuç olarak çok memnunum canım. Allah razı olsun bitanem

özür dilerim ama ben anlamdım 4 ay önce kollarını aldında artık yokmu tüylerin yoksa 4 aydır ağda yapıyosun bu verilern tarihlerdede oyüzden mi çıkmıyo

özür dilerim ama ben anlamdım 4 ay önce kollarını aldında artık yokmu tüylerin yoksa 4 aydır ağda yapıyosun bu verilern tarihlerdede oyüzden mi çıkmıyo

canım ben cevap vereyim.hatırladığım kadarıyla temmuzun son hafftası almıştı.
4 ay önce yani..

Son düzenleme:
bu ayki tarihlerin aciklanmasini merakla bekliyorum.bu ikinci ayim olacak henuz etki goremedim ama umutluyum

merhaba Aycangül bu ayki tarihleri bende bekliyorum sabırsızlıkla umarım denk gelir günler

aynen vala arkadaşım nedir bu bizimçekimiz istemediğimiz tüyler süper hızla büyürken saçlarımız okadar bakım yapmamaıza rağmen bırak uzamayı patır patır dökülüyo bu ne ya ömrümüz bunlarla uğraşmakla geçiyo keşke nazar değsede çıkmaslar benimkilerinde maşalahı var sinirlrimbozuluyo vala :18:

karar vermene yardımcı olur mu bilmiyorum ama önyargını kırar belki:)

farmasi kolunu temmuzun 2.alternatifinde aldı.
1.alternatif dolunay dönemiydi.üstelik temmuz dolunayı etkili olan 3 dolunaydan biri.(bende bunu kullanmıştım malesef)
yazdığı gibi 4 aydır kol tüyleri çıkmıyor.ben her ay,hatta her konuşmamızda "kollarında hala tüy çıkmadı mı" diye soruyorum. face ve msn den de takibe aldım olayı:)
belli ki artık çıkmayacaklar !

geçen ayla ilgili de güzel geri bildirimler oldu.
elbetteki farklı durumlar da olacaktır kişisel farklılıklarımızdan dolayı. (örn dönemdeki hormonal bir farklılık)

yine de sen hangisinde iyi hissediyorsan o zaman yap derim. inanç çok kuvvetli bir duygudur. inanmadığın birşeyi uyguladığında evren sana "işte bak,haklıyım" dedirtecek sonuçlar hazırlar.

belkide gezegenler sana bir güzellik yapar bu hafta sonu, belli mi olur:) yukarısı sürekli değişim halinde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…