- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şifa olsun ayşeciğim..
kollar çıktı demk :)
şimdilik küçük tüyler şeklinde biraz daha beklesin tam anlaşılacak sanırım. sadece geç mi çıktı yoksa aynı zamanda da azaldı mı.
İşlem tamamdır...4. bölge...dün 20:24 --21:07 kol ve bacaklar tamamdı. Bugün 17:40-18:16 arasında kalan bölgeleri bitirdim. Gerçekten alırken acı en az düzeyde idi. Face'den çok burda zaman geçirmeye başladım... yorumları okuyorum...gelecek ayı şimdiden merakla bekliyorum...:)))
oda birşey mi, ben face ide kadınlar kulübüne çevirdim
ordanda savaşıyorum tüylerle..bazen üstü kapalı şekilde duvarıma yazıyorlar sonuçları :))
paylaşmak istedim.. zaten tüylerimizi almıyor muyuz..sadece zamanına dikkat etmek bize ne kaybettirir ki..yıllardır denediğimiz onca yöntemden daha mı zor,daha mı pahalı..
bendebugün denedim ama ilk aldığım listede bölge ve saatler yoktu bursadayım 2. bölge oluyor galiba sabah 7:30 ile 10.30arası aldım gezmeye gidicem diye biraz tutmuş saati satlarinin tam tutmasımı gerekli
kollarım kaldıı..neyse haftaya artık :)
ben karar verip işlerimi bitirene kadar süre doldu:)
Yavaş çalışıyorsun
Yardıma gelelim![]()
durduğunuz kabahat..şöyle uzanayım,evire çevire iki dakikada hepsini alın tüylerimin :))
Toplanalım hepimiz ağda kazanı yapalım bir tane sonra bir kişiyi içine sokalım boynuna kadar çıkarıp yolalım her yerini
Sonra 2. kişiye geçelim![]()
Toplanalım hepimiz ağda kazanı yapalım bir tane sonra bir kişiyi içine sokalım boynuna kadar çıkarıp yolalım her yerini
Sonra 2. kişiye geçelim![]()