- 6 Ağustos 2010
- 39.457
- 70.064
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
temmuz tarıhlerı ne zaman verılıcek.ilk kez bu yontemle başlayacaklar için?
teşekkür ederim de ilk sfdaki tarih ve saatler derken? :44:
valla benim regl 16sında başladı ozaman yapamadım diye 2. alternatifi denedim yani 26 haziranda aldım vucudumun heryerini koltuk altı hariç daha çözüm bulamadım oraya yemiyo hala daha jilete devam anlıycan bakalım şu veet ağdalardan deniycem bakalım,,,
bir seyi merak ettim. ben de yeni bu yontemi denemeye basladim. gecen aylarda alternatif gun sayısı iki-uc gun olarak veriliyordu. neden bu ay sadece birer gun? sadece 15 temmuz ve 23 temmuz diye?
daha dogrusu neden sadece 15 temmuz? bana en uygun tarihler 15'ten sonra. 23 Temmuz da cok gec olabilir
bir seyi merak ettim. ben de yeni bu yontemi denemeye basladim. gecen aylarda alternatif gun sayısı iki-uc gun olarak veriliyordu. neden bu ay sadece birer gun? sadece 15 temmuz ve 23 temmuz diye?
daha dogrusu neden sadece 15 temmuz? bana en uygun tarihler 15'ten sonra. 23 Temmuz da cok gec olabilir
Canım 3. bölgeden denektim...
Geçen ay 18 haziran: 09:26-10:40 saatleri arasında,
Önce bikini kolaltı ve alt bacak aldım sırasıyla...
Alternatif tarihlerde alamadım malesef...
Bikini üst bölgede hiç çıkmadı...
Alt bölgede seyrek bi şekilde 1 cm gibi uzama var...
Eldivenle zor alırım temmuzda sanki...
Koltuk altımda sadece orta bölümde 1 tl büyüklüğünde bir bölgede
Çift taraflı... 0.5 cm büyüme var....
Bacak kısmı alt sadece..
Tek tük seyrek...
Her yerde değil dağınık bir şekilde
1 cm uzama var...
temmuz saatleri verildi mi Aycangülüm?
hmm. çok rahatsız oluyorum ama bekleyeyım. haklısın. agda da yapmıyorum lazere başlayalı kökler tam çıksın dıye. jılet en nefret ettıgım şey. sabredıcem: ))) cevap için teşeşkür ederım.bence beklemelisin..
daha önce de burada konusu oldu..büyüyen ay fazındaki lazer seansı boşa giden emek ve para bence..
sonuç alamayan bir arkadaşımız seans tarihlerini göndermişti bana..inceledim ve tamamı (8-10 seans kadardı sanırım)verdiğim tarihlerin zıttı idi..
biliyorum yaz mevsimizdeyiz,sıkıntı olacaktır bu ay ama daha karlı çıkacaksın..
1. tarihte adet olmamış olcam ama 2. tarihte de adetli olcam ne yapcam şimdi ben,yardım edin kızlar:84:
ben haziran ayında verdiginiz tarihlerde tüylerimi aldım ilki adet öncesinegeliyordu o zaman aldım sonra adet oldum ondan sonrada biraz cıkanları aldım ama yine uzadılar evet ince ama gorunuyor 15 temmuza kadar beklemem mi gerekiyor malum yaz koltuk altım felan cıktı :S
kadınların kıl tüy sorununa çözüm bulan kişi dünyanın en zengini olacak, herkesss dertli bu konuda.
Aycangül umarım sen olursun o kişi. Biz de yanında yumurta gibi gezeriz.