Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

arkadaşlar ben yeni geldim ığdırdan katılıyorum.ama 9 bölgeye bile girememişim.aslında şubat ayından beri takipteyim.bende sizdeki gibi çok değil ama azalma var.hormonlarımı da kontrol ettirdim bir sorun yok ama niye böyle oldu anlamadım özellikle mart ayından çok umutluydum.

bende 1.bölgedeyim bu akşam yarım saatte biraz aldım yarın akşam devam edicem....

arkadaşlar ben yeni geldim ığdırdan katılıyorum.ama 9 bölgeye bile girememişim.aslında şubat ayından beri takipteyim.bende sizdeki gibi çok değil ama azalma var.hormonlarımı da kontrol ettirdim bir sorun yok ama niye böyle oldu anlamadım özellikle mart ayından çok umutluydum.

9.bölgeye göre yapabilirsin canım..
saat farkından dolayı mattan sonuç alamamış olabilirsin,süre çok kısıtlıydı çünkü o ay..

Aycangülcüm bende 4. bölgeden sonuçlarımı aktarıyorum:1:. Malesef söylediğin tarihlerin bazılarına uyamadım.Sana özel mesajda belirttiğim sebeplerden dolayı.
17 mayısta öğlen saatleriydi bikini bölgesini aldığımda(en geç 14.00 falandı heralde) dün ufak ufak çıktı. (adet bitiminin 1 gün sonrasıydı) bacaklarımı da o gün o saatlerde aldım. onlar zaten en geç çıkanlar. tek tük var hatta dikkatli bakmadıkça görünmüyor bile.

19 mayıs gece 12 hatta 00:30 gibiydi fırsat bulabildim koltuk altlarımı aldım. onlar çok güzel sonuç verdiler. ince ince bikaç tüy haricinde hala tertemiz:52:
4. Bölgeden gelişmeler bunlar...:64:

bu arada düğünümden bi gün önce epilasyon yapcam canım o konuda bana yardımcı olurmusun? uygun günlermi?

canım verdiğim saat 14:41-16:00 arasıymış.erken almışsın yani..
düğününle ilgili de yazmıştım o zaman..ne yaptın sildin mi mesajımı yoksa..

aycangülüm uzun zamandır senin topiğe yazamıyorum ama takip etmediğimi sanma.bu ara saç derdine düştüm kılıçbalığım bilir saçlarımla bozdum kafayı :1: ama senin tarihleride kaçırmıyorum sessiz sessiz takipteyim.hatta bugün ağdamı yapıcam.2.bölge marmaristeyim saat 21.05 te başlıyoruuummmm.yalnız ben sana bişey sormak istiyorum malum yaz geldi yazın nasıl yapıcaz bu tarih uygulamalarını.bir ay beklemek zor oluyor.verdiğin tarihte alıp sonra alakasız bi tarihte alınca herşey sil baştan oluyor değilmi?

canım ilk dönemlerde düzensiz yaparsan geriye döner malesef..
yaz için durum ne olur bilmiyorum.regl düzenine bağlı..mesela ben 19 mayısta yapmıştım ..şimdi kalanları alıyorum.az önce bir kısmını aldım..haziran 16,17 gibi yeniden alacağız..sonra 27 si gibi sanırım yine var..yani çok sık aralıklarla var..sorun olmayabilir..

bişey sorucam ben şimdi ya hani yarın için 6. bölge saat 00 dan sonrası 1 saat sonra mı oluyo yani anlayamadım
anlatamadım da zaten :(

Son düzenleme:
bölgelerin açıklamasını da ilk sayfadaki mesajda açıklayabilir misiniz?ben de aranıza katılmak istedim ama kaçıncı bölge nereyi temsil ediyo anlamadığımdan başlayamadım:26:

bişey sorucam ben şimdi ya hani yarın için 6. bölge saat 00 dan sonrası 1 saat sonra mı oluyo yani anlayamadım
anlatamadım da zaten :(

canım yarın için 00.39-01.26 arası yani gece 12 den sonra..tarih değişmiş oluyor,o yüzden 31 mayıs olarak vermişim..anlamışmıyım sorunu :)

4. bölge uyumuyor :64: ben 10 gün önceki tarihlerde saatleri kullanamayacağımı anlayınca hiç yapmadım ağda, dedim 10 gün daha durabilirim o kadar sorun olmaz aldığımda tam olsun bari. Zaten Ankara güneş yüzü görmedi bu sene hiçç kısa kollu veya capri filan da giymek durumu olmadı.
Bugünse 21.30-22 arasında bacaklarımı aldım diğer saatleri ve günleri de kullanacağım inşallah. Bakalım nasıl etkisi olacak.

bi sorum var bu bölge ne demek anlamadim...nasil yani 1. bölge 2. bölge :S

hem birsey farkkettim ben genital bölgemin bi yerini almistim bi kere eldivenle...acicakmi die merak ettim dolunaya mi denk geldi bilmiorum ama orda tüy falan cikmio artik :D tertemiz :D keske hepsini alsaydim demekki tamamen kurtulcakmisim :D onun icin bu yöntemi uygulicam ama o bölge olayini anlamadim biri aciklarsa sevinirim :D

bi sorum var bu bölge ne demek anlamadim...nasil yani 1. bölge 2. bölge :S

hem birsey farkkettim ben genital bölgemin bi yerini almistim bi kere eldivenle...acicakmi die merak ettim dolunaya mi denk geldi bilmiorum ama orda tüy falan cikmio artik :D tertemiz :D keske hepsini alsaydim demekki tamamen kurtulcakmisim :D onun icin bu yöntemi uygulicam ama o bölge olayini anlamadim biri aciklarsa sevinirim :D

canım aramıza hoşgeldin aycangülün bölge diye bahsettiği hangi şehirdeysen alt kısımda bi harita var ordan buluyorsun ve saati ona göre uyguluyorsun umarım anlatabilmişimdir

ne kadar sanssizim yaaa :( yinede tskler cnm :)

aycangüllllllllllllllllllllllllllllllllllll nolur benim icinde birseyler ver :( ben almanyadayim daha kolay olcaksa berlindeyim ltf banada zamanlari verirmisin berlin icin noooooooooooolur :(

:62::62::62:hayatımın en kolay epilasyonuyduuuuu
5. bölge kayseri 9.45 de başladım bikini bölgem ve koltuk altım10.30 da bitti bacaklarda 10.45de ben nisanda alamamıştım baya uzamışlar bikini bölgemin alt tarafını alırken çok acıdı ama kıllar sert değildi kolay ele geldi akşam üzeride alabilirsem kolları:62:mı alcağım herkese kolaylıklar dilerim tüysüz günler:71::42:

31 Mayıs

2.Bölge: 00.01-00.46 arası

bu bu gece saat 00.00 geçtikten sonra 31 mayıs oluyor öyle değilmi? yoksa yarın gece 00.01 mi?

Back