• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

koltuk altım ve bacaklarım henüz çıkmadı...tek tük onlarda aldığımdada çok uzamamıştı,onlar çıktı muhtemelen.......bikini bölgesinin tamamını alamamıştım..aldıklarım görünmüyor bile...:66:....sadece kollarım uzadı neden bilmiyorum.....:26:

koltuk altım ve bacaklarım henüz çıkmadı...tek tük onlarda aldığımdada çok uzamamıştı,onlar çıktı muhtemelen.......bikini bölgesinin tamamını alamamıştım..aldıklarım görünmüyor bile...:66:....sadece kollarım uzadı neden bilmiyorum.....:26:

uyuz kollar :63:
göbektekileri de alacağını söyleyen birini görünce aklıma geldi
göbeğimdekilerden almıştım ben geçen ay ipli epilasyon aletiyle daha yeni uçları gözükmeye başladı
duvara ağda sürüp bütün vücudumu yapıştırıp cart diye duvardan kaçabilirim yakında böylece her yere etkisini görürüz :60:

uyuz kollar :63:
göbektekileri de alacağını söyleyen birini görünce aklıma geldi
göbeğimdekilerden almıştım ben geçen ay ipli epilasyon aletiyle daha yeni uçları gözükmeye başladı
duvara ağda sürüp bütün vücudumu yapıştırıp cart diye duvardan kaçabilirim yakında böylece her yere etkisini görürüz :60:

bende ağda kazanına düşmek istiyorum annemler reçel filan yaptıkalrında saçlarımı toplasam kazana bi girip çıksam 3 5 kişi beni şöle bi yolsa ve o gün son yolunmam olsa ahh ahhhh

aycangülüm dün gece bana verdiğin saat aralığında 23:57-00:44 bikini bölgesi hariç tüm vücudumu sir ağdayla aldım..:64:.koltuk altımı vede kollarını epilatörle üstünden geçtim..:66:.bacaklarımında birkısmını epilatörle geçtim...:66:ama kısalar vede yok denecek kadar azlar.:62:....bugünkü saatlerde devam edeceğim....:74:.

aha yakaladım :82:
e üstünden geçmişsin..diğerleri uzamış demek ki..
epilatöre hiç değinmeyeyim bari:68:

bende ağda kazanına düşmek istiyorum annemler reçel filan yaptıkalrında saçlarımı toplasam kazana bi girip çıksam 3 5 kişi beni şöle bi yolsa ve o gün son yolunmam olsa ahh ahhhh

aynen aynen nerdeee :43:
annem kızım hepten yedin kafayı gören de çok düzenli zanneder her şeyi saatli diye azarlıyo beni
bi de diyo ki ders çalışmakta da böyle etkili zaman dilimleri verseler de belki gayrete gelip sınavlara hazırlanırsın tekrar :60:

ya bi arkadaş jiletle alıyorum koltuk altımı neyle alsam diye yazmıştı ya şimdi aklıma geldi şu ağda bantları bimde satılanlar varmış ben hiç denk gelmedim görmedim ama güzel oldugunu duymuştum ağda bantlarıda yapsak olur dimi belime ve göbüsüme ondan yapmk istiyorum ağda yapsam dümdüz kılsız olur o zman ayva tüyleri saçma durur onlar alınmak ister ama ben şöle kendime tatile gitmeden doğla bi görüntü vemk istiyorum yani ağda bantlarıyla denk gele yapıştırıp sadece gelenler almk seyreklştrmk istiyorum ağda bantlarıda kullanabilrz dimi onlarda sonuçta kökten alıyo dimi dimi karnımın sadece bi tarfı pürüzsz diger tarflrı hafif tüylü görünsün istemiyorumda anlatabldm mi demek istediğimi ya

a birde iple alınablrde o sadece kaş bıyık gerçi ben bi ara (9-8sene önce) dogal bi görüntü olsun diye göbüşümü almıştım ama acımıştı :9:

annem kızım hepten yedin kafayı gören de çok düzenli zanneder her şeyi saatli diye azarlıyo beni
bi de diyo ki ders çalışmakta da böyle etkili zaman dilimleri verseler de belki gayrete gelip sınavlara hazırlanırsın tekrar :60:

valla oda süper fikir annemde bana vaktini böyle şeyleri bulup denemeye harcıcak kadr oturda artık şu sınavlara hazırlan yaşın geldide geçti diyo hı tüylerim içinde bak benim kollarda azıcık bi tüy var oda belli olmuyo önceden çoktu neden yok dediğimde sigara içerken çakmakla üstünden geçiyorum yaktım hep ondan yok dedi ama tabi kimse denemesin çünkü bazılarında kalınlaştığını duydum kalınlaşmasına sebep olmak istemem ama bende ocak yakarken bazen kolumdan koku geliyo ama çıkışı nasıl oluyo hiç dikkt etmedim gerçi neremi yaktığımıda dikkt etmyrm ama nese

onun içinde var olmaz mı :)
ama hepsine yetişmem mümkün değil:)

Aycangül merhaba canım...ben 2. alternatif günlerinde 17 sinde alınamamış kısa olanları almak istiyorum.. önümüzdeki hafta sonu yolculuk var.. geç çıkanları alsam iyi olur..saat verebilirsen çok sevinirim... (deneyden sapmamış oluruz hem de..) sevgiler..:)))

Aycangül çok teşekkür ederim...:))) Sevgiler... :69::69::69:

aycangül ben çok uyuyan biriyim, elimde değil yani, otururken bile sızıyorum, kan değerlerim düşünce böyle olurum genelde, geçen hafta ölçtürdüm, kan değerlerim normal. etkili uyku saatleri var mı:27: hani yani şöyle 6 saat uyusam da bana yetse günboyu:62: her şeyi sana sorarmışız yani, etkili uyku, etkili yemek, etkili gezmek saatleri falan filan...
neyse asıl konuya geleyim, 1.alternatifte kollarımı almaya vakit yetmemişti, ama diğer bölgeleri alabilmiştim çok şükür, o zaman kırılanlar şimdi uzadı, onların üstünden geçicem, bir de kollarımı alıcam da, şöyle bi sorun var, bugünkü saatlerde düğünde olcam, yarınki saatlerde okulda olcam, diğer saat gece, gece yapmıyorum epilatör çok ses çıkardığı için, son saat dilimi de okula hazırlandığım vakte denk geliyor, ama bi yolunu bulucam inşallah, çünkü kollarım çok uzadı.

onun içinde var olmaz mı :)
ama hepsine yetişmem mümkün değil:)

ya ben bu ders çalışma saatlerini alabilirmiyim çok ihtiyacım var.....OKUYORUM OKUYORUM OKUYORUM.... ama bir şey anlamıyorum. aptalmıyım neyim :43: nasıl hesaplanacağını yazarsan ben hesaplarım...

aycangül

sen şu siteyi biran önce açsan ne iyi olur.:62:

dört gözle bekliyorum valla :66: :66: :66:
ama sadece kıllar için olmasın okumak içinde olsun ...

valla hepimiz birden uçarız :10: :10: :10:

kim tutar bizi :62::62::62::62::62:
bi düşünsenize kızlar kılsız ve bakımlıyız zekiyiz okullarımızda başarılıyız havamız yerinde süper ya çok beğendim ben bu fikri tabi bunların hepsi aycangül sayesinde olacak.:64::64::64:

ben o günleri sabırsızlıkla bekliyorum

canım tamamiyle hiç uzamıyor ki...ağdanın alması imkansız....:59:
epilatör mecbur kullanacağım...:84:

ben geçen hafta tamamını aldın ve bu kadarcık sürede uzadılar sandım.yüreğime iniyordu.ekrana bakakalmışım böyle :53:
yapmayın böyle şeyler ama..aycangülsüz kalırsınız karışmam !!!

Son düzenleme:
selamlar birazdan bacaklarımı epilatörle alacağım. yönteminizi ilk kez kullanmış olacağım.
doğru saat dilimindeyim değil mi?

sevgiler herkese
tüysüz günlerr.

kollarımı alcam şimdi ama ağdayı daha yeni bulup ocağa koyabildim vakit daralıyo dicektim daha 1 saati geçkin süre var ağda olana kadar 1 saatim kalır bu seferki ağdada hiç iyi değilmiş ama artık kolumun şansına
Kolu almayıda pek beceremiyorum yandan yandan mı alıyosunuz aşagıdan yukarıya doğrumu kızlar yaaa geçen sefer yan yan sürdüm yan yan çektim kılların yönü öle çünkü ama çok zor oluyo çekilmiyo siz nasıl yapıyosunuz bakim hı hı :34:

Back