Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

süper işe yaramasına sevindim.

çok şeyler okumuştum ama bu gerçekten çok daha güzel...

cnm peki tarihleri neye göre ayarladın..

yani belli bir zamanı adete göre mi belirliyosun.

şimdi biz aralıkta ne yapıyoz ??? ben anlamadım:44:

canim ilk sayfada aycangulun ilk yazisi her ay guncelleniyor o ayin tarih ve saatleri ekleniyor. orayi takip ediyoruz araliginki eklenmemisse yakinda eklenir birkac gune. sonra da oradaki gun ve saatlere gore (hangi secenek regl tarihimizden sonraya denk geliyorsa onu secerek) epilasyonu yapiyoruz bu kadar.

yani adet bittikten sonra şu kadar gün sonra felan diye kurallı birşey yok her ay değişiyor..

doğru mu anladım :)

yani adet bittikten sonra şu kadar gün sonra felan diye kurallı birşey yok her ay değişiyor..

doğru mu anladım :)

canim bunlar ayin hareketlerine gore belirleniyor adetle ilgisi yok. ama her ay 2 farkli secenek sunuluyor. hangisi adetinden sonraya denk geliyorsa o secenegi seciyorsun. cunku adet donemi ve ocnesinde hormonlarda buyuk degisiklik oluyor tuyleri de etkiliyor, aldigimiz bosa gitmesin diye adetten sonraya denk gelen tarihi seciyoruz. olay bu :) aslinda o kadar zor degil aralik tarihleri verilsin goreceksin acik ve net yaziyor aycangul :) kolay gelsin canim

Bu ayki saatler bende pek işe yaramadı nedense:26: Dört gözle önümüzdeki tarihleri bekliyorum desem yeridir İnşallah aralık daha iyi olur hepimiz için

yeni tarihler ne zaman güncellenecek aycangülcüm..değil almayı tarihleri bile önceden görmek istiyoruz sanki..o bile heyecan ve mutluluk veriyor..

teşekkür ederim cnm

açıklaman için..

umarım kurtuluruz..

azıcık bile farketse yine büyük bişeydir bence..

süper işe yaramasına sevindim.

çok şeyler okumuştum ama bu gerçekten çok daha güzel...

cnm peki tarihleri neye göre ayarladın..

yani belli bir zamanı adete göre mi belirliyosun.

ben ilk alternatifte alıyorum çünkü adetimin bitiminden 5-6 gün sonraya denk geliyo. aslında istesem 2. alternatife de yetişiyorum ama bu sefer bir sonraki adete yaklaştığı için riskli. çünkü adet yaklaştığında ve adet döneminde tüyler çok hızlı uzuyor.

QUOTE=Lilruba;21949137]bu bahsettiğiniz tarihler hangisi
arkadaşım[/QUOTE]
aycan ın her ay verdiği epi tarihleri arkadaşım ilk sayfa ilk mesajı okursan aydınlatıcı olacaktır . .

Son düzenleme:
kızlar konuyu yeni gördüm.Dolunay tarihlerini yazabilir misiniz.başlarda geçen idrar sürme olayı fln yok dimi?

Dilek tarihleri Aycangül arkadaşımız her ay güncelliyor.Bir kaç güne kadar yazar,ilk sayfadan takip edebilirsin.İdrar sürme olayı nedir anlamadım :44: ama bizde öyle bişey yok,temiz iş yapıyoruz biz Yapman gereken sadece her ay ilk sayfayı takip edip verilen tarihlerden hangisi reglinden sonraya denk geliyorsa ağdanı o zaman yapmak.Bu arada aramıza hoşgeldin:)

Bu ayki saatler bende pek işe yaramadı nedense:26: Dört gözle önümüzdeki tarihleri bekliyorum desem yeridir İnşallah aralık daha iyi olur hepimiz için

Prensessscimmm üzülme olsun,aycangül bi msjında dua edin de bu ay bana yarasın sonrasında yüzünüzü daha çok güldüreyim yazmıştı.Ona daha çok yaramıştır inşallah :) Bir de bana msj atmışsın ama benim sana yazdığım cvbı aynen iade etmişsin:))) Başka birşey yazmamışsın,okuyamadım...

Son düzenleme:
Bu ay bana çoook iyi yaradı, inanılmaz bi yöntem bu. Gerçi artık ağdayı bırakıcam ama bi ay daha bu yöntemle almak için erteliyorum.

Aycangül,
Tekrar teşekkür ederim. Herkesle ayrı ayrı ilgilendiğin, bütün bayanların ortak sorununu çözmek için elinden geleni yaptığın, her ay üşenmeden tarihleri bize yazdığın için.

Ben ilk defa 11 Kasımda kollarıma ve bacaklarıma uyguladım. Sonuç gerçekten harika.

Aralık ayında da sanırım ayın 10 u gibi olacak. Fakat, o zamana kadar alınacak boya gelemeyecekler.

1) Kollarımda bölgesel boşluklar var, çıkanlar da ince ve az.
2) Bacaklarımın üst kısmı da aynı durumda ve çıkanlar da tüy şeklinde.
3) Bacaklarımın alt kısmında da bölgesel boşluklar oluştu. Bu bölgede çıkanların bir kısmı kıl, bir kısmı tüy şeklinde. 2. alternatifte belki bu bölge alınabilecek duruma gelir.

ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER...

Hoşbulduk.Bende ilk defa bu aY deniycem bakalım heycanlıyım.gerçi şuanda alınablcek durumdalar ama 10una kadar mağara adamına dönmem inşallah

aycangülcüm aralık ayının tarihlerini sabırsızlıkla bekliyorum

herkese kılsız tüysüz günler diliyorum

şu kil tüy yüzünden çok muzdaribım çok yöntem denedim.en son ki yöntemin hülya leyla çabukcunun bitki derman ürünleri oldu.eskiye göre incelme var fakat hormon bozukluğu var bende.her geçen gün başka yerlerde çıkmaya başladı.yüzümde çıkmaya başladılar artık doktora gidicem tedavisi neyse olucam.bu bitkidermanla birlikte sizin verdiğiniz tarihleride takıp edicem.ınşallah başarılı olurum,aycangülcum eğer dediklerin gerçekten tutarsa çok dua edicem sana :) tabi öncelikle aralık ayının tarihi yazmalısın artık

Gecen ay tarihleri kacirdim diye beklettim bu ay yakalicam insallah Tarih ve saatler Türkiyeye göre verilmis ben isvicredeyim arada 1 saat var ona göre ayarlamaliyim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…