• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

merhaba hayırlı aksamlar bende dolaşırken buldum burayı cok ilginç ggeldi bana etksini görnlerde olmuş sanırım cok güzel :1: bende eger regl olmazsam bu ay denemek isterim 15 temmuz sanırım tarihimiz :) ben genital hariç her tarafımı agdadır eldivendir alabiliyorum ama malüm yer için canım cok dar :14: yani agda hiç yapamıyorum eldivenlede canım dayanmıyor ne önerirsiniz ?

şimdi kollarıma bakıyorumda pesss yanii:53:süper yaa çıkanlar var çok ince ama belli olmuyo henüz,ama boşluklar çok var ne güzel ya orlarda hiç yokdipten bile görünen yok sanki yeni almışım gibi pürüzsüz bebek cildi gibi hiç tüy yok bu ayın 15ini sabırsızlıkla bekliyorum çıknları almak için ,geçen ablamda gördüde kollarımı o pek almaz kollarını üşengeçliğinden,bana çok hoş görünüyo diyince burayı anlatıverdim oda bacaklarını 1 aydır yapmıyormuş iş güç çocuklar derken üşeniyomuş,ben 15i diye söyledim bakalım bekleyip alıcak onda etki olucakmı bakalım,neysebacaklarıma baktımda çıkanlar epey var ozaman alırken deri altında olanlar sanırım keseleyerek çıktılar çoğu ,,,ama çoğuda deri altında büyüyorlar kötü görünüyo napıcam bilmem kesede işe yaramıyo şimdili yüzde 25 boş yer var yüzde 25 deri altındakiler yüzde 50side çıkanlar bakalım regl 16 da oluyo belli olmaz ama 18zindede oluyo benim yinede 15inde alabilirmiyim tüyleri ne dersin :34:

15 temmuzu bekliyorum tüylü tüylü
ancak o sabah gelinlik provam var:14:
bu haalimle nasıl gidicem:14:
14 temmuz gecesi yapsam olmaz mı:14:

şimdi kollarıma bakıyorumda pesss yanii:53:süper yaa çıkanlar var çok ince ama belli olmuyo henüz,ama boşluklar çok var ne güzel ya orlarda hiç yokdipten bile görünen yok sanki yeni almışım gibi pürüzsüz bebek cildi gibi hiç tüy yok bu ayın 15ini sabırsızlıkla bekliyorum çıknları almak için ,geçen ablamda gördüde kollarımı o pek almaz kollarını üşengeçliğinden,bana çok hoş görünüyo diyince burayı anlatıverdim oda bacaklarını 1 aydır yapmıyormuş iş güç çocuklar derken üşeniyomuş,ben 15i diye söyledim bakalım bekleyip alıcak onda etki olucakmı bakalım,neysebacaklarıma baktımda çıkanlar epey var ozaman alırken deri altında olanlar sanırım keseleyerek çıktılar çoğu ,,,ama çoğuda deri altında büyüyorlar kötü görünüyo napıcam bilmem kesede işe yaramıyo şimdili yüzde 25 boş yer var yüzde 25 deri altındakiler yüzde 50side çıkanlar bakalım regl 16 da oluyo belli olmaz ama 18zindede oluyo benim yinede 15inde alabilirmiyim tüyleri ne dersin :34:

bence ikinci alternatifi kullan canım.bu şekilde faydası olmaz..
sana özel mesaj atıcam yarın unutmazsam :(

Sevgili Aycangül'cüm öncelikle böyle mucizevi bilgileri bizimle paylaştığın için çooooook teşekkür ederim :71:
gerçekten çok etkili,2 aydır verdiğin tarihlerde uyguluyorum ve hayatım boyunca tüylerim hiç bukadar geç ve seyrek çıkmamıştı :46:
çok mutluyum çokk :62:
birde şu batıklar için bir formülünüz varmıydı acaba ?? kese yapıyorum,kremliyorum yinede olmuyor ufff :96:
herşey gönlünce olsun AycangüL'cüm sıkı takipçinim :10:

canım
benim doğum tarihimi istemiştin bir sorun mu var?
yeni şeyler buldum dedin hiç bir ip ucu vermedin.Burda heycanla bekliyorum...
biliyorum yoğunsun ama bir ilerleme varmı?

bugün kaşlarıma bakıyorumda baya bir azalma olmuş ben geçen sene aldırmaya başladım kaş ve bıyığımı ama azalacağına giderek çoğalıyordu...hamd olsun seni buldum...yine azaldı kaşlarım sanki aldırmamış gibiyim 5-6 tane kalmış kaşlarım geç çıkardı onlarda çıkmadııı....

iyi ki varsın...
ne kadar şanslıyım...senin gibi biriyle tanıştım...:62: :62: :62:

geçenlerde netten araştırken karşıma çıktı bu başlık. ilk bikaç sayfasını okuyup uygulayayım hatta çevremdekilere de yayayım dedim. bugün de azmedip ilk 58 ve son 3-4 sayfayı okudum =) çünkü aynı şeyleri sorup sizi sıkmak istemedim. şimdi ayın 15'ini bekliyorum büyük bi hevesle =)

geçenlerde netten araştırken karşıma çıktı bu başlık. ilk bikaç sayfasını okuyup uygulayayım hatta çevremdekilere de yayayım dedim. bugün de azmedip ilk 58 ve son 3-4 sayfayı okudum =) çünkü aynı şeyleri sorup sizi sıkmak istemedim. şimdi ayın 15'ini bekliyorum büyük bi hevesle =)

hoşgeldin aramıza duyer :) senin ve çevrende uygulayanların sonuçlarını bekliyoruz...
tüylerden en kısasürede kurtulman dileğiyle...

gecen ay bulmustum yazini . ve haziran 16 da agdaya gittim genital bolge gercekten oncekilerden daha ince ve seyrek ciktiginin farkina vardim simdi temmuz 15 bekliyorumm.takipteyim bilgilerin icin tesekkurrlerr

gecen ay bulmustum yazini . ve haziran 16 da agdaya gittim genital bolge gercekten oncekilerden daha ince ve seyrek ciktiginin farkina vardim simdi temmuz 15 bekliyorumm.takipteyim bilgilerin icin tesekkurrlerr

hogeldiniz :)
iyi ki bize katıldınız..
hemen hatırlatayım : hangi bölgeyi hangi saat aralığında aldığınızı not edin mutlaka..örneğin koltukaltını kaçta almaya başladınız ve kaçta bitti şeklinde..isteyebiliyorum daha sonra :))
umarım en yüksek faydayı görürsünüz:)

canım
benim doğum tarihimi istemiştin bir sorun mu var?
yeni şeyler buldum dedin hiç bir ip ucu vermedin.Burda heycanla bekliyorum...
biliyorum yoğunsun ama bir ilerleme varmı?

bugün kaşlarıma bakıyorumda baya bir azalma olmuş ben geçen sene aldırmaya başladım kaş ve bıyığımı ama azalacağına giderek çoğalıyordu...hamd olsun seni buldum...yine azaldı kaşlarım sanki aldırmamış gibiyim 5-6 tane kalmış kaşlarım geç çıkardı onlarda çıkmadııı....

iyi ki varsın...
ne kadar şanslıyım...senin gibi biriyle tanıştım...:62: :62: :62:

ne güzel sözler,ne diyeceğimi bilemedim :) çok sağol:54:
işin içinden çıkamadım ki bi türlü..:68:çok karışık işlerin içine daldım yani :)
çözeceğim allahın izniyle:)
diğer konu pek önemli değil merak etme..
sen ağda yaptığında not almayı unutma yeter:)

herkese merhaba ben de bu uygulamayı yeni okudum daha önce hiç duymamıştım ama çok ilgimi çekti ve denemek istiyorum yalnız bi sorum olacak daha önce sorulmuştur muhtemelen cvplarsanız sevinirim her ay için iki tarih vermişsiniz mesala ben eğer her iki tarihtede regl olmamışsam ikisinde de yapabilir miyim çünkü bir ay epilasyon yapmadan durabileceğimi sanmıyorum heleki yaz aylarında

Back