Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangul senle aynı bölümdeymişiz, zor dersler var ya :17:

Ben bu başlığı yeni gördüm, çok detaylıca okumadım ama
dün bulunduğum bölge ve saatleri de dikkate alarak lazere gittim
Açıkçası lazer epilasyonda işe yarar mı bilmiyorum fakat denemekten bir şey çıkmaz diye düşünüyorum :10:
Belki de işe yarar. :52:
Zamanım olunca iyice okuyacağım konuyu, paylaşımın için teşekkürler :17:

aycangul senle aynı bölümdeymişiz, zor dersler var ya :17:

Ben bu başlığı yeni gördüm, çok detaylıca okumadım ama
dün bulunduğum bölge ve saatleri de dikkate alarak lazere gittim
Açıkçası lazer epilasyonda işe yarar mı bilmiyorum fakat denemekten bir şey çıkmaz diye düşünüyorum :10:
Belki de işe yarar. :52:
Zamanım olunca iyice okuyacağım konuyu, paylaşımın için teşekkürler :17:

yaramaz mı..önceki sayfalarda mesajlarımız var bu konuda..okuyunca mutlu olcaksın..hatta bu yöntemin lazerden etkili olduğunu yazan arkadaşımız var..e sen ikisini birleştirmişsin,daha ne olsun..
anlarız bakalım..ben lazere gidip zerre sonuç alamayanlardan biriyim malesef..sendeki sonucun iyi olacağından adım kadar eminim..

yaramaz mı..önceki sayfalarda mesajlarımız var bu konuda..okuyunca mutlu olcaksın..hatta bu yöntemin lazerden etkili olduğunu yazan arkadaşımız var..e sen ikisini birleştirmişsin,daha ne olsun..
anlarız bakalım..ben lazere gidip zerre sonuç alamayanlardan biriyim malesef..sendeki sonucun iyi olacağından adım kadar eminim..

canım sonuç alamamanı nasıl anladın:26::26::26:yani mantıksız bi soru oldu benimkisi ama tekrar gene mi çıktılar yoksa zararı mı oldu o anlamda soruyorum:1::1::1:ben yeni başlayacam söylemiştim zaten ama o da etkili olmayacaksa ayıp be bu teknolojiye:1::1::1:

sağol canım ama daha çalışamadığım dersler var..çalışmadan dua ne kadar işe yarar blemem..ama inşallah çalıştığım derslerde dualarınız yol açar bana:)

Ayy dua dedinizde,aklımdan geçmişti ders çalışırken sana bi dua yollayacaktım ben,benim gerçekten çok işime yaramıştı.E tabi sadece duayla olmaz,çalışmakta gerek ama,ben geçen sene hiç çalışmadığım derslerimden geçmiş şaşırmıştım,çok inanıyorum gücüne canım istersen yollayayım faydası olur sana da,bakarsın derslerinin hepsinden geçersin...:71:

Hadi bakalım hayırlısı :97:
Artık her lazer gününü buradaki bilgilere göre ayarlayacağım,
sonuçların ne olduğunu yazarım buraya :97:

canım sonuç alamamanı nasıl anladın:26::26::26:yani mantıksız bi soru oldu benimkisi ama tekrar gene mi çıktılar yoksa zararı mı oldu o anlamda soruyorum:1::1::1:ben yeni başlayacam söylemiştim zaten ama o da etkili olmayacaksa ayıp be bu teknolojiye:1::1::1:

yani hiç değişiklik olmadı..azalmadı..10 seanstan fazla gittim üstelik..1,5 yıl..
bu tarihlere göre git canım..kesin faydası olur..
benim gibi bir arkadaş vardı topikte..mesajları denkgelir belki..seans tarihlerini göndermişti..hep olmadık zamanlarda gitmiş oda,kontrol etmiştim..
fayda görenlerde olduğuna göre bundaki mesele belli..tarihlere göre git canım..
yalnız yüze gitme..avrupada yasaklanmış yüze lazer..bi süre sonra çoğalarak geri geliyormuş tüyler..
medic adlı arkadaşımız yazmıştı..hatta stajyer doktormuş kendisi..onun eski mesajlarına bi bak istersen..

Ayy dua dedinizde,aklımdan geçmişti ders çalışırken sana bi dua yollayacaktım ben,benim gerçekten çok işime yaramıştı.E tabi sadece duayla olmaz,çalışmakta gerek ama,ben geçen sene hiç çalışmadığım derslerimden geçmiş şaşırmıştım,çok inanıyorum gücüne canım istersen yollayayım faydası olur sana da,bakarsın derslerinin hepsinden geçersin...:71:

göndersene:)
beni düşünen aklını seveyim senin :16:

Hadi bakalım hayırlısı :97:
Artık her lazer gününü buradaki bilgilere göre ayarlayacağım,
sonuçların ne olduğunu yazarım buraya :97:

bekliyoruz canım sabırsızlıkla :)

Evet...öncelikle tabiki çalışmalı ...İnşallah sorular çalıştığın yerlerden gelir...:)))

inşallah canım :54:

Ben de isterim bundan:1:

banada gönderir misin cnm o duayı ,bu aralar çok ihtiyacım varda :)

2. bölgeden bildiriyorum :)

20 mayıs - 20.13-20.56 arasında - kollar (20.56dan erken bitirdim)
21 mayıs - 01.13-01.56 arasında - koltuk altı + alt bacaklar temizlendi.

genital için 2.tarihte lazere gitmeyi düşündüm ama gidemeyebilirim de :)

biraz rahatsızlandığım için bütün saatleri kullanamadım. 2. tarihleri kullanacağım inş.

bende istiyorum lütfennnnnnnnnn

yani hiç değişiklik olmadı..azalmadı..10 seanstan fazla gittim üstelik..1,5 yıl..
bu tarihlere göre git canım..kesin faydası olur..
benim gibi bir arkadaş vardı topikte..mesajları denkgelir belki..seans tarihlerini göndermişti..hep olmadık zamanlarda gitmiş oda,kontrol etmiştim..
fayda görenlerde olduğuna göre bundaki mesele belli..tarihlere göre git canım..
yalnız yüze gitme..avrupada yasaklanmış yüze lazer..bi süre sonra çoğalarak geri geliyormuş tüyler..
medic adlı arkadaşımız yazmıştı..hatta stajyer doktormuş kendisi..onun eski mesajlarına bi bak istersen..

canım evet yüze asla yavsiye etmiyor yaptıranlar zaten:44::44::44: mecburen bu tarihlere göre gidicem tabiiki verdiğim paraya yazık değilmi:1::1::1: gittiğin yerle falan mı alakalıydı acaba neden fayda görememişsin yazık 1,5 sene az da değil:26::26::26:dünyanın zamanı ve parası gitmiştir:50::50::50:

20 mayısa lazer randevum vardı değişme sansı yoktu

saatlerim pek tutmadı ama en azından günü tuttu

saat 12 de de kollarıma sir yaptırdımmm bu yöntemi 3 aydır kollarıma uyguluyorum iyi gibi ve kollarımı ağda saatide tuttu o gece adet oldum düzensiz regl olunca 29 mayısı beklememiştim ama kalanları 29 mayısta alcammm

aycan gülcüm haziran tarihlerini söleyebilirmisin tahminin de olsa

Son düzenleme:
Back