aycangüllllll ben bu zamana kadar malesef hep jiletle idare ediodum. yani kökleri kalın tüylerimin.. ayh çok utandım şimdi
acaba bende de işe yarar mı kızlar bu yöntemmmm ?
kollarımın tüylerine çok sinir oluyoken ve hazır kollarımı almışken daha önce aldığım ama kullnmaya üşendiğim karınyumurtası yağını sürüp duruyorum nasıl olsa yeni aldım köklere daha iyi ulaşır diye yoksa sürmesemiydim ki
aycangül
senden bir ricam var
bir de şu selülit konusuna el atarmısın LÜTFEN
ne yaptıysam gitmiyorrrrrrr
konunu dağıtmak istemiyorum bildiğin bir yöntem varsa özelden mesaj atabilirsin
aycangül
senden bir ricam var
bir de şu selülit konusuna el atarmısın LÜTFEN
ne yaptıysam gitmiyorrrrrrr
konunu dağıtmak istemiyorum bildiğin bir yöntem varsa özelden mesaj atabilirsin
aynı dertten muzdaribim yaa ufff gitsin istemiyorum çok yüzsüz bişey çıktı önceden salla olsunnolcak podyumamı çıkcam diyodum geçinip gidiyoduk ama artık gitsin istemiyorum
arkadaşlar bu konuya bile yetişememeye başladım..
isterim her konuda yardımcı olmayı ama nasııılll !!!
bu konu da giderek derinleşiyor.yine bugün yeni şeyler farkettim..bu tüy meselesi iyice içine çekiyor beni arkadaşlar..kaybolup gidicem diye korkuyorum içinde
ne farkttn çok merak ettimmm :119:
sır :))))
dur bakalım ben bi hazmedeyim :)
yanılıyormuyum yanılmıyormuyum bi görelim değil mi:)
saatlerle ilgili birçok kez açıklama yaptım arkadaşlar
keşke zamanım bol olsada herkese ayrı ayrı anlatabilsem..
geçen ay bölge bölge saat dilimlerini vermiştim,bu ay vermedim..
10 denek seçtim onlar için hesapladım..birde deneklerle aynı şehirde olanlardan bazılarına gönderdim..
yani şehrinizi bilmeden hangi saatte epilasyon yapmanız gerektiğini bilemem..
bu ay geçti artık,önümüzdeki ay denek olmak isterseniz sizede gönderirim..
inşallah güzel saatlere rastlamışsınızdır diyorum bu seferlik:)
tşk tatlım ,,ben 2. bölgedeyim ve dün saat18.30da kaşlarımı bıyıklarımı aldım saat 19da bacaklarıma epilatörle başladım 19.30da falan bitti sonra kollarımıda epilatörle aldım 19.45 bitti sanırım inşallah denk gelmişimdir valla kızlar ben koltuk altlarımı almadım yine jiletle devam edicem yapamıyorum epilatörle alıyım dedim off nasıl tahriş yaptı kanadı,,,,,, azcık yerde denemiştim allahtan,sonra cımbızla deniyim dedim başolucak gibi değil...off neyse bakalım:26:
tşk tatlım ,,ben 2. bölgedeyim ve dün saat18.30da kaşlarımı bıyıklarımı aldım saat 19da bacaklarıma epilatörle başladım 19.30da falan bitti sonra kollarımıda epilatörle aldım 19.45 bitti sanırım inşallah denk gelmişimdir valla kızlar ben koltuk altlarımı almadım yine jiletle devam edicem yapamıyorum epilatörle alıyım dedim off nasıl tahriş yaptı kanadı,,,,,, azcık yerde denemiştim allahtan,sonra cımbızla deniyim dedim başolucak gibi değil...off neyse bakalım:26:
bimde ki ağda bantları güzelmiş diye duydum hem diger ağda bantlarından daha uygunmuş normalde 12 tane filn oluyo sanırım 12yse bimdekinde bacak bikini bıyık koltuk altı diye ayrı ayrı ve 30luk mu 40lık mı ne 5 6 tlymiş ben denemedim cnaım denicem sende dene istersen birde tabiki ameliyat eldiveninide denemelisin ben eczaneden almıştım pudralı olanlar bana dah iyi gelmişti sabi 10 senedir kullnmıyrm elilatr yapıyodum şimdi ise sir ağda jiletten uzak dur sadece bacakların için batık çok oluyosa ayda 1 yap dicem ama onu bile yapma kesele olsun bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?