• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangul....ben sana soyledigim linkleri mesajla yollamistim,aldin mi bu sefer?akilma geldi sorayim dedim..sevgiler..

canım ben bu mesajı yazdığında okudum, beğendim,cevap yazmadan önce dikkatim dağılmış..çıkmışım siteden..bu sabah uyandım aklıma geldi..kusura bakma..
linkler için çok teşekkür ederim..baktım hepsine canım :)
tabi çözmekte biraz zorlandım ama mesajın silmedim.uğraşıcam boş bir zamanımda :)
öpüyorum seni kocaman :54:

9 bölgeden rapor

26.06.2011 16:05 te genital bölge
27.06.2011 12:10 da koltuk altı
12:15 te kaş ve bıyık
28.06.2011 02:15 te sağ bacak
07:50 de sol bacak alındı

bir hafta sonrada sonuçları yazarım.

bende 5. bölgedeyim dün saat 11-12 arası tüm vucut temziledim.geçen ayda saatlere uygun yapmıştım çok farketmişti.inşallah bu ay daha da incelir .aycangülüme tekrar teşekkürler.

arada bu konuya bakardım fakat bu ay bende bir deneyeyim dedim ve dün operasyonu gerçekleştirdim heyecanla sonuçları bekliyorum bakalım bir farklılık olacak mı ve umarım olur :17:

2 gün önce kolumu verdiğin saate göre aldım canım dünde bikini bacak yapcaktım ama tlfona dalınca saatin nasıl geçtiğini anlamamışım bende bugün 10.30 11.30 gibiydi sanırım bikini üst alt bacak aldım verdiğin saatlerin çok çok dışında ama 4. bölgeden olarka inşlhh işe yarar gece koltuk altı bıyık kaşın geri kaln kısmı yapcam ya aslında dün yapmam gerekiyodu ama off offf

bende 5. bölgedeyim dün saat 11-12 arası tüm vucut temziledim.geçen ayda saatlere uygun yapmıştım çok farketmişti.inşallah bu ay daha da incelir .aycangülüme tekrar teşekkürler.

merhaba;
konu için teşekkürler deneyeceğim inş yararlı olur :)
peki bu saatler bölgeye göre farklılıkmı gösteriyor anlayamadım ben :44:

merhaba;

tam ben de bu soruyu soracaktım ki baktım zaten sorulmuş faydalanayım dedim :1:
ben de denemeyi düsünüyorum ama regl'den sonra artık cünkü bi 10 gün sonra olcam.
ama şu şehir olayını ben de anlayamadım canımm yaa :44:

merhaba;

aycangül geçen ay, bölgelere göre saat dilimleri vermişti ilk defa, fakat bu ay sadece 10 kişi seçti ve onlara bölgelerine göre saat dilimlerini verdi. çünkü henüz deneme aşamasında o da, kesin bilgilere ulaşınca eminin herkesle paylaşcak, çünkü özveriyle çalışıp her öğrendiği faydalı bilgiyi bizimle paylaşıyor:62:
sizler ilk sayfada verilen tarihlerde ve o saatler içerisinde epilasyon yapabilirsiniz :34:
aycangül belki haddim olmayarak senin yerine cevap verdim ama yükünü hafifletmek adına yani, başka amacım yok :26:

aycangül bu arada, ben 8.bölgeden rapor vereyim. 18 haziran 10.05-10.10 arası koltuk altını almıştım, hafif hafif başgösterdi, fazla yoğun değil ama, yoğun olmaması şundan da kaynaklanıyor olabilir, ikinci alternatif tarihte birinci alternatifte kırılmış olan tüyler uzamıştı, onların üzerinden geçmiştim, ama yine de çok seyrekler, mutluyum.
ikinci olarak da 18 haziranda 10.20-10.40 arasında almış olduğum genital bölgede deri altından görünmeye başladı tüyler. bacaklarımı da 18 haziranda almıştım, onlar da bir iki güne kadar deri altında belirirler diye düşünüyorum.

aycangül geçen ay, bölgelere göre saat dilimleri vermişti ilk defa, fakat bu ay sadece 10 kişi seçti ve onlara bölgelerine göre saat dilimlerini verdi. çünkü henüz deneme aşamasında o da, kesin bilgilere ulaşınca eminin herkesle paylaşcak, çünkü özveriyle çalışıp her öğrendiği faydalı bilgiyi bizimle paylaşıyor:62:
sizler ilk sayfada verilen tarihlerde ve o saatler içerisinde epilasyon yapabilirsiniz :34:
aycangül belki haddim olmayarak senin yerine cevap verdim ama yükünü hafifletmek adına yani, başka amacım yok :26:

bi tanesin tatlım :)
desteğin için sağol :54:

aycangül bu arada, ben 8.bölgeden rapor vereyim. 18 haziran 10.05-10.10 arası koltuk altını almıştım, hafif hafif başgösterdi, fazla yoğun değil ama, yoğun olmaması şundan da kaynaklanıyor olabilir, ikinci alternatif tarihte birinci alternatifte kırılmış olan tüyler uzamıştı, onların üzerinden geçmiştim, ama yine de çok seyrekler, mutluyum.
ikinci olarak da 18 haziranda 10.20-10.40 arasında almış olduğum genital bölgede deri altından görünmeye başladı tüyler. bacaklarımı da 18 haziranda almıştım, onlar da bir iki güne kadar deri altında belirirler diye düşünüyorum.

Benim bacaklarım üç günde çıkmaya başlarla normalde, ne akıllı kılların kılların varmış, 10 gün olmuş daha belirecekler. :9:

geçmişi bir okuyum dedim ama o kadar yazmışsınızki göze alamadım :) yarın ilk işim okumak olucak :71:

geçmişi bir okuyum dedim ama o kadar yazmışsınızki göze alamadım :) yarın ilk işim okumak olucak :71:

merhaba canım okumakla o kadar iyi edersin ki bir de aycangüle dua edersin.
kılsız tüysüz hayata merhaba adımını atmış olursun inşallah aramıza hoşgeldin.:71:

merhaba canım okumakla o kadar iyi edersin ki bir de aycangüle dua edersin.
kılsız tüysüz hayata merhaba adımını atmış olursun inşallah aramıza hoşgeldin.:71:

zamanında lazerin kapısında yatan biri olarak ederim tabii:) başlıyorum şimdi hadi bakalım:56:

Aycangül 16 haziran 23.28-00.13 genital bölgemi, 17 haziran: 21.15-21.59 bacak ve koltuk altımı almıştım, bacaklarımda ufak tefek cıkanlar var ama rahatsız edici değil hele üst kısımm varla yok arası gibi tüylerim sayende yok olucklar. koltuk altımda 17 hazıranda alamadıklarımı 2. alternatıfte tekrar aldım bi sıkıntı yok. genitaldede yavaştan çıkma aşamasasındalar göbüşümde 3 5 tel vardı onlar artık yoklar :1: Teşekküüür ederiiim Aycangül iyiki varsınnn

Aycangül 16 haziran 23.28-00.13 genital bölgemi, 17 haziran: 21.15-21.59 bacak ve koltuk altımı almıştım, bacaklarımda ufak tefek cıkanlar var ama rahatsız edici değil hele üst kısımm varla yok arası gibi tüylerim sayende yok olucklar. koltuk altımda 17 hazıranda alamadıklarımı 2. alternatıfte tekrar aldım bi sıkıntı yok. genitaldede yavaştan çıkma aşamasasındalar göbüşümde 3 5 tel vardı onlar artık yoklar :1: Teşekküüür ederiiim Aycangül iyiki varsınnn

maşallahhhh:nazar:
daha güzel sonuçlarını da okurum inşallah :)

Back