How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Aycangülümm ..
Ekim ayından beri bacaklarımı almıyorum.
Ve hala orada burada azıcık çıktılar.
Harika bir durumdayım.
Bikini bölgesi ve koltuk altını yeni aldım zaten ama onlarda geçen aydan bu yana çok azalmıştı.

vuuu konuyu yeni gördüm :D bencee cok mantikli bu. Neden mantikli geldigine gelince gecen ay ne zaman nasil aldiysam killarim igne gibi cikmaya basladi bana batacak diye korkuyorum :P

Bu ayki tarihleri kacirdim, önümüzdeki ay insallah yakalicam.

Ve bir de sorum var, eldivenle almak nasil oluyor?

valla bu eldiven isini bilen beni de aydinlatsin :)

kokunden cikiyor mu peki oyle kirilmiyor mu ustten, ben heralde beceremezdim :(
ben de gecen sefer hayatimda ilk kez epilator kullandim aylar once almistim korkudan denememistim ne kadar rahatmis meger. bundan sonra ona dadanirim ben artik. eldiven olayini da hep burada okuyordum ne oldugunu bilmiyordum ogrenmis olduk :)

belkide...ama zaman dar ben beceriksiz :)
eldiven daha kolay geliyor..birde yapış yapış olmayışı cezbediyor :)

yinede bu bilgi birçok arkadaşımızın çok işine yaracak,teşekkürler:)

Canımm rolon kartuşlu agdayı alt tarafınıza pek kullanmanızı tavsiye etmiyorum koltuk altı ve genital gölge için uygun değil o ağdalar özelliklede üzerinde yazar zaten bende o ağdadan kullanıyorum makinesi var bende ilk kullandığımda koltuk altıma sürmüştü bi arkadaşım zorla aldırdım çok canım yanmıştı ama bir hafta kollarım açık kabadayı gibi dolaştım :27::27:çunkü kolumun altı mosmor olmuştu .. aynı seyi sizde yaşamayın die paylaşmak istedim bende genital bölge de eldiven koltuk altımda ise makine çok ufakken aldığım sık sık aldığım için daha rahat oluyor. :34:

ben sir ağdayla her tarafımı alabiliyorum artıkın :nazar:
evet ilk başlarda morardı derisi soyuldu kanadı filan ama bunlar geride kaldı artık sürüp çekiyorum bezle bi tek genital bölge hala zorlu oluyor ama sabrediyorum daha iyi olacak
eldivenle ben de alıyordum eskiden (biyologlar ve hemşilerde bunu yapmayan yoktur kalıbımı basarım) ama tutup çekecek kadar uzaması lazım bu nedenle o kadar uzatmamak daha iyi forever sir ağda diyorum

aralik ayi icin tarihleri merak etmeye basladim arkadaslar. killara gelince sanirim bu cumartesi iki hafta olucak koltuk altim nedense her zaman daha hizli cikiyor bu sefer bikini bölgemde biraz hizli ama ben daha ilk defa uyguluyorum bu yöntemi. üst bacaklar iyi durumda.

sizin tüyler ne durumda arkadaslar?

aralik ayi icin tarihleri merak etmeye basladim arkadaslar. killara gelince sanirim bu cumartesi iki hafta olucak koltuk altim nedense her zaman daha hizli cikiyor bu sefer bikini bölgemde biraz hizli ama ben daha ilk defa uyguluyorum bu yöntemi. üst bacaklar iyi durumda.

sizin tüyler ne durumda arkadaslar?

ben 8 aydır takip ediyorum burayı.koltuk altımın biri bitti sıfır.diğerinde saysam ancak 10 15 ...belki okadarda dğil.diğer aya geldiğimizde diğer bölgeler alınacak durumda bile olmuyor.ama yinede bu tarihlerin etkisinin nasıl olduğunu bildiğim için hiç kaçırmıyorum alıyorum.aycangülden allah razı olsun..

Son düzenleme:
Canımm rolon kartuşlu agdayı alt tarafınıza pek kullanmanızı tavsiye etmiyorum koltuk altı ve genital gölge için uygun değil o ağdalar özelliklede üzerinde yazar zaten bende o ağdadan kullanıyorum makinesi var bende ilk kullandığımda koltuk altıma sürmüştü bi arkadaşım zorla aldırdım çok canım yanmıştı ama bir hafta kollarım açık kabadayı gibi dolaştım :27::27:çunkü kolumun altı mosmor olmuştu .. aynı seyi sizde yaşamayın die paylaşmak istedim bende genital bölge de eldiven koltuk altımda ise makine çok ufakken aldığım sık sık aldığım için daha rahat oluyor. :34:

Ben de sendenimm :60:
o rollon ile denemiş de neler çekmiştimm.
Bir de yazdı terleyecek diye korkudan ne yapacağımı şaşırmıştım.
Sonra kalıp ağdaya geçtim.

Ben de sendenimm :60:
o rollon ile denemiş de neler çekmiştimm.
Bir de yazdı terleyecek diye korkudan ne yapacağımı şaşırmıştım.
Sonra kalıp ağdaya geçtim.

ya yemin ederim bir hafta boyunca kollarım açık herkesi kucaklama modunda dolaşdım:9::9::9: ayyyy bide ertesi gün denize gitcektimm sen düşün halimi :23::23: bidaha töbe dedim şimdi makineyle alıyorum koltuk altımı hem ufak ufakken rahat oluyo ama bacaklarda büyük rahatlık onu söyleyebilirim.

aralık ayında da dolunay ayın 10 gibi falan sanırım netten baktığım kadarıyla ozamana kadar benim tüyler ancak çıkmış olur ohh bugün adet de olmuşumm rahat rahat yaparımm:27::27:

arkadaşlar fikirlerinize çooook ihtiyacım var :(
bu ayın tarihini kaçırmışım ikisi de regl sonrasına gelmedi. reglim bugün bitti ve koltuk altımı almak zorundayım acaba yanlış mı yapmış olurum :( tam seyrekleşti derken programı da bozmak istemiyorum ama böyle gezmek de istemiyorum napsam acaba?

arkadaşlar fikirlerinize çooook ihtiyacım var :(
bu ayın tarihini kaçırmışım ikisi de regl sonrasına gelmedi. reglim bugün bitti ve koltuk altımı almak zorundayım acaba yanlış mı yapmış olurum :( tam seyrekleşti derken programı da bozmak istemiyorum ama böyle gezmek de istemiyorum napsam acaba?

aycangül daha iyi bilir ama bence yeni tarihi bekle.sanırım 12-13 gün sonradır.bilmiyorum ama yakın zamanda.bu günlerde alınca etkisini göremezsin diye biliyorum.yani otarihteki gibi olmaz heralde.

kızlarr acill yardm çok kötüyümm bıyıklarımı agda bandıyla aldm 2 saat oldu hala geçmedi kızarıklık resmen iz kaldııı bantlarn şeklindee off ne yapmam lazımmm yarın önemli bir günnn bittim bennn:14:

kızlarr acill yardm çok kötüyümm bıyıklarımı agda bandıyla aldm 2 saat oldu hala geçmedi kızarıklık resmen iz kaldııı bantlarn şeklindee off ne yapmam lazımmm yarın önemli bir günnn bittim bennn:14:

cnm panik yapma buz kalıplarına salatalık rendele donduktan sonra iz kalan yerlerde gezdir . . .
ve dinlen yani uyu cildin yapılandığı ve yenilendiği evredir uyku . . .

Back