Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

canım temmuz ayı için en doğru epilasyon ve sac bakım tarihlerini verebilir misin ? ay takvimine baktım ama tüy için dolunay da sac uzaması için yeni ay mı anlayamadım ??

kızlar bu arada bnmde 28 haziranda aldıgım tüyler cıkmaya başladı. yani elime geliyo ama görünmüyolar. normalde siyah cıkarlardı şimdi sarı cıktılar. üst bacak ve özel bölge hala cıkmadı ama.temmuz ayının günlerini de öğrenebilrsem .. :)

canım diplerine gübre koysak 4 günde kök yapıp,deri altındaki büyümeyi tamamlayıp deri üstünde de uzamayı başaramazlar..üstelik güçsüz ve sarı diyorsun..
onlar güçsüz oldukları için gecikmeli çıkan tüylerdir.
biz tüyleri uğraşa uğraşa şapşal ettik yıllardır.hepsinin aynı anda çıkması ve uzun süre tam anlamıyla temiz kalmamız mümkün değil zaten ..ama bu güzel birşey değil mi? :)))

temmuz 26 da dolunay var.ama bu arada çıkanlar için 6 ve 7 temmuzu kullanıcaz..
daha önce 7-8 temmuz olarak vermiştim ama bir günlük kayma oldu..

Son düzenleme:

aynen öyle valla. şimdi benim aldıklarımdannda eser yok ama zaten aldığımda yarım yamalak almıştım hepsi çıkmadığı için şimdi o kalanlar uzadı çok salak saçma bi görüntü oldu. ayın yedisini bekliyorum onlardan kurtulmak için kaydirigubbakcemile3 inşallah 26 sına kadar hepsi çıkar öyle alırım bidahakini bi düzene girer umarımdelikafadulden

benimkilerde öyle canım ama razıyım..yaz sonuna kadar katlanıcaz.sonra sorun olmaz zaten..

oo ablam 6 temmuz mu yaptik gunumuzu ? bn yapcam nasilsa 26sinda yine cikmicaklarmi ? :):)

dogustan gübreliyim kiii hihoyyyt

bana da akıl verin bugun yapıcam ağdamı mecburum ve adetimin bitim günü 7 gün sürüyo kendisi nerdeyse. her zaman reglimin 6. yada 7. günü ağda yaparım ve acı daha az olur dolunay olayını duymuştum uygulamamıştım şimdi denicem
ama sorun şu ki bugun almazsam yarın bikinimi giyemem belgrad ormanı vucudumun yanında halt etmişşş....
şimdi iki ucu değnek misali regl bitti ama ay ne durumda??? yapsam bi dert yapmasam bin dert.... napiimmmmmm
( 2 sene önce herkes bana msj atar dururdu entele ve karınca yağı konusunda şimdi de ben taciz ediim sizi lütfeeeennnnnn yarrrddııımmmmmmmmmm)

malesef bende 26 sı gece yapmıştım ama adet öncesiydi 4 gün sonrada adet oldum ama resmen fışkırdılar ya :sinifsinif:

ben acı azalsın diye hep adet sonrasını bekliyodum iyi ki de bekliyomuşum ama işin içine ayın evreleri girince kafam karıştı.... ve nedense ağdamı hep akşamları yapıyrum bilmeden iyi şeyler yapıyomuşum demekki sende adetini bekle ( tabi önemli durumlar olmadığı sürece)

ya ben 26 sının dolunaya denk geldiği için yaptım yoksa hep adettten sonra yapardım ama dolunayda olsa adet öncesi yapmam bi daha

canım dolunayın dışında bir tarih daha var zaten.6 ve7 temmuz.dolunay 26 sında.o nu bekleyemezsin belki ama 6 sını beklemeni tavsiye ederim.tercih senin :)

malesef bende 26 sı gece yapmıştım ama adet öncesiydi 4 gün sonrada adet oldum ama resmen fışkırdılar ya :sinifsinif:

canım o zaman dolunayın dışında verdiğim ara tarihler var ya.
sen regl tarihine göre onlardan uygun olanı seç..
benim başıma gelseydi daha önce,uyarırdım mutlaka..:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…