Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

dilekkkcim hülya çabuk un malzemelerini nasıl ve nerden buldun?şu an aklımda değil ama zor bulunacak malzemelerdi galiba.bi hatırlatsana o malzemeleer neydi.aycangülün verdiği tarihlerde epilasyonumuzu yapalım onlarıda kullanalım.neydi omalzemeler yada otlar..

Gecen ay tarihleri kacirdim diye beklettim bu ay yakalicam insallah Tarih ve saatler Türkiyeye göre verilmis ben isvicredeyim arada 1 saat var ona göre ayarlamaliyim sanirim

Yok sakin oyle yapma,
Hollandanin aydurumunun saatlerine baktigim zaman, dolunay burda yaklasik 3-4 saat gibi daha once oluyor.
Hatta bu ay Hollandada dolunay 10-12-2011 saat 15:38 21 saniyede basliyor.

Googleden bir arastir bakalim isvicrede ay durumlari diye belki detayli bir site cikar..

tatlım ınternetten ve eczanelerden bulabilirsin.set halinde satılıyor.seti 120lira.5ay kadardır kullaniyorum.bi azalma göremedim ama incelme kil köklerinde zayıflama var.ama ben şuanda daha masrafsız ve kesin çözüm yöntemleri araştırıyorm.biri epilamor biri dermonox,kullanan arkadaşların yorumlarıni beklıyorum.fayda ediyorsa onlardan birini almak ıstiyorum.şimdilik bitkidermana devam :)

yazdıklarını okudum tatlım ama pek anlamam bu ay durumlarından aralık için tarih verebilirmisin birde tüy azaltıcı (bioder gibi) krem dolunaydı sürmemizin bi sakıncası varmı
yardımın için tşk şimdiden.........

merhaba bende ilk defa yazıyorum buraya konuyu görüyodum ama önemsemediğim için ne alaka diyodum kendi kendime ama yazılanları baştan beri iyice okudum ve aklıma yattı.zaten keray ağda yapıyoruz sadece dolunaya denk getirmekle ne kaybedriz.benimde reglim bugün yada yarın biter bende tarihleri sabırsızla bekliyorum mutlaka deniycem bende

Hoşgeldin aramıza.Aycangül bu ayın tarihlerini daha yazmadı ama dolunay 10 aralık kızlar.Bişey olurda aycangül yazmazsa aklınızda bulunsun.

teşekkürler dilekkk.demek pek bir azalma olmadı.yaa en iyisi bu tarihlere uyarak almak...ben çok faydasını gördüm zaten bu tarihlerin.leyla çabuk ün yapmış birisi olunca bu tarihlerle daha çabuk bitsin diye düşünmüştüm..

Kızlar saatlerin ne gibi bi etkisi olur, bi etkisi var mıdır yok mudur bilemem ama regl dönemlerimize yakın zamanlarda hormonlarımız daha fazla olduğu için istenmeyen tüyleri bu zamanda alırsak hormonların etkisiyle regl dönemi bittiğinde normalden fazla uzamış oluyor. ben bu yüzden regl dönemi sonrasında sir yaptırmayı tercih ediyorum. bi sonraki regl dönemine kadar rahat ediyorum.

ne kadar zamandr uyuyosun bu tarihlere.ve ne kadar bir etki gördün.birde geceleri mi alıyosun

arkadaşlar merhaba,özledim sizi..
bu ara sınava hazırlanıyorum biliyorsunuz.10-11 aralıkta sınavlarım.zamanım iyice daraldı,derslerim bir o kadar ağırlaştı.
üstüne birde sağlık sorunlarım,durmadan hastaneye gidip geliyorum,moralimm sıfır..
ihmal ettim sizleri haliyle,üzgünüm..

bu ayın ilk alternatifi 16-18 arası..saatlerini sonra vereceğim ama bu kadarını yazayım dedim yanlış birşey yapmayın diye.(ayın 10 olabilir falan yazılmış )
17 si için saat vereceğim bölgelere göre allah izin verirse.
ikinci alternatif çok kısa olacak.yarım gün bile değil sanırım.o da 24 ü olması lazım.

özel mesajlar birikmiş.sınavdan sonra bakacağım,daha var nasılsa ayın 16 sına..

yeni gelen arkadaşlara yardımcı oluyorsunuz,çok teşekkür ederim hepinize.
sizleri seviyorum :)

Son düzenleme:

canım sabırsızlıkla bekliyorum saatleri....

en kısa zamanda inşallah...

geçmiş olsun aycangülüm.....
ben okadar uzun zamandır bekliyorum ki..üst bacaklarımı 3. ay olacak almadım ve hiç yok sayılır..sadece iç kısımda var biraz.....okadar cansızlaştı ki tüm vücudumdaki tüyler...sana çok ama çok teşekkür ederim....

çok sağol..
güzel sonuçlar..çok sevindim..daha da iyi olacak..

bu arada geçen ay 19 u ve 20 si için saat vermiştim.iki hafta bitti,üçüncü haftaya giriyoruz..uygulayan arkadaşlar bu hafta paylaşmayı ihmal etmesin lütfen!arada girip gözatmak istiyorum..

böyle giderse 1 yıla kalmaz biter benimkiler...
ben uygulayamadım o tarihlerde adetimin ilk günüydü..

Aycangülcüm biz de seni seviyoruz,geçmiş olsun canım.Sınavlarında şimdiden başarılar.Duayı okumayı ihmal etme.Allah yardımcın olsun.
Benim koltukaltlarım alınabilcek duruma geldiler,bacaklarımın alt kısımlarında belki alındığında henüz çıkmamış olanlar alınabilecek gibi,üst kısımdakilerde çok uzun sayılmaz.Aslında ben bikini bölgesinden çok umutluydum fakat pek değişiklik yok gibi geldi bana.(Yalnız bacaklarımı koltukaltlarımı,kollarımıverdiğin saatlerde alamamıştım.Tarih olarak uyabildim.Saatlerde sadece genital bölge ve bikini bölgesini alabilmiştim)Yani genel olarak eskiye göre çook iyi durumdalar:)İnce ve az:)))Teşekkürler...Kendine dikkat et...

Aycangülüm çok geçmiş olsun canım:)) Seni burda görmek ne güzell
Ben ayın 19unda özel saatte yaptım epilasyon ama malesef ayın 28 i gibi adet oldum ve bu yüzden galiba bi işe yaramamış...
Bu nedenle kollarım ve yüzüm aynı şekilde ve hatta geçen aya göre daha sert çıkmış durumda...Artık kısmet önümüzdeki aya

canım geçmiş olsun sınavlarında başarılar kolaylıklar . . .
kendine inan . . .
inana inana gir sınavlarına . . .

aycangül bu tarihleri neye göre veriyosun canım.10u diyen bendim.dolunay tarihine göre söyledim.benimkiler 10ununu zor beklıyck derken 17sı dedin.artık ocakta deniycem napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…