• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

canım mayıs ayındaki belirgin sonuç derken tam olarak neyi kastettin?
birde bu sadece sağ bacağında mı oldu ?
sana zahmet bi detaya girsen :1:
stersen özel mesajdan da yazabilirsin..

mayıs ayında sol bacagımda 7-8cm uzunlugunda 3cm genişliginde ara boşluklar oluştu özellikle bacağın dış yan tarafında. arka kısmında kas üzerinde hiç çıkmadı.haziran ayında sol bacakta değişme olmadı sağ bacağımda da o kadar büyük boşluklar oluşmadı ama boşluklar var. belirgin derken kıl çıkmayan kısımların büyüklügü yönünden demek istemiştim.

Son düzenleme:
yeri gelmişken yazayım.
tüyleri aldıktan sonra düzenli kese yaparsanız batık ve deri altından uzama sorununu büyük ölçüde azaltırsınız :)

kese derimi soyacakmış gibi geliyor nedense bana :44:
deneyeyim ben en güzeli bu ay keseyi de

ayyyy ciddi misinnn, ben de şu sir ağda işine alışamadım gitti... zaten kendim yapıyorum, kööföre fln gidip yaptıramam utanırım...
bacaklarımı makinayla hallediyodum,azaldı gibi işte... ama hala belli bölgelerde yoğunluk var...
öğrencilik zamanından kalma bi üşengeçlikle uzun zamandır kollar ve bikini jilet:78::78:
ayyy kollarımı anneme çektiririm deee diğer malum bölgeyi napcam yhaa... cok acık ve detay oldu artık bu kdar kıl tüy icinde ayıplamayın beniii :30:

malum bölgeyi de ilk sefer emla kremle uyuşturup ameliyat eldiveniyle tutam tutam yolarak kurtulabilirsin kollarını da jiletle aldığına göre canın tatlı ilk bir kaç sefer emlayla yaparsın sonra uyuşturmadan yapmaya geçersin
zaten verilen tarihlerde acı oranı da düşüyor genellikle :81:

barrocumkeseden korkma.ama nasıl yaptığın da önemli tabi..
keseyi çok bastırma.hafif yapılan kese daha güzel sonuç verir her zaman.

malum bölgeyi de ilk sefer emla kremle uyuşturup ameliyat eldiveniyle tutam tutam yolarak kurtulabilirsin kollarını da jiletle aldığına göre canın tatlı ilk bir kaç sefer emlayla yaparsın sonra uyuşturmadan yapmaya geçersin
zaten verilen tarihlerde acı oranı da düşüyor genellikle :81:

ay canıım aklıma getirdiğin cok iyi oldu, bu doktor eldivenini ağdayla beraber kullanıyosunuz demi? yoksa eldiveni takıp ağdasız mı :53: yok canııııım ağdasız değildir demii? :97:
ya aslında canım kıymetli değil, açıklamam şu kollarım azıcık uzasa terliyorum,ağda için de makina icin de beklemem gerekiyo, ben de beklemiim deyim banyoda cırt cırt:77: malum bölge de öyle... ondan yani,yoksa ben üniversiteye baslayana kadar bacaklar ve kollar ağda yada makina hangisi işime gelirse, malum bölge ağdaydı hep... o yüzden hep boşluklar var,tüy çıkmayan yerler... tekrar eski günlerime dönersem,bi de şu aycangülüm güzellik avcımın tarihleriyle baya azaltırım inşşş :55:

barrocumkeseden korkma.ama nasıl yaptığın da önemli tabi..
keseyi çok bastırma.hafif yapılan kese daha güzel sonuç verir her zaman.

annem yapardı da kese banyodan ciğer tonlarında çıkardım o yüzden korkuyorum ama düşündüm de yaptığım yaramazlıkların hıncını keseyle alıyordu belki de annem :1:

ay canıım aklıma getirdiğin cok iyi oldu, bu doktor eldivenini ağdayla beraber kullanıyosunuz demi? yoksa eldiveni takıp ağdasız mı :53: yok canııııım ağdasız değildir demii? :97:
ya aslında canım kıymetli değil, açıklamam şu kollarım azıcık uzasa terliyorum,ağda için de makina icin de beklemem gerekiyo, ben de beklemiim deyim banyoda cırt cırt:77: malum bölge de öyle... ondan yani,yoksa ben üniversiteye baslayana kadar bacaklar ve kollar ağda yada makina hangisi işime gelirse, malum bölge ağdaydı hep... o yüzden hep boşluklar var,tüy çıkmayan yerler... tekrar eski günlerime dönersem,bi de şu aycangülüm güzellik avcımın tarihleriyle baya azaltırım inşşş :55:

cık ağda falan yok ayrıca eldivenle tuttuğunda geliyor zaten sorun çıkarmadan jilet yasak :47:

annem yapardı da kese banyodan ciğer tonlarında çıkardım o yüzden korkuyorum ama düşündüm de yaptığım yaramazlıkların hıncını keseyle alıyordu belki de annem :1:

cık ağda falan yok ayrıca eldivenle tuttuğunda geliyor zaten sorun çıkarmadan jilet yasak :47:

ayy evet senin yaramazlıklarındandır o kese darbeleri :27::27:
amoonnn ağdasız nasıl olcek oo, ecz.ye gelen bi teyze de dediydi de yok yauw dediydim:53:
taaamm taaam no cilet, ama eldibenle yapamazsam ağda taağm mı? :17: :13:

ayy evet senin yaramazlıklarındandır o kese darbeleri :27::27:
amoonnn ağdasız nasıl olcek oo, ecz.ye gelen bi teyze de dediydi de yok yauw dediydim:53:
taaamm taaam no cilet, ama eldibenle yapamazsam ağda taağm mı? :17: :13:

eldivenle yaparsın hiç merak etme ağdadan daha temiz en azından ve aldığın yerleri biliyorsun hem de ağdayı yapıştırıp çekmek için korkuyor insan ilk zamanlarda gerçi emla sağolsun :69:

bende ilk kez denedim bu yöntemi 27 sinde bacaklarımı yapmıştım kırılanlar hariç bugün belirdiler. 26sında da koltuk altı ve genital yaptım genital daha iyi durunda koltuk altım çıkalı oluyo baya, ama çok takmıyorum çünkü benim koltuk altım zaten yüzde elli azaldı sanırım senelerdir sürekli yolmaktan. belkide bende farkında olmadan doğru tarihlerde yolmuşumdur:23::23:

eldivenle yaparsın hiç merak etme ağdadan daha temiz en azından ve aldığın yerleri biliyorsun hem de ağdayı yapıştırıp çekmek için korkuyor insan ilk zamanlarda gerçi emla sağolsun :69:

inş yaaa... bekliyorum waalla tarih gelsin diye, bi de çalışıyorum ben 20gibi evdeyim. yemek ye fln derken,o gün gece 23e kadar süre. yetiştirsem ne ala...
:97::97: emla hiç denemedim,dediğim gibi canımın kıymetliliğinden değil de üşengeçliğimden benim ağdadan vazgeçişim... :78: eski günlere yelken açıciiimmm ayın 15i gelsin :34: yolcam kendimi :37::37::37: :1:

doğum yerim osmaniye(adana)
doğum saatimden emin değilim ama öğleden sonra diyor annem

doğum tarihim 25.04.1978
bu arada özür diliyorum özelden msj atamıyorum

kızlar mrb nasılsınız herşey yolundadır umarım...
hafta sonu sınava girecek herkese başarılar...
bende sınavımı tüylerle veriyorum :) sanırım biran önce uzasalarda rahat epi yapsam diye gözlerine bakıyorum resmen :)
görüşmek üzere iyi akşamlar herkese kılsız tüysüz bir yaşam diliyorum

yine ben :) bişey söylemek istiyordum unuttumda :))
sözlerim foruma ziyaretçi olarak giren dostlara evet evet onlara...
ne zaman forumda bu konuyu açsam hep kayıtlıdan çok ziyaretçi görüyorum.
sevgili ziyaretçilerimiz uzakta durmasanızda sizde foruma üye olup deneyimlerinizi paylaşsanız hep beraber bir sonuç elde etsek paylaşsak bildiklerimizi ne güzel olur dimi ???
ben şahsım adına çok sevinirim...daha çok kişi daha net sonuçlar gibime geliyor yanılıyormuyum?
neyse tüm okuduklarınız yorumlarla bunu da okursunuz umarım
iyi akşamlar sevgili ziyaretçiler...

sizleri aramızda görmek isteyen bir dost :))

aycangül duy sesimi
sporcu erkek arkadaşlarım var benim garibanlar erkek halleriyle yolunup duruyorlar ki içlerinde göğsüne kadar ağda yapanlar var bizim tarihlerimiz bu zavallıcıklara da etki eder mi acaba ona göre dalga geçilmesi ihtimalini göze alıp söyleyebilirim belki diye soruyorum :1:

aycangül duy sesimi
sporcu erkek arkadaşlarım var benim garibanlar erkek halleriyle yolunup duruyorlar ki içlerinde göğsüne kadar ağda yapanlar var bizim tarihlerimiz bu zavallıcıklara da etki eder mi acaba ona göre dalga geçilmesi ihtimalini göze alıp söyleyebilirim belki diye soruyorum :1:

eder tabi,neden etmesin :)
şu ara ben onlardan bile daha tüylüyüm desene :1: tüylü diyerek yumuşattığıma bakma,halim içler acısı..güneşlenmem lazım üstelik cumartesiye kadar:(
ayın 15 i gelmedi bir türlü:(

eder tabi,neden etmesin :)
şu ara ben onlardan bile daha tüylüyüm desene :1: tüylü diyerek yumuşattığıma bakma,halim içler acısı..güneşlenmem lazım üstelik cumartesiye kadar:(
ayın 15 i gelmedi bir türlü:(

az kaldı az sıcakta da tarih beklemek zor oluyormuş gerçekten de bu ay geniş çaplı temizlik yapmaya kararlıyım gerçi sıcakta da yapış yapış ağda bilemiyorum
söyleyeyim o zaman ben buraya göre yolunsunlar
ne komik oluyor ağdalı halleri bir görseniz tavuk poposu gibi kabarık kabarık :60:

aycangüüüüllll işe yaradı sayılııırrr :64: gerçekten tüylerim çok geç çıkmaya başladııı...
ama benim tüylerim derinin altından uzuyor yaaaaaa :84:
ne ağda ne de epilatör bu durumu değiştirdi. sadece jilet iyi geliyor...
sanırım benim epilasyon yaptırmam şart :59:
artık tüylerimden kurtulmak istiyorum yaaaa gitsinler ve bi daha gelmesinleeerrrrr......

bende denesem mi diye düşünüyorum ama çok istikrarlı bi iş yapamam :S bunu nasıl düzenli hale getiriyorsunuz bana bu konuda yardımcı olur musunuzz ??

bende denesem mi diye düşünüyorum ama çok istikrarlı bi iş yapamam :S bunu nasıl düzenli hale getiriyorsunuz bana bu konuda yardımcı olur musunuzz ??

bu konuda nasıl yardımcı olunur ki verilen saatlere uyuyoruz mümkün olduğunca elbet arada fire veriyoruz yani elimizden geldiği kadarıyla zaten bir iki kez buraya göre yapıp etkisini görünce uygularsınız muhtemelen
bu aydan başlayın derim :71:

bu konuda nasıl yardımcı olunur ki verilen saatlere uyuyoruz mümkün olduğunca elbet arada fire veriyoruz yani elimizden geldiği kadarıyla zaten bir iki kez buraya göre yapıp etkisini görünce uygularsınız muhtemelen
bu aydan başlayın derim :71:

deneyeyim bendee.. bide şey var :17: benim 3 haftada çıkıyo. 1 ay bekleyince kötü olmaz mı malum yaz :77:

Back