Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ben çok şansızım yhaa hasta oldum kıllardan 10gün sonra çıktı dolunay işe yarmadı yani offf gene bi daki sefere kaldım offffffffffffff

10 gün sonrası farketmez gibi geliyor bana ama bilemiyorum tabi..benimde önceki aydan kalanlar çıktı..bende birazdan onları alıcam..çıkyorlar ama ben bazılanını tutup çekince geliyor..kökleri tutunamıyor yani..sabırlı olursam seneye yaza sorunum kalmaz herhalde.

çıkıyor diye moralinizi sakın bozmayın.bakın ben ilk iğneli epilasyona gittim.tamamı çıkmıştı.aldık ve 3 hafta sonra yarısı çıkıp uzamıştı.2. seansı yaptık.düşünebiliyor musunuz,elektrik akımı veriliyordu üstelik uyuşturup en yükseğini uyguluyordu.kaç seansta biter dediğimde bana seans sayını unutacaksın demişti saher hanım.hakikaten de öyle oldu.öyle zaman geliyor ki iki seansın arası 2-3 ay olabiliyor ama genede çıkıyordu.şimdi rahatım.tayini çıktığı için son seansıma gitmemiştim,birkaç tane var.şimdi yaz tatili için gelmiştir ama ben dolunayı bekliyorum.
bizimde bir süre sonra öyle olacak.ağdayı elimize 2 ayda bir alıcaz inşallah.

ayy inşallah 2-3 ayda bire iner bu ağda benimde bu ay dolunay pek işe yaramadı baya bi uzadı regl ve dolunay denk gelmezse sonuç iyi olacak ama benim bu ay denk geldi önümüzde aylar inş. denk gelmez de sonuçlar muhteşem olur

ben az önce yaptım 26 sından sonra çıkanları.aslında baya varmış da çok incelmişler,görünmüyorlarmış.
hiç canım yanmadan makineyle alıdım.sadece buna bile değer.
anlaşılan ben hem dolunayda hem boğa burcunda küçülürken alıcam.28 günde çıkamayanlar dolunaydan sonra çıkmaya başlıyor çünkü.yazı atlatınca bekletir dolnayda yaparım hep.
aslında biliyomusun ayşekapokya belkide şu an yaptığım daha mantıklıdır.bunları beklettiğim sürece güçlenecekler.en iyisi almak..
bu arada çok azimliyim.önce sadece alayım zırnıkla uğraşmayayım tek elle dedim.sonra yumuşacık tüyleri acısız alınca aşka geldim.taktım eldivenleri sağ elle sürdüm valla :hooray:

Ben de bugün dayanamadım aldım artık 26sına kadar bekleyip arada çıkanları o zaman alırım.. Bekleyemedim çok göze batıyorlardı yer yer,sıcakta kapalı giyinmek zor

abla cok hossun ya sag elle surdum diye sempatiksalakcinni

bende dun aldim piyiklarimi kaydirigubbakcemile3 onun disindaki her yerim ayin 26sini bekliyoo laelaelaelaelae

aslında evet dediğin gibi beklettiğimiz sürece güçlenecek ve daha çok acıyla başbaşa kalıcaz ve yok etmek zor olacak bakalım ne olacak elimizden geldiği kadar yoketmeye çalışıcaz çözümü de deneme yanılma yöntemiyle bulucaz

yine derinin altından böcür böcür bakanlar var..:1shok: mecbur çıkcaksınız diyorum,korkunun ecele faydası yok :))))
kız tüylerimle konuşuyorum :)))

yaa gülümm adet olmamdan mıdır nedir daha çabuk ve çok çıktılar ya bugün sölediğğin tarih vardı yapamadım adetli olduğum için sadece koltuk altı aldımm..off ya ümitlenmiştim

Son düzenleyen: Moderatör:

canım adetliyken alma.verdiğim tarihlerden hangisi uygunsa regli sonrasına onu uygula..
inan ben çok memnunum.iki kez uyguladım bugün üçüncüydü.inan öyle cılızlar ki.yarımsaatte aldım bacaklarımı ve inan canım hiç yanmadı.kökleri bile öyle cılız ki..
bide yazmıştım ya 10 haziranda aldım bıyık bölgesini diye.onları bile almadım bugün.ayva tüyü gibi görünmüyorlar bile ve çok azlar.
senin şanssızlığın regl dönemine gelmesi.bundan sonra gelmez inşşallah.yeniden başlangıç yaparsın :1hug: opuyorumnanaktan

gülüm zaten benm hiç acımaz sadece geç çıksın istiyorum okdar...bakalım 15 temmuzda alırım çünkü diğer dolunayda adet öncesine geliyor malesef:1shok:neyse artık zamanla çözücez bu sorunuda:1rolleyes:

canım temmuz dolunayından sonraki ara tarih 3-4 ağustos.senin için baktım şimdi.uygunsa sana o tarihte yap istersen.üzüldüm inan ya.elimden bişey gelse keşke.
benimde her aslan burcu regl dönemime geliyor. boya açısından uymuyor.allahtan oğlak burcunu keşfettim (buradaki ara tarihler gibi) onlarda boyamayı düşünüyorum.

gülümm çok saol ama ağustostan önce başka ara tarih yokmu:uhm:çok geç zaten 26 haziranda aldıklarım fena uzadılar o tarihe kadar mümkün deil bekleyemem:sm_confused:

gülümm çok saol ama ağustostan önce başka ara tarih yokmu:uhm:çok geç zaten 26 haziranda aldıklarım fena uzadılar o tarihe kadar mümkün deil bekleyemem:sm_confused:

kafam karıştı inan.şimdi de bakayım ne zaman regl oluyosun sen ..

yaa gülümm adet olmamdan mıdır nedir daha çabuk ve çok çıktılar ya bugün sölediğğin tarih vardı yapamadım adetli olduğum için sadece koltuk altı aldımm..off ya ümitlenmiştim

canım bugün adetliydim demişsin 28 inde bi dahamı olacaksın .anlayamadım bi türlü ben ya

gece gece ben anlatamadım gülümm kusura bakma şimdi 3 temmuzda regl oldum..bugün soon günüydü ama dışarda olduğum için verdiğin ara tarihte yapamadım...normalde 26 27 günde bir olduğum için takriben 28inde olurum ee dolunayda yine 26 sına geliyor ve yine ağda yapamam oraya

hemen sonrası sorun olmuyorsa yarın yap derim ben mutlaka.çünkü ondan sonraki kök gümleri 15-16 temmuz ama büyüyen faz.olmadı onda yaparsın ama sonuç bekleme.çünkü büyüyen fazı ve regl tarihini düşünerek verdiğim kötünün iyisi tarih bu.
ağustosta bu tür sorunlar yaşamazsan sonuç iyi olur sanırım..
bu arada 11 temmuzda yeni ay var.büyüyen faza geçiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…