Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

kızlar şimdi her ayın belli günlerinde aycan size tarih söylüyor siz de o tarihte mi alıyorsunuz tüyleri.. yanlış anlamadım değil mi??? şuan konuyu anlamaya çalışıyorum da :26: :26: :26: :26: :26: :44: :44: :44:

kızlar şimdi her ayın belli günlerinde aycan size tarih söylüyor siz de o tarihte mi alıyorsunuz tüyleri.. yanlış anlamadım değil mi??? şuan konuyu anlamaya çalışıyorum da :26: :26: :26: :26: :26: :44: :44: :44:

Evet canım Aycangül her ay araştırıp belirli gün aralıklarını söylüyor biz de o tarihlerde epilasyon yapıyoruz/yaptırıyoruz..
Bu ay özel olarak saatte verdi deneme yapıyoruz son sayfaları okuduysan denek kelimeleri falan geçiyor yardım amaçlı olarak hepimiz denek olduk:97:

Evet ilk defa bunu denemek istiyorsan bu ay uygun zamanda uygulamanı öneririm sana(reglden önce ve (hemen) sonrasında denk gelmeyen bir zamanı)

Evet canım Aycangül her ay araştırıp belirli gün aralıklarını söylüyor biz de o tarihlerde epilasyon yapıyoruz/yaptırıyoruz..
Bu ay özel olarak saatte verdi deneme yapıyoruz son sayfaları okuduysan denek kelimeleri falan geçiyor yardım amaçlı olarak hepimiz denek olduk:97:

Evet ilk defa bunu denemek istiyorsan bu ay uygun zamanda uygulamanı öneririm sana(reglden önce ve (hemen) sonrasında denk gelmeyen bir zamanı)

hmmm anladım tatlım benm 29 mayıs regl dönemim olcak san ırım napıcam peki :26: :26: :26:

Ben dün yaptım ve nedense bu sefer canım çok yanmadı ağdada acaba bunun da etkisi olabilir mi?

Son düzenleme:
21 mayıs

6.Bölge: 02.13-03.00 arası, 08.34-09.47 arası, 17.03-18.16 arası,23.50-00.38 arası ,

cnm ben epilasyonumu saat 23:50-00:38 arası yaptım
gerçekten çok inanarak yaptım inşallah fayda göreceğim...buna çok inanıyorum
emeğin için çok teşekkürler :71:

hmmm anladım tatlım benm 29 mayıs regl dönemim olcak san ırım napıcam peki :26: :26: :26:

29 mayısta regl olacaksan bu tarihleri kullanamazsın canım..zaten resl döneminde ağda yapılmaz.
bekleyebilirsen haziranın 3.haftasını bekle..yok bekleyemem dersin reglin bitince yap ağdanı,sonraki dönemde bize katılırsın..

birde 334.sayfaya yazdığım açıklamayı okumanı rica ediyorum..gelen soruların cevapları o mesajın içinde var..

Son düzenleme:
iyi pazarlar..:9:.herkese geçmişolsun..:52::52:...29 mayısı bekliyorum..............:86:

iyi pazarlar canım :54:

21 mayıs

6.Bölge: 02.13-03.00 arası, 08.34-09.47 arası, 17.03-18.16 arası,23.50-00.38 arası ,

cnm ben epilasyonumu saat 23:50-00:38 arası yaptım

gerçekten çok inanarak yaptım inşallah fayda göreceğim...buna çok inanıyorum
emeğin için çok teşekkürler :71:

şifa olsun canım..iyi haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum :)

ben de 8.bölge olarak dün uygun saatlerde hallettim kıl-tüy işini. saat saat de not ettim aldığım bölgeleri. benim de artık acımıyor eskisi kadar tüylerimi alınca. bir de şu var, önceden kıl kökleri kanardı, kalın ve kökleri kuvvetli diye sanırım, artık kan falan çıkmıyor, çok mutluyum :66:

ben de 8.bölge olarak dün uygun saatlerde hallettim kıl-tüy işini. saat saat de not ettim aldığım bölgeleri. benim de artık acımıyor eskisi kadar tüylerimi alınca. bir de şu var, önceden kıl kökleri kanardı, kalın ve kökleri kuvvetli diye sanırım, artık kan falan çıkmıyor, çok mutluyum :66:

çok güzelll..şifa olsun:)

ben 1. bölge olarak, cuma günü öğle saatlerini değerlendirdim kol bacak giriştim kendime.

bikini bölgesini bir gün önce almştım, kendi kendime deney yapmak açısından aslında...çok kıllı bi yapı olduğum için bende faideli olursa herkeste olur(: 2 haftaya görünmeleri gerekiyor bakalım nolcak

Başlığı günleri saatleri sıkı takibe devam....
Ama kendime fazla güvendim :) Rahat rahat bekliyordum saatleri ama sadece bir saat aralığını kullanabildim
Özellikle akşam saatlerini istiyordum oda teki olabildi işte
Birde son saatleri kullandım Tümde yapmadım bu sefer
Artık 2. alternatifin akşam saatlerini kullanıcam
Yanlız bişey sormak istiyorum
Saatlerdeki ilk saatler gece oluyor değilmi Mesela 01:.. olan gece 1 oluyor 09:.. olan sabahın 9u oluyor Doğrumu anladım ?
Herkse geçmiş olsun Aycangül sanada tekrar tşkrler

Başlığı günleri saatleri sıkı takibe devam....
Ama kendime fazla güvendim :) Rahat rahat bekliyordum saatleri ama sadece bir saat aralığını kullanabildim
Özellikle akşam saatlerini istiyordum oda teki olabildi işte
Birde son saatleri kullandım Tümde yapmadım bu sefer
Artık 2. alternatifin akşam saatlerini kullanıcam
Yanlız bişey sormak istiyorum
Saatlerdeki ilk saatler gece oluyor değilmi Mesela 01:.. olan gece 1 oluyor 09:.. olan sabahın 9u oluyor Doğrumu anladım ?
Herkse geçmiş olsun Aycangül sanada tekrar tşkrler

evet canım doğru anlamışsın.tarihin değiştiği andan itibaren sırayla..:)

pofff reglmden hemn 3 gün önce almıştım bikini bölgemi of ki ne of keşke dahaönce görseydm 29u beklerdim ki koltuk altımı almam gereki 29una çok var kısa kollu giycez artık uff nese koltuk altımıda alayım 29unda kaş bıyık bacak cesaretimi toplayabilirsem birde kol tabi alma süreside var parça parça olcak bu kız ne yazıyuo demeyin içimden konuşuyorum suanda :9: kendi kendime konuşmaktansa buraya yazayım deidm aklımdan geçenleri. :9: nese artık 29unu beklemekten başka yapacak bişi yok çok da bişi kalmamış koca bir hafta var :34:

pofff reglmden hemn 3 gün önce almıştım bikini bölgemi of ki ne of keşke dahaönce görseydm 29u beklerdim ki koltuk altımı almam gereki 29una çok var kısa kollu giycez artık uff nese koltuk altımıda alayım 29unda kaş bıyık bacak cesaretimi toplayabilirsem birde kol tabi alma süreside var parça parça olcak bu kız ne yazıyuo demeyin içimden konuşuyorum suanda :9: kendi kendime konuşmaktansa buraya yazayım deidm aklımdan geçenleri. :9: nese artık 29unu beklemekten başka yapacak bişi yok çok da bişi kalmamış koca bir hafta var :34:

senin koca bir hafta dediğin şey benim için göz açıp kapayana kadar gececek olan final hazırlık haftası:43:

Ben saate uyamamışım bu sefer yahu mesajın başını okuyup atladım. 21 küsur olması gerekirken 17 de almışım. Faidesi olmaz mı acaba ya? :18:

Başarılar aycangül...

:28:Dikkat Dikkat!3.Bölgeden haberleri veriyorum:28:
20 Mayıs cuma_saat 20:20-21:03 arası (koltukaltı,bikini,göbüş,bi kısım bel tarafından,bir adette paket alınmış durumda.:9:
Saat 01:22-02:05 arası (bacaklar)
21 Mayıs Cumartesi saat 17:13-18:30 arası,hayli panik halde geçti,şöyle ki;babam arkadaşımla konusucam nette diyip,tam da bu saattleri verince bi hayli sinir olsam da:52:bıyık almak için kardeşimin odasına gittiğimde,babam odada kimse yok diye içeri girince:9:arkasından kardeşim de eve gelince,ben de alıp pılımı pırtımı odama geldim:75: amma velakin zaman yetmedi.Neyse işte kızlar sonuç itibariyle o saatlerde odadan odaya koştururken benim ağda yalan olup geceye kaldı:51: Sonuç:Bu kadar zamanda sadece bıyıkları ve çene kısmını alabildim.Kısmen de kaş.
Saat 23:14-23:57 bacaklarımda kalan kısımlar alındı ve şükür bittiiiii.Tabi bende :53: ama sonuçları düşündükce mutlu oldum:65:
Kollarım kaldı,onlarda hiç önemli değil,zaten varla yok arası bişey oldular:1:
Tüy işini hallettik haftaya şu sınav işini de bi halletsek,artık rahat etseeek,Buradan,sınava girecek arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyor,Aycangüle slm yolluyorum,Aycangüüüüül seni seviyoruuuz:16: Bir tüy haberlerinin daha sonuna geldik,3 hafta,hatta 4 hafta hatta mümkünse 2 ay sonra sonuçlar için tekrar görüşmek üzere,mutlu kalın,sayın tüy takipçileri:3:

(Kızlar valla deli değilim ya:1:Sınav stresi dengemi bozdu birazcıcık,hepsi ondan:9:)

Back