yani şimdi..11 temmuzla 26 temmuz arasında herhamgi bir tarihte mi yapmalıyız ağdayı..tam anlayamadım bu tarih meselesini..yoksa tam 26 temmuzda mı?
ben lazere de gittim..amannn bıktım artık..sadece ay takviminden umudum var benim.hem dolunayda hem ara tarihlerde alıyorum ve gözlemliyorum hangisinde daha etkili olduğunu.yazıyorum tarihlerini ve ayın evrelerini.bana hangisi uygunsa o tarihten devam ederim.yada regl tarihine göre iki tarihten birini tercih ederek falan işte..
buralarda bakla ve yabani turbu da okudum.olmadı onlarıda deneriz daha sonra.ama bir süre zırnığa devam.çünkü zırnığın önce sertleştirme etkisi olduğunu okumuştum.demek ki bir süre sonra gösteriyor etkisini.
ayrıca tüy için evlilik ertelenmez tatlım.tüylerden önce sevgilini kaybedersin allah korusun :)
Ay Takvimi 2010
ben de yardımcı olayım..opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
yok yok kaybetmemşuan oklda vr ztnde o bitince düşünüoruz ama asıl sorun annemde istemio onu meslek lisesi mezunu hemde yozgatlı die ne alakaysa :S üniversite mezunu olmayabilir ama bir üniversiteli gibi çok bilgili konuşması tecrübeleri fln ünivden farkı yok tanırsa sever annem diyorum ama tanışmakta istemioo bi yandan sınavlarım bi yandan bu olay bide dolunaylar iice gerginim bu aralar :)
nerelerdesiniz arkadaşlar tüyler ne alemde? dolunaya az kaldıı
asıl sen nerelerdesin :))
ben bu ay dolunaydan önce alıcam (aldırıcam).misafirlemiz geliyor.bir aydan birşey olmaz heralde :)) bunca yılla kıyaslayınca bir ay ne ki.
allahtan oğlak burcuna denk geliyor dolunay öncesi (23-24-25 temmuz) bu da tesellim olsun.
birde kuaföre gidicem ağdaya ,çok gerginim. ama mecburum..iyce stres yaptım.hastalık vs kapmaktan çok korkuyorum..ayrıca utanç verici tarafıda var..offf..
yaa kizlarr bir sorum olacak.. dolunayda aliyorz evet.. ama o iki ayin arasinda bir ay bpyunca hicmi almiyoruz tüyleri.. yani ben mesela 26 haziranda aldim simdi rahatsiz oluyorum baya baya artik.. ayin 26sini bekleyimmi temmuzun yoksa arada alma imaknimiz varmi... sonra bide 26 sinda alsam.. mesela olurmu öyle.. gerci simdi kalmadi 5 gün kaldi onuda bekleeyim artik diyorum..
yardimci olursaniz sevinirim
bi kere şehir dışındaydım, orda aldırmıştım bikini bölgesini, yurda geri döndüğümde oda arkadaşım da aldırmış bikini bölgesini ve çok geç çıktı bu ay şaşırdım dedi, öyle bi muhabbet geçmişti bende de aynı şey oldu, o ay geç çıktı biraz daha. söyliyim dedim belki bu özel günlere denk gelmiştir ikimizin de bikini bölgesini aldırması. a.s.
Konulara bakarken dikkatimi çekti topik bir okuyum dedim,hepsini okuyamadım ama;ya arkadaşlar lütfen alınmayın ama amacım kimseyi kırmak değil de,işiniz gücünüz yok mu aylarla astrolojiyle mi uğraşacaksınız her aldırdığınızdaLazer epilasyon en kadar ilerledi eğer tamamen kurtulmak istiyorsanız gidin adam gibi bir merkeze orda yaptırın.Birçok arkadaşım yaptırdı benim ve çok memnun.
ben gizli takipçinim canım bi gelişme varmı diye hergün açıp bakıyorum bende aynı senin gibiyim ayın 24 ünde annemler yanıma geliyo ve benim 23 ünde aldırmam lazım neyse buda kötünün iyisi yapacak bişey yok bide ben her zaman kuaföre gidiyorum ama bir sorun yaşamadım ilk dakikalar biraz geriliyosun ama alan kadın seni rahatlatıyo ben kuaförümle anlaşıp bana kullandığı malzemelerin üzerine ismimi yazıyo ben geleceğim zaman onları kullanıyo ben bi keresinde mecbur kalıp hiç bilmediğim bi yerde bile aldırdım allaha şükür hastalık falan bişey olmadı inş. sende de olmaz gönlünü ferah tut ne kadar rahat olursan o kadar çabuk bitiyo
geçen dolunayda almıştım ilk ama regl öncesinden midir nedir fışkırdı resmen...
bu ayda 23 24 25 temmuz yani dolunaydan önce alcam bakalım ama yiine regl den önceye geliyor :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?