Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi sen kaç gün diyorsun,bi söyle bakayım
kurban pazarlığı gibi olsun :))
bilmiyorum ki tatlım.kişiden kişiye değişir..
1 haftada olabilir.10 günde..........:44:
koltuk altım ve bacaklarım henüz çıkmadı...tek tük onlarda aldığımdada çok uzamamıştı,onlar çıktı muhtemelen.......bikini bölgesinin tamamını alamamıştım..aldıklarım görünmüyor bile.......sadece kollarım uzadı neden bilmiyorum.....:26:
uyuz kollar
göbektekileri de alacağını söyleyen birini görünce aklıma geldi
göbeğimdekilerden almıştım ben geçen ay ipli epilasyon aletiyle daha yeni uçları gözükmeye başladı
duvara ağda sürüp bütün vücudumu yapıştırıp cart diye duvardan kaçabilirim yakında böylece her yere etkisini görürüz
aycangülüm dün gece bana verdiğin saat aralığında 23:57-00:44 bikini bölgesi hariç tüm vücudumu sir ağdayla aldım...koltuk altımı vede kollarını epilatörle üstünden geçtim...bacaklarımında birkısmını epilatörle geçtim...ama kısalar vede yok denecek kadar azlar.....bugünkü saatlerde devam edeceğim.....
bende ağda kazanına düşmek istiyorum annemler reçel filan yaptıkalrında saçlarımı toplasam kazana bi girip çıksam 3 5 kişi beni şöle bi yolsa ve o gün son yolunmam olsa ahh ahhhh
aynen aynen nerdeee
annem kızım hepten yedin kafayı gören de çok düzenli zanneder her şeyi saatli diye azarlıyo beni
bi de diyo ki ders çalışmakta da böyle etkili zaman dilimleri verseler de belki gayrete gelip sınavlara hazırlanırsın tekrar
aynen aynen nerdeee
annem kızım hepten yedin kafayı gören de çok düzenli zanneder her şeyi saatli diye azarlıyo beni
bi de diyo ki ders çalışmakta da böyle etkili zaman dilimleri verseler de belki gayrete gelip sınavlara hazırlanırsın tekrar
onun içinde var olmaz mı :)
ama hepsine yetişmem mümkün değil:)
Aycangül merhaba canım...ben 2. alternatif günlerinde 17 sinde alınamamış kısa olanları almak istiyorum.. önümüzdeki hafta sonu yolculuk var.. geç çıkanları alsam iyi olur..saat verebilirsen çok sevinirim... (deneyden sapmamış oluruz hem de..) sevgiler..:)))
aha yakaladım :82:
e üstünden geçmişsin..diğerleri uzamış demek ki..
epilatöre hiç değinmeyeyim bari
canım tamamiyle hiç uzamıyor ki...ağdanın alması imkansız....
epilatör mecbur kullanacağım...:84:
ben geçen hafta tamamını aldın ve bu kadarcık sürede uzadılar sandım.yüreğime iniyordu.ekrana bakakalmışım böyle
yapmayın böyle şeyler ama..aycangülsüz kalırsınız karışmam !!!