Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ben 6-7 temmuzda yaparsam,regl öncesine geliyor ya onu unutmuşum :1ninca:
26sını da bekleyemem galiba off akannehir

kaderimz aynimidr snle ne :sinifsinif: bnde unuttm regl i ve kesnlkle oncesine denk gelyooo lakin 26sini beklersem sanirm bi hayliii uzarlar sempatiksalakcinni

ben 6-7 temmuzda yaparsam,regl öncesine geliyor ya onu unutmuşum :1ninca:
26sını da bekleyemem galiba off akannehir

yapma o zaman tabi..bak tecrübe edip paylaşan arkadaşlar var..
uygunsa şunlardan birinde alman diğer günlerden daha avantajlı en azından.. 15-16-23-24-25 temmuz canım.uyarsa tabi sana..elimden gelen bu kadar :çok üzgünüm:

ablacm sagol valla en azndan bn yapcam bu arada mafoldumben

15-16 temmuzda yapabilirim hihoyyyt
teşekkür ederim çoook sağol opuyorumnanaktan

benim annanem der hep ''ay kesimi'' diye aya bakar öyle yapar vucüt temizliğini bana da öyle yapmamı söyler daha geç çıkar ozaman der eskilerden gelen birşey bu ama olabilir tabiki bikaç kez denk geldim sanırım sordum annaneme ay kesiminde yaptın dedi geç çıkmıştı gerçektende ben bakmam öyle Ay'a falan ama annanem hep öyle alır ben de bana da nezaman oldğunu söylemesini isterim hep

zahiricim bu tarihler aslında büyüyen ay fazında ve uygun değil dolayısıyla.ama bekleyemeyecek olanlar için "kötünün iyisi" tatlım..kök günleri en azından yani..

yapmyorm o zaman ohaoldumsmile napalm beklerz bizdeee alsanaalsanasmile

7 temmuz doğum günüm,o zaman 6sında bu işi halletmeli . çok ilginç şimdi peki bu günlerde yapıldığında acısız mı oluyor,çıkışı mı gecikiyor,topic bir hayli uzun okuyamadım kaydirigubbakcemile2

canım ilk mesajı okuman yeterli.buna ilave olarak eşdeğer sayılabilecek ara tarihler veriyorum.bu tariler yine ilk mesajın sonunda anlattığım 15 günün içinden seçiliyor..

canım ilk mesajı okuman yeterli.buna ilave olarak eşdeğer sayılabilecek ara tarihler veriyorum.bu tariler yine ilk mesajın sonunda anlattığım 15 günün içinden seçiliyor..

Amma da karışık yahu. Ama sabırla uygulandığı takdirde akla da yatıyor. Keşke 26sını bekleyebilsem ama o kadar sabırsızım ki,bir de yaz tabi insan çıldırıyor :)

aycangul bişi sorucam bizkılları neden dolunayda alıyoruz yeniay da değil.dolunaydan sonra ay küçülüyorsa kılların köklerioluşuyor dedin o zaman kıllarımızı aldığmız zamn tekrar kılların kökü oluşmaz mı bu bi kaç gündür kafama takıldı???

canım,ilk sayfaya eklemiştim ayrıntılı olarak..bi bak istersen ..a.s.

ya arkadaslar banada anlatin sunu, oglak burcuyum dolunay nezaman, ne vakit almam gerekiyor??

konunun ilk mesajında ayrıntılı olarak var naris.
bunun dışında bizlerin burçları çok önem taşımıyor.bu bilgiler herkes için geçerli.
dolunaya gelince 26 temmuzda dolunay var.
takip edersen dolunay dışında da ara tarihler veriyorum.aldıktan sonra çıkanları yada dudak üstünü ve kaşı almak için.

canim bu konu kafama yatti. ben bazen aldigimda bakiyorum cok cikiyor bazen aldigimda bakiyorum az cikiyor. sebebini merak etmisimdir demekki ay la alakali biseymis. söylediklerinde haklisin bence. ben 27 haizranda almisim. sen 26 haziran demissin. baktim evet gercekten az cikmis. uygulayacam bu yöntemi. 26 temmuzu bekliyorum. cok tesk ederim cnaim paylasim ve bilgilerin icin. emegine saglik. arastirma yapmissin o kadar.
bisey soracam: her ayin 26si mi dolunay oluyo?
bide bizim burcalarimizin herhangi bi etksii yok degilmi. yani herkes icin ayni gün gecerli?

canım ben cevap vereyim, her ayın 26sı olmuyor.mesela ağustos ayında 24 ağustos dolunay oluyor.
Burçlar da bizim burçlarımız değil yani herkes için aynı tarih geçerli. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…