meraba şimdi 15 temmuz günü lazerimi yaptırıcam diode lazer... doğru mu anlamışım acaba??
evet canım..hayırlı olsun inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba şimdi 15 temmuz günü lazerimi yaptırıcam diode lazer... doğru mu anlamışım acaba??
nası yaa 1. alternatif tek gün mü?
''Bu ay ki tarihlere kadar alinacak hale gelirler umarim:-D:-D ''
duygusuzum arkadaşım bu cümleye sonuna kadar katılıyorum benimde tek sıkıntım 15 temmuza kadar tüylerin çıkmaması :) umarım kalanlar çıkarda aksatmadan uygularız periyodlarımızı...:82:
sevgili aycangül arkadaşm bana da 7. bölgenin tarihlerini gönderebilirmisin:)
peki çok teşekkürlertatlım bu ay hesplamadım..verdiğim aralıklarda yap.
yalnız hangi saatte hangi bölgeni aldığını not etmeyi unutma !!!
ayyy bugün regl olduumm
cok sevindim :)
15indekini yapiim bakiim ben de katıliim kervana
RAPOR
26 haziran 2011 16:05 genital bölgemi aldım sonuç tüyler yeni beliriyor ve tam kökünden alınanlar baya ince
27 haziran 2011 12:15 koltuk altı kaş ve bıyık sonuç koltuk altı belirgin boşluklar ve çıkanlar çok ince
28 haziran 2011 02:15 sağ bacak sonuç 1 lira civarı boşluklar oluştu çıkanlar çok ince
07:50 sol bacak sonuç mayıs ayında belirgin sonuç almıştım sadece çıkan tüyler ince
NOT: bacaklarımda çıkan tüyler dedim ama daha yeni deri altından beliriyorlar yani normal süreden daha geç çıktılar bu ay
bu arada çok teşekkürler
ALLAH RAZI OLSUN senden duacınım aycangül
kızlar daha önce soruldu mu bilmiyorum ama merakımı bağışlayın.
çok iyi sonuçlar alan arkadaslar hangi yöntemle alıyorsunuz tüylerinizi?
walla ben cok heyecanlıyım,10-9.. geri sayıyorum resmen... inş bende de etkisi cook iyi olur...
sir ağdayla
epilasyon aletini dışlıyoruz mümkün olduğunca
cımbız da cıs
yüzü iple mümkün olduğunca
normalde her gün nemlendirici sürmemiz gerek ama genelde yapmıyoruz o yüzden en azından ağdadan önceki hafta her yanımızı bol bol nemlendiriyoruz
sir ağdayla
epilasyon aletini dışlıyoruz mümkün olduğunca
cımbız da cıs
yüzü iple mümkün olduğunca
normalde her gün nemlendirici sürmemiz gerek ama genelde yapmıyoruz o yüzden en azından ağdadan önceki hafta her yanımızı bol bol nemlendiriyoruz