aycangul....ben sana soyledigim linkleri mesajla yollamistim,aldin mi bu sefer?akilma geldi sorayim dedim..sevgiler..
bende 5. bölgedeyim dün saat 11-12 arası tüm vucut temziledim.geçen ayda saatlere uygun yapmıştım çok farketmişti.inşallah bu ay daha da incelir .aycangülüme tekrar teşekkürler.
merhaba;
konu için teşekkürler deneyeceğim inş yararlı olur :)
peki bu saatler bölgeye göre farklılıkmı gösteriyor anlayamadım ben :44:
Çok alakasız olacak belki ama ümraniye de fal bakan cafe var mı?
merhaba;
konu için teşekkürler deneyeceğim inş yararlı olur :)
peki bu saatler bölgeye göre farklılıkmı gösteriyor anlayamadım ben :44:
aycangül geçen ay, bölgelere göre saat dilimleri vermişti ilk defa, fakat bu ay sadece 10 kişi seçti ve onlara bölgelerine göre saat dilimlerini verdi. çünkü henüz deneme aşamasında o da, kesin bilgilere ulaşınca eminin herkesle paylaşcak, çünkü özveriyle çalışıp her öğrendiği faydalı bilgiyi bizimle paylaşıyor
sizler ilk sayfada verilen tarihlerde ve o saatler içerisinde epilasyon yapabilirsiniz
aycangül belki haddim olmayarak senin yerine cevap verdim ama yükünü hafifletmek adına yani, başka amacım yok :26:
aycangül bu arada, ben 8.bölgeden rapor vereyim. 18 haziran 10.05-10.10 arası koltuk altını almıştım, hafif hafif başgösterdi, fazla yoğun değil ama, yoğun olmaması şundan da kaynaklanıyor olabilir, ikinci alternatif tarihte birinci alternatifte kırılmış olan tüyler uzamıştı, onların üzerinden geçmiştim, ama yine de çok seyrekler, mutluyum.
ikinci olarak da 18 haziranda 10.20-10.40 arasında almış olduğum genital bölgede deri altından görünmeye başladı tüyler. bacaklarımı da 18 haziranda almıştım, onlar da bir iki güne kadar deri altında belirirler diye düşünüyorum.
geçmişi bir okuyum dedim ama o kadar yazmışsınızki göze alamadım :) yarın ilk işim okumak olucak
merhaba canım okumakla o kadar iyi edersin ki bir de aycangüle dua edersin.
kılsız tüysüz hayata merhaba adımını atmış olursun inşallah aramıza hoşgeldin.
merhaba canım okumakla o kadar iyi edersin ki bir de aycangüle dua edersin.
kılsız tüysüz hayata merhaba adımını atmış olursun inşallah aramıza hoşgeldin.
Aycangül 16 haziran 23.28-00.13 genital bölgemi, 17 haziran: 21.15-21.59 bacak ve koltuk altımı almıştım, bacaklarımda ufak tefek cıkanlar var ama rahatsız edici değil hele üst kısımm varla yok arası gibi tüylerim sayende yok olucklar. koltuk altımda 17 hazıranda alamadıklarımı 2. alternatıfte tekrar aldım bi sıkıntı yok. genitaldede yavaştan çıkma aşamasasındalar göbüşümde 3 5 tel vardı onlar artık yoklarTeşekküüür ederiiim Aycangül iyiki varsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?