• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ameliyat eldiveniyle alanlar var, belki siz de alabilirsiniz. ben bir kez denedim, gerçekten temiz ve rahat. ama ben epilatör kullanırım genellikle.

ya hala ben anlamadım eldivenle nasıl alıyorsunuz yani tek tek uğraşıyormusunuz çok zor geliyo bana yaaaelimle koparmayı denedim hiç kopmadı eldivenle nasıl alıyorsunuz hemde çok bide,,,,neyse ben merakla bekliyorum sonuçu kollarımı alalı 4 gün olmuş hala çıkan yok hayret neyse bi hafta sonra yazıcam bakalım çıkan olucakmı inşallah olmaz:20::63::63::63:

slm Aycangül,
canım ben ankaradan deneğin (yani 4. bölgeydi dimi?!) 16 hzr. saat 16.57-18-12 bacak ve kol altı 17 hzr. saat 21.27-22.12 bikini bölgesi aldım. 2.dönemi uygulamadım.26 hzr. kaçırdım ,27 hzr.da regli oldum,bu yüzden almak istemedim.şu an tüylerim daha az gibi daha doğrusu bacaklarımda henüz çıkmayan ama çıkmaya hazır tüüyler var.eskiye göre biraz çıkma süreleri uzadı.bikini bölgeside aynı durumda. Regli döneminde fırça gibi çıkardı hepsi ama biraz geciktiler bu kez. benim bu uygulamayı 2. yapışım senin metodu mayıs ayında öğrendim ve başladım.belki zamanla daha az ve daha da geç çıkarlar.Tatile gitmeden temizliğimi yapabilmeyi umuyorum.temmuzu bekliyorum artık...kolay gelsin canım.

ben de diyordum ki neden bazen iki ayda bir çıkıyor tüylerim de bazen haftasına çıkmış oluyor diye.... çok ilginç ama sebebi buymuş demekki, ben genelde 20li yaşlarda olmanın hormonlarına bağlamıştım durumu..

ben de pek anlamadım ama mesela bu temmuz ayı için google'dan bulduğum tarihler :
01.Temmuz.2011 11:55 Yeniay YENGEÇ 09° Parçalı Güneş Tutulması

15.Temmuz.2011 09:41 Dolunay OĞLAK 22°

benim tüylerimi ne zaman almam lazım?:26:

ben de pek anlamadım ama mesela bu temmuz ayı için google'dan bulduğum tarihler :
01.Temmuz.2011 11:55 Yeniay YENGEÇ 09° Parçalı Güneş Tutulması

15.Temmuz.2011 09:41 Dolunay OĞLAK 22°

benim tüylerimi ne zaman almam lazım?:26:

cnm ilk sfdaki tarih ve saatlerine uymanı tavsiye ederim,nedenini nslını bilmiyorum ama aycangül kendi hesaplamasına göre bunları yazıyo,ve bende dahil çoğu kişi bu verdiği gün-saatlerden memnun:32: denemeni tavsiye ederim:74: bende haziranın ilk tarihinde almştm bazı yerleri,alternatif tarihtede kırılanları aldım üstünden geçtm amma ve lakin koltukaltlarımı alamadm:43::43::43: neyse tatilde jiletle fln idare edecez gari:84:

aycangül bacaklarımı 18 haziranda 10.40-11.25 arası almıştım, saat dilimini 10 dk geçmişim farkında olmadan, ben 11.45te bitecek sanıyodum. neyse, sol bacağımın altı kısmı denk geldi son dakikalara, bi farklılık olursa haberdar ederim. fakat genel anlamda derinin altında belirdiler, pazar günü de deri yüzeyine çıkarlar diye tahmin ediyorum.

cnm ilk sfdaki tarih ve saatlerine uymanı tavsiye ederim,nedenini nslını bilmiyorum ama aycangül kendi hesaplamasına göre bunları yazıyo,ve bende dahil çoğu kişi bu verdiği gün-saatlerden memnun:32: denemeni tavsiye ederim:74: bende haziranın ilk tarihinde almştm bazı yerleri,alternatif tarihtede kırılanları aldım üstünden geçtm amma ve lakin koltukaltlarımı alamadm:43::43::43: neyse tatilde jiletle fln idare edecez gari:84:

teşekkür ederim de ilk sfdaki tarih ve saatler derken? :44:

güzel yürekli arkadaşım benim :)

çok teşekkür ederim :17::17::17:ama o senin yüreğinin güzelliği canım.

bu arada aycangülcüğüm ben 1. bölgeden raporlarımı sunayım. 16 haziranda saat 16:55- 18 :11 arasında bacaklarımı ve kollarımı aldım.
ve aynı gün adet belirtileri oluştu. 17 haziranda adet oldum.

bu sefer de 26 haziranda saat 14:26 -15:41 de koltukaltı bölgesini ve
genital bölgenin birazını alabildim.acısına dayanamadım:9::9::34:

Son düzenleme:
hirascım ilk sayfadaki tarihlere göre epilasyonu nu yapcksın.orda günü ayı saati bulabilirsin
aycangül o tarihleri her ay güncelliyor zaten aklına takılan bişey olursa burdayız, zaten herkes yardımcı olur bu sayfada başta aycangül.
en kısa sürede istediğin sonucu alırsı umarım...

çok teşekkür ederim :17::17::17:ama o senin yüreğinin güzelliği canım.

bu arada aycangülcüğüm ben 1. bölgeden raporlarımı sunayım. 16 haziranda saat 16:55- 18 :11 arasında bacaklarımı ve kollarımı aldım.
ve aynı gün adet belirtileri oluştu. 17 haziranda adet oldum.

bu sefer de 26 haziranda saat 14:26 -15:41 de koltukaltı bölgesini ve
genital bölgenin birazını alabildim.acısına dayanamadım:9::9::34:

temmuz tarıhlerı ne zaman verılıcek.ilk kez bu yontemle başlayacaklar için?

kızlar ya inanamıyorum kollarıma bakıyorumda 6gün olmasına rağmen bitek çıkan beliren yok harbi çok tuhaf ne güzel yaa:62:benim şimdiye diplerden görünürdü inanın şaştım kaldım:53:

adet bitiminden ne zaman sonra yapılıyor?

valla benim regl 16sında başladı ozaman yapamadım diye 2. alternatifi denedim yani 26 haziranda aldım vucudumun heryerini koltuk altı hariç daha çözüm bulamadım oraya yemiyo hala daha jilete devam anlıycan bakalım şu veet ağdalardan deniycem bakalım,,,

kızlar ya inanamıyorum kollarıma bakıyorumda 6gün olmasına rağmen bitek çıkan beliren yok harbi çok tuhaf ne güzel yaa:62:benim şimdiye diplerden görünürdü inanın şaştım kaldım:53:

canım çok sevindim :)
arkadaşlar yoğunluktan tek tek cevaplayamıyorum özür dilerim..
ama uzun zamandır takip eden arkadaşlarım yardımcı oluyor gördüğüm kadarıyla ..çok teşekküür ediyorum onlara :54:
şimdi temmuz tarihlerini ekleyeceğim..
bu ay saat vermiyorum !!! (sebebi: yine konuyla ilgili araştırmalarım ve bazı yeni bilgiler)
hepinizi seviyorum :71:

aycangül 15 temmuzdan önce epilasyon yapabileceğimiz alternatif yok değil mi hiç. ben geçen ay ki tarıhlerı kaçırdım. lazere gıdıcem yıne. 2 hafta beklesem mi ki: ( kararsız kaldım.

hirascım ilk sayfadaki tarihlere göre epilasyonu nu yapcksın.orda günü ayı saati bulabilirsin
aycangül o tarihleri her ay güncelliyor zaten aklına takılan bişey olursa burdayız, zaten herkes yardımcı olur bu sayfada başta aycangül.
en kısa sürede istediğin sonucu alırsı umarım...

eklenmiş şimdi gördüm, çok teşekkür ederim, etkisinin olacağına inanıyorum çünkü benim de bazen haftasına tüylerim çıkarken bazen iki aya kadar anca çıkıyor. sebebini hormon dengesizliğine yormuştum ama dolunayın etkisine inanırım. deneyip görelim :)

aycangül 15 temmuzdan önce epilasyon yapabileceğimiz alternatif yok değil mi hiç. ben geçen ay ki tarıhlerı kaçırdım. lazere gıdıcem yıne. 2 hafta beklesem mi ki: ( kararsız kaldım.

bence beklemelisin..
daha önce de burada konusu oldu..büyüyen ay fazındaki lazer seansı boşa giden emek ve para bence..
sonuç alamayan bir arkadaşımız seans tarihlerini göndermişti bana..inceledim ve tamamı (8-10 seans kadardı sanırım)verdiğim tarihlerin zıttı idi..
biliyorum yaz mevsimizdeyiz,sıkıntı olacaktır bu ay ama daha karlı çıkacaksın..

aycangül yazdıklarından anladığım kadarıyla bu ay denek de seçmiyeceksin. ben bu ayı da rahatlıkla kullanabilcektim, ayın 17si gibi yola çıkacaktık, öncesinde epilasyon yapabilcektim verdiğin tarihte, fakat işler değişti, 14ünde yola çıkıyoruz, yani kıl payı kaçırıyorum. bazı bölgeleri yaparım, bazı bölgeleri yapmam, 2. alternatifte eve dönmüş oluyoruz, o zaman yaparım galiba, ikilemde kaldım ne bileyim, yazın tüyleri bekletmek çok zor yaa:5:

Back