• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangül

konumuzla ilgili değil ama yinede sana sormak istiyorum ayın geçişlerini ya da canlı olarak konumu gösteren site varmı ben bulamıyorum.yarın ay yeni aya geçmedi diye bir çok insan oruç tutacak burda...

bu sabah 05:05 te yeni ay gerçekleşti zaten canım..yeni bugün yeniay fazındayız.

pardon canım 06:05 te gerçekleşti.
yaz saati uygulamasından dolayı bir saat ekliyoruz.
diğer topiğimde dolunay ve yeni ay saatlerini veriyorum ayrıca.oradan da takip edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Dün gece bu yöntemi ilk defa denedim. Sonuç almayı umut ediyorum. Sonuç alamasam da düzenli bir şekilde epilasyon yapmak iyi olur. :1:

Yalnız benim şöyle bir sorunum var. Dolunaydan sonra regl olunursa tüylerin sert ve çabuk çıkabileceğini söylemişsiniz. O zaman hangi tarihte yapmam lazım?

Dün gece bu yöntemi ilk defa denedim. Sonuç almayı umut ediyorum. Sonuç alamasam da düzenli bir şekilde epilasyon yapmak iyi olur. :1:

Yalnız benim şöyle bir sorunum var. Dolunaydan sonra regl olunursa tüylerin sert ve çabuk çıkabileceğini söylemişsiniz. O zaman hangi tarihte yapmam lazım?

diyelim ki 1.alternatif 15inde, 2.alternatif 27 sinde ve sen 17 sinde regl olacaksın.
o zaman 27 sini kullanacaksın.

aycangülcüm biri adetin birkaç gün öncesine, biri de tam adet zamanına geliyosa adet gününde olanını mı tercih etmeliyiz?

Son düzenleme:
herkesin her iki bayramı da kutlu olsun!
agustos ilk tarihte saat yanlıslıgına kurban gittim ama ikinci tarihte tekrar islemi uyguladım :) bakalım sonuc ne olacak?
simdi eylul ayi tarihlerinin her ikisi de benim icin regl donemine gelmiyor, ama sanırım regl donemine uzak olanı tercih etmeliyim oyle degil mi?
bir de hamile bayanlar ne yapıyor? onlar icin regl donemi tercihi yok o yuzden tarih farketmiyor degil mi?

herkesin her iki bayramı da kutlu olsun!
agustos ilk tarihte saat yanlıslıgına kurban gittim ama ikinci tarihte tekrar islemi uyguladım :) bakalım sonuc ne olacak?
simdi eylul ayi tarihlerinin her ikisi de benim icin regl donemine gelmiyor, ama sanırım regl donemine uzak olanı tercih etmeliyim oyle degil mi?
bir de hamile bayanlar ne yapıyor? onlar icin regl donemi tercihi yok o yuzden tarih farketmiyor degil mi?

evet,en şanslılarımız hamileler :)

tatlım sende 1. ve 2. bölgeyi dikkate al ama 5-10 dakika sonra başla yetiştirebileceksen.

aycangül ben tam olarak bu bölgelerden falan anlamadığım için sana sormak istiyorum. ben ist. s.beyli deyim. saat olarak ne gibi değişikliğim oluyor acaba:44:

aycangül sana geçen ayda aldığımız saatleri söliycek miyiz

üüüf bacaklarımın kaşıntı ve alınamama dönemi başladı... :37::37:
sanki bu ay cabuk cıktı gibi geldi bana ama eh alalı neredeyse 2 haftayı geçti gayet normal sanırım... :44:

Back