Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangül peki sana şunu sorsam..ben lazer yaptırıp eve döndükten sonra adetimin devam ettiğini görürsem nolacak?? tarih benim işime yaramayacak mı(44::44:

ya benim anladığım kadarıyla, adetten önceki 3-4 gün ve adetin yoğun olduğu günler hormonlar da yoğun bi şekilde çalışıyor, ama adetin son günü artık bitti bitecek diye tabir ettiğimiz gün, hormonlar artık yavaşlamış, durulmuş oluyor. yani diyelim ki her ay 6 ya da 7 gün adet oluyorsun, senin için 6. gün devam etmiş olsa bile ne kadar oluyor ki, ben 2 aydır aycangülün verdiği tarihleri tam adet bitiminde yakalıyorum, 6.gün falan oluyor,banyo yapmamış olsam bile epilasyon yapıyorum, bi gün sonrasında falan da banyo yapıyorum. yani o bir nokta gibi kalan bi kısım pek de önemli değil bu açıdan. bilmiyorum anlatabildim mi, ama karar yine senin tabi ki.
ha bu arada, bunu bu şekilde uyguladım ve fayda görüyorum. ondan önceki iki ay, epilasyondan bir ya da iki gün sonra adet oluyordum, o zaman pek bi fayda göremedim, o yüzden bu iki durum -adet öncesi ve sonrasında yapılan epilasyon- arasında kıyaslama yapabiliyorum.

Son düzenleme:
neden ki...anlamadım..verdiğim saatte yapmadın mı..

Saat değil de gün olarak düşünmüştüm çok acele baktım. Yaptım ve çıkmaya başladılar ancak aycangül gerçekten kollarımdaki kıllar tüy oldular inanamıyorum, bacaklarım da öyle bacaklarımı da sstine göre değil belirttiğin günde almıştım. Şimdi bu çıkan milimlik tüyleri yarın tekrar almaya çalışıcam, hiçbir tarihi kaçırmak istemiyorum.

canım çok sağol gerçekten çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim sana o zaman ben lazer için randevu alayım yine de nasılsa fayda görme ihtimalim yüksek bu tarihlerden

aycangül peki sana şunu sorsam..ben lazer yaptırıp eve döndükten sonra adetimin devam ettiğini görürsem nolacak?? tarih benim işime yaramayacak mı(44::44:

tatlım böyle bir deneyim yaşanmadığı için birşey söylemem yanlış olur..
senin aklın kalacak bu işte belli:) iyisi mi al sen randevunu :)

çok iyi tatlım..sen inanmasanda bu yöntem işler merak etme,evrenin hediyesi bu bizlere..bilinçaltı yada inançla sağladığımız bir sonuç değil..
soruna gelince:hiç sıkıntıya gerek yok bir ay boyunca..alternatif tarihte kalanları al gönül rahatlığıyla..
bende öyle yapıcam,hiç sakıncası yok..
hatta ilk tarihten önce reglimiz bittiğinden bulunmaz nimet bu bizim için:)

faydasını görmen çok güzel canım..
aksini söyleyen arkadaşlar da oldu..şanslısın demek ki :)

çok güzel canım sonuçların :)
çabuk çıkmış olsalarda tüylerin incelmesi çok büyük rahatlık sağlıyor çünkü..çıkarken bile kaşıntı vs gibi olumsuzluklar ortadan kalkıyor..
yalnız senden detayları istiyorum..tarihi ve saati bekliyorum senden.hangi bölgeyi hangi saatte aldığını da tabi..

1.ALTERNATİF

19 Mayıs 2011 Perşembe, saat 23:16 dan 22 Mayıs 2011 Pazar günü
saat 05:31 e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

Bu kısmı okuyup yapmıştım ben, 20 mayıs saat 17.00 sularıydı, kol bacak ve yüzümü almıştım, hepsi yavaştan çıktılar ama dediğim gibi çook inceler, bu arada, 4. bölgedeyim, Ankara.

tarih ve saatleri tekrar yazdım da şimdi ooof ooof hafta içi bu saat aralığında nasıl yapacağımı düşünürken en son 31 mayısı yazdım aşağı iniyorum hala sanki 32 mayıs varmış gibi
okul ağda ve ay hareketleri bir arada olmuyo sanırım ama bakalım kader kısmet tabi...

Aycangülcüm bende 4. bölgeden sonuçlarımı aktarıyorum. Malesef söylediğin tarihlerin bazılarına uyamadım.Sana özel mesajda belirttiğim sebeplerden dolayı.
17 mayısta öğlen saatleriydi bikini bölgesini aldığımda(en geç 14.00 falandı heralde) dün ufak ufak çıktı. (adet bitiminin 1 gün sonrasıydı) bacaklarımı da o gün o saatlerde aldım. onlar zaten en geç çıkanlar. tek tük var hatta dikkatli bakmadıkça görünmüyor bile.

19 mayıs gece 12 hatta 00:30 gibiydi fırsat bulabildim koltuk altlarımı aldım. onlar çok güzel sonuç verdiler. ince ince bikaç tüy haricinde hala tertemiz
4. Bölgeden gelişmeler bunlar...

bu arada düğünümden bi gün önce epilasyon yapcam canım o konuda bana yardımcı olurmusun? uygun günlermi?

Son düzenleyen: Moderatör:
aycangülüm uzun zamandır senin topiğe yazamıyorum ama takip etmediğimi sanma.bu ara saç derdine düştüm kılıçbalığım bilir saçlarımla bozdum kafayı ama senin tarihleride kaçırmıyorum sessiz sessiz takipteyim.hatta bugün ağdamı yapıcam.2.bölge marmaristeyim saat 21.05 te başlıyoruuummmm.yalnız ben sana bişey sormak istiyorum malum yaz geldi yazın nasıl yapıcaz bu tarih uygulamalarını.bir ay beklemek zor oluyor.verdiğin tarihte alıp sonra alakasız bi tarihte alınca herşey sil baştan oluyor değilmi?

aycangülümmmmm hairan 1 ,2,3ü için tarih yokmu ben ne kadr geç alsam o kadar iyi olcak 31 mayıs salıya denk geliyo ve salı tüm kuaförler kapalı burda birde ben ilk defa bu tarhlere uycam 3 hafta önce alım yaptırdıgım için daha tam çıkmadılar. yarısı var yarısı yok o yüzden tamamen çıkmalarını bekliyorum. olmadı artık kendim evde yapacağım ağdayı elime yüzüme bulaştrmazsam tabi. haziranda kollarımı alayım. şimdi bacak ne koltuk altım ne bikini tam anlamıyla çıkış olmadı offf offf ilk tarih relgime denk gelir 2.sinde alacak tüy kıl olmaz

birde mesela ben şimdi bu tarhlere uyarak koltuk altımı aldım diyelim 2 tarihin gelmesine kalmadan tekrar çıktı varsayalım ki yaz oldugu için kısakolluy giyiyoruz tam çıkması bile beklenmiyor çogu zaman 2. alma işemini burdaki güne uyduramadık daha önce aldık sil baştan mı olmuş oluyor yani her seferinde burdaki tarihlere uymamız mı gerekiyor sonuç almaız için. yoksa burdaki tarhlere bir uyup bir uymasakda geç de olsa sonuç alırmıyız. biraz karışık anlattım sanırım ama benimde kafam karıştı o yüzden

Ya çıkanları alsana, ben öyle yapıyorum ne alırsan kardır.

Ya çıkanları alsana, ben öyle yapıyorum ne alırsan kardır.

mecbur zaten çıkanları alacagım ama 5 güne kalmaz digerleri çıkmış olur onları almak için tarihin gelmesini bekeleyem e o zmanda faydası olurmu olmazmı bilmyorum aldıklarıma faydası olur almadıklarıma olmaz tabi ama dimi neyse bakalım bi plan prgram yapayım gün gün 45 dklık zaman dilimine sığdırmaya çalışayım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…