ne bu tüğlerden cektiğimiz ya
bir mağazaya gitmiştim isim vermeyeceğim arkadasım taksit yatıracaktı yanında gittim bende kozmetik katında bizi çekelediler acısız ağda filan diye bizde tabi bıktık bu sorunlardan takıldık peşlerine bir ada denediler kollarımıza yapıştırdılar damarlı bölüme sözde vucudun en fazla acıyan yeri damarlı bölgeler ve ganital bölgeymiş yani kolumuzun o bölümü ne kadar acırsa oramızda o kadar acıyacakmıs neyse cektiler adayı hiç acı hissetmedik hosumuza gitti aldık ve baya da para verdik taksitle
setin içinde 8 tane rolon ağda, ağda yagı, ağda bezi ve ağda ısıtma makinası vardı kullandım bacaklarımda normal yaptığım ağdanın acısını hissettim ganital bölcemin üst kısmı da normal yaptığım ağda gibiydi ama alt kısmını yapamadım koltuk altımı hiç yapamadım hatta koltuk altıma sürdüm cekemedim bile çok sinir oldum aldığıma pişman oldum
ve şimdi yeni arayış içerisindeyim ganital bölgeme ve koltuk altıma kendim ağda yapamıyorum ağda yapamayınca da insan kendisini hiç rahat hissetmiyor kuaför e gitmeye karar verdim bi ara ondada çekindim ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum