• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangüllllll ben bu zamana kadar malesef hep jiletle idare ediodum. yani kökleri kalın tüylerimin.. ayh çok utandım şimdi :17:
acaba bende de işe yarar mı kızlar bu yöntemmmm ? :77:

canım kökten alarak devam edeceksen ve hormonal bir rahatsızlığın yoksa sende de işe yaracaktır tabi..
temmuz ayını on gün içinde veririm,takip et..
özel mesajını da aldım ama buradan cevaplayayım dedim..10'ar dakika beklemek çok zor malum :)

kollarımın tüylerine çok sinir oluyoken ve hazır kollarımı almışken daha önce aldığım ama kullnmaya üşendiğim karınyumurtası yağını sürüp duruyorum nasıl olsa yeni aldım köklere daha iyi ulaşır diye yoksa sürmesemiydim ki

aycangül

senden bir ricam var
bir de şu selülit konusuna el atarmısın LÜTFEN
ne yaptıysam gitmiyorrrrrrr
konunu dağıtmak istemiyorum bildiğin bir yöntem varsa özelden mesaj atabilirsin

kollarımın tüylerine çok sinir oluyoken ve hazır kollarımı almışken daha önce aldığım ama kullnmaya üşendiğim karınyumurtası yağını sürüp duruyorum nasıl olsa yeni aldım köklere daha iyi ulaşır diye yoksa sürmesemiydim ki

ben sürüyorum zararını değil faydasını gördüğümü düşünüyorum

aycangül

senden bir ricam var

aynı dertten muzdaribim yaa ufff gitsin istemiyorum çok yüzsüz bişey çıktı önceden salla olsunnolcak podyumamı çıkcam diyodum geçinip gidiyoduk ama artık gitsin istemiyorum :63:

aycangül

senden bir ricam var

aynı dertten muzdaribim yaa ufff gitsin istemiyorum çok yüzsüz bişey çıktı önceden salla olsunnolcak podyumamı çıkcam diyodum geçinip gidiyoduk ama artık gitsin istemiyorum :63:

arkadaşlar bu konuya bile yetişememeye başladım..
isterim her konuda yardımcı olmayı ama nasııılll !!!
bu konu da giderek derinleşiyor.yine bugün yeni şeyler farkettim..bu tüy meselesi iyice içine çekiyor beni arkadaşlar..kaybolup gidicem diye korkuyorum içinde:(

arkadaşlar bu konuya bile yetişememeye başladım..
isterim her konuda yardımcı olmayı ama nasııılll !!!
bu konu da giderek derinleşiyor.yine bugün yeni şeyler farkettim..bu tüy meselesi iyice içine çekiyor beni arkadaşlar..kaybolup gidicem diye korkuyorum içinde:(

ne farkttn çok merak ettimmm :119:

AYCANGÜL, SEVGİLİ HOCAM :)... verdiğin saattlerde yapıyorum ağdamı fakat şöyle bi sorunum var.. düğün stresinden midir nedir.. bnm hastalıgım gecikti.. 26 hazıranda hastalıgımın 5. günüNE denk geldi, yani son günleri diyebiliriz.. ama bn yinede aldım yüylerimi yani hastayken alınmıyor sanırım pek ama saatlere uyacamm die yinede aldım umarım bi sorun olmaz yaa:(
bide saatlerin haricinde yüzümdeki tüylerim tamamen çıktı die 16 hazıran tam verdiğin başlangıc saatinde yüzümdeki tüyleri aldı ve aradan gecen 11. günde çoğu çıkmaya başladı.. :( yarın hasalığımın son günü, 28 hazıran için verdiğin saatlerdede alacam yani umarım regl oldugumda tüylerimi aldım die sorun olmaz:S teşekkürler şimdiden sewgiler..

saatlerle ilgili birçok kez açıklama yaptım arkadaşlar :(
keşke zamanım bol olsada herkese ayrı ayrı anlatabilsem..
geçen ay bölge bölge saat dilimlerini vermiştim,bu ay vermedim..
10 denek seçtim onlar için hesapladım..birde deneklerle aynı şehirde olanlardan bazılarına gönderdim..
yani şehrinizi bilmeden hangi saatte epilasyon yapmanız gerektiğini bilemem..
bu ay geçti artık,önümüzdeki ay denek olmak isterseniz sizede gönderirim..
inşallah güzel saatlere rastlamışsınızdır diyorum bu seferlik:)

tşk tatlım ,,ben 2. bölgedeyim ve dün saat18.30da kaşlarımı bıyıklarımı aldım saat 19da bacaklarıma epilatörle başladım 19.30da falan bitti sonra kollarımıda epilatörle aldım 19.45 bitti sanırım inşallah denk gelmişimdir valla kızlar ben koltuk altlarımı almadım yine jiletle devam edicem yapamıyorum epilatörle alıyım dedim off nasıl tahriş yaptı kanadı,,,,,, azcık yerde denemiştim allahtan,sonra cımbızla deniyim dedim başolucak gibi değil...off neyse bakalım:26:

Son düzenleme:
tşk tatlım ,,ben 2. bölgedeyim ve dün saat18.30da kaşlarımı bıyıklarımı aldım saat 19da bacaklarıma epilatörle başladım 19.30da falan bitti sonra kollarımıda epilatörle aldım 19.45 bitti sanırım inşallah denk gelmişimdir valla kızlar ben koltuk altlarımı almadım yine jiletle devam edicem yapamıyorum epilatörle alıyım dedim off nasıl tahriş yaptı kanadı,,,,,, azcık yerde denemiştim allahtan,sonra cımbızla deniyim dedim başolucak gibi değil...off neyse bakalım:26:

ameliyat eldiveniyle alanlar var, belki siz de alabilirsiniz. ben bir kez denedim, gerçekten temiz ve rahat. ama ben epilatör kullanırım genellikle.

benim de bitti sayılır. Unutmamak için saatleri buraya yazıyorum:
16:14-16:34 sağ bacak, 16:34-16:54 sol bacak
17:00-17:45 kolaltı ve kollar.
yüz bölgesini cumartesiyi pazara bağlayan gece 2-2:30 civarında almıştım.
şimdi bir tek baş belası bikini bölgesi kaldı.
:32:

bimde ki ağda bantları güzelmiş diye duydum hem diger ağda bantlarından daha uygunmuş normalde 12 tane filn oluyo sanırım 12yse bimdekinde bacak bikini bıyık koltuk altı diye ayrı ayrı ve 30luk mu 40lık mı ne 5 6 tlymiş ben denemedim cnaım denicem sende dene istersen birde tabiki ameliyat eldiveninide denemelisin ben eczaneden almıştım pudralı olanlar bana dah iyi gelmişti sabi 10 senedir kullnmıyrm elilatr yapıyodum şimdi ise sir ağda jiletten uzak dur sadece bacakların için batık çok oluyosa ayda 1 yap dicem ama onu bile yapma kesele olsun bitsin.

bimde ki ağda bantları güzelmiş diye duydum hem diger ağda bantlarından daha uygunmuş normalde 12 tane filn oluyo sanırım 12yse bimdekinde bacak bikini bıyık koltuk altı diye ayrı ayrı ve 30luk mu 40lık mı ne 5 6 tlymiş ben denemedim cnaım denicem sende dene istersen birde tabiki ameliyat eldiveninide denemelisin ben eczaneden almıştım pudralı olanlar bana dah iyi gelmişti sabi 10 senedir kullnmıyrm elilatr yapıyodum şimdi ise sir ağda jiletten uzak dur sadece bacakların için batık çok oluyosa ayda 1 yap dicem ama onu bile yapma kesele olsun bitsin.

evet bimdeki ağda bantları fena değil, gerçi başka ağda bandı kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum, ama fiyatı uygun zaten, 5 tl civarında, ben kollarım için kullanıyorum.

aycangül bu arada bugün fırsatını bulup kollarımı aldım, ilk alternatif tarihte aldığım diğer bölgelerde kırılanlar uzamıştı, onların da üzerinden geçtim epilatörle.

ya bugün bacaklarımı alcaktım alamadım gece 28 haziranın gece olan saatlerinde bacaklarımın altını alcam üst bacak ve bikini artık tatile gitmeden önce alcam dicem tatilede bişi kalmadı of çok sıkıştım bu ara heryeş üst üstee geldi

Tüylerimi alırken regl oldum, olucamı biliyodum ama inat ettim hiçbi tarihi kaçırmıycam, nolucak görelim, belki bende ters etki eder! :47:

Ben bu ay 2.alternatife uyabildim.Bacaklarımın alt kısmını,koltukaltlarımı,kollarımı makineyle aldım.Genital bölgeyi de ağda yapayım dedim ama canım öyle yandı ki uzun süredir böyle olmamıştı:53:Eldiven kullandım ben de:59: Regl oldum bugün,ondanmış meğer canımın yanması,yani ben ona bağlıyorum.Umarım sonuç iyi olur reglden önce aldım :37: olmasa bari:9: Bu arada koltukaltlarımda baya azalma var :54:

Back