Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ameliyat eldiveniyle alanlar var, belki siz de alabilirsiniz. ben bir kez denedim, gerçekten temiz ve rahat. ama ben epilatör kullanırım genellikle.
ben de pek anlamadım ama mesela bu temmuz ayı için google'dan bulduğum tarihler :
01.Temmuz.2011 11:55 Yeniay YENGEÇ 09° Parçalı Güneş Tutulması
15.Temmuz.2011 09:41 Dolunay OĞLAK 22°
benim tüylerimi ne zaman almam lazım?:26:
cnm ilk sfdaki tarih ve saatlerine uymanı tavsiye ederim,nedenini nslını bilmiyorum ama aycangül kendi hesaplamasına göre bunları yazıyo,ve bende dahil çoğu kişi bu verdiği gün-saatlerden memnun denemeni tavsiye ederim bende haziranın ilk tarihinde almştm bazı yerleri,alternatif tarihtede kırılanları aldım üstünden geçtm amma ve lakin koltukaltlarımı alamadm neyse tatilde jiletle fln idare edecez gari:84:
güzel yürekli arkadaşım benim :)
çok teşekkür ederim ama o senin yüreğinin güzelliği canım.
bu arada aycangülcüğüm ben 1. bölgeden raporlarımı sunayım. 16 haziranda saat 16:55- 18 :11 arasında bacaklarımı ve kollarımı aldım.
ve aynı gün adet belirtileri oluştu. 17 haziranda adet oldum.
bu sefer de 26 haziranda saat 14:26 -15:41 de koltukaltı bölgesini ve
genital bölgenin birazını alabildim.acısına dayanamadım
kızlar ya inanamıyorum kollarıma bakıyorumda 6gün olmasına rağmen bitek çıkan beliren yok harbi çok tuhaf ne güzel yaabenim şimdiye diplerden görünürdü inanın şaştım kaldım
adet bitiminden ne zaman sonra yapılıyor?
kızlar ya inanamıyorum kollarıma bakıyorumda 6gün olmasına rağmen bitek çıkan beliren yok harbi çok tuhaf ne güzel yaabenim şimdiye diplerden görünürdü inanın şaştım kaldım
hirascım ilk sayfadaki tarihlere göre epilasyonu nu yapcksın.orda günü ayı saati bulabilirsin
aycangül o tarihleri her ay güncelliyor zaten aklına takılan bişey olursa burdayız, zaten herkes yardımcı olur bu sayfada başta aycangül.
en kısa sürede istediğin sonucu alırsı umarım...
aycangül 15 temmuzdan önce epilasyon yapabileceğimiz alternatif yok değil mi hiç. ben geçen ay ki tarıhlerı kaçırdım. lazere gıdıcem yıne. 2 hafta beklesem mi ki: ( kararsız kaldım.