• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

yardım kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kollarım mosmor oldu nasıl geçirebilirim morlukları ya kamyon geçmiş gibi üstümden resmen :43:

4 bölge olarak bugün sadece kollarımı aldım 20 dk daha varmış ama morardım yaaaaaaaaaaaaaaa ayrıca kan da toladım

vakit varken kaşlarımın çıkanlarınıda aldım sol kolumda pek bişi yok ama sağ kolum tersime geldiği için fena moratmışım kısa kısa ağdaya gelmeyenler var her yer alındığı içino kısalar tuhaf duruyo yarın onları makineyle alsam mı ki yoksa dyrsa mı ki bilemedim off bu kıllar beni bunalıma sokcak bu kadar kıl kafamda olsaydı nlurdu.

ya aycangül ben şimdi duş alcamda, sonrada epilatörle başlıycam bacaklarıma ya bu saatler ne anlatmadınız gitti salıya kadar istediğimiz saat yapabiliriz diğimi cvb bekliyorum:61:

sevindim sizin adınıza
merak ettiğim şu acaba benim alma şeklimden dolayı mı bir türlü kollarımda azalma olmuyor?
siz neyle alıyorsunuz kollarınızı acaba?

canım sabırlı ol ben eylülden beri alıyorum ve etkisini yavaş yavaş görüyordum ancak mayıs bölge saatlerine uydum faydası çok oldu. öncelikle ben sir ağda ile alırım birde tüylerin kırılmaması önemli canım özellikle ağda bezini ağdanın üstüne yapıştırdıktan sonra masaj yapar gibi iyice sıvazla:) ve birden çek:)
Umarım sende en kısa zamanda etkisini görürsün canım :)

yardım kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kollarım mosmor oldu nasıl geçirebilirim morlukları ya kamyon geçmiş gibi üstümden resmen :43:

4 bölge olarak bugün sadece kollarımı aldım 20 dk daha varmış ama morardım yaaaaaaaaaaaaaaa ayrıca kan da toladım

geçmiş olsun canım :43::43:
buz filan sürsen soğuk pres yapsan diyorum :38:

selamlar birazdan bacaklarımı epilatörle alacağım. yönteminizi ilk kez kullanmış olacağım.
doğru saat dilimindeyim değil mi?

sevgiler herkese
tüysüz günlerr.

ya aycangül ben şimdi duş alcamda, sonrada epilatörle başlıycam bacaklarıma ya bu saatler ne anlatmadınız gitti salıya kadar istediğimiz saat yapabiliriz diğimi cvb bekliyorum:61:

saatlerle ilgili birçok kez açıklama yaptım arkadaşlar :(
keşke zamanım bol olsada herkese ayrı ayrı anlatabilsem..
geçen ay bölge bölge saat dilimlerini vermiştim,bu ay vermedim..
10 denek seçtim onlar için hesapladım..birde deneklerle aynı şehirde olanlardan bazılarına gönderdim..
yani şehrinizi bilmeden hangi saatte epilasyon yapmanız gerektiğini bilemem..
bu ay geçti artık,önümüzdeki ay denek olmak isterseniz sizede gönderirim..
inşallah güzel saatlere rastlamışsınızdır diyorum bu seferlik:)

kızlar ben sir ağda yaparken mutlaka ağda yapacağım bölgeyi bebek pudrası ile pudralayıp ondan sonra sir ağda yapıyorum tavsiye ederim.:34:

geçmiş olsun canım :43::43:
buz filan sürsen soğuk pres yapsan diyorum :38:

sagol canım benm yaptım az önce iyi geldi ama sonradan hatırladım 5 6 ay önce aldıgımda daha kötü olmuştu tüm kolum morluğu 1 haafta gitmemişti kanatmıştımda ama şimdi sadece sağ üst tarfta morluk kaldı kızarklıklar gitti bu sefer daha bilinçli davrandım kollarıma sanırım

bu arada aycangülüm bi tavsiyem var şimdi önümüzdeki ay için mesela yine şu tarhten şu tariha kadar iilk başlama saati ve son bitiş tarihini yine bu ay ki gibi yazsan ama 10 ayrı il seçtin diyelim onlarıda yazsan hem tek tek uğraşmamış olursun hemde isteyen o saatlere uyar istemeyen vakti olmayan saati uyduramayanlar diledigi saatte yapabilirler. gerçi bu seferde neden 10 bölge hani bize hani bize derler dicektim ama bölge sayısı zaten 9muş gerçi bölgeye göre mi o bölgedeki illeri tek tek mi baz alıyosun bilmiyorum ama yinede sen bilirsin tabiki tatlım :54:

kızlar ben sir ağda yaparken mutlaka ağda yapacağım bölgeyi bebek pudrası ile pudralayıp ondan sonra sir ağda yapıyorum tavsiye ederim.:34:

evet hem duymuştum hemde lisedeykende bi kere kollarımı aldırmıştım kuaföre onlarda önce pudralamıştı ben heralde aldı yerlerin belli olması tekrar oraya ağda sürmemesi için döküyolar gibi saçma bi mantık yürütmüştüm ama neseee :9:

sagol canım benm yaptım az önce iyi geldi ama sonradan hatırladım 5 6 ay önce aldıgımda daha kötü olmuştu tüm kolum morluğu 1 haafta gitmemişti kanatmıştımda ama şimdi sadece sağ üst tarfta morluk kaldı kızarklıklar gitti bu sefer daha bilinçli davrandım kollarıma sanırım

bu arada aycangülüm bi tavsiyem var şimdi önümüzdeki ay için mesela yine şu tarhten şu tariha kadar iilk başlama saati ve son bitiş tarihini yine bu ay ki gibi yazsan ama 10 ayrı il seçtin diyelim onlarıda yazsan hem tek tek uğraşmamış olursun hemde isteyen o saatlere uyar istemeyen vakti olmayan saati uyduramayanlar diledigi saatte yapabilirler. gerçi bu seferde neden 10 bölge hani bize hani bize derler dicektim ama bölge sayısı zaten 9muş gerçi bölgeye göre mi o bölgedeki illeri tek tek mi baz alıyosun bilmiyorum ama yinede sen bilirsin tabiki tatlım :54:

bu gidişle önümüzdeki ay ben bölgelere aylıralacğım :))))

evet hem duymuştum hemde lisedeykende bi kere kollarımı aldırmıştım kuaföre onlarda önce pudralamıştı ben heralde aldı yerlerin belli olması tekrar oraya ağda sürmemesi için döküyolar gibi saçma bi mantık yürütmüştüm ama neseee :9:

canımcım niye saçma olsun aksine doğru bir mantık:34:
bir de ben pudralı sirleri pudrasız olanlara nazaran daha çok tercih ediyorlar genelde acı yönünden o sebebi de yerine getirsin diye pudrasız ağdayla alırken belki faydası olur diye sürüyorum.
şükür artık morartmadan alıyorum son 1-2 yıldır :34:

slmm ben geldimmm :)
uzuun zaman oldu foruma giremeyeli ama aklım hep burdaydı inşaallah bundan sonra bu kadar ayrı kalmam.neyse
epey yol katedelmiş anladığım kadarıyla çok sevindim...başaracağına inandığımı daha öncede söylemiştim aycangülcüm :)
ben de kendimde olan gelişmeleri yazayım hemen bu ay tarihine uyamadım malesef ama geçen ay uymuştum
durum kısa bir özetle :tüm vücutta deniyorum ve yarı yarıya azaldı tüm bölgelerim sadece kol tüylerimi almıyorum o da önümüzdeki ay umarım.
aycangülcüm tekrar teşekkür ederim yardımlarından dolayı:16:

Kızlaaarrrrr bugün başladım bendeeee :8: Kollarım ve bacağım bitti, yarın devam edeceğim. çok mutluyum ve umutluyum :21:

aycangül;

9 bölge deneği olarak raporlara başlayayım bugün saat 16:05 te genital bölgemi aldırdım, yarın 12:15 te randevu aldım koltuk altımı aldıracam :21: mis gibi olacam

bye bye bye tüyler yok olun emi :32: :32: :32:

Kızlar banada yardıım ediiin lütfen tam olarak anlayamadım:17: ve çok yazı olduğu için tek tek okuyamadım. ben 1.bölgedeyim bu zamnları nasıl hesaplıyorsunuz bana yardım edin lütfen bende başlamak istiyoruuummm.
Cevap verirseniz çok mutlu olucaammm .:40:

aycangüllllll ben bu zamana kadar malesef hep jiletle idare ediodum. yani kökleri kalın tüylerimin.. ayh çok utandım şimdi :17:
acaba bende de işe yarar mı kızlar bu yöntemmmm ? :77:

canım sabırlı ol ben eylülden beri alıyorum ve etkisini yavaş yavaş görüyordum ancak mayıs bölge saatlerine uydum faydası çok oldu. öncelikle ben sir ağda ile alırım birde tüylerin kırılmaması önemli canım özellikle ağda bezini ağdanın üstüne yapıştırdıktan sonra masaj yapar gibi iyice sıvazla:) ve birden çek:)
Umarım sende en kısa zamanda etkisini görürsün canım :)

bende marttan beri yapıyorum bakalım elbet bıkacaklar çıkmaktan :1:

arkadaşlar hadi ilk sayfaya baktınız orda harita var bölgeler saatler vs e bi ilk bi de son sayfaya baksanız bu ay saatlerin bölgelere göre verilmediğini görürsünüz
herkese tek tek yetişmesi mümkün değil aycangülün sayfalara bakın lütfen.

Back