Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

canim bu konu kafama yatti. ben bazen aldigimda bakiyorum cok cikiyor bazen aldigimda bakiyorum az cikiyor. sebebini merak etmisimdir demekki ay la alakali biseymis. söylediklerinde haklisin bence. ben 27 haizranda almisim. sen 26 haziran demissin. baktim evet gercekten az cikmis. uygulayacam bu yöntemi. 26 temmuzu bekliyorum. cok tesk ederim cnaim paylasim ve bilgilerin icin. emegine saglik. arastirma yapmissin o kadar.
bisey soracam: her ayin 26si mi dolunay oluyo?
bide bizim burcalarimizin herhangi bi etksii yok degilmi. yani herkes icin ayni gün gecerli?

teşekkür ederim öncelikle :) her ay değişiyor,burada veriyorum.ve evet herkes için aynı canım..

çok teşekkürler hakikaten süper bağlamışsın. vereliniortak kurt adam geldi aklıma.-tatlicadiarzu- o da dolunayda coşardı. demek ki bizimkilerin coşmasına izin vermeden özgürlüklerine kavuşturuyoruz.. süpersin saolalkisalkisalkis

evet kesinlikle doğru bir yöntem.ben aylardır bu yöntemi denemiş ve herkese uygulamasını önermişimdir. tüyler geç çıkıyo.ben ve uygulayan herkes bunu onayladı.deneyin pişman olmazsınızzemuszemus

çok teşekkürler hakikaten süper bağlamışsın. vereliniortak kurt adam geldi aklıma.-tatlicadiarzu- o da dolunayda coşardı. demek ki bizimkilerin coşmasına izin vermeden özgürlüklerine kavuşturuyoruz.. süpersin saolalkisalkisalkis

teşekkür ederim vereliniortak

kökünden almadı yalnız jiletle alınmş gibi şuan ilk kolumu denedm snra bikni blgeme yptm üst kısmı jiletle alınmş gibi aşağısı pürüzsüz oldu :S

kökünden almadı yalnız jiletle alınmş gibi şuan ilk kolumu denedm snra bikni blgeme yptm üst kısmı jiletle alınmş gibi aşağısı pürüzsüz oldu :S

canım ne yaptın sen.tüyleri aldıktan sonra sürüyoruz cildimize..birkaç kez yazmıştım üstelik buraya.

Kızlar bugün 7 temmuz.ben sürpriz bi şekilde dün regl oldum akannehir bugün 2.gün yani
ağda yapsam olur mu? :uhm: yapmak zorundayım çünkü :1ninca:
zorumdayım diyorum olur mu diyorum saçmalığa bak sempatiksalakcinni
şimdi yaparsam 26sına kadar çoktan uzamış olurlar o zaman da yaparım
evet en iyisi yapıyım ben bugün :roflol:

Kızlar bugün 7 temmuz.ben sürpriz bi şekilde dün regl oldum akannehir bugün 2.gün yani

adetken yaparsan aşırı hızlı uzar...26sına kadar güzelce büyürlergamyoncuiremsu sen bilirsin çok acilse yap

:)) yapmasan iyi tabi ama...

adetken yaparsan aşırı hızlı uzar...26sına kadar güzelce büyürlergamyoncuiremsu sen bilirsin çok acilse yap

normalde 16-17 temmuzu bekleyecektim ama yarın acil bir yere gitmem gerekiyor,kıllı gidemem :1:
26sında tekrar yaparım,güzel olur kaydirigubbakcemile3

ama çok uzadı yasempatiksalakcinni akşam alıcam zetan okudum da öyle yapayım...hızlı uzuyo benim pıyiklar:1: bugün ara tarih ya senin uzamadı ozaman daha ne güzelboshayallersmile

dun aldim ayyy nabiim baktim agzima gircek sempatiksalakcinni

6-7 kotunun iyisi tarihlerdi almassan dha iyi :olmaz:

Back