Dikkat Dikkat!3.Bölgeden haberleri veriyorum
20 Mayıs cuma_saat 20:20-21:03 arası (koltukaltı,bikini,göbüş,bi kısım bel tarafından,bir adette paket alınmış durumda.
Saat 01:22-02:05 arası (bacaklar)
21 Mayıs Cumartesi saat 17:13-18:30 arası,hayli panik halde geçti,şöyle ki;babam arkadaşımla konusucam nette diyip,tam da bu saattleri verince bi hayli sinir olsam da
bıyık almak için kardeşimin odasına gittiğimde,babam odada kimse yok diye içeri girince
arkasından kardeşim de eve gelince,ben de alıp pılımı pırtımı odama geldim
amma velakin zaman yetmedi.Neyse işte kızlar sonuç itibariyle o saatlerde odadan odaya koştururken benim ağda yalan olup geceye kaldı
Sonuç:Bu kadar zamanda sadece bıyıkları ve çene kısmını alabildim.Kısmen de kaş.
Saat 23:14-23:57 bacaklarımda kalan kısımlar alındı ve şükür bittiiiii.Tabi bende
ama sonuçları düşündükce mutlu oldum
Kollarım kaldı,onlarda hiç önemli değil,zaten varla yok arası bişey oldular
Tüy işini hallettik haftaya şu sınav işini de bi halletsek,artık rahat etseeek,Buradan,sınava girecek arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyor,Aycangüle slm yolluyorum,Aycangüüüüül seni seviyoruuuz
Bir tüy haberlerinin daha sonuna geldik,3 hafta,hatta 4 hafta hatta mümkünse 2 ay sonra sonuçlar için tekrar görüşmek üzere,mutlu kalın,sayın tüy takipçileri
(Kızlar valla deli değilim ya
Sınav stresi dengemi bozdu birazcıcık,hepsi ondan
)