Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

herkese tekrar meraba şekerlerr:3::3::3: umarım sınavlarınız iyi gidiyordur:69::69::69: aycangül sana özelden atamıyorum burda sormak zorundayım:59::59::59: adetim beklenenden geç geldi ve ayın 1ine son günü olur yada bittiği gün:25::25::25: sen ne dersin bir ay bekleyeyimmi yoksa başlayayımmı lazere:44::44::44: sen ne dersen o :1::1::1: bu yüzden tavsiyeni istiyorum:49::49::49: adet bittikten sonra yapmam gerekir ama sdetken yapamam da ayrıca lazere yeni başlayacam ve garanti fayda görmek istiyorum:61::61::61:

bilemedim ki tatlım..bitebilir de diyorsun...
istersen randevunu 1 ine verdiğim saate al.olurda bitmezse iptal edersin mazeret bildirip..bitersede kaçırmamış olursun..

Merhaba Aycangül,

Tarih hesaplamalarında sınavların olduğu zamanlarda bile sıkıntıya düştüğünü yazılarından farkedebiliyoruz. Bir de okulunun bittiğini ve iş hayatına atıldığın zamanlar gelince zamanın iyice sıkışık olacağını göz önüne alırsak, internete bile sadece bir kaç forum okumak, habere göz atmak için girecek kadar vaktin kalacak (kendimden biliyorum). Söyleyeceğim şudur ki, tarih ve saat hesaplamalarını -şayet ileride getiri olarak kullanmayı planlamıyorsan- açıklayıcı şekilde anlatman mümkün müdür? Araştıralım, bulalım diyeceğim ama belli ki bu çokta bilgi olarak yer almayan öğretilerden biri.

merak etme canım daha ilk yılım :)
ben okulu bitirene kadar sizin tüyleriniz çoktan bitmiş olur..
yazmıştım zaten -dün dü galiba- hesaplamak zor,anlatmak ondan da zor..
bu arada ileride değil, yakında bununla ilgili bir düşüncem var zaten..
çevrem bilir,yıllardır tüylerle ilgili farklı yöntemler üzerine çalışıyorum..bu konuya tahmin edemeyeceğin kadar zaman ve emek harcadım.artık emeklerimin karşılığını almam gerektiğini düşünüyorum..özellikle bu dönemde,detayların içinde kayboldukça,bu ince hesaplarla uğraştıkça (ki defalarca hesap yaptığım oluyor,sapmalardan dolayı).gerçekten çok zaman alan ve zihin yoran bir çalışma çünkü..
artık meyvelerini toplamalıyım,haksız mıyım ..

merak etme canım daha ilk yılım :)
ben okulu bitirene kadar sizin tüyleriniz çoktan bitmiş olur..
yazmıştım zaten -dün dü galiba- hesaplamak zor,anlatmak ondan da zor..
bu arada ileride değil, yakında bununla ilgili bir düşüncem var zaten..
çevrem bilir,yıllardır tüylerle ilgili farklı yöntemler üzerine çalışıyorum..bu konuya tahmin edemeyeceğin kadar zaman ve emek harcadım.artık emeklerimin karşılığını almam gerektiğini düşünüyorum..özellikle bu dönemde,detayların içinde kayboldukça,bu ince hesaplarla uğraştıkça (ki defalarca hesap yaptığım oluyor,sapmalardan dolayı).gerçekten çok zaman alan ve zihin yoran bir çalışma çünkü..
artık meyvelerini toplamalıyım,haksız mıyım ..

:) başarılar o zaman.

Benden bi öneri, burada tarihleri uygulayanlardan istediğin sonuç ve denemeler senin için iyi, fakat 1 yıldır bir çok kişinin konunun farkında olmasına sebep olmuşsun. Bu da getirinin şimdiye kadar bile büyük oranda azalmasına sebep olmuştur. Sonuçta araştırmanın bu kadar kolaylaştığı bi dönemde kimse detayı düşünmeden ortalama bulduğu bilgiyle yoluna devam edecektir -ortalama dediğim; yazmış olduğun "dolunaydan sonraki 13 gün" mesela- Daha fazla geç kalma derim.

Kızlar bana kızabilirsiniz ama onun penceresinden bakıldığında durum farklılaşıyor. Sonuçta emeğini değerlendirmek istiyor, haklı, ancak geç kalmak üzere.

Benden bi öneri, burada tarihleri uygulayanlardan istediğin sonuç ve denemeler senin için iyi, fakat 1 yıldır bir çok kişinin konunun farkında olmasına sebep olmuşsun. Bu da getirinin şimdiye kadar bile büyük oranda azalmasına sebep olmuştur. Sonuçta araştırmanın bu kadar kolaylaştığı bi dönemde kimse detayı düşünmeden ortalama bulduğu bilgiyle yoluna devam edecektir -ortalama dediğim; yazmış olduğun "dolunaydan sonraki 13 gün" mesela- Daha fazla geç kalma derim.

Kızlar bana kızabilirsiniz ama onun penceresinden bakıldığında durum farklılaşıyor. Sonuçta emeğini değerlendirmek istiyor, haklı, ancak geç kalmak üzere.

Bu konuya girmeden önce böyle bir araştırmadan haberiniz bile yoktu Aycangül geç kalsa nolur geç kalmasa nolur biz zaten her ay bu ayda işini yaptırmıyor muyuz?
Ayrıca uygun günler bulunmuş.. İlk 13 gün değerlendirilmiyor ki, artık uygun saatleri inceliyor Aycangül ve biz de yardım ediyoruz denemelerinde..
Geç kalmışlık bunun neresinde?
Çok kolaysa siz yapın :36:

Bu konuya girmeden önce böyle bir araştırmadan haberiniz bile yoktu Aycangül geç kalsa nolur geç kalmasa nolur biz zaten her ay bu ayda işini yaptırmıyor muyuz?
Ayrıca uygun günler bulunmuş.. İlk 13 gün değerlendirilmiyor ki, artık uygun saatleri inceliyor Aycangül ve biz de yardım ediyoruz denemelerinde..

1- Amacım tartışma çıkarmak değil.
2- Kolay demedim.
3- Anlatmak istediğim konu, annelerimizden kulaktan dolma bilgiler edinmişizdir, çocukken karınca yumurtası yağı sürülmesi, limon sürülmesi, saf yünden çorap giyilmesi, gece karanlığında işlemin yapılması v.b. gibi düzinelerce. Ben çok kişinin bilmediği bir bilgiyi kendi çabasıyla geliştirmiş olmasının ve verdiği emeği getiriye çevirmesinin geçen zamanla ilişik mümkünlüğü ile ilgili yazdım.

yanlış anlaşılma olmuş sanırım.hemen düzelteyim kırgınlık olmasın..
duygusuzum aslında arkadaşımız benim lehime yazmış..sizin aleyhnize birşeyde yazmamış :)
aslında haklısın seruma ancak bu fikir yeni oluştu.çevremden "bunu artık profesyonelce yapmalısın,çok emek veriyorsun" şeklinde olumlu tepkiler gelmeye başladıkça oluştu yani..çünkü onlar başından beri farkındalar verdiğim emeğin..beni çevrem silkeledi anlayacağın:)
kayıp olarak bakılabilir mi bilmiyorum diğer konuya..çok değerli arkadaşlar kazandım diyelim :)belkide katkıları bile olur projeme..
evet böyle bir yöntemi açıkladım ama bu detaylarla ben bile başedemiyorum zaman zaman..hiç kolay değil yani..
şöyle düşünelim..bugün evde lazer yapmak için de imkan var..lazer aletlerinin reklamlarını görüyoruz..ama yinede uzmanlar tercih ediliyor..işi şansa bırakmak istemiyen birçok bayan ve erkek var bu konuda..ki evde yapıp sonuç alamayanları da okudum bir dönem..
bu konuda verdiğim bu örnekteki gibi..
14 günlük dönemde yada bunun da içindeki 5 günlük dönemde alınabilir.ancak saatini tutturmak şans işi olur..
ben burada saatleri de yaklaşık olarak veriyorum..profesyonellik çok daha büyük zaman,emek ve titizlik gerektiriyor..benim için bile çok zor yani..ayrıcahesaplamalarımı yaparken şimdiye kadar edindiğim birçok bilgiyi duruma göre kullanıyorum..bu yüzden bu çalışma için zaten büyük bir birikime ihtiyaç var..böyle bir çalışmayı göze alan ve aynı emeği veren olursada helali hoş olsun ne diyeyim :)
inşallah benim için güzel olur herşey:)
hakettiğime inanıyorum :)

aycangülüm peki bitti derken neyi kastediyorsun:44::44::44: sonuçta hafif bir nokta bile bitmedi demek oluyor ya:1::1::1:

tatlım işte onu şimdiden bilemiyoruz ki :(
belki randevu almayacaksın ama bitecek reglin.o zamanda pişman olacaksın..
aslına bakarsan yaz dönemi lazer için kesinlikle uygun da değil..benim gittiğim doktor bu nedenle yazın beni bekletmiş ve ekimde başlamıştı..bu tamaman cilde vereceği zararla ilgiliydi tabi..şimdi bundan hiç bahseden yok sanırım.yaz kış seri bir şekilde yapıyorlar !!!
sen tercih ettin diye birşey demedim..ama ben olsam ekime kadar ağda yapar ekimde başlardım..cildimi tehlikeye atmazdım..

yanlış anlaşılma olmuş sanırım.hemen düzelteyim kırgınlık olmasın..
duygusuzum aslında arkadaşımız benim lehime yazmış..sizin aleyhnize birşeyde yazmamış :)
aslında haklısın seruma ancak bu fikir yeni oluştu.çevremden "bunu artık profesyonelce yapmalısın,çok emek veriyorsun" şeklinde olumlu tepkiler gelmeye başladıkça oluştu yani..çünkü onlar başından beri farkındalar verdiğim emeğin..beni çevrem silkeledi anlayacağın:)
kayıp olarak bakılabilir mi bilmiyorum diğer konuya..çok değerli arkadaşlar kazandım diyelim :)belkide katkıları bile olur projeme..
evet böyle bir yöntemi açıkladım ama bu detaylarla ben bile başedemiyorum zaman zaman..hiç kolay değil yani..
şöyle düşünelim..bugün evde lazer yapmak için de imkan var..lazer aletlerinin reklamlarını görüyoruz..ama yinede uzmanlar tercih ediliyor..işi şansa bırakmak istemiyen birçok bayan ve erkek var bu konuda..ki evde yapıp sonuç alamayanları da okudum bir dönem..
bu konuda verdiğim bu örnekteki gibi..
14 günlük dönemde yada bunun da içindeki 5 günlük dönemde alınabilir.ancak saatini tutturmak şans işi olur..
ben burada saatleri de yaklaşık olarak veriyorum..profesyonellik çok daha büyük zaman,emek ve titizlik gerektiriyor..benim için bile çok zor yani..ayrıcahesaplamalarımı yaparken şimdiye kadar edindiğim birçok bilgiyi duruma göre kullanıyorum..bu yüzden bu çalışma için zaten büyük bir birikime ihtiyaç var..böyle bir çalışmayı göze alan ve aynı emeği veren olursada helali hoş olsun ne diyeyim :)
inşallah benim için güzel olur herşey:)
hakettiğime inanıyorum :)

:42::46::46::46::46::38::34::13:

Son düzenleme:
Pardon Aycangül ben 2. mesajı görmedim ilk mesajı da yanlış anlamışım sanırım emeğe saygısızlık çok var da forum ortamlarında:26:

Seruma sen de kusura bakma 2. mesajını görünce anladım ne demek istediğini:71:

evet canım:)
hoşgeldin :71:
hayalkırıklığı yaşayan olmadı sanırım şimdiye kadar:) yanlış mı hatırlıyorum arkadaşlar :44:

hoşbuldum :16:
evet okuyabildiğim kadarıyla pek hayal kırıklığı yok
gerçekten işe yarıyorsa aycangül bu bilgiyi bizimle paylaştığın için sana çok çok çok teşekkür ederim...eğer bu baş belası kıllardan kurtulursam hakkını ödemek zor olacak :D

hoşbuldum :16:
evet okuyabildiğim kadarıyla pek hayal kırıklığı yok
gerçekten işe yarıyorsa aycangül bu bilgiyi bizimle paylaştığın için sana çok çok çok teşekkür ederim...eğer bu baş belası kıllardan kurtulursam hakkını ödemek zor olacak :D

kurtul eter ki canım :)
hesaplaşırız :)))

Aycanım gülüm,sen şimdi meşhur olcan ya,bizi unutma tamam mı:43:Unutup gitme,bak ağlarız arkandan,sonra da Beyaza çıkar dönmen için imza toplarız:43: :71:

aycangül peki sana şunu sorsam..ben lazer yaptırıp eve döndükten sonra adetimin devam ettiğini görürsem nolacak?? tarih benim işime yaramayacak mı:(((:44::44:

Selam Kızlar benim 2. denememdi :) Nazar değmesin ama tarihler konusunda cok şanslı oldugumu düşünüyorum, Aycangül'ün verdigi tarihten 2-3 gün önce reglim bitmiş oluyor :) 21 Mayısta Bikini bölgesi hariç her yeri bitirdim bikini bölgesini atladım cunku bugün itibariyle lazer epilasyona basladım.(alternatif tarihten bir gün önce oldugu için bugünü sectim:))

2. sefer olmasına ragmen kollarımda ve bacaklarımda 1 tane bile tüy yok, Tamam sadece bir hafta oldu ama kendi vücudumu bildigimden farkı görebiliyorum. Hiçbir yönteme bu kadar güvenmemiştim! Sanırım inandıkça daha büyük başarı sağlanıyor:)

Sadece kol altımda alırken kırdıgım bir kaç tüyün cıktıgını gördüm, işte burada kafam karıstı, Aycangülcüm aslında bu soru sana:)) Bu bir kaç tane cıkan tüyü alternatif tarih olan 29'unda almalı mıyım? Yoksa digerlerinin uzamalarını bekleyip haziran ayı tarihinde toptan mı alayım? Tüm emeğin için çok teşekkürler :69:

çok iyi demişsin..çekinsinler biraz senden :1:

canım örneğin bursadaysan 2. bölge oluyorsun..yada ankaradaysan 4. bölge..yaşadığın yer hangi sütundaysa yani..böylece kaçıncı bölgede olduğunu buluyorsun ve aşağıdaki listeden tarihlere göre saatlerine bakıyorsun ve not alıyorsun..
faydası konusuna gelince 282. sayfayı ve sonrasını okuman yeterli..

Evet canım,hangi bölgedeysen orayı bul haritadan,sonra saatlerine bak.Faydasını görmez miyiz hiç.Etkili oluyor,hepimiz memnunuz,aycangülümüz sağolsun.Nasılsa alıyoruz bi şekilde,denemende fayda var bence.:34:

kızlar cevaplar için tesekkur ederim bende sımdı tarıhlere bakıyım uyguluyım saolun varolun :69::69:

Back