• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Hem tüylerden kurtul hem adrenalin ohh ..
Sen olmasan ne yaparmışız bizz .. :52:

tabi hayatım.sadece bunlar mı?
cesaretiniz ve özgüveniniz gelişiyor..eskiden korkudan çekemediğinişz ağda bantlarını şakır şakır çekiyorsunuz mesela :))))
tembelliğinizi ve erteleme huyunuzu tedavi ettim.hiç erteliyoe musunuz hadi söyle.
ertelemeyi geçtim dakika sayıyorsunuz :)
kıl tüy mevzuunda eskisi kadar stresli ve umutsuz musunuz peki?resmen terapi :)))
( arkadaşın biri insanların umutlarıyla oynuyorsun demişti hatırlayanınız var mı !!! )
daha sayayım mııııı :)))))

cesaretiniz ve özgüveniniz gelişiyor..eskiden korkudan çekemediğinişz ağda bantlarını şakır şakır çekiyorsunuz mesela :))))
tembelliğinizi ve erteleme huyunuzu tedavi ettim.hiç erteliyoe musunuz hadi söyle.
kıl tüy mevzuunda eskisi kadar stresli ve umutsuz musunuz peki?resmen terapi :)))
( arkadaşın biri insanların umutlarıyla oynuyorsun demişti hatırlayanınız var mı !!! )

Cidden ya kesinlikle haklısın.
Ama bu sefer ne olduysa benim canım çok acıdı.
Hassastı tenim çok fazla.
Hiç erkeleme falan yok.
Nasıl yorgundum, nasıl uyku basmıştı sorma kalktım ve yaptım normalde olsa sonra derdim.
Bitecek bu tüyler kökünü kazıyacağız.
Ya gerçekten tamamen bitme ihtimali var mı Aycangül?

ahh yaa ben sonradan eklenen saatleri görmemişim saat şimdi bi işe yaramayacak mı dersiniz?? kendi bölgemin saati geldiğinde bacaklar hariç tüm bölgelerim tamamdııı:( sanırım sadece bacakların saatini tutturmuşum:(

en azından bazılarınız için tatlım.
biliyorsun ki bu kişiye özel bir yöntem aslında.ama tek tek hepiniz için özel bir çalışma yapmam mümkün olmuyor.
bu kez zaman aralığı çok kısa olduğu için iyice daraltma imkanım oldu.
buda sizlerin şansını arttırdı.
bazılarınıza çok etkili olacağını düşünüyorum.tabi kaç kişi yapar,düşündüğüm özellikteki kişiler yapar mı bilemiyorum ama umut ediyorum en azından:)
2-3 hafta sonra belli olur:)

Aycangül merhaba...uzun süredir takip ediyorum ama yazmaya fırsat olmadı..benim Haziranda aldığım tarihde çok sert çıktılar şaşırmıştım.. Temmuz ayında normale döndü neyseki...Ağustos bu ay birinci alernatifi bekleyemedim...denize girebilmek için 4 gün önceden almak zorunda kaldım.. bu gün çıkan ne varsa tekrar aldım.. inşallah çıkan kısımlardan kurtulurum...saat ve bölgeye göre yaptım ..not ettim...gerekirse verebilirim...emeğine sağlık...sevgiler....:)))

Cidden ya kesinlikle haklısın.
Ama bu sefer ne olduysa benim canım çok acıdı.
Hassastı tenim çok fazla.
Hiç erkeleme falan yok.
Nasıl yorgundum, nasıl uyku basmıştı sorma kalktım ve yaptım normalde olsa sonra derdim.
Bitecek bu tüyler kökünü kazıyacağız.
Ya gerçekten tamamen bitme ihtimali var mı Aycangül?

evet canım var..
ama birazda şans tabi.
mesela 1.alternatif tarihte anneme saat vermiştim.akşam aldı.o gece sahurdan sonra yeni şeyler buldum.eğer annem o gece yapmasaydı ertesi gün onun için çok çok iyi olabilirdi.o da onun şansı işte :)
sizin için en önemli zamanda regl de olabilirsiziniz örneğin.
dediğim gibi birazda şans.
bazı arkadaşlarımız buna örnektir.kimisinin kolunda sadece %5 lik tüy kaldı.kimisinin bacağında vs vs.
sizin yapacağınız e güzel şey burada verdiğim günlere uymak.çünkü koskoca 1 ayın içinde bu anları yakalamanız şansınızı çok azaltıyor.ben sizin için bu süreyi önemli ölçüde kısaltıyorum,yani şansınızı aynı ölçüde arttırıyorum.

evet canım var..
ama birazda şans tabi.
mesela 1.alternatif tarihte anneme saat vermiştim.akşam aldı.o gece sahurdan sonra yeni şeyler buldum.eğer annem o gece yapmasaydı ertesi gün onun için çok çok iyi olabilirdi.o da onun şansı işte :)
sizin için en önemli zamanda regl de olabilirsiziniz örneğin.
dediğim gibi birazda şans.
bazı arkadaşlarımız buna örnektir.kimisinin kolunda sadece %5 lik tüy kaldı.kimisinin bacağında vs vs.
sizin yapacağınız e güzel şey burada verdiğim günlere uymak.çünkü koskoca 1 ayın içinde bu anları yakalamanız şansınızı çok azaltıyor.ben sizin için bu süreyi önemli ölçüde kısaltıyorum,yani şansınızı aynı ölçüde arttırıyorum.

Ellerine sağlık Aycangülüm.
Belki bundan 1 yıl sonra her ay bile almamıza gerek kalmaz.
Bir görebilsek o günleri.

şöyle bi baktımda yazdıklarıma nasıl anlıyorsunuz şaştım :1:
bir taraftan ders çalışıyorum arkadaşlar,hatalarla dolu cümlelerim için kusura bakmayın lütfen:)

aycangül

konumuzla ilgili değil ama yinede sana sormak istiyorum ayın geçişlerini ya da canlı olarak konumu gösteren site varmı ben bulamıyorum.yarın ay yeni aya geçmedi diye bir çok insan oruç tutacak burda...

evet haklısın hem de sonuna kadar... daha dün gece düşündüm aynı şeyleri, 20 dk da biten bikini yolmasından sonra :1:
dedim normalde olsa hiiiç de bayram temizliği yapmışım, alışverişe gitmişim bunların yorgunlugunun üzerine 20 dk süreceğini bilsem bile uğraşmam diye :1: hem de malum jiletten ağdaya geçişim var :65::65:

Kızlaar, alamadım tüylerimi yine yaa, dışarıda olmak zorunda kaldım o satte. Ya nedir bu şans!!!:(( Bugün alsam nasıl olur sizce?

ÇOK İYİ OLUR BENCE HEM BAYRAmtemizliği de aradan çıkar bide arefe suyuyla banyo yaptınmı oooooooh değme keyfine şifa olsun :6::64:

Kızlaar, alamadım tüylerimi yine yaa, dışarıda olmak zorunda kaldım o satte. Ya nedir bu şans!!!:(( Bugün alsam nasıl olur sizce?

ÇOK İYİ OLUR BENCE HEM BAYRAmtemizliği de aradan çıkar bide arefe suyuyla banyo yaptınmı oooooooh değme keyfine şifa olsun :6::64:

İyi ama bugün tüy alma günü değil kiii...yani aycangülün tarihi için bi sonraki ayı bekliceksin canım :37::50::53:

ben de dün gece verdiğin saatlerde birinci tarihte alıp da kırdığım tüyleri aldım, epeyce de vardı yani, nemlendirici kullanmadığım için bayağı kırılmış galiba. süre de ucu ucuna yetti.

tüh bende dün olduğunu unutmuşum,kaçırdım neyse yaa,ama ne güzel 2 alternatifte uyuyodu bana reglim 14ünde bitmişti,şanslıydım ama olmadı çok yoğundum,misafirler falan,yalnız aycangülcüm,ben ilk defa böyle bişey yaşadım kollarımı aldığım 1.alternatiften sonra,kollarıma ellediğimde acayip bi batma vardı yani tüyler çıkıcak ama siyzh siyah batıklar ve çok sert geliyolardı elime,neyse dün banyoda iice bi keseledim sabunlaa,ve çıktığımda bütün batıklar çıkmıştı yumuşacık oldular gene korktum valla ,ama bu ay omadı sanırım %50i çıkmış durumdaa,bacaklarımda öyle keşke dünde alabilseymişim,kısmet napalım off:25:

aycangül

konumuzla ilgili değil ama yinede sana sormak istiyorum ayın geçişlerini ya da canlı olarak konumu gösteren site varmı ben bulamıyorum.yarın ay yeni aya geçmedi diye bir çok insan oruç tutacak burda...

bu sabah 05:05 te yeni ay gerçekleşti zaten canım..yeni bugün yeniay fazındayız.

Benim işlem tamam,aycancım saat vermişsin dün iyi ki tekrar kontrol etmişim,tabi ben gördüm ağdayı hazırladım diyene kadar biraz zaman geçti ama neyse ki genital bölgeyle,bikini bölgesini fln alabildim.Bacaklarımıda normal saat diliminde aldım.Biliyorum çook kızacaksın o yüzden almadan yazmayayım dedim:) Geçtiğimiz aylarda mecburen jiletle almak zorunda kalmıştım,ona rağmen bacaklarımın üst kısmı ağdayla almışım gibiydi,ara ara küçükte olsa boşluklar var.Bu aydan çok ümitliyim,çok iyi oldu bu çook:)Hem jiletten,hem adetten sonra hem bayram öncesi ooh inşallah çook faydalı olur.Hepimize tabi.

Back