How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ayhh sorma cnmm bndee kaçrmışımm ilkkez dencektmm://
bi sonraki tarhleri nezmn verceksn cnm yaknmı acaba,onumu beklesek....

ilk alternatife en az 15-20 gün vardır mutlaka, ben ilk başlarken bacaklarımı uzatmıştım hemde yaz dönemiydi, en son çok rahatsız olduğumda epilatörün elekrikli traş kısmıyla kısaltmıştım. ama dediğim gibi ilk sefere mahsus daha sonraları böle bişeye gerek kalmadı.

arkadaşlar merhaba,ne durumdasınız :)
bir süre daha birbirinize destek olmanızı rica ediyorum.
arada bir girip bakıyorum ama yazacak kadar zamanım olmuyor.
yurt dışındaki arkadaşlar verdiğim bölgelerden biriyle (9. bölge daha iyi olur) yaşadıkları yer arasında kaç boylam olduğunu sayıp 4 dakikayla çarpıp zaman farkını ayarlayabilirler.
ya da daha pratik olarak namaz saatleriyle ilgili bir takvimden faydalanabilirler.yurtdışı için de hazırlanmış namaz vakitleri görmüştüm nette.sizde aradaki dakika farkını bu şekilde hesaplayabilirsiniz.

ayrıca bu ay yine dayanamayıp yeni birşey denedim.umarım en güzel dönemlerden birini boşa harcamamışımdır.
bakalım talih sizleremi gülecek bana mı bu ay :)
dua edin de bana gülsün..gülsün ki bundan sonraki aylarda ben de sizi daha çok güldüreyim :)

yurt dışındaki arkadaşlar verdiğim bölgelerden biriyle (9. bölge daha iyi olur) yaşadıkları yer arasında kaç boylam olduğunu sayıp 4 dakikayla çarpıp zaman farkını ayarlayabilirler.
ya da daha pratik olarak namaz saatleriyle ilgili bir takvimden faydalanabilirler.yurtdışı için de hazırlanmış namaz vakitleri görmüştüm nette.sizde aradaki dakika farkını bu şekilde hesaplayabilirsiniz.

ayrıca bu ay yine dayanamayıp yeni birşey denedim.umarım en güzel dönemlerden birini boşa harcamamışımdır.
dua edin de bana gülsün..gülsün ki bundan sonraki aylarda ben de sizi daha çok güldüreyim :)

allah herzaman heryerde yardımcın olsun:29:.hep yüzünü güldürsün canım.....:38:

merhaba kızlar.benim reglim 3 kasımda bitti.10 kasım gece kol,koltukaltı ve bacaklarımı aldım.herzamanki gibi dün itibari ile çıkmaya başladılar.hep 10 gün sürer zaten.bendeki kıl potansiyeli yüzünden işe yaramaz demiştim ama çokda ümitli idim bi yandan.gerçi bu ilk seferdi.aynı sürede çıksada belki zayıf ve aralıklı çıkar.

merhaba kızlar.benim reglim 3 kasımda bitti.10 kasım gece kol,koltukaltı ve bacaklarımı aldım.herzamanki gibi dün itibari ile çıkmaya başladılar.hep 10 gün sürer zaten.bendeki kıl potansiyeli yüzünden işe yaramaz demiştim ama çokda ümitli idim bi yandan.gerçi bu ilk seferdi.aynı sürede çıksada belki zayıf ve aralıklı çıkar.

canım aycangülün yazdıklarını iyi takip edersen herkeste aynı etkinin görülmiceğini bilirsin:31: şöyleki kimisinde ilk seferde görülen bu etki bi başkasının öteki epilasyonlarında görülürür..:55: sen buradaki saatlerle epilasyon uygulamana devam et bence :40: ve asla pes etme.. çünkü zaten en azından ayda 1 epilasyon yapıyoruz, onuda bu tarih ve saatlere denk getirirsek pek de birşey kaybetmeyiz:54:

canım..nedir peki bu denediğin yeni şey,bizimle paylaşır mısın?:24:

burayı takip et ve de epilasyon sonrası genital bölge hariç,limonsuyu sürmeyi dene, 1 gece kalsın kolaltı veya bacaklarında..
nasıl olsa bunu her ay yapıyoruz bir de limonsuyu sürelim..
ben hemen hemen 2 yıldır yapıyorum.gözle görülür boşluklar oluştu..kolaltı ve bacaklar seyrekleşti.:39:.
test ettim ve onayladım..:46:
Heee..öyle çok tüylü değilim, onun da etkisi olabilir bu duruma..:31:

Tamamdir canim ona gore hesaplariz artik cok tesekkurler opuldunuz :54:

canım..nedir peki bu denediğin yeni şey,bizimle paylaşır mısın?:24:

burayı takip et ve de epilasyon sonrası genital bölge hariç,limonsuyu sürmeyi dene, 1 gece kalsın kolaltı veya bacaklarında..
nasıl olsa bunu her ay yapıyoruz bir de limonsuyu sürelim..
ben hemen hemen 2 yıldır yapıyorum.gözle görülür boşluklar oluştu..kolaltı ve bacaklar seyrekleşti.:39:.
test ettim ve onayladım..:46:
Heee..öyle çok tüylü değilim, onun da etkisi olabilir bu duruma..:31:

aycangül arkadaşımız limon kullanan arkadaşlarımızın tüylerinin daha çabuk çıktığını söylediklerini anlatmış bize:34:

tüyleriniz çok güçlüyse bu biraz daha zaman alacak doğal olarak..(bir de yöntemi bir uygulayıp bir uygulamazsanız..istikrar önemli yani)
birkaç cümle daha ekleyip bitireceğim merak etmeyin :)
limon-tuz uygulayalım mı diye sorular geliyor..ben kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlar tüylerinin daha çabuk ve sert çıktığını yazdılar..
bir de yöntemi uygularken sabırlı olmak gerekiyor..bazı arkadaşlar ilk seferde etkisini görüyor..bazıları ise daha sonra..
tüy konusunun biyolojik bir konu olduğunu unutmayalım..bazı aylarda biyolojik etkilerle daha önce aldığımız sonucu alamayabiliriz..ama sonraki aylar da normale dönecektir..

haklısınız.ben her konuda böyleyim.hemen mucize bekliyorum.limon uygulamasının bazı kişilerde sert çıkardığını bilmiyordum ben.denemeyim o zaman.benimkiler yeterince güçlü:) bu arada seda sayanın programına bi adam çıkıyo.saç dökülmesi için ürün tanıtımı yapıyordu.şimdide bir ağda seti tanıtıyor.önce peeling,sonra tonik,sonra o özel ağda ile ağda yapılıyor sonrada kılların deri üzerine çıktığı delikleri tıkayan bir krem sürülüyormuş.bu krem 21 gün kullanılıyormuş.regl sonrası ilk 3 gün içinde ağda yapılıyormuş.bidaha kıllar çıkamıyormuş gözenekler tıkandığı için.bu tip şeylere asla inanmam ama adamın anlattıkları mantıklı geldi.tek seansda kesin çözüm diyo.dünyada devrim yaratacak filan diyo.tek seans olmasada azaltır bencede.ürünün adını bilmiyorum.danışma numarasını aldım.aramadım ama fiyatı çok absürd değilse denemek istiyorum.tabi yine aycangülün verdiği tarihte

ben aycangülün verdiği tarihlere uyarak zamanla doğal yolla azalmasından yanayım.öyle tonik,krem v.s. bunlar gibi ürünler helede 21 gün gibi kısa sürede köklerini kurutan şeyler bana zararlı gibi geliyor.hiç bişey sürmeden biraz sabırla tüylerimizi bitirmek daha mantıklı geliyor bana.allah vücüdumuza bir düzen vermiş.belli aralıklarla tüy çıkacak şekilde biz bunu bir anda durdurursak vücudumuza başka bir etki yapabilir (bu benim kendi fikrim).aycangülle birlikte doğal yolla tüysüz günlere..

Son düzenleme:
aycangül arkadaşımız limon kullanan arkadaşlarımızın tüylerinin daha çabuk çıktığını söylediklerini anlatmış bize:34:

tüyleriniz çok güçlüyse bu biraz daha zaman alacak doğal olarak..(bir de yöntemi bir uygulayıp bir uygulamazsanız..istikrar önemli yani)
birkaç cümle daha ekleyip bitireceğim merak etmeyin :)
limon-tuz uygulayalım mı diye sorular geliyor..ben kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlar tüylerinin daha çabuk ve sert çıktığını yazdılar..
bir de yöntemi uygularken sabırlı olmak gerekiyor..bazı arkadaşlar ilk seferde etkisini görüyor..bazıları ise daha sonra..
tüy konusunun biyolojik bir konu olduğunu unutmayalım..bazı aylarda biyolojik etkilerle daha önce aldığımız sonucu alamayabiliriz..ama sonraki aylar da normale dönecektir..

doğrudur... bazılarına çok ve hemen etkili olmaz, fakat bu limon yöntemini bir cilt hekimine sordum denenebilir dedi..
sert ve çabuk çıkar diye bişey söylemedi..ben istikrarlı bir şekilde limonu uyguluyorum...sert ve çabuk çıkma gözlemlemedim, aksine bana fayda gösterdi..
tabi her yöntem herkese uyar, etkili olur diye bişey sözkonusu değil, bunu deneyerek görebiliriz..

haklısınız.ben her konuda böyleyim.hemen mucize bekliyorum.limon uygulamasının bazı kişilerde sert çıkardığını bilmiyordum ben.denemeyim o zaman.benimkiler yeterince güçlü:) bu arada seda sayanın programına bi adam çıkıyo.saç dökülmesi için ürün tanıtımı yapıyordu.şimdide bir ağda seti tanıtıyor.önce peeling,sonra tonik,sonra o özel ağda ile ağda yapılıyor sonrada kılların deri üzerine çıktığı delikleri tıkayan bir krem sürülüyormuş.bu krem 21 gün kullanılıyormuş.regl sonrası ilk 3 gün içinde ağda yapılıyormuş.bidaha kıllar çıkamıyormuş gözenekler tıkandığı için.bu tip şeylere asla inanmam ama adamın anlattıkları mantıklı geldi.tek seansda kesin çözüm diyo.dünyada devrim yaratacak filan diyo.tek seans olmasada azaltır bencede.ürünün adını bilmiyorum.danışma numarasını aldım.aramadım ama fiyatı çok absürd değilse denemek istiyorum.tabi yine aycangülün verdiği tarihte

samimi kız adı neymiş bu kremin bende merak ettim şimdi numarayı yada adını paylaşabilirmisin benimle böyle bişey varsa hiç durmam denerim yani uğraşmaktansa

arkadaşlar bahsi geçen ürünle ilgili bir başlık açılmış ve resmi paylaşılmış..
konuyu okudum ama resmi görünce şüphe duydum açıkçası.
ürün tek sefer ağda yapmayı ve ardından 21 günlük bir kürle tamamen kurtulmayı vaadediyor.tabi istisnalar da 2-3 kez tekrarlamak gerekebilir deniliyor arkadaşların yazdığı kadarıyla.(firmayla görüşmüşler)

ben biraz detaycıyım biliyorsunuz..
krem gözenekleri tıkayarak tüy çıkmasını engelliyormuş ! ?
bu iş gözenek tıkamakla olur mu,lavabo mu bu..
diyelim oldu? sağlıklımı !?
diyelim sağlıklı? madem bir kez ağda yapıp 21 günde bu iş bitecek ürün setinin içine koydukları ağda kazanını neden ve ne zaman kullanacağız ! ?
diyelim kullanmayacağız?
alın o kazanı ürün setinin içinden,ürün fiyatını düşürün,öyle değil mi?

sonra benzer ürünler çıkmış bu dönemde ve 40 lirayla 260 lira arasında değişiyor fiyatı.
bu fark niye? 40 liraya satanda kazanıyor demek ki?

açıkçası bana hiç güven vermedi.
keşke doğru olsa,çok isterim ve hemen kullanırım.

ama bu kez inanıp hemen deneyen ben olmayacağım,hele ki böyle detaylar varken!
şimdiye kadar hep birileri çıktı bir mucizeden bahsetti.insanlar bir umut deyip denedi.faydasını görmedi ama umut edip biraz daha devam etti bir çoğu.(bende bunlar arasındayım)
sonra ne oldu.mucize diye bağıranlar,satış sitelerinde süper yorumlar yayınlayanlar geri plana aldı kendini.
tabi bu arada kazanacağını kazandı ! yarın bir mucize daha sürer piyasaya,yine ilk deneyenlerden kazanır..
hatta popülerliğini yitirdikten sonra bile ağa takılanlar devam eder !
bu iş de böyle süreerrr gider !

dediğim gibi benim içime sinmedi zaten..
doğruysa bile en az 6 ay kullananları gözlemlemeyi tercih ederim arkadaşlar.

Son düzenleme:
arkadaşlar bahsi geçen ürünle ilgili bir başlık açılmış ve resmi paylaşılmış..
konuyu okudum ama resmi görünce şüphe duydum açıkçası.
ürün tek sefer ağda yapmayı ve ardından 21 günlük bir kürle tamamen kurtulmayı vaadediyor.tabi istisnalar da 2-3 kez tekrarlamak gerekebilir deniliyor arkadaşların yazdığı kadarıyla.(firmayla görüşmüşler)

ben biraz detaycıyım biliyorsunuz..
krem gözenekleri tıkayarak tüy çıkmasını engelliyormuş ! ?
bu iş gözenek tıkamakla olur mu,lavabo mu bu..
diyelim oldu? sağlıklımı !?
diyelim sağlıklı? madem bir kez ağda yapıp 21 günde bu iş bitecek ürün setinin içine koydukları ağda kazanını neden ve ne zaman kullanacağız ! ?
diyelim kullanmayacağız?
alın o kazanı ürün setinin içinden,ürün fiyatını düşürün,öyle değil mi?

sonra benzer ürünler çıkmış bu dönemde ve 40 lirayla 260 lira arasında değişiyor fiyatı.
bu fark niye? 40 liraya satanda kazanıyor demek ki?

açıkçası bana hiç güven vermedi.
keşke doğru olsa,çok isterim ve hemen kullanırım.

ama bu kez inanıp hemen deneyen ben olmayacağım,hele ki böyle detaylar varken!
şimdiye kadar hep birileri çıktı bir mucizeden bahsetti.insanlar bir umut deyip denedi.faydasını görmedi ama umut edip biraz daha devam etti bir çoğu.(bende bunlar arasındayım)
sonra ne oldu.mucize diye bağıranlar,satış sitelerinde süper yorumlar yayınlayanlar geri plana aldı kendini.
tabi bu arada kazanacağını kazandı ! yarın bir mucize daha sürer piyasaya,yine ilk deneyenlerden kazanır..
hatta popülerliğini yitirdikten sonra bile ağa takılanlar devam eder !
bu iş de böyle süreerrr gider !

dediğim gibi benim içime sinmedi zaten..
doğruysa bile en az 6 ay kullananları gözlemlemeyi tercih ederim arkadaşlar.

katılıyorum..
karınca yağları da böyle bir furyadandı..
gutto en güvenilirleriydi..hologramlı gerçek olanından kullandım düzenli olarak sadece bir arpa boyu yol gittik..
geleneksel doğal yöntemlerden şaşmamak gerek ya da lazer..:31:

ne bu tüğlerden cektiğimiz ya :(

bir mağazaya gitmiştim isim vermeyeceğim arkadasım taksit yatıracaktı yanında gittim bende kozmetik katında bizi çekelediler acısız ağda filan diye bizde tabi bıktık bu sorunlardan takıldık peşlerine bir ada denediler kollarımıza yapıştırdılar damarlı bölüme sözde vucudun en fazla acıyan yeri damarlı bölgeler ve ganital bölgeymiş yani kolumuzun o bölümü ne kadar acırsa oramızda o kadar acıyacakmıs neyse cektiler adayı hiç acı hissetmedik hosumuza gitti aldık ve baya da para verdik taksitle :( setin içinde 8 tane rolon ağda, ağda yagı, ağda bezi ve ağda ısıtma makinası vardı kullandım bacaklarımda normal yaptığım ağdanın acısını hissettim ganital bölcemin üst kısmı da normal yaptığım ağda gibiydi ama alt kısmını yapamadım koltuk altımı hiç yapamadım hatta koltuk altıma sürdüm cekemedim bile çok sinir oldum aldığıma pişman oldum :( ve şimdi yeni arayış içerisindeyim ganital bölgeme ve koltuk altıma kendim ağda yapamıyorum ağda yapamayınca da insan kendisini hiç rahat hissetmiyor kuaför e gitmeye karar verdim bi ara ondada çekindim ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum :(:(:(

merhb.aycangül cnm banadaaa genital bölge için tavsiyen?kartuşlu sir alamak istiyom bende önerirmisin?

Back