Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pazar günü akşam için yapabileceğimiz bi saat yokmu istanbul bölgesi için? kaçırdık saatleri...ya da pazartesi demişsin.o gün saatler nasıl olcak.akşam olsaydı keşke ):
pazar günü akşam için yapabileceğimiz bi saat yokmu istanbul bölgesi için? kaçırdık saatleri...ya da pazartesi demişsin.o gün saatler nasıl olcak.akşam olsaydı keşke ):
Aycangül cüm uzun bir ara vermek zorunda kaldim ve döndügümde bölge bölge saat verdigini gördüm. Gecmiste bu soruya cevap verdin mi bilmiyorum ama yurtdisinda olanlar napsin kusum? Umarim bir cözümün vardir :26:
Canım burayla aradaki saat farkını ekliyorsun öyle hesaplıyorsun bildiğim kadarıyla....
Ben de dün 12 30 - 13 20 de halledebildiğim kadarını hallettim elim ayağım birbirine girdi ya yetiştircem diye
Bakalım bi etkisi olucakmı paylaşan arkadaşa çok teşekkürler =)
Canım burayla aradaki saat farkını ekliyorsun öyle hesaplıyorsun bildiğim kadarıyla....
ben de oyle yaptim umarim yanlis birsey yapmamisimdir.. aklima takilan tek nokta turkiye'dekiler bile ayni saatte almadilar 9 farkli bolgeye gore farkli zaman dilimleri vardi. ayrica baktiginizda 1. ve 9. bolgelerin bir kesisimi bile yok biri bitmis oluyor digeri daha sonra basliyor. su durumda ben hangi bolgeden baslayarak ne kadar bir saat farki ile hesabimi yapmaliyim inanin bilmiyorum. normalde biz daha batidayiz ve 2 saat geriden geliyoruz.
neyse demek istedigim bu yuzden yaptigim hesap biraz kabaca oldu yani bir hata yapmis olasiligim fazla diye dusunuyorum. ayin hareketine gore yapiliyor heralde ben biraz google'dan baktim ama bulamadim. ne zaman dolunay olacagini vs gosteren saat veren bir site buldum ama buradakilerden cok baska seyler gosteriyordu cok da ayrintili degildi kafam da cok karisti. aycangul hanim nasil yapacagimi eger bir kereligine gosterebilirse bu hesabi ben de bundan sonra her ay kendim bulurum turkiye icin verilen saatlerden yola cikarak. umarim bu yazimi okursunuz aycangul hanim