sevindim sizin adınıza
merak ettiğim şu acaba benim alma şeklimden dolayı mı bir türlü kollarımda azalma olmuyor?
siz neyle alıyorsunuz kollarınızı acaba?
yardım kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kollarım mosmor oldu nasıl geçirebilirim morlukları ya kamyon geçmiş gibi üstümden resmen
4 bölge olarak bugün sadece kollarımı aldım 20 dk daha varmış ama morardım yaaaaaaaaaaaaaaa ayrıca kan da toladım
selamlar birazdan bacaklarımı epilatörle alacağım. yönteminizi ilk kez kullanmış olacağım.
doğru saat dilimindeyim değil mi?
sevgiler herkese
tüysüz günlerr.
ya aycangül ben şimdi duş alcamda, sonrada epilatörle başlıycam bacaklarıma ya bu saatler ne anlatmadınız gitti salıya kadar istediğimiz saat yapabiliriz diğimi cvb bekliyorum
geçmiş olsun canım
buz filan sürsen soğuk pres yapsan diyorum
kızlar ben sir ağda yaparken mutlaka ağda yapacağım bölgeyi bebek pudrası ile pudralayıp ondan sonra sir ağda yapıyorum tavsiye ederim.
sagol canım benm yaptım az önce iyi geldi ama sonradan hatırladım 5 6 ay önce aldıgımda daha kötü olmuştu tüm kolum morluğu 1 haafta gitmemişti kanatmıştımda ama şimdi sadece sağ üst tarfta morluk kaldı kızarklıklar gitti bu sefer daha bilinçli davrandım kollarıma sanırım
bu arada aycangülüm bi tavsiyem var şimdi önümüzdeki ay için mesela yine şu tarhten şu tariha kadar iilk başlama saati ve son bitiş tarihini yine bu ay ki gibi yazsan ama 10 ayrı il seçtin diyelim onlarıda yazsan hem tek tek uğraşmamış olursun hemde isteyen o saatlere uyar istemeyen vakti olmayan saati uyduramayanlar diledigi saatte yapabilirler. gerçi bu seferde neden 10 bölge hani bize hani bize derler dicektim ama bölge sayısı zaten 9muş gerçi bölgeye göre mi o bölgedeki illeri tek tek mi baz alıyosun bilmiyorum ama yinede sen bilirsin tabiki tatlım
evet hem duymuştum hemde lisedeykende bi kere kollarımı aldırmıştım kuaföre onlarda önce pudralamıştı ben heralde aldı yerlerin belli olması tekrar oraya ağda sürmemesi için döküyolar gibi saçma bi mantık yürütmüştüm ama neseee
canım sabırlı ol ben eylülden beri alıyorum ve etkisini yavaş yavaş görüyordum ancak mayıs bölge saatlerine uydum faydası çok oldu. öncelikle ben sir ağda ile alırım birde tüylerin kırılmaması önemli canım özellikle ağda bezini ağdanın üstüne yapıştırdıktan sonra masaj yapar gibi iyice sıvazla:) ve birden çek:)
Umarım sende en kısa zamanda etkisini görürsün canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?