- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
aycangül peki sana şunu sorsam..ben lazer yaptırıp eve döndükten sonra adetimin devam ettiğini görürsem nolacak?? tarih benim işime yaramayacak mı(
44::44:
ya benim anladığım kadarıyla, adetten önceki 3-4 gün ve adetin yoğun olduğu günler hormonlar da yoğun bi şekilde çalışıyor, ama adetin son günü artık bitti bitecek diye tabir ettiğimiz gün, hormonlar artık yavaşlamış, durulmuş oluyor. yani diyelim ki her ay 6 ya da 7 gün adet oluyorsun, senin için 6. gün devam etmiş olsa bile ne kadar oluyor ki, ben 2 aydır aycangülün verdiği tarihleri tam adet bitiminde yakalıyorum, 6.gün falan oluyor,banyo yapmamış olsam bile epilasyon yapıyorum, bi gün sonrasında falan da banyo yapıyorum. yani o bir nokta gibi kalan bi kısım pek de önemli değil bu açıdan. bilmiyorum anlatabildim mi, ama karar yine senin tabi ki.
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
ha bu arada, bunu bu şekilde uyguladım ve fayda görüyorum. ondan önceki iki ay, epilasyondan bir ya da iki gün sonra adet oluyordum, o zaman pek bi fayda göremedim, o yüzden bu iki durum -adet öncesi ve sonrasında yapılan epilasyon- arasında kıyaslama yapabiliyorum.
Son düzenleme: