geç çıkması gibi bir etkisi de olduğu için bir aya uzar umarım senin de çıkmaları
etkisini yaşadığımız için idare etmeye çalışıyoruz genelde ama tabi sana kalmış
temm mutlaka yapıcam :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geç çıkması gibi bir etkisi de olduğu için bir aya uzar umarım senin de çıkmaları
etkisini yaşadığımız için idare etmeye çalışıyoruz genelde ama tabi sana kalmış
temm mutlaka yapıcam :)))
hayırlı olsun o vakit etkisini görürsün inşallah tez zamanda
şimdi kollarıma bakıyorumda pesss yaniisüper yaa çıkanlar var çok ince ama belli olmuyo henüz,ama boşluklar çok var ne güzel ya orlarda hiç yokdipten bile görünen yok sanki yeni almışım gibi pürüzsüz bebek cildi gibi hiç tüy yok bu ayın 15ini sabırsızlıkla bekliyorum çıknları almak için ,geçen ablamda gördüde kollarımı o pek almaz kollarını üşengeçliğinden,bana çok hoş görünüyo diyince burayı anlatıverdim oda bacaklarını 1 aydır yapmıyormuş iş güç çocuklar derken üşeniyomuş,ben 15i diye söyledim bakalım bekleyip alıcak onda etki olucakmı bakalım,neysebacaklarıma baktımda çıkanlar epey var ozaman alırken deri altında olanlar sanırım keseleyerek çıktılar çoğu ,,,ama çoğuda deri altında büyüyorlar kötü görünüyo napıcam bilmem kesede işe yaramıyo şimdili yüzde 25 boş yer var yüzde 25 deri altındakiler yüzde 50side çıkanlar bakalım regl 16 da oluyo belli olmaz ama 18zindede oluyo benim yinede 15inde alabilirmiyim tüyleri ne dersin
15 temmuzu bekliyorum tüylü tüylü
ancak o sabah gelinlik provam var
bu haalimle nasıl gidicem
14 temmuz gecesi yapsam olmaz mı
gelinlik uzun zaten görmezler :)
yarım saatlik prova için mahfetme bence..
şimdi benim sorum : bacaklarımı 15 inde diğer yerlerimi 23 te alsam olur mu ?? regl 14-15 inde :S
tamam öyle yapayım bari
geçenlerde netten araştırken karşıma çıktı bu başlık. ilk bikaç sayfasını okuyup uygulayayım hatta çevremdekilere de yayayım dedim. bugün de azmedip ilk 58 ve son 3-4 sayfayı okudum =) çünkü aynı şeyleri sorup sizi sıkmak istemedim. şimdi ayın 15'ini bekliyorum büyük bi hevesle =)
geçenlerde netten araştırken karşıma çıktı bu başlık. ilk bikaç sayfasını okuyup uygulayayım hatta çevremdekilere de yayayım dedim. bugün de azmedip ilk 58 ve son 3-4 sayfayı okudum =) çünkü aynı şeyleri sorup sizi sıkmak istemedim. şimdi ayın 15'ini bekliyorum büyük bi hevesle =)
gecen ay bulmustum yazini . ve haziran 16 da agdaya gittim genital bolge gercekten oncekilerden daha ince ve seyrek ciktiginin farkina vardim simdi temmuz 15 bekliyorumm.takipteyim bilgilerin icin tesekkurrlerr
canım
benim doğum tarihimi istemiştin bir sorun mu var?
yeni şeyler buldum dedin hiç bir ip ucu vermedin.Burda heycanla bekliyorum...
biliyorum yoğunsun ama bir ilerleme varmı?
bugün kaşlarıma bakıyorumda baya bir azalma olmuş ben geçen sene aldırmaya başladım kaş ve bıyığımı ama azalacağına giderek çoğalıyordu...hamd olsun seni buldum...yine azaldı kaşlarım sanki aldırmamış gibiyim 5-6 tane kalmış kaşlarım geç çıkardı onlarda çıkmadııı....
iyi ki varsın...
ne kadar şanslıyım...senin gibi biriyle tanıştım...