• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

''Bu ay ki tarihlere kadar alinacak hale gelirler umarim:-D:-D ''
duygusuzum arkadaşım bu cümleye sonuna kadar katılıyorum benimde tek sıkıntım 15 temmuza kadar tüylerin çıkmaması :) umarım kalanlar çıkarda aksatmadan uygularız periyodlarımızı...:82:

''Bu ay ki tarihlere kadar alinacak hale gelirler umarim:-D:-D ''
duygusuzum arkadaşım bu cümleye sonuna kadar katılıyorum benimde tek sıkıntım 15 temmuza kadar tüylerin çıkmaması :) umarım kalanlar çıkarda aksatmadan uygularız periyodlarımızı...:82:

canım senin sonuçların beni çook mutlu ediyor..sebebini biliyorsun :)
en iyi sonucu hangi ay da aldın merak ediyorum:)

saol aycangülcüm bende çok memnun ve mutluyum sonuçlardan Allah razı olsun senden :)
nasıl bir sıkıntıda yardımcı oldun bana anlatamam psikolojimi bile bozuyordu rüyalarıma girerdi tüy problemim..
şimdi az daha sıkayım dişimi bu sefer olacak kurtulucm diye kendimi motive etmiş durumdayım..
aycangülcüm ben uygulamaya başladığımdan beri memnunum açıkcası tüm vücudda seyrelmelerin olduğunu daha önce paylaşmıştım ama yüzde sonuç alamadım demiştim... haziran ayında fark ettimki mayısın tarihinde yapmış olduğum epilasyondan bir ay geçmesine rağmen % 50 azalmayı fark ettik ailecek :)) ama bu dört ayın sonucu mu yoksa sadece mayısın etkisimi oldu yüzümde bilemiyrum onun yorumu sana ait tatlım :) ( yani haziran ayında artık epi yapayım dediğimde yüz tüyleri çok şaşırttı beni )

kol tüylerim hariç (ona bu ay başlıycm inşaallah ) tüm bölgede azalma gözle görülür koltuk altı beş dk bitiyor o kadar azaldı yani umarım daha da azalır ve sonsuza dek kurtuluruz tüylerden.
bu arada dikkatli bakınca tüylerimin baş göstermeye başladığını gördüm :) yani 15 temmuza ne kadar uzarsa olmadı 2. tarhi denerim dimi ama :))

RAPOR

26 haziran 2011 16:05 genital bölgemi aldım sonuç tüyler yeni beliriyor ve tam kökünden alınanlar baya ince
27 haziran 2011 12:15 koltuk altı kaş ve bıyık sonuç koltuk altı belirgin boşluklar ve çıkanlar çok ince
28 haziran 2011 02:15 sağ bacak sonuç 1 lira civarı boşluklar oluştu çıkanlar çok ince
07:50 sol bacak sonuç mayıs ayında belirgin sonuç almıştım sadece çıkan tüyler ince

NOT: bacaklarımda çıkan tüyler dedim ama daha yeni deri altından beliriyorlar yani normal süreden daha geç çıktılar bu ay

bu arada çok teşekkürler

ALLAH RAZI OLSUN senden duacınım aycangül

RAPOR

26 haziran 2011 16:05 genital bölgemi aldım sonuç tüyler yeni beliriyor ve tam kökünden alınanlar baya ince
27 haziran 2011 12:15 koltuk altı kaş ve bıyık sonuç koltuk altı belirgin boşluklar ve çıkanlar çok ince
28 haziran 2011 02:15 sağ bacak sonuç 1 lira civarı boşluklar oluştu çıkanlar çok ince
07:50 sol bacak sonuç mayıs ayında belirgin sonuç almıştım sadece çıkan tüyler ince

NOT: bacaklarımda çıkan tüyler dedim ama daha yeni deri altından beliriyorlar yani normal süreden daha geç çıktılar bu ay

bu arada çok teşekkürler

ALLAH RAZI OLSUN senden duacınım aycangül

canım mayıs ayındaki belirgin sonuç derken tam olarak neyi kastettin?
birde bu sadece sağ bacağında mı oldu ?
sana zahmet bi detaya girsen :1:
stersen özel mesajdan da yazabilirsin..

sevgili aycangülün yazdıklarına katılıyorum. sonuç pozitif ! bu takvim için en sade tanımlama ile bildiğimi paylaşmak istiyorum; bereketli ve devamlılığını istediğiniz girişimler için yeni ay dönemini, bitirmek istediğiniz veya sürümceme de kalmış işlerinizi sonuçlandırmak için biten ay dönemini kullanıyoruz...buna ev temizliği, yeni bir işe başlama, evlilik tarihi, önemli bir görüşme tarihi, mahkeme başvurusu gibi hayatımızda önemlilik arzeden konularda ayın biten enerji ve yeni oluşumun enerjisinin yükselişini kullanıyoruz ayrıca dolunay döneminin en yüksek enerji döenmi olduğunuda hatırlatayım ..ve yine başa dönersek aycangülün bahsettiği üzre vücut temizliği istenmeyen tüyler konusunda bu takvim çok işe yarıyor. ayrıca regl dönemi sonrası acının en az hissedildiği dönem olması bakımından ayrıca tercih sebebi...

Canim, kardesim 18 inde bikini bolgesini aldirmisti bekledigimizden erken 23 haziranda regl oldu,
tuyleri su an cikmis durumda ama kisa kisa ve 5 6 bolgede serce parmagin ucu kadar bosluklar var sanki sac kiran olur ya hani oyle bir gorunumu var:-)
annemle bende 26 sinda koltuk altlarimizi almistik ben regl oldum ayin 3 unde su an sadece deri altinda kararmalar var annemin simdilik cikma belirtileri cok daha az:-)

kızlar daha önce soruldu mu bilmiyorum ama merakımı bağışlayın.
çok iyi sonuçlar alan arkadaslar hangi yöntemle alıyorsunuz tüylerinizi?:36:
walla ben cok heyecanlıyım,10-9.. geri sayıyorum resmen... inş bende de etkisi cook iyi olur...
:6:

kızlar daha önce soruldu mu bilmiyorum ama merakımı bağışlayın.
çok iyi sonuçlar alan arkadaslar hangi yöntemle alıyorsunuz tüylerinizi?:36:
walla ben cok heyecanlıyım,10-9.. geri sayıyorum resmen... inş bende de etkisi cook iyi olur...
:6:

sir ağdayla
epilasyon aletini dışlıyoruz mümkün olduğunca
cımbız da cıs
yüzü iple mümkün olduğunca
normalde her gün nemlendirici sürmemiz gerek ama genelde yapmıyoruz o yüzden en azından ağdadan önceki hafta her yanımızı bol bol nemlendiriyoruz

sir ağdayla
cımbız da cıs
normalde her gün nemlendirici sürmemiz gerek ama genelde yapmıyoruz o yüzden en azından ağdadan önceki hafta her yanımızı bol bol nemlendiriyoruz

yeri gelmişken yazayım.
tüyleri aldıktan sonra düzenli kese yaparsanız batık ve deri altından uzama sorununu büyük ölçüde azaltırsınız :)

sir ağdayla
cımbız da cıs

ayyyy ciddi misinnn, ben de şu sir ağda işine alışamadım gitti... zaten kendim yapıyorum, kööföre fln gidip yaptıramam utanırım...
bacaklarımı makinayla hallediyodum,azaldı gibi işte... ama hala belli bölgelerde yoğunluk var...
öğrencilik zamanından kalma bi üşengeçlikle uzun zamandır kollar ve bikini jilet:78::78:
ayyy kollarımı anneme çektiririm deee diğer malum bölgeyi napcam yhaa... cok acık ve detay oldu artık bu kdar kıl tüy icinde ayıplamayın beniii :30:

Back