Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

20 mayısa lazer randevum vardı değişme sansı yoktu

saatlerim pek tutmadı ama en azından günü tuttu

saat 12 de de kollarıma sir yaptırdımmm bu yöntemi 3 aydır kollarıma uyguluyorum iyi gibi ve kollarımı ağda saatide tuttu o gece adet oldum düzensiz regl olunca 29 mayısı beklememiştim ama kalanları 29 mayısta alcammm

aycan gülcüm haziran tarihlerini söleyebilirmisin tahminin de olsa

17 haziranı bulacak canım..

Bu ay ki bu tarihler bana hiç uymadı yavv :31: Haziranın 12 sinde tatile gidicez Son tarih regli günüme denk geliyor:84::84::84:.İnş Hazirandan sonra toparlarım umarım.Kolay gelsin hepinize:68::68::6::6:

Son düzenleme:
vişne reçeli çok teşekkür ederim cnm ben mesaj atamıyorum da:1::1::1: herkese sınavlarında başarılar diliyorum vee yolculuğa çıkmak üzere bi kaç gün aranızdan ayrılıyorum:43::43::43: sınavlardan sonra görüşürüz canlarım:27::27::27:

cnm bana göndermedin duayı,yeterli mesajım olmadığı için sana mesajda yazamıyorum,senin mesajını bekliyorum vişnereceli

vişne reçeli çok teşekkür ederim cnm ben mesaj atamıyorum da:1::1::1: herkese sınavlarında başarılar diliyorum vee yolculuğa çıkmak üzere bi kaç gün aranızdan ayrılıyorum:43::43::43: sınavlardan sonra görüşürüz canlarım:27::27::27:
Rica ederim tatlım,teşekkürler.Aslında ben de sınavı atlatana kadar bi kaç gün ayrılsam burdan,ama yapamıyoruuummmm,ayrılamıyorum sizdeen:71:
cnm bana göndermedin duayı,yeterli mesajım olmadığı için sana mesajda yazamıyorum,senin mesajını bekliyorum vişnereceli
Tamam,şekerim:1:Sınav stresi beni :37: hale getirdi de,dalgınım dostlarım dalgınım dalgın:9:

Aycanım ya,sen şimdi tüy işini çözdün ya,ben kaşımın bi tarafını yanlış almışım(tarihler dışında)çıkmıyo şimdi.Sınavlardan sonra birde tüy çıkarma üzerine yoğunlaşıp topik mi açsan ne :1::1::1:

bu konudan bugune kadar haberim yoktu ama tesadufen dolunay tarihinde almisim (tam da reglimden bir gun oncesi ayni zamanda :D) bioder de kullaniyorum bakalim faydasini gorurum umarim. :1:

bu konudan bugune kadar haberim yoktu ama tesadufen dolunay tarihinde almisim (tam da reglimden bir gun oncesi ayni zamanda :D) bioder de kullaniyorum bakalim faydasini gorurum umarim. :1:

dolunay 17 mayıstaydı.tam anlayamadım bu tarihte mi aldın yoksa benim verdiğim tarihte mi aldın..sanki benim verdiğim tarihi dolunay olarak düşünmüşsün gibi geldi :44:
keşke regl olmasaydın,inşallah bir daha ki aylarda ağda öncesi regl olursun..
hoşgeldin aramıza,sende faydasını görürsün umarım:)

Merhaba arkadaşlar.
aranızda yeniyim. çok faydalı buldum siteyi ve de bu konuyu.
benim şöyle bir sorunum var. bacak kıllarım hep batık. makina ve her türlü ağda yöntemini denedim. kese yapıyorum ama yine durum değişmiyor. yardımcı olabilecek olan var mı ?
:58::58::58::58::58::58:

Merhaba arkadaşlar.
benim şöyle bir sorunum var. bacak kıllarım hep batık. makina ve her türlü ağda yöntemini denedim. kese yapıyorum ama yine durum değişmiyor. yardımcı olabilecek olan var mı ?

merhaba,
ne yazık ki bunun çaresi yok, yıllar oldu, kaç uzman doktora gittim hatırlamıyorum bile,
"bir süre alma, bekle geçer" diyen oldu, "ağda kullan, geçer" diyen oldu, "eldiven kullan, geçer" diyen oldu, "kesele, geçer", "ponza taşı kullan, geçer", "bioder kullan, geçer", "makine kullan-makine kullanma geçer".. geçmedi. artık kabul ettim geçmeyecek. yaralar sebebiyle lazer de imkansız, batıklar yüzünden hiç bir zaman tüyler tam olarak alınamıyor. işim zor, işin zor..

Dua çok işe yaradı sınavdan 10 dakika önce 30 kişi toplanıp yapamadığımız soruyu sınavda yaptım hem de galiba birtek ben yapmışım:1:(mantığını bulamamıştık)

Bir de kardeşim hastalanmış bugün ama tüylerde bir kıpırtı yokmuş:52:

Merhaba arkadaşlar.

canım önerebileceğim her yöntemi denemişsin zaten,serumanında dediği gibi..
bir de bu linke bakmanı isteyeceğim..olmadı bizle birlikte hareket etmeye devam et..zamanla tüylerin azaldıkça,boşluklar oluştukça kısmende olsa azalır diye düşünüyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/58052-kil-donmeleri-icin-dermatologdan-tavsiye.html

Dua çok işe yaradı sınavdan 10 dakika önce 30 kişi toplanıp yapamadığımız soruyu sınavda yaptım hem de galiba birtek ben yapmışım:1:(mantığını bulamamıştık)

Bir de kardeşim hastalanmış bugün ama tüylerde bir kıpırtı yokmuş:52:

sahi mi kızzzz :emir_bebek:
hadi bakalım,darısı başıma:)

Back