- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
aycangül peki sana şunu sorsam..ben lazer yaptırıp eve döndükten sonra adetimin devam ettiğini görürsem nolacak?? tarih benim işime yaramayacak mı( 44::44:
neden ki...anlamadım..verdiğim saatte yapmadın mı..
ya benim anladığım kadarıyla, adetten önceki 3-4 gün ve adetin yoğun olduğu günler hormonlar da yoğun bi şekilde çalışıyor, ama adetin son günü artık bitti bitecek diye tabir ettiğimiz gün, hormonlar artık yavaşlamış, durulmuş oluyor. yani diyelim ki her ay 6 ya da 7 gün adet oluyorsun, senin için 6. gün devam etmiş olsa bile ne kadar oluyor ki, ben 2 aydır aycangülün verdiği tarihleri tam adet bitiminde yakalıyorum, 6.gün falan oluyor,banyo yapmamış olsam bile epilasyon yapıyorum, bi gün sonrasında falan da banyo yapıyorum. yani o bir nokta gibi kalan bi kısım pek de önemli değil bu açıdan. bilmiyorum anlatabildim mi, ama karar yine senin tabi ki.
ha bu arada, bunu bu şekilde uyguladım ve fayda görüyorum. ondan önceki iki ay, epilasyondan bir ya da iki gün sonra adet oluyordum, o zaman pek bi fayda göremedim, o yüzden bu iki durum -adet öncesi ve sonrasında yapılan epilasyon- arasında kıyaslama yapabiliyorum.
Aycanım gülüm,sen şimdi meşhur olcan ya,bizi unutma tamam mıUnutup gitme,bak ağlarız arkandan,sonra da Beyaza çıkar dönmen için imza toplarız
aycangül peki sana şunu sorsam..ben lazer yaptırıp eve döndükten sonra adetimin devam ettiğini görürsem nolacak?? tarih benim işime yaramayacak mı( 44::44:
Selam Kızlar benim 2. denememdi :) Nazar değmesin ama tarihler konusunda cok şanslı oldugumu düşünüyorum, Aycangül'ün verdigi tarihten 2-3 gün önce reglim bitmiş oluyor :) 21 Mayısta Bikini bölgesi hariç her yeri bitirdim bikini bölgesini atladım cunku bugün itibariyle lazer epilasyona basladım.(alternatif tarihten bir gün önce oldugu için bugünü sectim:))
2. sefer olmasına ragmen kollarımda ve bacaklarımda 1 tane bile tüy yok, Tamam sadece bir hafta oldu ama kendi vücudumu bildigimden farkı görebiliyorum. Hiçbir yönteme bu kadar güvenmemiştim! Sanırım inandıkça daha büyük başarı sağlanıyor:)
Sadece kol altımda alırken kırdıgım bir kaç tüyün cıktıgını gördüm, işte burada kafam karıstı, Aycangülcüm aslında bu soru sana:)) Bu bir kaç tane cıkan tüyü alternatif tarih olan 29'unda almalı mıyım? Yoksa digerlerinin uzamalarını bekleyip haziran ayı tarihinde toptan mı alayım? Tüm emeğin için çok teşekkürler
ya benim anladığım kadarıyla, adetten önceki 3-4 gün ve adetin yoğun olduğu günler hormonlar da yoğun bi şekilde çalışıyor, ama adetin son günü artık bitti bitecek diye tabir ettiğimiz gün, hormonlar artık yavaşlamış, durulmuş oluyor. yani diyelim ki her ay 6 ya da 7 gün adet oluyorsun, senin için 6. gün devam etmiş olsa bile ne kadar oluyor ki, ben 2 aydır aycangülün verdiği tarihleri tam adet bitiminde yakalıyorum, 6.gün falan oluyor,banyo yapmamış olsam bile epilasyon yapıyorum, bi gün sonrasında falan da banyo yapıyorum. yani o bir nokta gibi kalan bi kısım pek de önemli değil bu açıdan. bilmiyorum anlatabildim mi, ama karar yine senin tabi ki.
ha bu arada, bunu bu şekilde uyguladım ve fayda görüyorum. ondan önceki iki ay, epilasyondan bir ya da iki gün sonra adet oluyordum, o zaman pek bi fayda göremedim, o yüzden bu iki durum -adet öncesi ve sonrasında yapılan epilasyon- arasında kıyaslama yapabiliyorum.
arkadaşlar peki herhangi bir zararı var mı sağlık açıından pek uygun olmadığını duymustum?
Saat değil de gün olarak düşünmüştüm çok acele baktım.Yaptım ve çıkmaya başladılar ancak aycangül gerçekten kollarımdaki kıllar tüy oldular inanamıyorum, bacaklarım da öyle bacaklarımı da sstine göre değil belirttiğin günde almıştım. Şimdi bu çıkan milimlik tüyleri yarın tekrar almaya çalışıcam, hiçbir tarihi kaçırmak istemiyorum.
çok güzel canım sonuçların :)
çabuk çıkmış olsalarda tüylerin incelmesi çok büyük rahatlık sağlıyor çünkü..çıkarken bile kaşıntı vs gibi olumsuzluklar ortadan kalkıyor..
yalnız senden detayları istiyorum..tarihi ve saati bekliyorum senden.hangi bölgeyi hangi saatte aldığını da tabi..
arkadaşlar peki herhangi bir zararı var mı sağlık açıından pek uygun olmadığını duymustum?
aycangülümmmmm hairan 1 ,2,3ü için tarih yokmu ben ne kadr geç alsam o kadar iyi olcak 31 mayıs salıya denk geliyo ve salı tüm kuaförler kapalı burda birde ben ilk defa bu tarhlere uycam 3 hafta önce alım yaptırdıgım için daha tam çıkmadılar. yarısı var yarısı yok o yüzden tamamen çıkmalarını bekliyorum. olmadı artık kendim evde yapacağım ağdayı elime yüzüme bulaştrmazsam tabi. haziranda kollarımı alayım. şimdi bacak ne koltuk altım ne bikini tam anlamıyla çıkış olmadı offf offf ilk tarih relgime denk gelir 2.sinde alacak tüy kıl olmaz
Ya çıkanları alsana, ben öyle yapıyorum ne alırsan kardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?