• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Valla bıyık ve kaş bölgesinde süper etki gördüm
Diğer taraflarda pek algılayamadım açıkçası, belki önceden alınanlar falan çıkmıştır.

benim de tüylerim çıktı, eh vaktiydi artık yani. ben en çok koltuk altı ve genital bölgede fark görebiliyorum, galiba küçük alanda tüylerin sıkça bir araya gelmiş olmasından kaynaklanıyor bu, çünkü bacak ve kollarda kıllar geniş alana yayılmış, pek anlayamıyorum azalıp ya da inceldiklerini, bu ay da pek bi değişiklik yok aycangül, yani çok iyi veya çok kötü bi durum yok. ama ben memnunum halimden :21:

canım ben hazıran tarıhını saatıde uygun olarak kollarımı almıstım ve muthıs etkısını görmüştüm gec cıktılar yanı.

temmuzda almadım agustos tarıhınde aldım saat 2 falandı amam hazırandakı etkıyı göremedım sankı sen saatlerı nasıl belırlıyosun acıklayabılırmısın 3. bölgedeyım canım ben eylul ayı için saat vermen mumkunmu bana acaba aynı etkıyı görebilecekmıyım yoksa hazıran tesadufmuydu:44::44: tesekur ederım

canım ben hazıran tarıhını saatıde uygun olarak kollarımı almıstım ve muthıs etkısını görmüştüm gec cıktılar yanı.

temmuzda almadım agustos tarıhınde aldım saat 2 falandı amam hazırandakı etkıyı göremedım sankı sen saatlerı nasıl belırlıyosun acıklayabılırmısın 3. bölgedeyım canım ben eylul ayı için saat vermen mumkunmu bana acaba aynı etkıyı görebilecekmıyım yoksa hazıran tesadufmuydu:44::44: tesekur ederım

Araştırmaları ile ilgili sorular sormuyoruz Aycangül'e ..
O kadar uğraşının boşa gitmemesi için.
Ama saatleri uygun olursa eğer son günlerde bildiriyor genelde.
Bir de hangi bölgedeydin bilmiyorum ama geçen ayın saati 2 olarak mı verilmişti ben daha erken yaptım diye hatırlıyorum da.

"beğen" butonu nereye gitmiş :2:
arkadaşlar tek tek cevap yazamasamda okuyorum yazdıklarınızı ve kocaman :54:

pazar günü sınavım var,beni hatırladıkça dua edin lütfen !!!

Dualarımız seninlee Aycangül ..
Başarılar diliyorum sınavında ..

ne zaman cıkarsa o zaman alırım ben öyle hesaplarla uğrasamam

Kimseyi zorlamıyoruz zaten al al diye ..

Sen bizi memnun ettin Rabbim'de seni etsin cnm.Hakkında hayırlısı.
Zaten profilimizdeki beğenilerimiz de gitmiş:19: hiç hoşuma gitmedi bu
:41::41:

aycangül yetiişş
bu cuma kınam var, ctesi evleeniyorum
ağda yapmam lazım
dün bacaklarımı ve kollarımı aldım mecbur
hangi günü tercih etmeliyim sence
byüyen fazdayız ama hani ne bileyim kötünün iyisi vardır belkim:26:

aycangül yetiişş
bu cuma kınam var, ctesi evleeniyorum
ağda yapmam lazım
dün bacaklarımı ve kollarımı aldım mecbur
hangi günü tercih etmeliyim sence
byüyen fazdayız ama hani ne bileyim kötünün iyisi vardır belkim:26:

allaha emanet canım o halde,yap gitsin :))))

kıyamadım yine başımın tatlı belaları :)
mesaj kutunu kontrol et :)
allah ömrünüz boyunca mesut etsin canım,hüzün göstermesin inşallah..

Son düzenleme:
aycangül sinavinda basarilar dilerim canim insallah hayirlisiyla gecersin.

Ama bir sey rica edecegim. simdi hani sen bize msj yazacakmissin ya durumlarimiza göre. Yani ben öyle anladim. durum raporumuzu sana vercegiz burdan öyle degil mi ? sonrada sen calismani yapip bize özelden yazacaksin degil mi ? gecen de cok msj atarsak kutunun doldugunu söylemistin yanlis mi anliyorum yaa kafam karisti ne yapacagimi anlamadim ben
:26:

aycangül sinavinda basarilar dilerim canim insallah hayirlisiyla gecersin.

Ama bir sey rica edecegim. simdi hani sen bize msj yazacakmissin ya durumlarimiza göre. Yani ben öyle anladim. durum raporumuzu sana vercegiz burdan öyle degil mi ? sonrada sen calismani yapip bize özelden yazacaksin degil mi ? gecen de cok msj atarsak kutunun doldugunu söylemistin yanlis mi anliyorum yaa kafam karisti ne yapacagimi anlamadim ben
:26:

çok teşekkür ederim canım :54:

sen diğer konuya takılma ben hallderim..stres yapma olur mu..
ben zaten sonuçlara göre davranıcam.yani birkaç kişiden isterim.çok iyi sonuç alanlardan yani.herkesten almamın ne bana ne size faydası olur.o birkaç sonuç bize yeter zaten doğruya ulaşmamız için.
zaten ben epey yol aldım ama sağlaması gibi düşün bunu.
haklı olduğumu görmek istiyorum sadece,kanıt niteliğin de yani..
zaten bu ay kişiye özel bi çalışma mümkün değil.istediğim uyumlu birleşme gerçekleşmiyor..
ancak yine de 2. alternatif bu ayın en iyi konumu olacak.yani 2. alternatifi kullananlar daha şanslı olacak.
gün ve saat vermeyi de düşünüyorum o günler için.

ya aycangül ben bu geçen ayki uygulamadan nefret derecesinde gına geldii iğreniyorumm off çok mutsuzum,off,,çok çabuk çıktıılar hemde heryerimdeee,hiç biyerim ii sonuç vermedii iğrençler,helede bacaklarımı ben bile tanbıyamıyorum,koltuk altlarım desen çıkmayan yok gibi napcam beenn,daha kaç gün vaarr ,,,,:47::47:

çok teşekkür ederim canım :54:

sen diğer konuya takılma ben hallderim..stres yapma olur mu..
ben zaten sonuçlara göre davranıcam.yani birkaç kişiden isterim.çok iyi sonuç alanlardan yani.herkesten almamın ne bana ne size faydası olur.o birkaç sonuç bize yeter zaten doğruya ulaşmamız için.
zaten ben epey yol aldım ama sağlaması gibi düşün bunu.
haklı olduğumu görmek istiyorum sadece,kanıt niteliğin de yani..
zaten bu ay kişiye özel bi çalışma mümkün değil.istediğim uyumlu birleşme gerçekleşmiyor..
ancak yine de 2. alternatif bu ayın en iyi konumu olacak.yani 2. alternatifi kullananlar daha şanslı olacak.
gün ve saat vermeyi de düşünüyorum o günler için.

yani ikinci tarihi kullanmamızı öneriyorsun değil mi aycangül, ama mecburen epilasyon yapıcam 1.tarihte, tüyleri bekletemiycem, malum yaz mevsimindeyiz, ama kollarımı bekletebilirim, neyse hayırlısı olsun :32:

Back