Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangül canım dolunayda tüylerimi almıştım,
yüzümdede aldığım yerler var normalde yavaş uzarlarken bu sefer hızlı uzadı neden acaba?
dolunayda saç kesin hızlı uzar diye eskilerden bilinen birşey var hangisi doğru acaba? anlamadım birde herzamankinden hızlı uzayınca tersmi yapıyoruz dedim

ablacım ben ağda dan sonra limon-tuz veya o idrar olayını duymuştum. idrar için yazdıklarını okudum , limon-tuz yapsam ağdadan sonra etkisi olurmu?

bn sadece limon yapıyordum bıyıklarım için yani o kısımda deniyordum ve sanki dahada kalınlastı tüyler...:S sonra bıraktım limon olayını

canım dolunay eskiden beri uygulanan bir yöntem.hızlı uzamasının nedeni farklıdır mutlaka..

doğru diyosun aycangül bişeye başladın mı devamı olucak ki etkisini göreim dimi...sen zırnığa devam et ben limon tuza...bi 5 aya kadar epey yol katederiz demi:lepi:

23 temmuzda düğün var akrabanın...allahım 3 gün sonrası epilasyon günükötükedihüso sırf dolunayı kaçırmamak için kıyafetimi değiştirdim...siyah çorapla giyilicek kıyafeti tercih ediyorum artıkın

süpersin:) buyrun işte kararlılık örneği :1hug:
benimde 24 ünde elbise giymem gerekiyor..bende siyah çürap ve kapalı ayakkabı giyicem vereliniortak
ben geçen ay fark hissetmemiştim özel bölgede ama bu ay çok farketti..bunu göre göre vazgeçemem..

n kdr kıllıyız biz yha n kdr çok sorunlarımız var kıllarımızla anneme diyorum keşke ben bebekken bni karınca yumurtası yağının içine sokup çıkarsaydın die

n kdr kıllıyız biz yha n kdr çok sorunlarımız var kıllarımızla anneme diyorum keşke ben bebekken bni karınca yumurtası yağının içine sokup çıkarsaydın die

ben şahit oldum böyle birine,hiç tüyü yoktu.bize özendiğini söylemişti hatta..ağda yapmak istiyormuş :roflol:

benimde bu sefer hızlı uzadı ve sanki kalınlaştı.bunun dolunayla alkası yoktur canım çünkü 28 mayısda yaptığımda aldığım zaman inceldi ve uzun bir süre sonra çıktı.benimki büyük bir ihtimal regl düzenim bozuluyor yaz ayları ondan.vazgeçme 2-3 kere dene bence. hatta diz kapağıma yakın bölgede 28 mayısda aldım hala çıkmadı inanır msın hala çıkmadı ama bu dolunayda aldıklarım ters tepki yaptı akannehir bilmiyorum ama hala devam etcem karalıym

ayın 26 sı olsa gerek, bide aklıma takılan şu var; mesela ayın 15inde ağda yapıp, 26 sında yine yapsak zararı olurmu? yanı aynı etkiyi yaparmı?

ayın 26 sı olsa gerek, bide aklıma takılan şu var; mesela ayın 15inde ağda yapıp, 26 sında yine yapsak zararı olurmu? yanı aynı etkiyi yaparmı?

kızlar kendi adıma mayısta dolunaydan iki gün sonra falan oğlak burcunda (kök) küçülürken yaptım.haziranda tam dolunayda yaptım.(reglden sonraya denkgeldi)
ilkinde bacaklarımda olumlu etki oldu.özel bölgede değişiklik olmadı.fakat ikincide özel bölgede gözle görülür bir fark oldu olumlu anlamda.ya dolunaydan yada ikinci uygulama olduğundan.zamanla daha net anlayacağım.

bir de bıyıklarda ilkini yine dolunaydan sonraki ara taihte yani boğa burcunda (kök) küçülen fazda,ikinciini dolunayda aldım.gerçi dolunayda çok azı çıkmıştı.sonuç çok çok iyi.hala almamı gerektirecek kadar çıkmadı.çıkanlarda çok ince, görünmüyor.
biraz sabırlı olmak gerekiyor.

Son düzenleme:
Slm kızlar bende 26 Haziranda almıştım.Bakalım ne olacak önceden çıkmayanlar çıktı şimdi ama almadım.Bu ay ki dolunayda alacagım.İnşallah..

ben şahit oldum böyle birine,hiç tüyü yoktu.bize özendiğini söylemişti hatta..ağda yapmak istiyormuş :roflol:

hadi yhaa biz kılsız olalım die napcağımızı şaşırıoruz o kafayı yemş heralde bnm kuzende lazere gidio her ay baya bi para verio gne çıkıomş ama öyle imreniyorumki sir ağdadan snra her yerm pürüzsüz oluo keşke diyorum hep böle olsan hiç çıkmasan die ama çıkıo işte lanet şey kimi soğan suyu dio kimi limon tuz snde zırnık dedn kolumdan oldm ama geçti allahtan şimdide dolunaya kaldık soğan suyunu denedm hemen gene çıktı lanet tüyüm bide limon tuzu denicem başka şelerde çıkarsa onlarıda denerim evlenene kdr kılsız olmayı düşünüyorum sevgilim evlenek die daha zamanı deil diom nie dio bahane uyduruom adama diemiomki kıllarım gitsn die

öff kızlar yaaaa ben dolunayı bekleyemıcem heralde bugun yarın alcam ustelk 5 6 gune kadarda adet olcam

adet zamanı kıllar dahamı hızlı uzar ne kadar hızlı meselaaaaa???

öff kızlar yaaaa ben dolunayı bekleyemıcem heralde bugun yarın alcam ustelk 5 6 gune kadarda adet olcam

adet zamanı kıllar dahamı hızlı uzar ne kadar hızlı meselaaaaa???

evet canım,malesef..baya hızlı uzuyormuş burda bir arkadaş yazmıştı..

ben lazere de gittim..amannn bıktım artık..sadece ay takviminden umudum var benim.hem dolunayda hem ara tarihlerde alıyorum ve gözlemliyorum hangisinde daha etkili olduğunu.yazıyorum tarihlerini ve ayın evrelerini.bana hangisi uygunsa o tarihten devam ederim.yada regl tarihine göre iki tarihten birini tercih ederek falan işte..
buralarda bakla ve yabani turbu da okudum.olmadı onlarıda deneriz daha sonra.ama bir süre zırnığa devam.çünkü zırnığın önce sertleştirme etkisi olduğunu okumuştum.demek ki bir süre sonra gösteriyor etkisini.
ayrıca tüy için evlilik ertelenmez tatlım.tüylerden önce sevgilini kaybedersin allah korusun :)

yani şimdi..11 temmuzla 26 temmuz arasında herhamgi bir tarihte mi yapmalıyız ağdayı..tam anlayamadım bu tarih meselesini..yoksa tam 26 temmuzda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…