Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangülüm 5. bölgeden de ben bildireyim bari:1::1::1: az önce sat 5-5buçuk arası kızkardeşime ağda yaptırdık:)) akşam saatinde de geri kalan yerleri yapacak:40::40::40: canım mesaj gönderemiyorum henüz ama dediklerini uygulayacağım sana güveniyorum merak etme:34::34::34:

şimdilik küçük tüyler şeklinde biraz daha beklesin tam anlaşılacak sanırım. sadece geç mi çıktı yoksa aynı zamanda da azaldı mı.

geç çıkmış olsa bile farklı bir zamanda almazsan çok güçsüzleşirler ve bitebilirler..
yani her çıkışlarında güçlenmelerine fırsat vermeden uygun zamanlarda alman kalıcı çözüm sağlar kesinlikle..

aycangülüm 5. bölgeden de ben bildireyim bari:1::1::1: az önce sat 5-5buçuk arası kızkardeşime ağda yaptırdık:)) akşam saatinde de geri kalan yerleri yapacak:40::40::40: canım mesaj gönderemiyorum henüz ama dediklerini uygulayacağım sana güveniyorum merak etme:34::34::34:

İşlem tamamdır...4. bölge...dün 20:24 --21:07 kol ve bacaklar tamamdı. Bugün 17:40-18:16 arasında kalan bölgeleri bitirdim. Gerçekten alırken acı en az düzeyde idi. Face'den çok burda zaman geçirmeye başladım... yorumları okuyorum...gelecek ayı şimdiden merakla bekliyorum...:)))

tamam aycangülüm mesajın alındı:1::1::1: sen merak etme not ettik zaten saati özellikle:34::34::34: kendiminkini de not edecem nasılsa artık bakalım sonuçlar nasıl olucak:1::1::1: heyecanla beklemedeyizz:61::61::61:

:97: 4. bölge 21 mayıs (yani bgn :D ) 17:27- 18:45 arasında bikini bölgem halledilmiş bulunmaktadır :16: inş ben de uzun sürede çıkmama faydasını görürüm.. :93:

Aycangün bende bugün 2. bölge olaraktan saat 17:11-18:28 arası tüylerimi almış bulunuyorum bacaklarımı hiç almasaydımda olurdu çok çok az tüy var bacaklarımda sayende.En son nisan ayında verdiğin tarihlerde almştım işte tüylerimi kaç hafta oldu bilmiorm ama bacaklarım tertemzdi sanki tamam vardı tüyler ama öyle orman gibi değil seyrekti anlatabildim umarm.

İşlem tamamdır...4. bölge...dün 20:24 --21:07 kol ve bacaklar tamamdı. Bugün 17:40-18:16 arasında kalan bölgeleri bitirdim. Gerçekten alırken acı en az düzeyde idi. Face'den çok burda zaman geçirmeye başladım... yorumları okuyorum...gelecek ayı şimdiden merakla bekliyorum...:)))

oda birşey mi, ben face ide kadınlar kulübüne çevirdim :1:
ordanda savaşıyorum tüylerle..bazen üstü kapalı şekilde duvarıma yazıyorlar sonuçları :))

oda birşey mi, ben face ide kadınlar kulübüne çevirdim :1:
ordanda savaşıyorum tüylerle..bazen üstü kapalı şekilde duvarıma yazıyorlar sonuçları :))

Çok güzel... herkes sana duacı olacak görünüyor...her yolu denemeye çalışan biri olarak bu yöntemle daha farklı olduğunu gözlemliyorum..diğer sürdüğümüz kremler, yağlar.. bırakınca herşey eskiye dönüverdi...:(( bu yöntemden gerçekten çok umutluyum...hemen bitmese bile incelmesi, geç çıkması, alırken zorlanmamak..bunlar da önemli.İnsan kendini daha iyi hissediyor..:)))

paylaşmak istedim.. zaten tüylerimizi almıyor muyuz..sadece zamanına dikkat etmek bize ne kaybettirir ki..yıllardır denediğimiz onca yöntemden daha mı zor,daha mı pahalı..

bendebugün denedim ama ilk aldığım listede bölge ve saatler yoktu bursadayım 2. bölge oluyor galiba sabah 7:30 ile 10.30arası aldım gezmeye gidicem diye biraz tutmuş saati satlarinin tam tutmasımı gerekli

bendebugün denedim ama ilk aldığım listede bölge ve saatler yoktu bursadayım 2. bölge oluyor galiba sabah 7:30 ile 10.30arası aldım gezmeye gidicem diye biraz tutmuş saati satlarinin tam tutmasımı gerekli

evet canım şanslısın..biraz erken başlamış ve biraz geç bitmiş ama yakalamışsın bir kısmını..
aradaki farkı gözlemlemiş olursun bu ay..bizede bildirirsin..uygun saatte hangi bölgelerini aldığını unutma..
çoğumuz parça parça yaptık ağdamızı ve sadece uygun saatleri kullandık..
dediğim gibi bu ay gözlemle..

Back