mesela ben 6 aydır yapıyorum bacaklar yüzde elli azaldı.. bende geçen ay kollarımı aldım daha önce 300 TL verip iğneli yaptırmıştım bir kısmını, ama bu yöntem işe yaradığı için kollara da başladım.
şimdi biz aralıkta ne yapıyoz ??? ben anlamadım:44:
canim ilk sayfada aycangulun ilk yazisi her ay guncelleniyor o ayin tarih ve saatleri ekleniyor. orayi takip ediyoruz araliginki eklenmemisse yakinda eklenir birkac gune. sonra da oradaki gun ve saatlere gore (hangi secenek regl tarihimizden sonraya denk geliyorsa onu secerek) epilasyonu yapiyoruz bu kadar.
yani adet bittikten sonra şu kadar gün sonra felan diye kurallı birşey yok her ay değişiyor..
doğru mu anladım :)
canim bunlar ayin hareketlerine gore belirleniyor adetle ilgisi yok. ama her ay 2 farkli secenek sunuluyor. hangisi adetinden sonraya denk geliyorsa o secenegi seciyorsun. cunku adet donemi ve ocnesinde hormonlarda buyuk degisiklik oluyor tuyleri de etkiliyor, aldigimiz bosa gitmesin diye adetten sonraya denk gelen tarihi seciyoruz. olay bu :) aslinda o kadar zor degil aralik tarihleri verilsin goreceksin acik ve net yaziyor aycangul :) kolay gelsin canim
süper işe yaramasına sevindim.
çok şeyler okumuştum ama bu gerçekten çok daha güzel...
cnm peki tarihleri neye göre ayarladın..
yani belli bir zamanı adete göre mi belirliyosun.
kızlar konuyu yeni gördüm.Dolunay tarihlerini yazabilir misiniz.başlarda geçen idrar sürme olayı fln yok dimi?
Bu ayki saatler bende pek işe yaramadı nedense:26: Dört gözle önümüzdeki tarihleri bekliyorum desem yeridirİnşallah aralık daha iyi olur hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?