• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

o zamn hemen cevap veriyim sanaaa aycangüll :) etkisine göre sıralarsak:
1)bacaklarım:16: hala çıkmadı pürüzsüzler..
2) bikini bölgem.. ekin ayındakiler çıktı anladığım kadarıyla kasımda aldıklarım yok daha ortalıkla yarım yamalak yani..
3)koltuk altım :20: heralde sürekli terlediğimiz için buraya zor etki edicek bu yöntem.. aldığım hafta çıkmaya başlıyor densiz:19:
benim sonuçlar böyle :) geçmiş olsun ..

vallahi olumlu sonuçları duyunca çokheycanlanıyorum biran önce yapıp sonuçlarım görmek istiyorum inşallah bende de etkili olur

canım 18 gün uzun bir süre bence yapabilirsin benim bu ay ayın 8-9 gibi yapmam lazım bekleyemicem ama ayın 24 ne kadar çıkanlar olursa ozaman yapmayı düşünüyorum ve adetimede yaklaşık olarak 5-6 günlük bi süre kalmış oluyo malesef bu ayki tarihleri kaçırıyorumm:50:

sevindim çok sağol.sabırsızlıkla bekliyorum

ayrıca aycangül saat veriyo bölgelere göre mesela istanbul için ayrı antalya için ayrı trabzon için ayrı yurt dışı için ayrı bölge bölge yani daha etkili olduğunu söylüyo. bu yüzden saatinde önemi var tabi çocuk varmış sende denk gelmeyebilir ama enazından günü tutturmaya çalış sen yinede..

ne yapalım münkün olduğunca uymaya çalışıcam

oh oh super kızlar yaa insallah tamamen kurtulurumm yaa kızlar ınternette dolunay için 10 aralık tarıhını vermıs benım kafam karıstı simdi bu konun sahıbı arkadas yazmassa bıde ben tedırgın olurum ıyıce :))

evt benim de kafam karışmıştı çünkü 10 aralık dolunay görünüyor ay takviminde...
ama aycangül arkadaşımız demiş ya herzaman dolunaya bakılmıyor diyeee..

bende baktım ay takvimine 10 aralık yazıyodu am aycangülün dediğine göre her zaman dolunaya göre olmuyomuş demekki vardır bi bildiği eğer görürse bu yazdıklarımızı cevap yazarsa sevinirim

Aycangül,
ilk sayfada, "hatta daha çok dolunaya odaklanmıştım.hem araştırmaya hem de denemeye devam ettim..(tabi benimle birlikte buradaki birçok arkadaşımda denedi)
ayrıca yine burada paylaşılan bilgiler de çok işime yaradı..
geçen bir yılı aşkın sürede bu işin dolunaydan ibaret olmadığını anladım..
yıl içinde sadece üç dolunayın etkili olduğunu,bunların dışında ise başka tarihlerin daha önemli gördüm..
şimdi bu tarihleri sizlerle paylaşıyorum..her ay bu mesajı güncelliyor ve uygun tarihleri yazıyorum.."
yazmıştı.

Yani bazı aylarda dolunay dışında, daha etkili tarihler olduğunu söylüyor. Bu tarihleri nasıl belirlediğini ben dahil pek çok kişi merak ediyoruz. :3:

vallahi olumlu sonuçları duyunca çokheycanlanıyorum biran önce yapıp sonuçlarım görmek istiyorum inşallah bende de etkili olur

inşallah canım yaa :) ama ilkten etki etmezse hemen üzülme kimisinde zamanla etkili oluyo :)

ben bir hafta önce yolculuğa çıkcam için almak zorunda kaldım ya en baştan olcak gene böyle sorunlar çıkınca sinirlerim bozuluyo gene verilentarihte artık olduğu kadarını almaya çalışıcam ama nekadar olabilirki çok moralim bozuldu bu yüzden :14:

Aycangülcüm demişsin her zaman dolunaya bakılmıyor diye.Peki niçin ayın 17si.ay küçülen fazda ama niye dolunay değilde bu tarih?

arkadaşlar bu dolunayla ilgili kafa karışıklığı nereden çıktı birden bire anlayamadım ben.

ben aylardır araştırma sonuçlarıma göre tarih veriyorum.arkadaşlarım dolunayla değil verdiğim tarihlerle bu güzel sonuçları aldılar.

yine de isteyen dolunayda alabilir..bunu dolunayın da aynı derecede etkili olduğundan yazmıyorum.sadece herkesin özgür kararına bağlı olduğundan yazıyorum.

tabi ki bazı aylarda dolunayda etkili ve etkili olduğunda o tarihi veriyorum zaten.

rica ediyorum ilk sayfaya eklediğim açıklamayı okuyun.

benim de bacaklarımda seyrelmeler var :32:
bikini bölgemde ise cılız cılız çıkıyorlar.
:))

çok teşekkürler aycangül :)

aycangül ya valla bak oğlanı uyuttum ama ben uyuyamadım.. inan sırf sana msj atmak için nete girdim, ne zamandır yok bu kız bi sıkıntı var bunun başında diye.. çok şükür dün gece girmişsin nete, rahatsızmışsın ama olsun iyisin maşallaah, hala tarihlerin peşinde olduğuna göre..:34::34: aman aman maşallah.. rahatsızlığın içinde umarım çabuk kurtulursun, Allah şifa versin canım.. iyi olmana sevindim.. sınavlarda da kolay gelee..

ya bende dolunay için seviniyodum dedikleri gibi 10 u gibi olacak diye. şimdi sen 16 sı diyon, valla ben mağara adamına dönecem o zamana kadar.. doğumdan beri ellemiyom hiç bi yere sırf senin tarihlere uycam diye, bi 10 gün daha nası beklicem yaa.. koca beni boşayacak.. :35:

çok teşekkür ederim hassasiyetin için.bebeğini güle güle,sağlıkla büyüt.

evet biri 10 u demiş,geriye dönüp bakamıyorum zamansızlıktan..
benden duymadıkça kendinizi hazırlamayın..
ben hiç 10 u demedim.
hatta dolunayda demedim,demem mümkün değil zaten.
birisi epilasyon tarihi,1.alternatif.2.alternatif gibi uzun tabirler yerine kısaca dolunay demiş galiba; mesele almış başını gitmiş.

tek tek yazmaya vaktim yok biliyorsunuz.
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.desteğinizi hisssetmek beni gerçekten çok mutlu ediyor.hepinize sevgiyle sarılıyorum.

en kısa zamanda ilk sayfaya ekleyeceğim tarihleri ve saatleri..

tek tek yazmaya vaktim yok biliyorsunuz.
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.desteğinizi hisssetmek beni gerçekten çok mutlu ediyor.hepinize sevgiyle sarılıyorum.

en kısa zamanda ilk sayfaya ekleyeceğim tarihleri ve saatleri..

aralık ayı tarihlerini beklemekteyiz aycangülcüğüm :16:

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim hassasiyetin için.bebeğini güle güle,sağlıkla büyüt.

evet biri 10 u demiş,geriye dönüp bakamıyorum zamansızlıktan..
benden duymadıkça kendinizi hazırlamayın..
ben hiç 10 u demedim.
hatta dolunayda demedim,demem mümkün değil zaten.
birisi epilasyon tarihi,1.alternatif.2.alternatif gibi uzun tabirler yerine kısaca dolunay demiş galiba; mesele almış başını gitmiş.

aralıkta olur, ilk alternatif genelde 10lu bigünlerde, diğeri de 20li bigünlerde oluyor.
ayrıntısını tabii ki aycangül bilir:34:

benim bu dediğimi mi kastediyorsun acaba canım :26::26:
ben direk 10u demedimdi ama :26:

inşallah canım yaa :) ama ilkten etki etmezse hemen üzülme kimisinde zamanla etkili oluyo :)

yok zaten hemen etki etmesini beklemiyorum ama bir an önce ayın 17si geisin istiyorum hiç bu kadar ağda yapmak için heycanlanmamıştım.inşallah saatlerine de uymaya çalışıyorum.şey sorucam genelde ağdayı gecemi yapıypsunuz gündüz saatlerine denk geliyomu bu saatler

arkadaşlar merhaba,özledim sizi..
bu ara sınava hazırlanıyorum biliyorsunuz.10-11 aralıkta sınavlarım.zamanım iyice daraldı,derslerim bir o kadar ağırlaştı.
üstüne birde sağlık sorunlarım,durmadan hastaneye gidip geliyorum,moralimm sıfır..
ihmal ettim sizleri haliyle,üzgünüm..

bu ayın ilk alternatifi 16-18 arası..saatlerini sonra vereceğim ama bu kadarını yazayım dedim yanlış birşey yapmayın diye.(ayın 10 olabilir falan yazılmış )
17 si için saat vereceğim bölgelere göre allah izin verirse.
ikinci alternatif çok kısa olacak.yarım gün bile değil sanırım.o da 24 ü olması lazım.

özel mesajlar birikmiş.sınavdan sonra bakacağım,daha var nasılsa ayın 16 sına..

yeni gelen arkadaşlara yardımcı oluyorsunuz,çok teşekkür ederim hepinize.
sizleri seviyorum :)

aycangül çok geçmiş olsun. tarih de bayağı geç olacakmış,tüylerim de uzadı :37: ilk alternatifi kullanabilcem, neyse hayırlısı

Back