cnm,zırnık nsl bişi :) nsl uyguluyorsun onu?
canım zırnık tüm aktarlarda bulunan bir toz.suyla losyon kıvamına getirip ağda sonrası iki üç dakika bekletiyorsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm,zırnık nsl bişi :) nsl uyguluyorsun onu?
sağol canım..iyi geçti ama bugün sorun çıktı malesef.yarın fakülteye gidicem yine..iyi dileklerinizi yollayın bana olur mu :Saruboceq:
inşallah hemenceik çözülüür problem neyse tatlım olumunekankayizsmile
kızlar bu arada bnmde 28 haziranda aldıgım tüyler cıkmaya başladı. yani elime geliyo ama görünmüyolar. normalde siyah cıkarlardı şimdi sarı cıktılar. üst bacak ve özel bölge hala cıkmadı ama.temmuz ayının günlerini de öğrenebilrsem .. :)
canım diplerine gübre koysak 4 günde kök yapıp,deri altındaki büyümeyi tamamlayıp deri üstünde de uzamayı başaramazlar..üstelik güçsüz ve sarı diyorsun..
onlar güçsüz oldukları için gecikmeli çıkan tüylerdir.
biz tüyleri uğraşa uğraşa şapşal ettik yıllardır.hepsinin aynı anda çıkması ve uzun süre tam anlamıyla temiz kalmamız mümkün değil zaten ..ama bu güzel birşey değil mi? :)))
aynen öyle valla. şimdi benim aldıklarımdannda eser yok ama zaten aldığımda yarım yamalak almıştım hepsi çıkmadığı için şimdi o kalanlar uzadı çok salak saçma bi görüntü oldu. ayın yedisini bekliyorum onlardan kurtulmak için kaydirigubbakcemile3 inşallah 26 sına kadar hepsi çıkar öyle alırım bidahakini bi düzene girer umarımdelikafadulden
canım zırnık tüm aktarlarda bulunan bir toz.suyla losyon kıvamına getirip ağda sonrası iki üç dakika bekletiyorsun..
fiyatı kç peki zırnık'ın?
canım diplerine gübre koysak 4 günde kök yapıp,deri altındaki büyümeyi tamamlayıp deri üstünde de uzamayı başaramazlar..üstelik güçsüz ve sarı diyorsun..
onlar güçsüz oldukları için gecikmeli çıkan tüylerdir.
biz tüyleri uğraşa uğraşa şapşal ettik yıllardır.hepsinin aynı anda çıkması ve uzun süre tam anlamıyla temiz kalmamız mümkün değil zaten ..ama bu güzel birşey değil mi? :)))
temmuz 26 da dolunay var.ama bu arada çıkanlar için 6 ve 7 temmuzu kullanıcaz..
daha önce 7-8 temmuz olarak vermiştim ama bir günlük kayma oldu..
bana da akıl verinbugun yapıcam ağdamı mecburum ve adetimin bitim günü 7 gün sürüyo kendisi nerdeyse. her zaman reglimin 6. yada 7. günü ağda yaparım ve acı daha az olur dolunay olayını duymuştum uygulamamıştım şimdi denicem
ama sorun şu ki bugun almazsam yarın bikinimi giyemembelgrad ormanı vucudumun yanında halt etmişşş....
şimdi iki ucu değnek misali regl bitti ama ay ne durumda??? yapsam bi dert yapmasam bin dert.... napiimmmmmm![]()
( 2 sene önce herkes bana msj atar dururdu entele ve karınca yağı konusunda şimdi de ben taciz ediim sizilütfeeeennnnnn yarrrddııımmmmmmmmmm)
malesef bende 26 sı gece yapmıştım ama adet öncesiydi 4 gün sonrada adet oldum ama resmen fışkırdılar ya :sinifsinif: