• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

canım verdiğim saat 14:41-16:00 arasıymış.erken almışsın yani..
düğününle ilgili de yazmıştım o zaman..ne yaptın sildin mi mesajımı yoksa..

Silmedim canım duruyor hala. tarihleri verdin Saatler için bikaçgün öncesinden yazmamı söylemiştin.düğünden sonraki tam 1 hafta boyunca temiz olmam gerek balayı için:77: o yüzden epilasyonu geciktireyim diyorum:1:
SEn ne diyorsun bu konuda canım?

Son düzenleyen: Moderatör:
çok büyük bi yardımm istiyorumm...lazer için randevu alayım dedim eğer aldığım randevuya gidersem bulunduğum bölgenin saat dilimini aşacak epilasyonn:26: yani bacağım tam deney yapacağımız saatte alınacak ama bikini denk gelmeyecek:18: aycangül ne yapmalıyım ben haziranı mı bekleyim off:44:

çok büyük bi yardımm istiyorumm...lazer için randevu alayım dedim eğer aldığım randevuya gidersem bulunduğum bölgenin saat dilimini aşacak epilasyonn:26: yani bacağım tam deney yapacağımız saatte alınacak ama bikini denk gelmeyecek:18: aycangül ne yapmalıyım ben haziranı mı bekleyim off:44:

bikiniyi evde al ozaman bu ay..hazirana bırak..haziranda ona göre iki ayrı saate alırsın randevunu..böylece ikisinide uygun saatte yaptırmış olursun..

4. bölge için son 18 dk ağda hazır saati beklemekteyizz ama zaman geçmiyoo :66: dün akşam kaş bıyık yaptım ama gece ne kadar görebilinirse bidaha elden geçirmem gerekecek zaman çok az çokda uyuşugumdurr :16:

Son düzenleme:
4. bölge için 18.30da başladım 19.49da üst bacağı bitirdim karın bölgemin çok azını aldım ayak parmklarımn üstünü dahaönce makinyle almıştım kalınlaşmıştı orayı aldım elimin üstünü ve parmaklarımdakini aldım maymunmuş bu kız demeyin ama yaaa :63:

bikiniyi evde al ozaman bu ay..hazirana bırak..haziranda ona göre iki ayrı saate alırsın randevunu..böylece ikisinide uygun saatte yaptırmış olursun..

o zaman aycangül şöyle yapayım ben 5.bölge olarak: lazer yaptırmayacağım yerlerimi alayım kendi saatlerimde:40: çünkü lazer için jilet lazım ya:1: yüz alırım bi de kol alayım ilk defa denk gelmişken tarihler..kollarımı da ilk kez alacam inş işe yarar bu saatler adet sonunda yoksa resmen :37: dönerim:1:

tarihlere uyduk zorla bide saat mi çıktı yaaa:37::37::37:eee ben 3 böldedeyim saat geçmiş ama bu akşm yapmam lazım ne olcek şimcik:27::27::27::27:

aycangul cnm bana mesaj yazmissin o saatler berlin icinmi oluyo :) daha 100 msjim olmadigi icin ordan cvp yazamiorum...

Son düzenleme:
3.Bölgeden 2.kez bildiriyorum...Saat 18:15-19:30 itibariyle kalan yerlerin üzerinden geçildiii.(Nasıl ağda yaptıysam ben de,yarısı kalmış nerdeyse:)) Saat 00:09-00:54 arası bıyıklar alındııı.:51:

ben 20 mayıs ta kollarımı almıstım tam saatte ama o gece adet olunca sanırım kıllar çıktı bende bu gece üstünden gececegim

merhaba aycangul:)verdigin zaman dilimlerine elimden geldigince uymaya calistim...

30 mayista 18.18-19.43 araligini sadece koltukaltim icin ve alt bacagim icin ayirabildim...zaten alt bacakta cok az tuyler vardi. zamanim olmadigi icin o kadrari yapabildim
31 mayista ise(yani bugun)14.01-15.24 araligini kullandim...simdilik verdigin zaman dilimi gectigi icin biraktim ve aksam kalan bolgeleri tamamlayacagim insallahh..gece oldugu icin insallah usenmemm...
benden simdilik bu kadar...onumuzdeki yeni tarihe kadar gelismeleri yazarimm:3:sevgiler..

Back