Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Ben saate uyamamışım bu sefer yahu mesajın başını okuyup atladım. 21 küsur olması gerekirken 17 de almışım. Faidesi olmaz mı acaba ya? :18:

Başarılar aycangül...

faydası olur tabii.ama bizlerle aynı sonucu alırmısın bilemiyorum.
tabi ben bu saatlere diğerlerinden daha çok umut bağladım ve denemek için öne aldım..eğer yanılıyorsam var yaaa,hepimiz :37: oluruz..sen de ay gibi parlarsın :1:

faydası olur tabii.ama bizlerle aynı sonucu alırmısın bilemiyorum.
tabi ben bu saatlere diğerlerinden daha çok umut bağladım ve denemek için öne aldım..eğer yanılıyorsam var yaaa,hepimiz :37: oluruz..sen de ay gibi parlarsın :1:

Oy oyy, desene durumlar vahim. Neyse yaa siz kalabalıksınız ay gibi olun ben kendimi feda ediyorum bu seferlik. :91:

açıköğretim sınavları var dimi haftaya Alah kolaylık versin canım benim arkadaşlar çıkmış sorulara son akşam bakıp giriyo hiç düşük not aldılarını görmedim valla

canım,benim bölümüm yeni açıldı..hangi çıkmış sorulara çalışayım de hele :57:

:28:Dikkat Dikkat!3.Bölgeden haberleri veriyorum:28:
20 Mayıs cuma_saat 20:20-21:03 arası (koltukaltı,bikini,göbüş,bi kısım bel tarafından,bir adette paket alınmış durumda.:9:
Saat 01:22-02:05 arası (bacaklar)
21 Mayıs Cumartesi saat 17:13-18:30 arası,hayli panik halde geçti,şöyle ki;babam arkadaşımla konusucam nette diyip,tam da bu saattleri verince bi hayli sinir olsam da:52:bıyık almak için kardeşimin odasına gittiğimde,babam odada kimse yok diye içeri girince:9:arkasından kardeşim de eve gelince,ben de alıp pılımı pırtımı odama geldim:75: amma velakin zaman yetmedi.Neyse işte kızlar sonuç itibariyle o saatlerde odadan odaya koştururken benim ağda yalan olup geceye kaldı:51: Sonuç:Bu kadar zamanda sadece bıyıkları ve çene kısmını alabildim.Kısmen de kaş.
Saat 23:14-23:57 bacaklarımda kalan kısımlar alındı ve şükür bittiiiii.Tabi bende :53: ama sonuçları düşündükce mutlu oldum:65:
Kollarım kaldı,onlarda hiç önemli değil,zaten varla yok arası bişey oldular:1:
Tüy işini hallettik haftaya şu sınav işini de bi halletsek,artık rahat etseeek,Buradan,sınava girecek arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyor,Aycangüle slm yolluyorum,Aycangüüüüül seni seviyoruuuz:16: Bir tüy haberlerinin daha sonuna geldik,3 hafta,hatta 4 hafta hatta mümkünse 2 ay sonra sonuçlar için tekrar görüşmek üzere,mutlu kalın,sayın tüy takipçileri:3:

(Kızlar valla deli değilim ya:1:Sınav stresi dengemi bozdu birazcıcık,hepsi ondan:9:)

bende seni seviyorum canım:16:
epeyce zorlu olmuş:) neyse şifa olsun,emeğine değsin inşallah..
sana da başarılar canım..benim büte birkaç dersim kalacak..yani bilinçli olarak bırakacağım..çünkü yetişmeyecek..bu şekilde de geçerim ama ortalamamı aşağı çeker..

aa üzüldüm bak buna işin zor bende mezun oldum sorular öle yayınlandı inekler gibi gece gündüz çalışıyodum işin zor valla hangi bölüm okuyosun canım

herkesten çok özür dilerim konuyla çok alakasız ama meraklıyım işte napim elimde değil

kızlar mrb,ben kaşlarımın rengini vi vet tüy sarartıcı kremle açmayı düşünyorum bu konuda bilgisi olan var mı?yani deneyenlerin bir önerisi var mı?

aa üzüldüm bak buna işin zor bende mezun oldum sorular öle yayınlandı inekler gibi gece gündüz çalışıyodum işin zor valla hangi bölüm okuyosun canım

herkesten çok özür dilerim konuyla çok alakasız ama meraklıyım işte napim elimde değil

edebiyat canım..

kızlar mrb,ben kaşlarımın rengini vi vet tüy sarartıcı kremle açmayı düşünyorum bu konuda bilgisi olan var mı?yani deneyenlerin bir önerisi var mı?

ilgili bölümde araştırsan daha kesin bilgiler bulabilirsin canım..
ama tahminimi söyleyeyim..çok sarı yaparsa çirkin bir görüntü olur bence..

Son düzenleme:

ne gülüyosun güzelim?rengini kırıcam yani açmak derken ölee bestami gibi gezecek kadar değil :) ilahi.açanlar var bu şekilde ama sesu marka öneriyorlar genelde.bende onu bulamadım gittim vi vet aldım.1 dk bekletiyormuşsun doğal kaş rengi gibi oluyor diyorlar ama endişem alerjik yapım var ve bu marka için alerji yaptı diyenlerin yazılarını gördüm az önce.

ne gülüyosun güzelim?rengini kırıcam yani açmak derken ölee bestami gibi gezecek kadar değil :) ilahi.açanlar var bu şekilde ama sesu marka öneriyorlar genelde.bende onu bulamadım gittim vi vet aldım.1 dk bekletiyormuşsun doğal kaş rengi gibi oluyor diyorlar ama endişem alerjik yapım var ve bu marka için alerji yaptı diyenlerin yazılarını gördüm az önce.

canım kolunda dene yada saçının alt kısımlarında yani ensende denemeden bilemezsin 1 dk beklet yıka ama saç ucunda değil deriye de temas etmesi gerek ki kaşına sürdügünde derinede temas edeceği için

Aycangül sınavlarında başarılar diliyorum..:65: (birinci olasın inşallah...) ben de bugün öğrencilerin gelişimleri ile ilgili değerlendirmeler yapıyorum..dinlenme araları buraya takılıyorum.

ben de tüylerimi aldım
5.bölge
20 mayıs saat 13.00-13.45 arasında aldım
.kuaförde sir ile aldırdım.tüylerimi alan kişiye de anlattım bu dolunay hikayesini o da alıcakmış bundan sonra sitenin adresinide verdim takip edeceğini söyledi:)

Evet..birinci ol inşallah.. sen bizler için bu kadar zaman harcıyorsun...dualarımız seninle....:103:

sağol canım ama daha çalışamadığım dersler var..çalışmadan dua ne kadar işe yarar blemem..ama inşallah çalıştığım derslerde dualarınız yol açar bana:)

Back