Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangül canım sana nasıl teşekkür etsem azdır. ekimde verdiğin tarihlerde epilasyon yapmıştım. tarihlerle uyguladığım ilk epilasyonumdu. kasımda almadım bile. hala daha almıyorum. aralıkta alır mıyım bilmem. çıkmadı tüyler resmen çıkmadı =) nasıl sevinçliyim anlatamam =) =)

selam aycangül ctesi eşimin en yakın arkadaşı -bir nevi kardeşi- vefat etti, dolayısıyla biz üç gün boyunca ailesinin yanındaydık
ve tüylerimi verdiğin tarihlerde alamadım
gece palaya dönmüş bııyıklarımı
son saatlerde de genital bölgemin bir kısmını alabildim sadece
ee buna da şükür yine de

süper :))))) :13:
darısı başımıza :)

tam zamanını not aldın tabi değil mi ! özel mesaj attım sana...

Son düzenleme:

allah rahmet eyllesin canım,sizlere de sabır diliyorum..
kısmet değilmiş sonraki aylara artık.
ama sen bana tam olarak ne zaman yaptığını tarih saat belirterek yaz özelden,not düşelim.

merhb.aycangül cnm banadaaa genital bölge için tavsiyen?kartuşlu sir alamak istiyom bende önerirmisin?

ben kartuş ağda kullanıyorum çok pratik ama sadece kol ve bacakta. genital bölgenin yapısına uymuyor malesef.ya da ben beceremiyorum.
genenital bölgede eldiven tercih ediyorum.tabi düz bir bölge olduğu için bazen üst kısmına ağda sürüyorum.(bacaklarımı aldıysam ve o an sıcak ağdam varsa)

tamm.daha kalın sürülmesi gerekiyo sanırım aycangül

işte, iki küçük örneğini yaşamışsınız.
acıtmayan ağda olur mu? zaten acıtan ağda değil kılların köklerinden çıkarılmasıdır.ancak kıllar güçsüzleştiğinde acı azalır. acıyı belirleyen ya kılların güçlü olup olmayışıdır ya da o andaki hormonların durumu.
koluma bakıyorum,damarlı bölge kolun iç bölgesi, zaten tüy yok,nasıl acı verebilir !

yeni bir ürün çıktığında ve hararetle anlatıldığında hemen heyececanlanmayalım. 6-12 ay arası bekleyelim.hem sonuçları görmüş oluruz hemde ürün fiyatı şaşırtıcı şekilde düşmüş olur.
örneklerini görüyoruz..mesela bir ürün vardı cilt bakımıyla ilgili . 80 lerle başlayıp çok kısa sürede 20 lere düşmüştü..
bence strateji şu: önce mucize olarak çıkartıp yüksek fiyattan satıyorlar ve asıl bu hızlı satıştan kazanıyorlar !
sonra kullananlar mucize olmadığını görüyor ve özellikle sanal ortamda paylaşıyorlar.sosyal medyanın hızı ve gücü malum,satışlar düşüyor.bu kez hızla fiyatlar aşağı çekiliyor..bu dönemde de "zaten fiyatı çok düştü,denesem önemli bir para kaybetmem" şeklinde düşünenler hedefleniyor !

yaklaşık bir yıl önce tv de saçla ilgili bir ürün izlemiştim.bayanın anlatışı şüpheye yer bırakmıyor.firmanın telefon numaralarını veriyorlardı.düşürmek ne mümkün ! hatların kilitlendiğini söylüyor ekrandakiler. SATIŞ PATLAMASI !!!
şimdilerde ürünün işe yaramadığıyla ilgili asabi yorumlar yayılıyor !!!

tabi ki not aldımm. almaz mıyım hiç =) gerçi kaşlarımı sürekli almaktan bi etki tepki göremedim. maşallah yerindeler ama olsun tek kaş almak bile süper bi duygu =)
hadi darısı başınıza inşallah.

tamm.daha kalın sürülmesi gerekiyo sanırım aycangül

belkide...ama zaman dar ben beceriksiz :)
eldiven daha kolay geliyor..birde yapış yapış olmayışı cezbediyor :)

yinede bu bilgi birçok arkadaşımızın çok işine yaracak,teşekkürler:)

ayrıca özelden de mesajını okudum canım. şu 100 msjımı doldurayım da en yakın zamanda özelden yazıcam sana canım. şimdilik yazamıyorum malesef

belkide...ama zaman dar ben beceriksiz :)
eldiven daha kolay geliyor..birde yapış yapış olmayışı cezbediyor :)

yinede bu bilgi birçok arkadaşımızın çok işine yaracak,teşekkürler:)

yok cnm estafurullah beceriksizlik demeyelimde yapamama cesaretlilik daha çokk

kocaman bir aferin öpücüğü sana
göndermeni bekliyorum :)

bana müsade arkadaşlar
bir ara tekrar bakıcam mesajlarınıza..
akşam yemeğimi yemedim daha :) sonra da orhun ve uygur türkçesi beni bekler
bundan sonra bu iki dilde cevap yazacağım size

bana müsade arkadaşlar
bir ara tekrar bakıcam mesajlarınıza..
Akşam yemeğimi yemedim daha :) sonra da orhun ve uygur türkçesi beni bekler
bundan sonra bu iki dilde cevap yazacağım size

ay biz nasıl çözeceğiz .bizde mi öğrensek ne yapsak...:18::18::18:

arkadaşlar bu tarih olayını anlamadım ben de denemek istiyorum çok tüylüyüm . ne oluır yardıme din hem reglin geçmiş olması hemde dolunayın geçmiş olamsımı gerkiyor. olamdı önümüzdeki ay için tarih verebilirmisiniz lütfen yardım.

aycangül rica etsem ilk sayfaya tarihleri kaçıranlar için bilgilendirici bir şeyler yazabilir misin?
bazılarımızın regl tarihleri ikisi tarihede uymuyor çünkü. ya da müsait olamayabiliyoruz.
böyle durumlarda ne yapmamız gerek? :)

vuuu konuyu yeni gördüm bencee cok mantikli bu. Neden mantikli geldigine gelince gecen ay ne zaman nasil aldiysam killarim igne gibi cikmaya basladi bana batacak diye korkuyorum

Bu ayki tarihleri kacirdim, önümüzdeki ay insallah yakalicam.

Ve bir de sorum var, eldivenle almak nasil oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…