Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

slm aycangul yorumların tamamını okuyamadım doğal olarak
tam olarak anlaymadım da doğrusu ama uyugulamak istiyorum bende. regl tarihinden filan bahsetmişsiniz verdiğiniz tarihleri regle göre mi hesaplıyoruz tam olarak anlatabilir misin acaba rica etsem:26:

Aycangül yok sanırım:26:

Aycangül her ay (genel olarak) 2 kez tarih veriyor biri asıl tarihler biri alternatif tarihler :26: eğer asıl tarihlerden hemen sonra regl olacaksan veya başka bir problem olursa alternatif tarihi kullanıyorsun..
Verilen tarihlerden en uygununda epilasyon yapıyorsun kısaca:78:

her ay iki uygun tarih veriyorum..regl döneminden sonraya gelende ağdanı yapıyorsun..regl konusunda önemli olan,epilasyondan önceye rastlaması..
çünkü tüyleri aldıktan hemen sonra regl olursak bu yöntemin etkisini çok çok zayıflatmış oluyoruz..

slm kızlar bn daha kk yenıyım ya bn kuaforfe ağda yaptrmaya utanıyorum ne yapmalıyım?

aycangül ben bişey merak ettim aceba bu konu hakkında da bilgin var mıdır?
bnm saçlarım geç uzuyor hızlı uzaması için epilasyon gibi bir tarih var mıdır aceba? mesela epilasyon için dolunayın etkisi bekleniyor saçın hemen uzaması içinde bu tarihin tersi uygulansa yani ayın hiç olmadığı günlerde saçlarımı kessem aceba etkisi olur mu?:26:

Leyla,

Aycangülün diğer konusunu takip et istersen.
Sanırım aradığın bu.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html

şekil a olarak kendimi gösterebilirim 23ünde aldım akşamına regl oldum ve tüylerim çıkmaya başladı bile

umarım burda yazmam sorun olmaz dün karınca yumurtası yağı için aktarları geziyodum son gittiğim aktardaki kadın ilvina krem almamı önerdi şiddetle araştır sonra gel istediğini al dedi hatta çok kendinden emin konuştu ama tereddğtte kaldım ben burada kullanan ya da bilgisi olan var mıdır ki acaba??

ben martta başladım bir bacağıma limon tuz sürdüm hatta 3 4 gün yıkamadım diğerine de sürmedim. ikisi arasında hiç fark olmadı tek yararı tuz sürerkn ölü deriyi temizlemiş oldu bu yüzden artık limon tuz sürmücem. nisanda ise verilen saatlerde yaptım epilasyonu ama hemen ardından regl oldum şimdi hep tekrardan çıkıyorlar ne sinir bozucu hadi bacakları almam da bıyıklar kötü :18: Allah razı olsun senden Aycangül çok makbule geçen bir yöntem

hımm anladım canım teşekkür ederim takip etmeye çalışacam inş temmuzda düğünüm var bi çözüm bulmam gerekiyo artık peki bu ayın tarihleri belli mi göremedim de :26:

ne faydası varmış bu kerimin karınca yumurtası yağı gibi mi bahsedebilir misin rica etsem ve nasıl kullanılıyomuş?:26:

Son düzenleme:

salyangoz kremi değil mi tüylerle ne alakası var ki benim bildiğim cilt lekelerine falan iyi geliyor

27 martta ilk kez kollarımı almıştım iyiydı sankı ama nısan 22 saat 16 da aldırdım ve 1 hafta olmadan cıkmaya basladılar ya anlamıdım bu tarıhten cok umutluydum

aycangül tüylerimi aldım 2-3 gün sonra sonra adet belirtileri başladı.
bu ay tüylerim daha erken çıkacak galiba deri altından başları çıkmak üzereler elimi sürünce diken diken hissi var yaaaaa:26:
bu ay dolunayda alsaydık acaba etkisi olmaz mıydı ?:26:

benim bir bilgim yok canım..bu tür ürünleri tamamen bıraktım ben..her gece sürmek hem çok zahmetli hemde faydasını görememiştim..
ama bu yöntemle birlikte işe yarayabilir tabi..

Son düzenleme:
ne faydası varmış bu kerimin karınca yumurtası yağı gibi mi bahsedebilir misin rica etsem ve nasıl kullanılıyomuş?:26:

karınca yumurtası yağı içeriyormuş bu krem de ama yağından ya da karınca yumurtası yağı kreminden daha etkilidir dedi kadın inatla, epilasyondan sonra kullanılıyormuş 5-6 gün kadar

salyangoz kremi değil mi tüylerle ne alakası var ki benim bildiğim cilt lekelerine falan iyi geliyor

salyangoz kreminden başka ürünleri de varmış bu markanın işte onu da gördüm de bu büyük tüpte bi şeydi salyongoz kremiyle alakası yoktu yani

benim bir bilgim yok canım..bu tür ürünleri tamamen bıraktım ben..her gece sürmek hem çok zahmetli hemde faydasını görememiştim..
ama bu yöntemle birlikte işe yarayabilir tabi..

ben karınca yumurtası yağı kreminde fayda gördüm aslında aktarda bunu çok övdü ben sana yağı ya da başka herhangi bi şeyi satarım gidersin ama memnun kalmazsan sattığımdan bi daha gelmezsin dedi defalarca
yani gerçi tabi yağ 15 lira krem 44 lira bundan dolayı olması ihtimali de kafamı kurcalamıyo değil ama şimdi kremi al bi ay sonra tekrar gel bakalım azalmaya dedi bilemedim ne yapsam yağı da almadan çıktım zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…