- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
2.alternatifi bekle canım..
daha etkili..
saat te vermeyi düşünyorum..
cnm lütfen gece saatleri olsun:78: çalıştığım için gündüz almam mümkün değil
tabii istemekle olmuyor biliyorum . umarım gece saatleri olur:18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.alternatifi bekle canım..
daha etkili..
saat te vermeyi düşünyorum..
Genelde bunu takip edenler diğerini ediyor nasıl olsa ama dualarımız seninle ..
dualarımız seninle bitanem
Aycangülcüğüm Allah yar ve yardımcın olsun canım
inşallah cevap verebileceğin şekilde sorular gelir tatlım
sizi çoookkk seviyorum
gece olacak canım :)
sizi çoookkk seviyorum
Gece olacak canım :)
bu konuyu ilk kez gördüm ama ben zaten adetim bittikten 1,2 gün sonra yapıyordum ağdayı başka bir siteden okumuştum gerçektende işe yarıyor azalma var ve de geç uzanıyor ama siz birazdaha ayrıntıya girmişsiniz saat veriyorsunuz,
bu ay tüylerimi ne zaman almalıyım bu ay
ayy ben bunu hiç düşünmemiştim kiğğğğ
inş çalışma saatlerinde olmaz yoksam artık normal vakitte ama yine alternatif zamanlar içerisinde alırız ne yapalım artık...
biraz uzasın diye beklicem zaten bazıları kafalarını uzattı çıkmaya çalışıyolar...
ama aycangülümm bariz mi bariz bi fark var yaa :)
hem az cıkıyo hem yavaş uzuyo hem de benim gibi banyoya gir jiletle hatunlarını bu yoldan çeviriyo ve bir düzene oturtuyo
çok yaşa aycangülcüm
ben de seni çook seviyorumm yok yok olmadı
BİZ de seni çook seviyoruzzz
Allah yardımcın olsun
aycangül sınavında başarılar dilerim.
allah yardımcın olsun canım
bu konuyu ilk kez gördüm ama ben zaten adetim bittikten 1,2 gün sonra yapıyordum ağdayı başka bir siteden okumuştum gerçektende işe yarıyor azalma var ve de geç uzanıyor ama siz birazdaha ayrıntıya girmişsiniz saat veriyorsunuz,
bu ay tüylerimi ne zaman almalıyım bu ay
cnm sana sonuçları ne zman vereceğiz bilmiyorum ama ben ağustosta ilk defa denemiştim çok memnunum.ve ben ilk tarihte almıştım 2.de sadece kaşlarım çıktığı için kaşlarımı aldım.
özellikle bacaklarımdan memnunm. ben normalde bacaklarımın sadece diz altı alıyordum bu kez bu yönteme güvendiğim için dizüstünden bi ksım aldım denemek amacı ile. şimdi diyorum ki keşke tamamen alsaymışım. çünkü dizüstü hala yok gibi bişey . çok az çıktılşarç.
diz altından da çok memnunum. yarımyamalak çıktılar. aralarda bir sürü boşluk var.
koltuk altıda hala siyah çıktı ama araları boşluklu.ama genital bölgemi görmelisin
yani lafın gelişi dedim görme tabii ki.. aralarda boşluklar var. bıyıklarımda yeni yeni çıkıyor.
genel olarak çoook memnun kaldım. özellikle bacaklar ve genital bölgemden ...
bebeğimmmm iyi ki varsınnn
Merhaba, bende konunuzu bugün keşfettim. Size sorularım var umarım kızmazsnz bna :) çok sayfa var okuyamadım. O yzden :)
şimdi ben haritaya baktım ama hiçbişi anlamadım. Ne işe yarıyor o ? Napıcam anlayamadm. Kocaeli izmitte yaşıyorum ben.
Birde dolunay zamanlarında alıyoruz ya tüylerimizi, aldık diyelim ama bikaç gün sonra adet olduk, kıllar hemen sert mi çıkar ?
Yada dolunay adet zamanımıza denk geldi, sonra yapsak epilasyonu sizin ki gibi sonuç verirmi ?
Ben bu işlerden pek anlamıyorum lütfen bana kızma.. Cevaplarına çok ihtiyacım var lütfen beni bilgilendir.. özellikle o harita konusunu hiç anlamadım
Merhaba, bende konunuzu bugün keşfettim. Size sorularım var umarım kızmazsnz bna :) çok sayfa var okuyamadım. O yzden :)
şimdi ben haritaya baktım ama hiçbişi anlamadım. Ne işe yarıyor o ? Napıcam anlayamadm. Kocaeli izmitte yaşıyorum ben.
Birde dolunay zamanlarında alıyoruz ya tüylerimizi, aldık diyelim ama bikaç gün sonra adet olduk, kıllar hemen sert mi çıkar ?
Yada dolunay adet zamanımıza denk geldi, sonra yapsak epilasyonu sizin ki gibi sonuç verirmi ?
Ben bu işlerden pek anlamıyorum lütfen bana kızma.. Cevaplarına çok ihtiyacım var lütfen beni bilgilendir.. özellikle o harita konusunu hiç anlamadım
çok teşekkür ederim canım
sen diğer konuya takılma ben hallderim..stres yapma olur mu..
ben zaten sonuçlara göre davranıcam.yani birkaç kişiden isterim.çok iyi sonuç alanlardan yani.herkesten almamın ne bana ne size faydası olur.o birkaç sonuç bize yeter zaten doğruya ulaşmamız için.
zaten ben epey yol aldım ama sağlaması gibi düşün bunu.
haklı olduğumu görmek istiyorum sadece,kanıt niteliğin de yani..
zaten bu ay kişiye özel bi çalışma mümkün değil.istediğim uyumlu birleşme gerçekleşmiyor..
ancak yine de 2. alternatif bu ayın en iyi konumu olacak.yani 2. alternatifi kullananlar daha şanslı olacak.
gün ve saat vermeyi de düşünüyorum o günler için.
çok teşekkür ederim :) benim adet zamanım düzensiz önce onu ayarlamalıym o zaman teşekkür ediyorum..selam canım harita konu sahibi aycangül arkadaşımız bazen saat aralığı veriyor onedenle duruyor......
canım arkadaşımız ay içinde 2 farklı zamanda saat veriyor....biri adetine uymazsa diğeri uyar....adete yakın zamanda alınınca tüyler sert çıkıyor ama sonrasında daha etkili oluyor....
sen sadece 1.sayfada verilen tarihlerden hangisi adet dönemine uyuyorsa ozamanda al.....sonra faydasını görürsün....
ağda ile alınınca daha iyi sonuç alınıyor,epilasyon aleti kırabiliyor.....
birde alımdan birkaç gün önceden nemlendirici kullanmaya başlarsan kırılma riskini azaltırsın...başka sorun olursa cevaplarız....