How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

pazar günü akşam için yapabileceğimiz bi saat yokmu istanbul bölgesi için? kaçırdık saatleri...ya da pazartesi demişsin.o gün saatler nasıl olcak.akşam olsaydı keşke ):

tamamdır ben 12.30-13.20 arası epilasyonumu hallettim ( bikini bölgesi, bacak ve koltuk altı):10: sonuçları yazarım:54:

Aycangülcümm teşekkür ederim bütün tarihler içinn ..
Parça parça yaptım :1:
Doğru dürüst bir şey yoktu zaten o yüzden çok zor oldu yapmam ama harika oldu.
Çok teşekkür ederimm ..

aycangülcüm emeğin için allah senden razı olsun.bu günkü tarih ve saatlerde(diğer tarih ve saatlerde)kaşlarımı da aldırıyorum istiyorum ki kaşlarım aldıra aldıra o aldırdığım bölgede hiç kaş çıkmasın ve ileride hep kaşımı yeni aldırmışım gibi olsun istiyorum.kaşlar içinde geçerli değilmi senin bu güzel yöntemin ve tarihlerin..cevabın için şimdiden teşekkürler..

Çok şükür kollarımı ve de yüzümü bitirmek için 1 saat yeterli oldu:49: Hepimize şifa olsun inşallah:46:Aycangül teşekkür ederiz canım:46:

agdamı bitirdim ama saatlerı yenı gördüm tarihe ilk baktıgımda saatler yoktu kısmet artık. ben özellikle bacaklarımdan memnunum. baya boşluklar var ve kıllar daha cansız bu yüzden alması da daha kısa sürüyor. çok teşekkür ediyorum sana emeklerın için :)

cumartesi akşamı bacaklarımın alt tarafını koltuk altımı ve bikini bölgesini aldım .bacaklarımın üst tarafına zaman yetmedi. onuda ertesi gün alırım dedim ama verilen saatte işim çıktı bende evden çıkmadan epilasyon aleti ile aldım .zaten bir kısmını ağda ile almıştım.üç aydır büyük bir özenle bu yöntemi uyguluyorum.geçen ay koltuk altları süperdi.saysan15-20 tüy ancak vardı.ancak bikini bölgesi ve bacaklarda çok az bir fark gördüm .bu ay bioder kullanmaya başladım.birde bir yerde duymuştum nane çayı içiyorum .yani kıllara karşı dört bir yandan savaş açtım.inşallah köklerini kurutacağım.
bu arada aycangül bu yöntemi uzun zamandır uyguluyan biri olarak senin kılların durumu nasıl .bayağı bir azalma sağladın mı ?

Aycangül cüm uzun bir ara vermek zorunda kaldim ve döndügümde bölge bölge saat verdigini gördüm. Gecmiste bu soruya cevap verdin mi bilmiyorum ama yurtdisinda olanlar napsin kusum? Umarim bir cözümün vardir :26:

Aycangül cüm uzun bir ara vermek zorunda kaldim ve döndügümde bölge bölge saat verdigini gördüm. Gecmiste bu soruya cevap verdin mi bilmiyorum ama yurtdisinda olanlar napsin kusum? Umarim bir cözümün vardir :26:

Canım burayla aradaki saat farkını ekliyorsun öyle hesaplıyorsun bildiğim kadarıyla....

Canım burayla aradaki saat farkını ekliyorsun öyle hesaplıyorsun bildiğim kadarıyla....

ben de oyle yaptim umarim yanlis birsey yapmamisimdir.. aklima takilan tek nokta turkiye'dekiler bile ayni saatte almadilar 9 farkli bolgeye gore farkli zaman dilimleri vardi. ayrica baktiginizda 1. ve 9. bolgelerin bir kesisimi bile yok biri bitmis oluyor digeri daha sonra basliyor. su durumda ben hangi bolgeden baslayarak ne kadar bir saat farki ile hesabimi yapmaliyim inanin bilmiyorum. normalde biz daha batidayiz ve 2 saat geriden geliyoruz.

neyse demek istedigim bu yuzden yaptigim hesap biraz kabaca oldu yani bir hata yapmis olasiligim fazla diye dusunuyorum. ayin hareketine gore yapiliyor heralde ben biraz google'dan baktim ama bulamadim. ne zaman dolunay olacagini vs gosteren saat veren bir site buldum ama buradakilerden cok baska seyler gosteriyordu cok da ayrintili degildi kafam da cok karisti. aycangul hanim nasil yapacagimi eger bir kereligine gosterebilirse bu hesabi ben de bundan sonra her ay kendim bulurum turkiye icin verilen saatlerden yola cikarak. umarim bu yazimi okursunuz aycangul hanim :5:

bu sefer saatleri kaçırmışım, zaten öyle bir uyuşukluk vardı ki üzerimde, elimin üstünü ve koltukaltını yapabildim sadece...
gerçi bacak ve bikini pek uzamadı zaten ama maşallah heryerimde büyük büyük boşluklar var özellikle bacaklarımdaki tüyler resmen hem azaldı hem inceldi..
aralık ilk alternatifte de onları hallederim o zamana ii olur hem...

Ben de dün 12 30 - 13 20 de halledebildiğim kadarını hallettim elim ayağım birbirine girdi ya yetiştircem diye :9:
Bakalım bi etkisi olucakmı paylaşan arkadaşa çok teşekkürler =)

Ben de dün 12 30 - 13 20 de halledebildiğim kadarını hallettim elim ayağım birbirine girdi ya yetiştircem diye :9:
Bakalım bi etkisi olucakmı paylaşan arkadaşa çok teşekkürler =)

evet kısıtlı zamanda yapabildigmizi yaptık bu ay bakalım sonuclar iyi olu rinsallah :) kurtulalım su işten bir an önce :)

Eveet,ben de saatler arasında genital bölgeyle bikini bölgesini alabildim.Koltukaltı ve kollarımı saat geçtikten sonra alabildim.Sonrasında da bacaklarım için kuaföre gittim.Sanıyorum saat olmasa da tarihlerde alındığı için yine de faydalı olacak:32:Neyse ki saatler içinde bikini bölg. genitl böl. yetiştirebildim.Bu ayın sonuçlarını merak ediyorum özellikle bikini bölgesiyle ilgili.Prensescimmm sen ne yaptın?Msjını bekliyorum seni de merak ettim.

tesekkür ederim canim cok sagol.

ben de oyle yaptim umarim yanlis birsey yapmamisimdir.. aklima takilan tek nokta turkiye'dekiler bile ayni saatte almadilar 9 farkli bolgeye gore farkli zaman dilimleri vardi. ayrica baktiginizda 1. ve 9. bolgelerin bir kesisimi bile yok biri bitmis oluyor digeri daha sonra basliyor. su durumda ben hangi bolgeden baslayarak ne kadar bir saat farki ile hesabimi yapmaliyim inanin bilmiyorum. normalde biz daha batidayiz ve 2 saat geriden geliyoruz.

neyse demek istedigim bu yuzden yaptigim hesap biraz kabaca oldu yani bir hata yapmis olasiligim fazla diye dusunuyorum. ayin hareketine gore yapiliyor heralde ben biraz google'dan baktim ama bulamadim. ne zaman dolunay olacagini vs gosteren saat veren bir site buldum ama buradakilerden cok baska seyler gosteriyordu cok da ayrintili degildi kafam da cok karisti. aycangul hanim nasil yapacagimi eger bir kereligine gosterebilirse bu hesabi ben de bundan sonra her ay kendim bulurum turkiye icin verilen saatlerden yola cikarak. umarim bu yazimi okursunuz aycangul hanim :5:

bende denerim böyle ama umarim dogrudur. Aycangül üm cevap ver nolur.

tüh ya...:32: 1 gün farkıyla 21 kasımı kaçırdım mı yaniii..:35:
1 gün sonrası etkisini yitirmiş mi olur acaba?:44:

Back