Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangül cnm adetten hemen sonra alınmıyomu tüyler..sanki öyle hatırlıyorum öncemiydi sonramıydı çıkaramadım bi soruyum dedim

ben yırttımda kızım için 2. alternatif tarihi bekliyodum oda adetten hemen sonrası oluyor
naapmamız lazım cnm ettin bir hayır sonuna kadar kayır bi cevap ver :17:

:)))
adetten hemen sonra en güzeli :)
süper yani :)

aycangül ben ceza aldım daha yeni bitti süresi ve bu sürede ağda günlerini kaçırdım ooof off istanbullu denek olarak kaldım ikinci tarihlere
bu da yetmez gibi ayın 23ünde göğsümde çıkan sivilceden bozma şeyleri doktora göstermem gerektiği için 11.00-11.10 arası koltuk altımı aldırmak zorunda kaldım
ilk kez kuaförde ağda yapıldı ve rahatlığına hayran kaldım açıkcası ohooo evde yapmaya kalksam ağdayı ısıt sür çek temizle bi de ortalığı temizle vs çook sürerdi bi de koltuk altımı hep kanatırım ben kuaförde aldırınca acı olmadı kanama da aklımı çeldi kuaförde ağda...
karınca yumurtası yağı sürdüm 2 gece koltuk altıma tarihini de saatini de yazıyorum bi ihtimal işine yarar diye
affet beni aycangül yarı yoluk ve söz verdiğim tarihte ağda yapmamış geldiğim için :77:

neyse canım üzülme..kalan sağlar bizimdir :)
sen aldığın saatleri not al,istediğimde verirsin :)

tatlım ben verdiğin tarihlerde son şansımı denemeye karar verdim aslında düğün öncesi uzatacaktm 2 ay beklesn kısa kalmasın dicektm ama şu saat işinde sana güveniyorm yalovadan 30 mayısta 18.11-19.27 saatleri arasında ben deneklik yapablrm!!!
ama haziran tarihleri hakkında ne söylersn kına 1 temmuz da düğün 3 temmuzda tarihler uygun olur mu bana

aycangul ben bikini bolgesini verdigin sureler icinde alamiyorum cok uzun suruyo, mesela 29-30-31 mayis icin saatler vermissin ya, bu epilasyon isini uc gune yayip o saatlerde mi yapiyim yoksa diyelim ki 29unda basladim ama saat gecti yine de devam ediyim mi ne dersin?

saat bitene kadar ne kadar alabilirsen canım..sonra bırak..diğer saat dilimi geldiğinde devam et..
ben de öyle yapıyorum..

tatlım ben verdiğin tarihlerde son şansımı denemeye karar verdim aslında düğün öncesi uzatacaktm 2 ay beklesn kısa kalmasın dicektm ama şu saat işinde sana güveniyorm yalovadan 30 mayısta 18.11-19.27 saatleri arasında ben deneklik yapablrm!!!
ama haziran tarihleri hakkında ne söylersn kına 1 temmuz da düğün 3 temmuzda tarihler uygun olur mu bana

çok güzelll :)
ben seni düğününe en güzel şekilde hazırlarım merak etme..haziranda iki kez fırsatın olacak :34:

bende katılacağım aranıza ve bu yönteme çooook inandım ya umarım hayal kırıklığı yaşamam....6. bölgeden 29 mayısta. regl dönemimde biteli 6gün olacak oh! anladığım kadarıyla alt yapı çok müsait olacak benim için :)

bende katılacağım aranıza ve bu yönteme çooook inandım ya umarım hayal kırıklığı yaşamam....6. bölgeden 29 mayısta. regl dönemimde biteli 6gün olacak oh! anladığım kadarıyla alt yapı çok müsait olacak benim için :)

evet canım:)
hoşgeldin :71:
hayalkırıklığı yaşayan olmadı sanırım şimdiye kadar:) yanlış mı hatırlıyorum arkadaşlar :44:

evet canım:)
hoşgeldin :71:
hayalkırıklığı yaşayan olmadı sanırım şimdiye kadar:) yanlış mı hatırlıyorum arkadaşlar :44:

konuyu nerdeyse yarısından beri her gun takip ediyorum. ilk farkettiğimde geriye doğru da baya bi okumuştum. hayal kırıklığı yaşayan görmedim :) şahsen hormonlarım yamukluk yapmasaydı hayallerimin ötesinde bu yöntem diyebilirim :)

Bende çok çok memnunum aycangül'üm koltuk altı ve özellikle bacagımın üst kısmında inanılmaz bi azalma var darısı diğer bölgelerinde başınaa :87:

bayanlar vereceğim linge tıklarmısınız böylece bir görme engelli arkadaşımızın engeline bizde katkıda bulunmuş olacağız bizden istedikleri yanlızca videoyu seyretmemiz sağolun www.renklerherkesiçindir.com bizlerinde katkısı olsun nelere zaman ayırmıyoruzki

mrb ben de dahil olmak istiyorum ne yapabilirim okudum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana yol gösterir misiniz?tşk ederim

mrb ben de dahil olmak istiyorum ne yapabilirim okudum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana yol gösterir misiniz?tşk ederim

ben 6. bölgedeyim tahmini adet tarihim 1 haziran 2011

canım 1.sayfada aycangül arkadaşımızın verdiği tarih ve saat aralıklarında tüylerini alıyorsun..sadece adete yakın dönem(birkaçgün) ve adetliyken yapılmıyor.....arkadaşımız çok detaylı bir şekilde açıklıyor zaten....bulunduğun bölgeye göre uygula.....önümüzdeki tarih 29-30-31 mayıs.................:31:

Aycangül bende ayın 21inde 23.00-23.43 arası kol altı ve bacaklarımın bi bölümünü alabildim.bacaklarımın kalanı ve bikini bölgesini 29unda alıcam.benim aklıma şu takıldı.bacak ve kol altını epilasyon aletiyle alıyorum.bikini bölgesini eldivenle.sanki epilasyon aletiyle aldıgım bölgeler daha hızlı çıkıyor..kökünden alıyor sonuçta ama illa agdayla mı almak lazım?morarıyor öyle alınca da napsamki :2:
bi de benim bikini bölgesinde arada boşluklar vardı..bu aralar o boşluklarda ince renksiz tüyler çıkmaya başladı.sadece gecikti mi yani benim tüyler?hiç bitmeyecek mi :47: bu aralar çok umutsuzum galiba..karışık degildir inşallah yazdıklarım :62:

herkese tekrar meraba şekerlerr:3::3::3: umarım sınavlarınız iyi gidiyordur:69::69::69: aycangül sana özelden atamıyorum burda sormak zorundayım:59::59::59: adetim beklenenden geç geldi ve ayın 1ine son günü olur yada bittiği gün:25::25::25: sen ne dersin bir ay bekleyeyimmi yoksa başlayayımmı lazere:44::44::44: sen ne dersen o :1::1::1: bu yüzden tavsiyeni istiyorum:49::49::49: adet bittikten sonra yapmam gerekir ama sdetken yapamam da ayrıca lazere yeni başlayacam ve garanti fayda görmek istiyorum:61::61::61:

Merhaba Aycangül,

Tarih hesaplamalarında sınavların olduğu zamanlarda bile sıkıntıya düştüğünü yazılarından farkedebiliyoruz. Bir de okulunun bittiğini ve iş hayatına atıldığın zamanlar gelince zamanın iyice sıkışık olacağını göz önüne alırsak, internete bile sadece bir kaç forum okumak, habere göz atmak için girecek kadar vaktin kalacak (kendimden biliyorum). Söyleyeceğim şudur ki, tarih ve saat hesaplamalarını -şayet ileride getiri olarak kullanmayı planlamıyorsan- açıklayıcı şekilde anlatman mümkün müdür? Araştıralım, bulalım diyeceğim ama belli ki bu çokta bilgi olarak yer almayan öğretilerden biri.

prensess_84 canım bizim sınavlar haftasonu.Yarın başlıyo yaniiii:52: Onun için şimdilik böyleyiz :37:

Aycangül bende ayın 21inde 23.00-23.43 arası kol altı ve bacaklarımın bi bölümünü alabildim.bacaklarımın kalanı ve bikini bölgesini 29unda alıcam.benim aklıma şu takıldı.bacak ve kol altını epilasyon aletiyle alıyorum.bikini bölgesini eldivenle.sanki epilasyon aletiyle aldıgım bölgeler daha hızlı çıkıyor..kökünden alıyor sonuçta ama illa agdayla mı almak lazım?morarıyor öyle alınca da napsamki :2:
bi de benim bikini bölgesinde arada boşluklar vardı..bu aralar o boşluklarda ince renksiz tüyler çıkmaya başladı.sadece gecikti mi yani benim tüyler?hiç bitmeyecek mi :47: bu aralar çok umutsuzum galiba..karışık degildir inşallah yazdıklarım :62:

tatlım hep yazıyorum..benim tavsiyem ağda.malesef epilasyon aletleri ağda kadar başarılı olmuyor bence..ama zaman zaman bende bu yola başvuruyorum mecburen..

Back