- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
ben 6-7 temmuzda yaparsam,regl öncesine geliyor ya onu unutmuşum :1ninca:
26sını da bekleyemem galiba off akannehir
yapma o zaman tabi..bak tecrübe edip paylaşan arkadaşlar var..
uygunsa şunlardan birinde alman diğer günlerden daha avantajlı en azından.. 15-16-23-24-25 temmuz canım.uyarsa tabi sana..elimden gelen bu kadar :çok üzgünüm:
yapma o zaman tabi..bak tecrübe edip paylaşan arkadaşlar var..
uygunsa şunlardan birinde alman diğer günlerden daha avantajlı en azından.. 15-16-23-24-25 temmuz canım.uyarsa tabi sana..elimden gelen bu kadar :çok üzgünüm:
ablacm sagol valla en azndan bn yapcam bu arada mafoldumben
zahiricim bu tarihler aslında büyüyen ay fazında ve uygun değil dolayısıyla.ama bekleyemeyecek olanlar için "kötünün iyisi" tatlım..kök günleri en azından yani..
canım diplerine gübre koysak 4 günde kök yapıp,deri altındaki büyümeyi tamamlayıp deri üstünde de uzamayı başaramazlar..üstelik güçsüz ve sarı diyorsun..
onlar güçsüz oldukları için gecikmeli çıkan tüylerdir.
biz tüyleri uğraşa uğraşa şapşal ettik yıllardır.hepsinin aynı anda çıkması ve uzun süre tam anlamıyla temiz kalmamız mümkün değil zaten ..ama bu güzel birşey değil mi? :)))
temmuz 26 da dolunay var.ama bu arada çıkanlar için 6 ve 7 temmuzu kullanıcaz..
daha önce 7-8 temmuz olarak vermiştim ama bir günlük kayma oldu..
7 temmuz doğum günüm,o zaman 6sında bu işi halletmeli . çok ilginç şimdi peki bu günlerde yapıldığında acısız mı oluyor,çıkışı mı gecikiyor,topic bir hayli uzun okuyamadım kaydirigubbakcemile2
canım ilk mesajı okuman yeterli.buna ilave olarak eşdeğer sayılabilecek ara tarihler veriyorum.bu tariler yine ilk mesajın sonunda anlattığım 15 günün içinden seçiliyor..
ya kökten almak şart mı tüyleri :))
aycangul bişi sorucam bizkılları neden dolunayda alıyoruz yeniay da değil.dolunaydan sonra ay küçülüyorsa kılların köklerioluşuyor dedin o zaman kıllarımızı aldığmız zamn tekrar kılların kökü oluşmaz mı bu bi kaç gündür kafama takıldı???
ya arkadaslar banada anlatin sunu, oglak burcuyum dolunay nezaman, ne vakit almam gerekiyor??
canim bu konu kafama yatti. ben bazen aldigimda bakiyorum cok cikiyor bazen aldigimda bakiyorum az cikiyor. sebebini merak etmisimdir demekki ay la alakali biseymis. söylediklerinde haklisin bence. ben 27 haizranda almisim. sen 26 haziran demissin. baktim evet gercekten az cikmis. uygulayacam bu yöntemi. 26 temmuzu bekliyorum. cok tesk ederim cnaim paylasim ve bilgilerin icin. emegine saglik. arastirma yapmissin o kadar.
bisey soracam: her ayin 26si mi dolunay oluyo?
bide bizim burcalarimizin herhangi bi etksii yok degilmi. yani herkes icin ayni gün gecerli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?