şu kil tüy yüzünden çok muzdaribım çok yöntem denedim.en son ki yöntemin hülya leyla çabukcunun bitki derman ürünleri oldu.eskiye göre incelme var fakat hormon bozukluğu var bende.her geçen gün başka yerlerde çıkmaya başladı.yüzümde çıkmaya başladılar artıkdoktora gidicem tedavisi neyse olucam.bu bitkidermanla birlikte sizin verdiğiniz tarihleride takıp edicem.ınşallah başarılı olurum,aycangülcum eğer dediklerin gerçekten tutarsa çok dua edicem sana :) tabi öncelikle aralık ayının tarihi yazmalısın artık
Gecen ay tarihleri kacirdim diye beklettim bu ay yakalicam insallahTarih ve saatler Türkiyeye göre verilmis ben isvicredeyim arada 1 saat var ona göre ayarlamaliyim sanirim
dilekkkcim hülya çabuk un malzemelerini nasıl ve nerden buldun?şu an aklımda değil ama zor bulunacak malzemelerdi galiba.bi hatırlatsana o malzemeleer neydi.aycangülün verdiği tarihlerde epilasyonumuzu yapalım onlarıda kullanalım.neydi omalzemeler yada otlar..
tatlım ınternetten ve eczanelerden bulabilirsin.set halinde satılıyor.seti 120lira.5ay kadardır kullaniyorum.bi azalma göremedim ama incelme kil köklerinde zayıflama var.ama ben şuanda daha masrafsız ve kesin çözüm yöntemleri araştırıyorm.biri epilamor biri dermonox,kullanan arkadaşların yorumlarıni beklıyorum.fayda ediyorsa onlardan birini almak ıstiyorum.şimdilik bitkidermana devam :)
teşekkürler dilekkk.demek pek bir azalma olmadı.yaa en iyisi bu tarihlere uyarak almak...ben çok faydasını gördüm zaten bu tarihlerin.leyla çabuk ün yapmış birisi olunca bu tarihlerle daha çabuk bitsin diye düşünmüştüm..
arkadaşlar merhaba,özledim sizi..
bu ara sınava hazırlanıyorum biliyorsunuz.10-11 aralıkta sınavlarım.zamanım iyice daraldı,derslerim bir o kadar ağırlaştı.
üstüne birde sağlık sorunlarım,durmadan hastaneye gidip geliyorum,moralimm sıfır..
ihmal ettim sizleri haliyle,üzgünüm..
bu ayın ilk alternatifi 16-18 arası..saatlerini sonra vereceğim ama bu kadarını yazayım dedim yanlış birşey yapmayın diye.(ayın 10 olabilir falan yazılmış )
17 si için saat vereceğim bölgelere göre allah izin verirse.
ikinci alternatif çok kısa olacak.yarım gün bile değil sanırım.o da 24 ü olması lazım.
özel mesajlar birikmiş.sınavdan sonra bakacağım,daha var nasılsa ayın 16 sına..
yeni gelen arkadaşlara yardımcı oluyorsunuz,çok teşekkür ederim hepinize.
sizleri seviyorum :)
canım sabırsızlıkla bekliyorum saatleri....
en kısa zamanda inşallah...
geçmiş olsun aycangülüm.....
ben okadar uzun zamandır bekliyorum ki..üst bacaklarımı 3. ay olacak almadım ve hiç yok sayılır..sadece iç kısımda var biraz.....okadar cansızlaştı ki tüm vücudumdaki tüyler.. .sana çok ama çok teşekkür ederim....
çok sağol..
güzel sonuçlar..çok sevindim..daha da iyi olacak..
bu arada geçen ay 19 u ve 20 si için saat vermiştim.iki hafta bitti,üçüncü haftaya giriyoruz..uygulayan arkadaşlar bu hafta paylaşmayı ihmal etmesin lütfen!arada girip gözatmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?