• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ya aycangül ben bu geçen ayki uygulamadan nefret derecesinde gına geldii iğreniyorumm off çok mutsuzum,off,,çok çabuk çıktıılar hemde heryerimdeee,hiç biyerim ii sonuç vermedii iğrençler,helede bacaklarımı ben bile tanbıyamıyorum,koltuk altlarım desen çıkmayan yok gibi napcam beenn,daha kaç gün vaarr ,,,,:47::47:

sen nezamn yapmıştın ki? 1. de mi 2. de mi.
ben mi saat vermiştin kendin mi yapmıştın.
yanlış hatırlamıyorsam ben sana saat vermek istemiştim ama sen mesajımı görmemiştin.
tarihini söylede mesajlardan bulayım..

sen nezamn yapmıştın ki? 1. de mi 2. de mi.
ben mi saat vermiştin kendin mi yapmıştın.
yanlış hatırlamıyorsam ben sana saat vermek istemiştim ama sen mesajımı görmemiştin.
tarihini söylede mesajlardan bulayım..

evet canım mesajını sonradan görmüştümde ondan,,kendim yaptmıştım billee,ilk alternatifti canım yaaa,2.cidede yapcaktımdaa kaçırdım gününü unuttum yanii,neyse öyle iştee,,ilk alternatifin son gününde son saatlerinde yapmıştım :25:

evet canım mesajını sonradan görmüştümde ondan,,kendim yaptmıştım billee,ilk alternatifti canım yaaa,2.cidede yapcaktımdaa kaçırdım gününü unuttum yanii,neyse öyle iştee,,ilk alternatifin son gününde son saatlerinde yapmıştım :25:

bak yine saatlerini almamış belli..oh olsun sana :37:

Tüy sorunum o kadar kötü bir durumda ki anlatamam nefret ettim kendimden resmen bu yöntemi deneyeceğim gece yapmam gerekmiyor sanıyorum 15 eylül ve 18 eylül arasında herhangi bir saatte olabilir herhalde?

allaha emanet canım o halde,yap gitsin :))))

kıyamadım yine başımın tatlı belaları :)
mesaj kutunu kontrol et :)
allah ömrünüz boyunca mesut etsin canım,hüzün göstermesin inşallah..

ayy sen ne tatlısın yaa:))
bu akşam düğün için tatllılar yapılıyodu
verdiğin saat yaklaşınca bi fırladım yerimden
herkes diyo "hooopp nereye kaçma"
dedim "benim önemli bi görevim var, aycangülün emeğine hiyanet edemem":1::1::1:
teşekkürler aycangül:71:

haziran ayı mükemmel sonuc almıstım gec cıktılardı ama agustostan hıc sonuc alamdım hemen cıktılar 20 agustos saat 1.30-2 gibi almıstım gündüz bakalım eylül nasıl olcak

ayy sen ne tatlısın yaa:))
bu akşam düğün için tatllılar yapılıyodu
verdiğin saat yaklaşınca bi fırladım yerimden
herkes diyo "hooopp nereye kaçma"
dedim "benim önemli bi görevim var, aycangülün emeğine hiyanet edemem":1::1::1:
teşekkürler aycangül:71:

işlem tamam diyorsun yani :)
hepsini bitirdin mi ?
sabah erken kalk verdiğim saatte kılçıkları ayıkla :1:
evlendim diye de bize uğramazlık etme sen zararlı çıkarsın :20:
eylülün 2.alternatifine saat vereceğim..zaten büyüyen fazda aldın o zamana çıkarlar..ya da çıkan kadarını alırsın :)
iyi eğlenceler :)
düğün fotonu isteriz :)

haziran ayı mükemmel sonuc almıstım gec cıktılardı ama agustostan hıc sonuc alamdım hemen cıktılar 20 agustos saat 1.30-2 gibi almıstım gündüz bakalım eylül nasıl olcak

bu ay vereceğim saatleri dene tatlım..

Benim niye böyle oldu anlamadım.
2. alternatifte tam saatlerinde aldım ama bunlar çıkmaya başladı :26:
neyi yanlış yaptın kii ..

ben hangi bölgedeyim acaba, ankarada olacağım 5 güne ve ağda yaptığımız bölgeler için değişiklik gösteriyo mu?? aşırı sayfa var ve temel bilgilerin yazdığı sayfaya kadar okuyamadım :)

2.alternatifi bekle canım..
daha etkili..
saat te vermeyi düşünyorum..

ben de 2 aydır yapıyordum tarihlere göre, bu ay 3. ay olacaktı ama bakıorum bakıyorum çıktılar ama doğru düzgün uzamadılar.
ağda alır mı bilemiyorum makinayla alayım diyordum 1. alternatifte.
Ama böyle diyorsan 2.yi bekleyim de hem tam çıksınlar hem de saat verirsen ona göre yapayım:34:
sağol aycangülcüm :16: çook teşekkür ederizz :54::71::71:

ben hangi bölgedeyim acaba, ankarada olacağım 5 güne ve ağda yaptığımız bölgeler için değişiklik gösteriyo mu?? aşırı sayfa var ve temel bilgilerin yazdığı sayfaya kadar okuyamadım :)

aslında temel bilgi ilk sayfada.

bizim için bir harita hazırladım ve dikey olarak bölgelere ayırdım.
her bölgeye numara verdim.
o haritadan yaşadığınız (ağdayı nerede yapacaksanız) yerin kaç nolu bölgede olduğunu kolayca bulabilirsin.
ileriki günlerde o haritanın üst kısmına hangi bölgenin hangi saatte epilasyon yapacağını da yazacağım..

ağda yaptığımız bölgeler farklı tepkiler veriyor koşullara göre ama biz özellikle bir ayırım yapmıyoruz saatler açısından.

aycangül rapor vereyim canım...5. bölge olaraktan alternatif tarihin son dakikalarında kaş üstü ve bıyık bölgesini almıştım...ancak görüyorum ki bıyıklar çıkmaya durmuş..ya kırdığım için ya da hızlı çıktılar bilemiyorum...daha iyi sonuçlar alırız inşallah bu ay...:49:

hayır canım,not aldım tek tek hemde ,,,hepsi duruyoo dilersen verebilirim bile yanii,niye almıyım:63::21::21:

haftaya gönder canım..sınava kadar dikkatim dağınık,kaybetmeyeyim..

aycangül rapor vereyim canım...5. bölge olaraktan alternatif tarihin son dakikalarında kaş üstü ve bıyık bölgesini almıştım...ancak görüyorum ki bıyıklar çıkmaya durmuş..ya kırdığım için ya da hızlı çıktılar bilemiyorum...daha iyi sonuçlar alırız inşallah bu ay...:49:

prensesim 10 gün olmuş.kaş ve bıyık için hiç fena değil aslında :)

allahım ne deli arkadaşlarım var!!!
delilerin duası kabul olur diye aklımda kalmış..pazar sabah 9 da sınavım var dua et lütfen :)
ben bu topiğemi yazmıştım bana dua edin diye !!!
yoksa diğerine mi?

Genelde bunu takip edenler diğerini ediyor nasıl olsa ama dualarımız seninle ..

allahım ne deli arkadaşlarım var!!!
delilerin duası kabul olur diye aklımda kalmış..pazar sabah 9 da sınavım var dua et lütfen :)
ben bu topiğemi yazmıştım bana dua edin diye !!!
yoksa diğerine mi?

Aycangülcüğüm Allah yar ve yardımcın olsun canım
inşallah cevap verebileceğin şekilde sorular gelir tatlım:38::38::38::38:

Back
X