aycangül canım sana nasıl teşekkür etsem azdır. ekimde verdiğin tarihlerde epilasyon yapmıştım. tarihlerle uyguladığım ilk epilasyonumdu. kasımda almadım bile. hala daha almıyorum. aralıkta alır mıyım bilmem. çıkmadı tüyler resmen çıkmadı =) nasıl sevinçliyim anlatamam =) =)
selam aycangül ctesi eşimin en yakın arkadaşı -bir nevi kardeşi- vefat etti, dolayısıyla biz üç gün boyunca ailesinin yanındaydık
ve tüylerimi verdiğin tarihlerde alamadım
gece palaya dönmüş bııyıklarımı
son saatlerde de genital bölgemin bir kısmını alabildim sadece
ee buna da şükür yine de
merhb.aycangül cnm banadaaa genital bölge için tavsiyen?kartuşlu sir alamak istiyom bende önerirmisin?
ben kartuş ağda kullanıyorum çok pratik ama sadece kol ve bacakta. genital bölgenin yapısına uymuyor malesef.ya da ben beceremiyorum.
genenital bölgede eldiven tercih ediyorum.tabi düz bir bölge olduğu için bazen üst kısmına ağda sürüyorum.(bacaklarımı aldıysam ve o an sıcak ağdam varsa)
katılıyorum..
karınca yağları da böyle bir furyadandı..
gutto en güvenilirleriydi..hologramlı gerçek olanından kullandım düzenli olarak sadece bir arpa boyu yol gittik..
geleneksel doğal yöntemlerden şaşmamak gerek ya da lazer..
ne bu tüğlerden cektiğimiz ya
bir mağazaya gitmiştim isim vermeyeceğim arkadasım taksit yatıracaktı yanında gittim bende kozmetik katında bizi çekelediler acısız ağda filan diye bizde tabi bıktık bu sorunlardan takıldık peşlerine bir ada denediler kollarımıza yapıştırdılar damarlı bölüme sözde vucudun en fazla acıyan yeri damarlı bölgeler ve ganital bölgeymiş yani kolumuzun o bölümü ne kadar acırsa oramızda o kadar acıyacakmıs neyse cektiler adayı hiç acı hissetmedik hosumuza gitti aldık ve baya da para verdik taksitlesetin içinde 8 tane rolon ağda, ağda yagı, ağda bezi ve ağda ısıtma makinası vardı kullandım bacaklarımda normal yaptığım ağdanın acısını hissettim ganital bölcemin üst kısmı da normal yaptığım ağda gibiydi ama alt kısmını yapamadım koltuk altımı hiç yapamadım hatta koltuk altıma sürdüm cekemedim bile çok sinir oldum aldığıma pişman oldum ve şimdi yeni arayış içerisindeyim ganital bölgeme ve koltuk altıma kendim ağda yapamıyorum ağda yapamayınca da insan kendisini hiç rahat hissetmiyor kuaför e gitmeye karar verdim bi ara ondada çekindim ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum
tamm.daha kalın sürülmesi gerekiyo sanırım aycangül
belkide...ama zaman dar ben beceriksiz :)
eldiven daha kolay geliyor..birde yapış yapış olmayışı cezbediyor :)
yinede bu bilgi birçok arkadaşımızın çok işine yaracak,teşekkürler:)
tabi ki not aldımm. almaz mıyım hiç =) gerçi kaşlarımı sürekli almaktan bi etki tepki göremedim. maşallah yerindeler ama olsun tek kaş almak bile süper bi duygu =)
hadi darısı başınıza inşallah.
kocaman bir aferin öpücüğü sana
göndermeni bekliyorum :)
bana müsade arkadaşlar
bir ara tekrar bakıcam mesajlarınıza..
akşam yemeğimi yemedim daha :) sonra da orhun ve uygur türkçesi beni bekler
bundan sonra bu iki dilde cevap yazacağım size
bana müsade arkadaşlar
Akşam yemeğimi yemedim daha :) sonra da orhun ve uygur türkçesi beni bekler
bana müsade arkadaşlar
akşam yemeğimi yemedim daha :) sonra da orhun ve uygur türkçesi beni bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?