• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ya kzılar tam bir aydır epilasyon yapmıyorum bacaklarım eşimle aynı şekilde oldular kıllı kıllı eşime diyorum yan yana koyup bacaklarımız bak aynı olmuş puaha dedim yaw valla recep ivedik olacam yakında,ya bişey sorcam yarın alıcamda saat 1 de diyo yarın gece birdemi başlıyo zaman gündüz almıcazmı yarın gece 1den salıya kadarmı nasıl olcak ,,bide bu saat konusu ne neye göre ayarlanıyo anlamadım ben:50:

merhaba arakdaşlar
ankara yenimalle 4. bölge oluyo galiba.saatleri gönderen arkadaştan rica etsem o bölgenin haziran ayı saatlerini yazabilirmi? teşekkürler şimdiden:34:

konuyu yeni farketttim ve okuduklarım beni çok heyecanlandırdı. çünkü, geçen sene ilginç bir olay yaşadım bu konuyla ilgili... tüylerimi düzenli olarak alıyorum hep. ama hiç bir zaman tüylerde bir azalma olmadı, hep aynıydı. geçen yıl bir gün kollarıma epilasyon yaptım, o yaptığım günden beri kollarımdaki tüylerin %60'ı azaldı ve birdaha çıkmadı. demekki, saatine denk gelmiş...
sonra yine aynı yöntemle tüylerimi almaya devam ettim, ama kalan tüylerde hiç bir azalma olmadı. bu işin gün ve saatlerle alakalı olduğuna inanıyorum.
aycangülün yöntemini deneyeceğim. sonuçları ve gelişmeleri sizinle buradan paylaşırım.

teşekkürler Aycangül yaa rica etsemm nevşehirde de olabilirm o tarihlerde:P çok farkeder mi verdiğin saatler yakın sonuçta birbirlerine farkeder dersen rica ediyoyuummmmm :))

canım bu gece saat 01 de başlıyor

hımm yani 7dk sonra başlıyo haaa tabiyaa:60:neyse şimdi alamıcam yarın gündüz gözüyle bi kurtulayım tüylerden ya bacaklarım tamamda koltuk altlarımı neyle alcamya bi akıl verin jiletle alıyorum normalde ama yarın kullanmak istemiyorum off napcam bennn:59::50:

ya kzılar tam bir aydır epilasyon yapmıyorum bacaklarım eşimle aynı şekilde oldular kıllı kıllı eşime diyorum yan yana koyup bacaklarımız bak aynı olmuş puaha dedim yaw valla recep ivedik olacam yakında,ya bişey sorcam yarın alıcamda saat 1 de diyo yarın gece birdemi başlıyo zaman gündüz almıcazmı yarın gece 1den salıya kadarmı nasıl olcak ,,bide bu saat konusu ne neye göre ayarlanıyo anlamadım ben:50:

şu an başladı canım..

hımm yani 7dk sonra başlıyo haaa tabiyaa:60:neyse şimdi alamıcam yarın gündüz gözüyle bi kurtulayım tüylerden ya bacaklarım tamamda koltuk altlarımı neyle alcamya bi akıl verin jiletle alıyorum normalde ama yarın kullanmak istemiyorum off napcam bennn:59::50:

ağda, ameliyat eldiveni, epilatör m. kökten kurtulmak istiyorsan digerleri seninde bildigin gibi yüzeysel canım

canum ben şimdi bu tarh ve saatleri kullanarak alcam ama sonra tatile gidiyorum ayın 10na kadar olmicam sanırım çıkan olursa yine burdaki tarhlere göre almak isterim ama nete giremem temmuzun tarhleri bellimi

bundan sonraki ilk tarih 15 temmuz tatlım..

15 temmuzda evde oluyorum ve reglmn ya ortası yada son gününe denk gelcek sanırım ya ufff artık temmuz sonuna kadar maymun gibi gezeceğim desenize gerçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aldıklarımın hiç çıkmama ihtimalini düşünürseeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkk yada yarısının çıkmadıgını düşünürsek yarı maymun dolaşırım.

kızlar ben de size katılmak istiyorum
bi dahaki ay 15inde epilasyon yapıcam inşaAllah
başka yapmam gereken bişey var mı
sayfaların tamamını okuyamadım malum

aycangülüm bu işlemi yaptıktan kaç gün sonra regl olursak işe yarar yada yaramaz.............:17:

valla bende merak ettim şimdi ama ya hı sanırım 1 hafta sonra regli olcaksak 2 alternatifi beklememz gerekiyodur heralde dimi birde ben bu reglili günü sadece bikini bölgesi için geçerli oldugunu düşünmüştüm ama reglden 2 gün önce kaşlarımı alıp 3 gün sonra orman gibi çıkmalarına sebep olmuştum sanrıım

Back