6-7 temmuz demişsin ya bende üzülmüştüm gün geçti diye
aycangül çoook kötü birşey olduusana dedm ya zırnıkı koluma uyguladım tüyüme die yıkaınca yanma oldu kolumda tahriş gibi küçük küçük kızarık çok kötü görünüo çok korkuyorum geçmez die aynı şey bacağımdada var o tahrişten bacağımı eskiden jiletle aldıım içn ondan kalmştı senelerdirde geçmemişti buda geçmez die çok korkuyorum çok yanıoo yardım et napiim ne yapmak lzm
26 temmuz demek...teşekkürler ama hatırladığım kadarıyla burçlardan limon tuzdan filan bahsediliyodu.26 temmuzda sadece ağda mı yapıcaz yoksa limon tuzda sürcezmi?bide, burçlara göre farkediyomu??
cnm 26 temmuzda aliyoruz tuyleri .. daha az cikmasi icin . kuculen fazda demisti aycangul abla. neyse snin madem vaktin yok bu tarihi not et o gun alirsin
canım ya ne kadar tuttun ki onu öyle yaptı.ben ağdadan sonra 1-2 dakika tutuyorum sadece..krem falan sürdün mü peki.
ben tahrişlere falan dermovat merhem sürüyorum.kahverengi olandan.doktor vermişti egzama için.ama sen yinede danış bir doktora.içeriğini bilmiyorum.bi sorun daha yaşama.
kısa süreli kullanımda birşey yapacağını sanmıyorum ama yinede korkuyorum önermeye.
upps ben geldim:CüvCüv:
tüyleri aldıktan kelli limon-tuz yapın ya...hem yumuşacık yapıyur hem de lekeleri geçiriyur...
Ah Aycangül...şükürler olsun sana kavusturana...bn bu konuyla ilgili yakınlarımdan bazı seyler duymustum ama ay kesımınde yanı hıcrı ayın sonunda yani:) yani ayda almak gerekıomus dıe duymustum...o gunlerı tespit edıp ona gore yapmaya calısıodum ama o gun içinde yapıodum saat fln yok yani...azalma az biraz oldu ama dediğim gibi düzenli yapmadım..daha sonra bu konuyla ilgili internette ne bulabilirim die araştırayım dedım...hiç bişey bulamadım SENDEN BAŞKA :) şükür ki seni buldum ama sende dolunay demişsin olsun onuda deniyecem...bide şimdi sormak istediklerim var tabi..bu verılen saatlerden sonra almak makbul de mi? adet sonrasına denk gelirse dolunay ne ala!
hani bu tüyler 14 gun boyunca güç topluomus ya dolunaydan sonra zaten dolunaydan 15 gun sonrada yenı ay var demekki yenı ayda güclenme son buluyor...sadece bi teori!! olabilirliği tartısılır...
sonra bide bişey daha duydum ve bi forum sıtesınde daha okudum dolunayda alıp, idrarını surecekmişşsin!!! kökten ve etkili çözümmüşş.....:) buda bu sitede okumadıgın ek bi bilgi kullanılabilirliği kişiye kalmıs tabi...bezmiş bi insan her çağreyi dener sanırım :)
ya bi arkadas yazmıs, ona aynen katılıyorum...sen tüylerin alınması gerektiği günlerden bikaç gun oncesinden DıKKAT şu gün TÜYLERıNıZı ALABıLıRSıNıZ :)) güzel olabilir aslında...
way anam yaa bız hatunlar ne dertliyiz yaw...... azim ve sabır arkadaşlarr!! hadı bakalım ALLAH sonumuzu hayır edeee.... :)) bu aslında eski ama yeni buluşumuzla gazamız mübarek olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?