Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

kızlar duyduk duymadık demeyin tüyleri alamadık demeyin aycangül temmuz tarihlerini 1. sayfada yayınlamışşşşşşşşşşşşşşş hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhhhhhhhh herkesin umduğu şifayı görmesi dileğiyleeeeeeee

Son düzenleme:
son iki aydır aksattım ,mecburi durumlardan dolayı..yok düğündü, yok bilmem neydi..
şimdi, yine sisteme geri dönüyorum..

teşekkür ederim de ilk sfdaki tarih ve saatler derken? :44:

cnm her ay, bu başlığın daha doğrusu konunun ilk syfsında yayınlanıyo/güncelleniyo

koltukaltı için güzellik salonuna git,sirle aldır çok rahat oluyo 5dkya biter işin. alıştıktan sonra mümkünsede sinirli olduğun bi gün epilasyon aletiyle k.altını çok rahat alırsın sinirini tüylerinden çıkar derimm ben denedm geçen ay,iyiydi güzeldii küfrede küfrede aldım becerdm:13::13::13::13:

bir seyi merak ettim. ben de yeni bu yontemi denemeye basladim. gecen aylarda alternatif gun sayısı iki-uc gun olarak veriliyordu. neden bu ay sadece birer gun? sadece 15 temmuz ve 23 temmuz diye?

daha dogrusu neden sadece 15 temmuz? bana en uygun tarihler 15'ten sonra. 23 Temmuz da cok gec olabilir

Son düzenleme:

raraaviscim demek ki bu ay uygun tarihler böyle denk geldi.Bazen 3 gün oluyor,bazen 1 gün,bazen de1 saatin içinde almak durumunda kalıyoruz.Benim için de geç olacak,sanırım bu ay uyamayacağım,artık ağustosa kaldık

ah keşke benim elimde olsa.. 2 haftaya çıkarırım :)

Canım 3. bölgeden denektim...

Geçen ay 18 haziran: 09:26-10:40 saatleri arasında,
Önce bikini kolaltı ve alt bacak aldım sırasıyla...
Alternatif tarihlerde alamadım malesef...

Bikini üst bölgede hiç çıkmadı...
Alt bölgede seyrek bi şekilde 1 cm gibi uzama var...
Eldivenle zor alırım temmuzda sanki...

Koltuk altımda sadece orta bölümde 1 tl büyüklüğünde bir bölgede
Çift taraflı... 0.5 cm büyüme var....

Bacak kısmı alt sadece..
Tek tük seyrek...
Her yerde değil dağınık bir şekilde
1 cm uzama var...

temmuz saatleri verildi mi Aycangülüm?

bu ay saat vermeyeceğim tatlım..ilk sayfayada yazdım.görmedin sanırım,yeni tarihleri verdim..
sonuçların güzel..o 1 cm uzayanlarında o gün çıkmak üzere olup alınmayanlar olduğunu düşünüyorum.çünkü 12 günde 1 cm zaması normal koşullarda mümkün değil.tebi senin tüylrin çok hızlı uzamıyorsa !
ben bu ay epey boşluklar oluşacağını tahmin ediyorum sende..şimdilik durum onu gösteriyor yani..inşallah da öyle olur :)

hmm. çok rahatsız oluyorum ama bekleyeyım. haklısın. agda da yapmıyorum lazere başlayalı kökler tam çıksın dıye. jılet en nefret ettıgım şey. sabredıcem: ))) cevap için teşeşkür ederım.

ben haziran ayında verdiginiz tarihlerde tüylerimi aldım ilki adet öncesinegeliyordu o zaman aldım sonra adet oldum ondan sonrada biraz cıkanları aldım ama yine uzadılar evet ince ama gorunuyor 15 temmuza kadar beklemem mi gerekiyor malum yaz koltuk altım felan cıktı :S

sen bilirsin canım.ama 15 temmuza kadar büyüyen ay fazındayız.yani kesinlikle önermiyorum..

Kadınların kıl tüy sorununa çözüm bulan kişi dünyanın en zengini olacak, herkesss dertli bu konuda.
Aycangül umarım sen olursun o kişi. Biz de yanında yumurta gibi gezeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…