Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

:) 21inede daha cok varmış beklicez artık :10:

ya aycangülcüm benim heryerim kıll tüylü :( gögüs ucumda bıldıgın kıllar cıkıyo tüy degıl :( sımdı gogus aramdada baya artma var 2 uc tanesı kıl olmuş hatta sımsıyah uzamış :( napcam ben yaaa:5:

hormon testıde yaptıramıyorum cok pahalıymıs saglık guvencemde yok:5:

canım göğüs aranı alma sakın..alan bir arkadaşım vardı..inan hiç istemezsin o görüntüyü..
imkan bulduğunda iğneli epilasyon yaptır..zaten tüyler azmış..çok külfetli de olmaz..

mrb kızlar benim aklım şu regl dönemi takıldı ben geçen ay ve bu ay da epiden birgün sonra regl oldum ama etkisi olduğuna inanıyorum yani tabi bu ay için bişey söylemek erken ama geçen aya bakınca etkili oldu diyorum.
nasıl anlatsammm yanii erken çıktı ama bu tarihlerin dışında aldığım gibi olmadı çıkışları daha öncde de dediğim gibi seyrek ve ince çıktılar hormonsal etkisi mutlaka var tabi ama bana öyle geliyorki norrmal şartlarda etkisinii on üzerinden onsa regl döneminde beş yada altı gibi bir değerde etkisi oluyor...
umarım anlata bilmişimdir:)
yani bende etkili oluyor. bu arada epiden sonra annme kol altını gösterdim yerleri belliy di tabi çıkmayan yerlerde çok bariz belli ve sonuç
annem:53:
ben:1:
benim en çok ve hızlı olarak kol altında gördüm etkiyi darısı diğer bölgelerin başına.
herkes istediği sonucu yakalar inşaallah :))

demek ki regl öncesine gelmese çok daha memnun olacaksın..
önümüzdeki aydan itibaren çift tarih vereceğim..regl sonrasına ayarlayabileceksin yani..
hele birde bu ay ki denemem sonuç verirse...
ve uygulayabilirsen o zaman anneni düşüemiyorum..önceden sakinleştirici vermen gerekebilir :1:
hem yazıyorum..hemde korkuyorum ya bu düşüncemde yanılıyorsam diye :(
yanılıyorsam,asıl o zaman ben :53:

:3:
canım göğüs aranı alma sakın..alan bir arkadaşım vardı..inan hiç istemezsin o görüntüyü..
imkan bulduğunda iğneli epilasyon yaptır..zaten tüyler azmış..çok külfetli de olmaz..

offf epılasyon falan yaptıramamki :( napcam böyle ya yarın bırgun evlenırsem kocamdan utanırım cok yaa ve gıttıkce kararıyo kıllar eskıden boyle degıldı cogaldı ve sıyahlasmaya basladı :( gogus arasında tüy yolu dıye bı konum var aşagıda resım koydum bak istersen :(

demek ki regl öncesine gelmese çok daha memnun olacaksın..
önümüzdeki aydan itibaren çift tarih vereceğim..regl sonrasına ayarlayabileceksin yani..
hele birde bu ay ki denemem sonuç verirse...
ve uygulayabilirsen o zaman anneni düşüemiyorum..önceden sakinleştirici vermen gerekebilir :1:
hem yazıyorum..hemde korkuyorum ya bu düşüncemde yanılıyorsam diye :(
yanılıyorsam,asıl o zaman ben :53:

evett canım bana da öyle geliyor inş önümüzdeki ay için tarihlerçift olursa çok iy olur harikasın tatlım:) ben çekinmeden uygularım şüphen olmasın :) inş bu ay ki saat denemelerin den başarı elde edersin böylece daha kesin ve net bi uygulamayla kurtuluruz kılcıklardan :1: (tüyden kalın kıldan inceler :))
canım korkma inşaallah yanılmazsın hem yanılsan nolurki
zaten elin de olan sonuç veren bi bilgi var :34: altı ayda sonuç alacağımıza bir sene de alırız ...hem üç ay da aldığım sonuçlar beni bu kadar mutlu ettiyse seneye kılı tüyü unuturum ben (inşaallahhhh) bence umutsuz olma güzel bişey yapıyosun hepimizn duasını alıyorsun
unutma Allah çalışan kimsenin emeğini ziyan etmez mutlaka sonuç verir emeklerin er yada geç :34:
hadi iyi geceler :54:

:3:

offf epılasyon falan yaptıramamki :( napcam böyle ya yarın bırgun evlenırsem kocamdan utanırım cok yaa ve gıttıkce kararıyo kıllar eskıden boyle degıldı cogaldı ve sıyahlasmaya basladı :( gogus arasında tüy yolu dıye bı konum var aşagıda resım koydum bak istersen :(

resim göremedim ben canım..

Özel tarihlerde çenemi aldırmıştım 5 6 tane çok siyah tüy vardı
Sakalın mı var diye dalga geçtikleri için aldırmaya başlamıştım ama incelmemişti...
Geçen cumartesi aldırdım o siyah tüylerin uçları hafiften çıkmış bugün, kuaföre kaş aldırmaya gittiğimde kuaförüm bana baktı ve :53::53::53: ifadesine büründü..:62:

Bu yöntemi kimseye söyleme işimi kaybederim bak :1: dedi:62:

Resmen tüy gibi ve sarı renkte çıkıyorlar umarım ilerleyen günlerde de böyle devam ederler:62:

Sakalın mı var diye dalga geçtikleri için aldırmaya başlamıştım ama incelmemişti...
Geçen cumartesi aldırdım o siyah tüylerin uçları hafiften çıkmış bugün, kuaföre kaş aldırmaya gittiğimde kuaförüm bana baktı ve :53::53::53: ifadesine büründü..:62:

Bu yöntemi kimseye söyleme işimi kaybederim bak :1: dedi:62:

Resmen tüy gibi ve sarı renkte çıkıyorlar umarım ilerleyen günlerde de böyle devam ederler:62:

budur :13:
bu haberleri görmek için hergün defalarca giriyorum nete..

bende kuaförüne inat herkese söyle bu yöntemi diyorum canım :54:
tüylerinden şikayet eden ve hala bu başlığı görmemiş olanlara da..
herkes faydalansın,HERKES :)
BEDAVA :1:

arkadaşlar vakit bulursam sizden gelen güzel sonuçları ve teşekkür mesajlarını ilk mesajda yayınlamayı düşünüyorum ..

itirazı olan?
ya da yardım etmek isteyen ? :1:

Son düzenleme:
bu başlığı geçen hafta gördüm zaten pazar günü kaş bıyık çene aldıracaktım madem denk geliyor denemiş de olurum dedim ama bu hafta her zamankinden daha hızlı uzadılar şimdiden 1mm olmuşlardı bu sabah çıkanları aldım normalde 1 haftadan önce cımbıza gelmezlerdi, regl öncesi de değilim ama şaşkınım açıkcası, şanssız mıyım neyim ben:84:

bu başlığı geçen hafta gördüm zaten pazar günü kaş bıyık çene aldıracaktım madem denk geliyor denemiş de olurum dedim ama bu hafta her zamankinden daha hızlı uzadılar şimdiden 1mm olmuşlardı bu sabah çıkanları aldım normalde 1 haftadan önce cımbıza gelmezlerdi, regl öncesi de değilim ama şaşkınım açıkcası, şanssız mıyım neyim ben:84:

başka bir nedeni vardır canım..her ay aynısı olmaz merak etme..
ayrıca kaşlar için yapacak çok fazla bir şey yok..ben de kaşlarımda beklediğim etkiyi göremedim..
tabi biz bu tarhlerin dışında da alıyoruz ve etkiyi yokediyoruz..seninki ilk olduğu için bu nedenden ayrı tutyorum..ama önümüzdeki ay diğer bölgelerinde dene istersen..ya da sevmediysen başka günlerde al tabi :)

arkadaşlar vakit bulursam sizden gelen güzel sonuçları ve teşekkür mesajlarını ilk mesajda yayınlamayı düşünüyorum ..

itirazı olan?
ya da yardım etmek isteyen ? :1:

bence çok güzel bi fikir bu. bu konuyu yeni okuyanlara, denemeyi düşünüp de tereddütte kalanlara ışık tutulmuş olur. çünkü bu konuyu yeni görenler zaten soruyorlar,"bu tarihleri kullananlar faydasını gördü mü" diye. onlara da cevap verilmiş olur bu sayede :34:

başka bir nedeni vardır canım..her ay aynısı olmaz merak etme..
ayrıca kaşlar için yapacak çok fazla bir şey yok..ben de kaşlarımda beklediğim etkiyi göremedim..
tabi biz bu tarhlerin dışında da alıyoruz ve etkiyi yokediyoruz..seninki ilk olduğu için bu nedenden ayrı tutyorum..ama önümüzdeki ay diğer bölgelerinde dene istersen..ya da sevmediysen başka günlerde al tabi :)

umarım öyledir canım, şimdi yorumları tekrar okuyunca herkes tüyler inceldi demiş, bunu biraz daha iyi gözlemlemem gerekiyor. vücudumun diğer yerlerinde tüy yok daha önce lazer epilasyon yaptırmıştım tüm vücut ama yüzde pek iyi sonuç vermedi diğer yerlerde de tek tük çıkıyor iğneli epilasyon tavsiye ettiler ama iz kalır diye korkuyorum bu nedenle yüzümü klasik yollardan aldırıyorum.
tarihleri takip etmekle bişey kaybetmem denemeye değer diye düşünüyorum, sonuç aldıkça yazarım. peki yeni tarihleri nezaman öğreneceğiz?

arkadaşlar sizlerin yorumlarını ilk sayfaya eklemek istemiştim biliyorsunuz..
iki gündür hızlı bir tarama yaptım ve fikir verecek mesajları toparlamaya çalıştım..
tabi gözümden kaçanlar olmuştur..yoksa hepinizin yorumları değerli benim için..
ancak bunları ilk mesaja eklemek istediğimde karakter sınırıyla karşılaştım..
o nedenle bu sayfadan itibaren paylaşmam gerekiyor..
ilk mesaja da sayfa numarasını ekleyerek yönlendireceğim mecburen..

DENEYENLERDEN BAZI YORUMLAR.. BUYRUN :71:

nick_im..kökler zayıflamış benim iyice...eskiden acırdı ama hiç acımadı bu kez..gecen de yapmıştım dolunayın bi gün sonrasında...bu gidişle kökler iyice zayıflıcak almaya gerek kalmadan dökülücek galiba.....
kertenkelebe..
benimkiler biraz inceldiler ya o bile yetiyo bana

nick_im..
bizimkisi umut...ama ben sonucu görüyorum dolunay olayında...neden bu kadar şiddetli tartışıldı anlamıyorum....piyasadaki sahte ürünmleri kullanmaktansa bu hem etkili hem ucuz...kaldı ki bioder vs ürünlerinden tut da lazere kadar denemiş ve sonuç alamamış biriyim...yaklaşık 3 ay oluyo galiba ve gerçekten azalmalar hatta bazı yerlerde hiç çıkmayan tüyler olduğuna şahit oldum...her ürün gibi bu da sabır gerektiriyo...limon-tuz a da etkili değil denmişti....denedim ve sonuç aldım hem de piyasa ürünlerinden kat kat fazla...bu dert yüzünden canı sıkılan insan çok...umuttur bu...deneyip görücek herkes...bazılarında işe yaramayabiliyo dolunay...herkesin vücudundaki tepki başka...ben çok çektim bu konudan ve çözüme doğru yol aldım...inanın çok mutluyum azaldığına....hiçbişey yapmamaktansa bişeyler denemek iyidir diye düşünüyorum...zaten hiçbi forumda bu kesin çözüm denmiyo...denicez artık...yapcak bişey yok...
kesinlikle...regl döneminin etkisi büyük...hiç denk gelmedi bana bu dolunay olayında...hasta olduktan sonra geldi hep dolunay...acayip işe yaradı...isteyen dener...hem ara tarihler de var...ona göre ayarlamalar yapılırsa işe yarar..

YasminB..
ben geçen dolunayda yapmıştım hala çıkan eden tüy yok (: normalde bir haftada baş verirlerdi . Gerçekten işe yaradı .
Teşekkürler aycangül (:

macelyan..
Ben temmuzdaki dolunayda almıştım.Ve hala çıkmadılar sadece önceden çıkmayanlar çıktı ve azdı diyebilirim.Bu ay Reglmden sonra alim diye ugraştım ama denk gelmedi ve 29 unda aldım bi gün sonrada regl oldum.Etki edermi bilmiyorum.artık.

edibeSERRA..
merhaba arkadaslar.. ben yeni üyeyim ilk mesajımı buradan paylaşmak istedim. üye degilken de bu konuyu sık sık takip ediyordum. agustosun dolunayında tüylerimi aldım daha cıkmadılar.aycangül e bu bilgi için teşekkürler...

kertenkelebe..
aycangul senin adına çok sevindim
galiba bu dolunay en çok seni etkiliyor
ben de dudak üstümü 25inde almıştım şimdiye kadar pala olmam gerekirken
küçük küçük çıktılar
ayrıca kaşlarımın ortası da hala çok az ve çok küçük

kullaniciismi..
Ya bana da çok saçma geliyordu ama annemde destekliyor bu düşünceyi. ve annemin bacağında bir tane bile kıl yok. genetik diyeceksiniz. değil işte. onun dışında aile,akraba falan herkeste var. o da takip etmiş zamanında bu dolunay olayını. denemedim hiç ama söyleyeyim dedim. deneyip destekleyen çok insan var..

kardelen57..
bende uyguluyorum faydasını gördüm
Allah (cc) razı olsun

YasminB..
benim tüylerimin nerdeyse yarısı gitti bu yöntem sayesinde :) herkes denesin derim :)
şimdiye kadar tam 2 dolunayda aldım zaten seyrek çıktılar hep , belki benim astrolojiye olan inancım da etkilidir Bide bende şöyle bir şey var sağ bacağımın sağ tarafında 2 3 yapıştırmalık yerlerde halen tek tel yok tekrar ağda vurmaya kıyamam oraya

purplepig..
aycangül çok teşekkür ederım cevapladığın için...ben ilk defa ağustosta uyguladım geç çıktılar... umarım devamı gelır...tekrar sağol

vanilla..
ya gerçekten çok teşekkürler çok etkili!!
bende 3yıl lazere para harcadım durdum....
modern ağda gibi olmuştu sürekli alıyodum bitiyo azalıyor sonr atekrar başlıyor
en sonunda epilasyoncu acıyıp söylemişti sen iğneliye git diye
bazı bölgelere gidiyorum ama benim bacak çok uzun bide kıyamadım bacaklarıma iğneliye...

siyah_inci..
Bende dün dolunayı kaçırmadım kızlarr..
Önceki dolunayın tarihini tam hatırlamıyorum ama dün birşey farkettim..
Bacaklarımı önceki dolanyada almıştım en son.. Ve dün akşam tüylerin öncekiler kadar çok olmadığı dikkatimi çekti.. Valla bu 2. dolunayımdı bundan sonra kaçırmam bu günleri

Womanizer..
en son 23 eylülde yaptım epilasyon bugün 15. gün bitti ve her zaman 15 günde çıkmaya başlayan tüylerim uç vermediler henüz

benim zaten azalmalarıyla ilgili bir beklentim yok açıkçası bana geç çıksın yeter ve şimdilik ilk denememde böyle oldu ve böyle devam ederse çok memnun olurum :)

teşekkürler aycangül

babannem de hep söylerdi dolunayı görmeden ağda yapmayın diye kulak ardı ederim hep hurafe gibi gelirdi utandım valla şimdi :D

kertenkelebe..
yaaa geçen sefer adet oldum demiştim ya
ara tarihte aldığım bikini bölgesinde belli bi kısımda hala hiç tüy yok bazı bölgelerde de azcık azcık
önceki dolunay ve ara tarihlerinde aldığım sağ bacağımın belli bi kısmı da çıkmadı
özellikle test etmek için sağı alıp solu bırakmıştım
ve gerçekten fark oldu
üstselik 2 aydır almıyorum sağ bacağımı

eski_bir_masal..
Ne çok dua alıyorsun Aycangülcüğüm :)

Philemon..
aycangul bende teşekkür edrim sana.geçen seferde dolunayda almıştım bayaa geç geldi tüyler.
takipteyim canım
fatmahakan2010..
evet kesınlıkle faydalı cunku ben ıkı veya üç kez dolunayda yaptım agdamı eskısı kadar köku cok belırgın şekılde kalın ve sıyah cıkmadı bu benı rahatsız edıyodu yavaş yavaş bu sorunumuda halledıcem inş
kertenkelebe..
aa bugün yapılıyo muyduuu
tühhh hemen gidip bıyıkları hallediyim bari
ya benim yüzümde pek bi etki göstermiyo ama diğer yerlerimde çok belli oldu
üstelik limon tuz falan da sürmüyorum bacaklarımın zaten kimi yerinde çıkıyo kimi yerinde çıkmıyo
psikolojik mi bilmiyorum
bikini bölgesi de o şekilde ve en son geçen ayki ara tarihte almıştım 4 ekimdi galiba
hala çok kısalar çok mutluyum çok teşekkürler aycangül:))

royem..
aycangul,senin sayende tanistigim bu yontmi ilk defa gecen ay denedim...ve ilk deneme icin iyi sonuc aldim desem yeridir...bu ay tembelligimden kacirdim gunleri...ama ozellikle bacak bolgesinde cogu cikmadigi icin pek rahatsiz eden bir durum yok:))istikrarli yapilirsa iyi sonuclar verecegi garanti...en azindan tuylerin alma suresi uzayacak..bu da guzel bisey...:)))tesekkurler...

seaways..
Aycangul,
benimde çene bölgemde tüy sorunum var ilk defa epilasyon günümü ekim ayının dolunay tarihine denk getirdim, faydasını da gördüm aslında normalde 3 günde tekrar çıkarlardı ama 15 sonra çıktılar ve o zaman da dolunay yoktu ve tüylerimi tekrar almak zorunda kaldım. Sence aralarda almak tüylerimin azalmasını olumsuz etkiler mi?

eski_bir_masal..
ayım olacak aycangülcüm ..
hemen epilasyondan sonraki günlerde regl oluyorum
O yüzden pek yavaş çı
kma durumu olmuyor ama ciddi anlamda seyrekleşme hissediyorum.
Tamam o zaman pazartesiye bırakayım.

Seaways..
Emeğine sağlık canım, tüylerim daha ince ve geç çıkmaya başladı, o yüzden sana hep şöyle dua ediyorum; İstenmeyen tüyün hiç kalmasın Aycangül

Atheye..
kızlar ben gecen ayki dolunayda (21 kasımda) denedim sonuc inanılmaz.sadece bikini bölgeme deneyebildim.normalde benim 1 haftada cıkardı 3 hafta oldu ama yok denecek kadar az var...simdi 21 aralıkta tüm vücut denicem...

blackmagicwoman..
aycangul ozellikle vurguluyor kizlar ''burcunuzun ne oldugu onemli degil''...
yani hangi burctan olursak olalim bu tarihlere riayet edersek olumlu sonuclar aliyoruz
gecen dolunayda ben de faydalandim bu tarihlerden killarim tek tuk cikti hayretler icindeyim...

ayşekapadokya..
bugün yapamadım ara tarihlere kaldım yine ama ciddi şekilde fayda görüyorum bacaklarım seyrek ve cılız çıkıyo sabır edersek rahat edicez ben çevremde herkese söylüyorum kuaförüm bile beni bekliyo tarihler için 1 sene sonunda baya değişiklik olacak bence

fatmahakan2010..
maalesef ben her dolunayda regl oluyorum ara tarihleri kullanıyorum ama buna rağmen gerçektende çok azaldı 1 ay oldu sayılır yaklaşık kasımın ara tarihinde yapmıstım ve seyrek çıktı hatta o çıkarken olan köklü siyah nokatalr halinde cıkmadılar nedemek istediğimi alatabildimmi bilimiyorum çevremdeki herkese söyluyorum hatta bacaklarımı gösteriyorum şaşkına uğruyolar aycangül sana nekadar teşekkur etsem az gelir çok çok teşekkür ediyorum

zeynep_tuana..
aycan bende sana öncelikle cok tesekkür etmek istiyorum..bizi yönlendirip duamizi aldin.. sayende cok faydasini gördük bu yöntemin canim.. cok sagol gercekten...

ben birsey sormak istiyorum 2011 subat sonu ara tarihi varmi ve ne zaman?
martin basinda izine gidecegim gitmeden yapmak istiyorum agdami..

seaways..
Aycangül iyi ki açtın bu konuyu ben 2. kez dolunaya denk getirdim ve tüyler gerçekten en az 1 hafta daha geç çıktı ayrıca çıkanlarda incelmiş durumdalar, aslında tüy sayısı belki aynı ama görüntüsü daha iyi diye bilirim çünkü yüzümde uyguluyorum ben bu yöntemi dolayısıyla görüntüsü önemli benim için. Tekrar teşekkürler emeğine sağlık.

ayşekapadokya..
26 sında aldırdım ne var ne yok ama kuaförüm sen 1 sene sonra sadece saçların için gelirsin ağda falan unutucan anlaşıldı dedi tam gaz dolunaya ve ara tarihlere devam bende

Macelyan..
Merhabalar bende bayadır taip ediyorum konuyu Kasım ayındaki dolunaydan çok memnunum bilmem yok oldular bilmem geç çıkıyolar.. Aralıkta önce çıkmayanlar çıktı ama ayaklarım yeni alınır hale geldi kasımdan beri ÇOk sevindim anlatamam takipteyim kızlar sizi :)))) Teşekkürler aycagül
adet öncesi almama rağmen sonuç güzel ve senin söylediğin tarihlerden şaşmıyorum artık hazirandan beri takipteyim seni..

vanilla..
aycangül
tarihlerini önerilerini takip ediyorum gerçekten etkisini gördüm teşekkürler...
bu ay dolunayı önermediğini yazmışsın?
nedeni nedir acaba?
almayalım mı dolunayda?

Seaways..
Aycangül ben ilk defa kasımda uygulamaya başladım bu yöntemi kesinlikle çok memnunum tüylerim kesinlikle daha geç ve cansız çıkıyor sana çok teşekkür ederim hatta çenemin altında sert bir tüy var dolayısıyla bu uygulamanın etkisini o tüyde net olarak görebiliyorum neredeyse 1 ay oldu yeni çıkmaya başladı ve %50 daha zayıf çıkıyor.

mrs.mystery..
ben de 2 aydır deniyorum bu yöntemi azalıp azalmadığı hakkında şimdilik bişi diyemiyorum ama kesinlikle tüylerim daha geç ve daha cılız çıkıyorlar

pln397..
Merhaba aycangül ben yeni üye oldum. En son 21aralıkta epilasyon yaptım doğru dimi.İlk defa uyguluyorum bu yöntemi(gayet başarılı).Bu arada ben ağda yapmıyorum epilatör kullanıyorum işe yararmı?Normal ağda kıl köklerini daha da besliyor sanki.Senden gelecek tarihi dört gözle bekliyorum canım.Emeğin İçin teşekkürler...

Ayşekapadokya..
ne kadar çok yeni gelen olmuş çok mutlu oldum pişman olmayacaksınız arkadaşlar ben uyguluyorum ve çok memnunum ciddi azalmalar ve cılız çıkmaya başladı tüylerim aycangülün ilgisi samimiyeti hepsine bedel zatende tüysüz olursakta tadından yenmez kaybedecek hiç bişey yok tarihe bakıp ağda yapacaksınız her mesajımda olduğu gibi aycangüle teşekkürü borç bilirim

ek olarak ben 27 haziranda almaya başlamışım 6 ayda ciddi değişiklikler oldu

mrs.mystery..
ben bu ay 27'sinde almışım bacaklarımı ve koltuk altımı. bikini bölgemdeki tüyler uzamadığı için alamıştım.

şu anda koltukaltım geçen aya göre daha çabuk çıktı alınabilicek durumdalar şu an :(
bacaklarımda ise siyah nokta halindeler yeni çıkmaya başlıyorlar.

etkisi böyle oldu kısaca...

pln397..
ayçangul'cüm çok teşekkür ederim.cmtesi gece 1den sonra demişsin yani cumayı cmtesiye bağlayan gece başlayabiliyoruz.Benim o gece almam lazım. adet olmadan bu işi halletmeliyim.Umarım yanlış anlamamışımdır.Ben bu yöntem konusunda çok ümitliyim. geçen ay başladım.sayende daha bacağımdakiler doğru dürüst çıkmadılar bile:)) çıkanları alıcam artık.

Sabun..
REGLİME sadece 1 gün kalmasına rağmen yani çoooooook acıyacağını bilmeme rağmen geçen ay bu yöntemi uguladım ve sonuç gerçekten inanılmazzzzzzzzz . . .
hemde tek seferde . sinsi sinsi takip ediyordum seni aycangülcüm ama uygulama yapmadan yorum yapmak istemedim .

bi de .araştırmaya devam ettikçe daha önemli tarihler keşfettim ve asıl,ani etkiyi kasımdan bu yana gördüm.. demişsin ...
bunu açar mısın ?

eylülgüzeli..
bennim ikinci defa uygulamam olcak faydısını gördüğüme inanıyorum san ki hem geç çıktılar hemde daha azlar gibi geliyor. şu özel bölgeyide hallede bilsem benden iyisi olmaz, bir türlü makine ile almaya cesaret edemiyorum...

fileme..
randevumu aldım, bu sefer kendimi profesyönel ellere bırakıyorum. çünkü hep yarım kalmaktan kalanları jiletlemek zorunda kalıyorum. bakalım bu sefer daha çok işe yarayacak gibi. benim bacaklarımda bazı kısımlar çıkmamaya başladı ki 4 dolunaydır yapıyorum, hiç ara tarihlerde yapmadım. bacaklarımın 6da 1i artık çıkmıyor. teşekkürler Aycangül

Glikoz..
ay kadar önce okumuştum ve uygulamaya başlamıştım

Bacaklarım hariç koltuk altı ve pakette baya bi tüy sorunum vardı

ilk önce dolunayda aldım sonra az az çıkanları yeni ay girmeden aldım

bu şekilde neredeyse 15 günde bir aldım şu an ise neredeyse 20-25 gün kadar oluyor sanırım dokunmayalı

bacaklarımdaki tüylerin 3 de 2 yok oldu koltukaltı ve paket bölgesinde ise yarı yarıya azalma ve incelme var önceki kadar sert ve inatcı değilller

ekstabir masraf etmeden tüylerden kurtulmamın en güzel yolu ......

askitoom..
kızlar kısacası şöyle oluyor tüylerin olduğu yerler zamanla köseleşiyor en doğru açıklama budur herhalde bende faydasını çok gördüm artık problem etmiyorum kendime aycangüle sonsuz teşekkürler yeni başlayanlar içinde bence ciddiye alın ve uygulayın faydasını görüceksiniz

ecem..
benim bu ay 2. denememdi. ilk ay pek anlayamamamıştm ama bu ay çok mutlu oldum.. benim normalde hemen çıkar, geçen hafta cumartesi günü aldım ama daha tık yok çoooooooookkk teşekkürlerr aycangül... sayende tüylerimizden kurtuluyoruuuuzzzzzz...

Ip3k..
aycangül ablanın verdiği tarihe uymak ısterdım ama olmadı şansımı bugun yanı ara tarıhte denedım bugun epilasyonumu yaptım bioderimi sürdüm inşallah faydası olur bu ara tarihin yalnız şunu söylicem gülmeyin bu tarihin daha kolay yapma gibi bi etkisi varmı acaba çünkü her zaman yaptığımdan daha az sürede yaptım ve hiç acımadı çok kolay oldu acısız yaptım inşallah faydasını görürüm ayc
angül abla dualarımı alıyosun valla Allah razı olsun senden

abcde_123..
canım buna kesinlikle katılıyorum ya
bende akşam yaptım
acımadı ve de arada bazen kalıyordu
hiç kalmadı
tertemizim

farmasi..
kızlar 23 ocakta tüylerimi almıştım bugün tam 10 gün oldu kollarımda 4 gün filan geçince kılların uçları deri altından sivrilmeye başlardı hala bir hareketlilik yok . üstelik ben sir ağdadan sonra limon-tuz filan hiçbirşey sürmedim kıl köklerine.
bacaklarım da tertemiz.Allah Allah olabilir mi böyle şey ? ya ne güzel.
Aycangül eğer bu işlemden fayda görürsek ne kadar çok duasını alacağını biliyorsun değil mi tatlım ? ne mutlu sana .

başka hangi topiktesin sakıncası yoksa yazar mısın seni orada da takip edelim

kızlar özellikle ayın 22 ve 23 ünde tüylerini alan kızlar sizlerde durum nedir paylaşır mısınız ? böyle paylaşımlar insanı daha çok motive ediyor çünkü şimdiden teşekkürler.
herkese kılsız tüysüz güzel günler diliyorum

whiteice67..
aycangül canım açtığın konuyu önce önemsemedim sonra bi bakıym bu saçmalık nedir dedim okurken tüylerin alma günü dediğin gün gittim banyoya ağda yaptım ve bioder kullandım,hangi gündüaldığım bilmiyorum fakat az ve yumuşak çıktı tüylerpaylaşım için ve herkese ayrıntılı verediğin cevaplar için çok teşekür ediyor öpüyorum gözlerinden mektup gibi oldu ama içimden geldi napıym.)birde şunu sorayım yani açıklamalardan kafam karıştı hiçbişi anlamadım açıkçası heray nasıl gününü hesaplıycaz birazdaha açıklamalı anlatırsan sevinirim iyiki varsınız iyiniyetli arkadaşlar

balbocegi1990..
arkadaşlar yapmayın etmeyin sakın limon tuz falan sürmeyin inanın bu ay bacaklarım rezil oldu
aslında burası bunun yeri diil ama bu topikte çok soran olmuş limon ve tuzu o yüzden açıklamak istedim. ben limon tuzu bacaklarıma yaptım ve sir ağda yaptıktan 5 gün sonra tüyler belirmeye başladı yapmadığım yerlerde ise hala tık yok. limon tuzu yapıp ta aycangüle yüklenmeyin diye söylüyorum. bilemiyorum belki yanlış uygulamışımdır belki cilt tipimdendir kişiye göre değişiyodur vs ama bende böle oldu. nese meşgul etmiyim burayı denemek isteyen arkADAŞları uyarmak istedim

pln397..
Benim de aynı şekilde erken çıktı.1hafta sonunda kaş bıyığımı almak zorunda kaldım.Bikini bölgeme yapmamıştım.bu tarihler sayesinde henüz çıkmadı.Limon tuz yaptığım yerler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Farmasi..
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn aycangül
ben anlaşılan bu ay kollarımı alamam çünkü çok şükür çıkmadılar
19 gün oldu kollarımdaki tüylerden haber yok çok şükür Rabbime
bacaklarımda da işte orda burda ve çok minikler bakalım vereceğin tarihe kadar ne olur bilmiyorum
bir de aycangül adet döneminde tüy alamıyor muyuz? bu konuda bilgi verirsen sevinirim.

şekerina..
yazınızı gördükten sonra denemekten ne çıkar deyip geçen ay verdiğiniz tarihlerde koltukaltı tüylerimi aldım ve 2 hafta geçmesine rağmen çok az tek tük çıkanlar oldu ve bunun sonucunda ben bu yöntemi uygulama kararı aldım sizden her ay böyle düzenli olarak tarih vermenizi rica ediyorum

pln397..
Aycangül'cüm hoşgeldin.bu ay erken mi oldu ne?Yeni tarih verince şaşırdım.Tüyler daha doğru dürüst çıkmayınca insan anlamıyor günlerin geçtiğini. 2ayda bu kadar yol aldıysam...Süpersin.

Winerosse..
merhaba ben de yeniyim aranızda yani bu forum için, bu konu çoooooooook ilgili çekmişti oldukça muzdaribim çünkü
tesadüfen 1 şubat tarihini tutturmuşum ilk denemem ve şu an gayet iyi yer yer ancak belli oluyorlar,yeni tarihi verdim demişsin ilk sayfada ama ben hala o eski ilk sayfayı görüyorum, nerden bakıcam yeni tarihe buradan yazar mısın ???

ayseyilmazz_88..
bu 2. ay. ve harika sonuç aldım. Almadığım zamanların farkında bile değilim. çünkü o kadar az ki hiç rahatsız etmedi beni. Aycangül yeni tarihi verince a a ne çabuk diye düşündüm. sanki daha 1 hafta olmuş gibi

cevahirx..
Geçen ay tam günlerimin sonuydu ama ben yinede almıştım
asıl tarihi es geçmek istememiştim
Bu ayda aynı denk geliyor Ama bu sefer c.tesi akşamı günüm bitmiş olarak alabilirm
Geçen ayki aldığım bölgelerde alınanların çıkmadığını düşünüyorum
Çıkanlar o gün alınacak seviyede olmayıp sonradan baş gösterenler gibi görünüyor
Yani işler yolunda gidiyor inşlh :çaaaaaak aycangül:

Drydry..
kızlar ben geçen ay ilk kez bu uygulamayı denedim.

adetimin 6. günü falandı ama aldım.

makine kullandım alırken. bacaklarımdakiler hala çıkmadı. 1-2 çıkan var onlarda makinenin kırdıkları onları anlıyorum zaten ertesigün eline kirpi gibi geliyorlar yani alınmamışlar. şuan sadece onlar var bacaklarımda tek tük. kökten alınanlar hala çıkmadı anlayacağınız. inanamıyorum. normalde 1 haftaya çıkmaya başlarlardı.

kolaltımı da makineyle aldım ama onlar herzamanki gibi çıktılar sanki çok az seyrelme var gibi.

özel bölgemde yine kolaltımla aynı zamanda çıktı yani 15 gün sonra çıkmaya başladılar. ordada çok az seyrelme var ve kıllar biraz yumuşamış eskisi gibi değil kesinlikle ama siyahlar.

geçen ay 18 de adet olmuştum bakalım bu sefer nasıl denk gelecek . inş adet tarihimden önce veya sonra olur. gerçi önce alanlarınki pek etkili olmamış ama napalım .

gerçi bacaklarımda eski kırılanlardan başka alınacak kıl çıkmadı.

uygulamayı denemiş biri olarak bendeki etkilerini yazayım dedim.

aycangüle çok ama çok teşekkürlerimi sunuyorum...

bu sefer limon tuz yapmayacağım bakalım nasıl olacak.

mart ayı daha etkili olduğu için o zamana limon tuz olayının işe yarayıp yaramadığını çözeceğim ona göre davranacağım.

herkeste işe yaraması dileğiyle...

cikilopcik..
ilk defa gecen ayki tarihleri kol ve bacaklarımda denedim ve su an cidden kendime inanamıyorum. gecen ay epilasyon yaptıgım yerlerde dogru durust cıkan bisey olmadı, incecik cılız cılız cıkanlar var birazcık. bu ay o ufaklarla beraber epilasyon yapılabilecek her yerime yapmayı dusunuyorum :) aycangul, ne kadar tesekkur etsem az, harikasın

winerosse..
Benim bir sorum var, daha önce de söylemiştim 1 şubattaki tarihi tesadüfen tutturmusum, is yogunlugu dolayısıyla epilasyonumu hep hava kararınca yapıyorum zaten. 1 subatta aldıgım yerler yeni yeni deri altımdan belirmeye basladı, süper bir azalma etkisi görmedim ancak oldukca gec cıkıyorlar orası kesin ve benim için ilk asamada bu bile inanılmaz, simdi 18 subata kaldı 3 gün agdaya gelecek gibi degiller bacaklarım özellikle, mart ayı daha etkili demissiniz o yüzden bu yarım yamalak cıkan yerleri alsam mı almasam mı bilemedim bir bilene de danısmak istedim
Bana çooooook mantıklı gelen bu ayın enerjisi durumunu daha önce keşfetmedigime yanıyorum şimdi, harika bir konu harika sonuçlar insallah hepimizin olacakkk !!!!!

Bnnu..
Aycangül canım ben geçen ay dediğin tarihte aldım ve inanılmaz ilk seferde etkisini gördüm benim bacaklarımda bir ay geçmeden 15 GÜNDE BİR almam gerekirdi ama şimdi o kadar az ki farkı görmemek neredeyse imkansız hatta çıkmayanlar bile war o derece yani .....Ama dudak üstü için aynı şeyi söyleyemiyorum malesef yani bir kere sabrettim (nasıl oldu bende anlamamıştım) geçen ay ilk ayım olduğu için beklemek istedim malum dudak üstü çok tedirgin eder insanı ....İnşallah dudak üstü için de zamanla etkili olup azalacak....Ama dediğim gibi bacaklarım inanılmaz ben bile şaşı kaldım resmen ay 18 inde ben ne alcam çok az

AYCANGÜLCÜM GERÇEKTEN TEŞEKKÜRLER

Bnnu..
İnşallah dudak üstü için de etkili olacak zaten çok inanıyordum şimdi daha da çok inanıyorum
Dilediğin kadav övünebilirsin kendinle canım hakediyorsun ay bu ne etkili çözümmüş wallahi hala şaşkınım Tekrar teşekkürleeeerrrrr.....

Bir de birşey sormak istiyorum en en en etkili ay hangisi yani mutlaka kaçırmamamız gereken dediğin bir ay var mı....Eğer eski sayfalarda açıklamışsan görmemişsem şimdiden özür diliyorum

Mavimavimavi..
merhaba aycangül:) topiğini bularak kendimi dünyanın en şanslı insanı hissediyorum,bu tüğlerden nasıl başım beladaydı bi bilsen..
ilk defa geçen ay uyguladım verdiğin tarihi,bu cumartesi tam bir ay olacak ve inanamıyorum hala bu ben miyim diye:D şaka gibi bi azalma ve incelme var.. tüğler sert ama çok az ve inceler..
çok inanarak başladım bu işe,inancım ve sen beni yanıltmadınız..
bu ay da uygulayacağım inşh.. sabırsızlıkla martı bekliyorum.. düğünüm haziranda o zamana kadar bitirebilmek duasıyla:D
bu arada çevremdek bütün arkadaşlarıda buraya yönlendirdim ve tarihleri dağıtıyorum,bu dualar seni cennete götürcek diyim:D

senemsaruhan..
geçen ay ara tarihde aldım koltukaltımı ve çıkma süresinde pek bir değişiklik olmamştı bugün sabah tekrar baktım sürede değişiklik olmamasına rağmen gayet az çıkmış. Az önce özel bölgemi aldım şimdi koltukaltıma almaya gidiyorum bakalım bu sefer ne olacak. Teşekkürler..

pln397..
bütün epilasyonu 1 saate bitirdim.Kaş bıyık dahil.Düşünün artık ne kadar azaldığını.bikini bölgesi 2dadikamı aldı.koltuk altımda öyle.bacaklarım küçük küçük çıkmıştı.Sanırım alırken kırdım:((
hepsini epilasyon aletiyle yaptım.aycangül önceden belim ağrırdı saatlerce.Büyük kolaylık oldu bana.süpersin

angeloflove..
merhaba bayanlar..
en cok sanırım bacaklarda etkısını gordum. ocakta almıstım hala cok goze batacak kadar cıkmadı. o yuzden marta ertelıorum bende. bıyık bolgesını uyduramadım su tarıhlere :( erkenden almıs oluorum hep :( koltuk altı ıcın zaten lazere gıttıgım ıcın cıkmıyor. bı genıtal kaldı ona hala cozum bulamadım :( ..ınsallah ondan da kurtulursam buyuk cogunlugundan kurtulmus olcam :D

farmasi..
kızlar geçen ay 23 ünde kollarımdaki tüyleri aldım aradan 27 gün geçmesine rağmen iki kolumda tüy çıkmadı desem yalan olmaz neredeyse şaştım kaldım
bacaklarımda da çok seyrektiler almasam da olurdu ama canım istedi aldım.
kaşlarımda da bugün sadece 5- 6 tüy aldım desem kesinlikle yalan olmaz dikkat edin kaş bölgenize şekil verirken çıkmayabilir de ona göre arkadaşlar. genital bölge eskisi gibi vahim gözükmüyor.
2 aydır da elhamdülillah şükürler olsun Rabbime adetim bitiyor gusül abdestimi alıyorum tüylerimi de alıyorum.Rabbim hepimize şifalar versin AMİN .aycangül hanımdan da Allah razı olsun .
herkese tüylerinden sağlıklı bir şekilde kurtulduğu güzel huzurlu günler dilerim.

Örtmenim..
aycangül konuyu 3-4 aydır sessiz sessiz takip ediyorum
çevremdeki bütün hanımlara tarihleri duyuruyorum
kardeşim,kızlarım,arkadaşlarım geniş bir gurup oluşturduk
sonuçlar kiminde az kiminde çok ama genelde olumlu
senin yerine takdirleri ben alıyorum
hakkını helalet arkadaşım

winerosse..
yeni tarihleri eklemişsin
1 şubatta tesadüfen tutturdugum epilasyon ile hala ve hala tamamı çıkmayan tüylerimle sabırsızlıkla Mart ayını bekliyorum
Ben koltuk altımı bu alternatif tarihte alacagım cünkü o bölge kendimi bildim bileli cabuk cıkar bu sefer de öyle oldu ama gectigimiz ayın etkisiyle daha cılız, bacaklarımda ise tüy sekli acısından degisim olmadı ama bana göre oldukca gec cıktılar, zira her zaman epilasyondan 1 hafta sonra belirir ama bu sefer neredeyse 15. günde ancak göründüler
benim sonuclarım bunlar kızlar ilk etapta böyle bir etki beklemiyordum ama oldu aramızda konuyu okuyan akıl sır erdiremeyen varsa bir kez daha düşünsün derim sonucta bu kadar insan hep beraber yalan söylüyor olamayız
bence uzun sürecek ama degecek bir pürüzsüzlüge dogru emin adımlarla ilerliyoruz

seaways..
Aycangül,
Ben de Ekim ayından beri tarihlere uyuyorum diyebilirim, yüz bölgemin tamamını alıyorum ve ilk defa bir değişiklik oldu, cildim tahriş olmadı, benim cildim çok hassas ve yaklaşık 10 yıldır yüzümü kendim alıyorum ve aldıktan 1 hafta sonra tüyler hep çıkardı ama artık hem 2 haftadan önce çıkmıyor hemde çıkan tüyler çok zayıf, ve bende yüzümün tahriş olmamasının sebebi zayıf tüylere bağlıyorum. Çene bölgemde de tüyler var ve her hafta alıyorum, tabiki dolunay varsa o hafta o güne denk getirmeye çalışıyorum, bu tüylerim sert olmasına ragmen hem daha geç çıkıyor hemde zayıfladırlar biraz diyebilirim. Umarım en kısa sürede hepimiz kurtuluruz bu dertten
Emeğine sağlık canım çok teşekkürler
Senaygunergul..
süpersin canım yaa hakkını helal et valla çok işe yaradı inan bu kadar beklemiyordum ahhh bide acımasa .zayıflamakla ilgilide bir şeyler varmı

gunesgulu..
aycangüle teşekkürle başlamak istiyorum. başka forumlar neysede kkde emin olmadığım seyleri yazmak istemiyorum nedense. bu ay yani şubat itibarı ile aranıza dahil oldum ama tabii bu durum emin olduğumu göstermez. ancak aklıma gelen bir hadise yazmaya sevk etti. geçen yıl haziran sonu temmuz basına gelen haftasonu tatile gitmiştik. dneize girecem diye çok adetim degildir ama bacakları bi elden geçiriyim dedim. haşema bile olsa kadınlar plajında bi şekilde görünüyor yani :) haliyle aldım. neyse efendim döndük bir bucuk ayda zor eski haline geldi. o da incelmişti baya. önce ordan aldığım karınca yağlı kremden sandım ikinci ayda aynı sey olmayınca ondan olmadığını anladım. sonra bu forumda okuduğum deniz tuzu yada limon+tuz karışımı yazılarından yola çıkarak denize girmenin etkisi olduğunu düşündüm. deniz tuzu aldım suda eritip sprey şişesine koydum aklıma geldikce sıktım. tabii aynısı olmadı ama azda olsa etki eder gibiydi. bu forumu okuyunca denemesi bedava dedim denedim ve geçen gün aklıma geldi ben yazın aldığımda hangi dönemdi diye bi baktım dolunaymış. :) isteyen ay takvimi yazıp netten baksın gecen yaz haziranın son cumartesi günü :) ve inandımki bu yönteminn illaki bi etkisi var. bilinçlendirdiğin için teşekkürler aycangul.

Winerosse..
öncelikle merhaba hoşgelirsin insallah tekrar, ben 9 aydır uygulamıyorum ve hatta bu yazdıgımla güdülenirmisin bilmem cünkü sadece 1 kez yaptım bu uygulamayı, kk ile tanısmam bu konuyu bulmam derken sadece ve sadece tesadüfen denk geldi bir önceki epilasyon ama oldukça sasırtıcı ve cabuk cevap aldım, azalma var harika bitti desem sen de inanmazsın zaten, azalma yok şimdilik ama oldukça geç çıktılar ve koltuk altımdakiler yumusadı, fırca fırca batardı cıkarken şimdi hissetmedim bile, bütün yorumları okuyup sende kendi içinde yorumlayabilirsin, arttı mahvoldum diyen yok hiç
Aycangül bu mart ayı tarihini verene kadar kararını verirsin ve aramıza katılırsın inşallah çünkü bu ay çok önemli ve önemli oldugu epilasyonun sadece bir kaç saat içinde olması gerektiginden belli diye düşünüyorum
Yorum senin

sevimsiz_25..
aycangüllll, benim tüylerim çok siyah, kalın ve gürdü, ayrıca çok çabuk çıkar ve uzardı. iki aydır dediğin tarihlerde alıyorum. şubatın 18'inde aldım, iki hafta sonra çıktılar, normalde 10 gün sonra falan çıkardı. hatta koltuk altlarımı 17 günde bir alırdım, yani aldıktan 17 gün sonra tekrar alınacak seviyeye gelirdi. şimdi 17 gün geçmesine rağmen alınacak gibi değil, anca 5 gün sonra alınabilir şu durumda, ee ondan sonra bi hafta kalıyo 19 marta, sıkarım dişimi zaten. ayrıca özel bölgemdeki tüyler çok yumuşak, açık renkli ve ince çıktı ve geç uzuyor, bir de boşluklar oluştu. Allahım çok mutluyum, herkesle paylaşmaya çalışıyorum bu bilgiyi. 19 martı iple çekiyorum, inşallah bi işim çıkmaz, kız kardeşim dalga geçiyor, o akşam size oturmaya gelcez diyor aycangül çok teşekkür ederim

gunesgulu..
tez doğru kızlar inanıyorum. gecen yaz da aynı şey olmuştu. geçen ayki tarihte aldım ve hala doğru düzgün çıkmadı, çıkanlar alamadıklarım. aldıklarımdan çıkanlarda ince. inş. haftaya alınacak halde olurlar

magrenta..
bende geçen ayki tarihte uyguladım tüm vücuda kısaca olanları anlatayım 3 hafta oldu
koltuk altı hemen çıktı ki benim çok azdır sanırım alamadı hatun :))
bacaklardada bir kısım çıktı bir kısım kendini yeni yeni belli ediyo buda alamadıkları duruyo aldıkları yeni çıkıyor kırdıkları çıktı demek oluyor :))))
genital bölge ise daha önce hiç böyle olmadı en çok faydayı orda gördüm sanırım alamadıkları duruyor aldıkları yeni yeni kendini göstermeye başladı kırdıkları çıktı ve öncekinden daha ince kesinlikle deneyin derim bu ay alamıcam sanırım alabilirsem gelişmeleri yazarım :) bu arada ben önceden adet olmuştum sonrasında olmadım
teşekkürler aycangül etrafımdaki herkese yaymaya çalışıyorum ama herkes bana deli gibi bakıyor heheh ama onlar deli işte bi uysalar :)

melyqe..kendim yapıcam olmazsa hatta evde olmam daha iyi olucak saç bakımıda yapıcam aynı anda :) allahım nası bi tarih bu ama 2 aydır uyguluyorum tüylerim çok fazlaydı jiletle alırdım nası kalındılar şimdi o kdr ince ve azlar ki inanamıyorum :)

Gulizz..
Merhabalar herkese:)
aycangül sana açtığın başlığı her daim takip edip bilgilendirdiğin , uğraştığın ve bizimle paylaştığın için teşekkür etmek istiyorum. Artık bende sizin gibi bu yöntemi denemek istiyorum.hatta denedim aslında bikaç ay önce dediğin günler iki kez aldım ve gerçekten çok daha az ve geç uzadılar..
Ama sonra takip edemedim ve tekrar acayip bi şekilde çoğaldılar:((

adetim çok düzenli deil..inşallah denk gelmezde günleri, bende size katılır ve kökünü kuruturum bu sorunun

Cevahirx..
Herkes ne kadar heyecanlı
Tabi bende vede şanslılardanım Allaha hamdolsun
Çünkü Perşembe adetim bitmiş olacak
O 2 saatide hiç kaçırmadan dolu dolu kullanmak istiyorum
İnşlh herhangi bi engel bişey olmaz
Kaşlarımı bile doğru düzgün almadım bekletiyorum
Çok belirgin olanları aldım bi 10 kala
Nasılsa 10 güne çıkar düşüncesiyle
Hepsini 2 saate sığdırmakta var tabi işin içinde
Her zmaankinden dah açabuk tutmal lazım eli
Allahım inşlh umduğumuzdna daha da güzel sonuçlar alırız
aycangül emin olki nasıl denk gelirsede vardır bi hayır hakkında
Bu kadar dua ve insnaları memnun etmenin karşılığı en güzel yerdne gelecektir

gulsah3584..
geçen ayki tarihte almıştım ve hala tam alıncak kadar uzamadı üstelik çıkmayan yerler var baya. seviniyimmi üzüleyimmi şaşırdım tarihi kaçırcam ona yanıyorum ama azalmasıda hoşuma gitmio deil hani

secretlov..
geçen ayki tarıhte ilk defa denemıstım ve sadece yüzümü almıştım . malum bölgeyı alamamıstım regl donemındeyım dıye :) ama önumuzdekı cumartesı alabılcem :) hadı artık 19 mart gel yaaa
birde ben ayda bir yuzumu sır agdayla alırım. aycangül gecen aykı verdıgın tarıhte almıstım yanak tuylerını ve ilk denemeye ragmen şuan cok seyrekler ve her yerındede cıkmadı daha . çok tuttum bu konuyu yaa
aycangulcum cok tesekkurler bu konuyu açtıgın ıcın

nanelinargile..
Ben de kendi düzenime uyan tarihleri denk getirmeye çalışıyorum son altı aydır, verilen tarihlere uyulduğunda tüylerin daha yavaş ve seyrek çıktığını, epilasyon için alalede bir gün seçildiğinde moralimi bozacak kadar çabuk çıktıklarını gözlemledim.

Cumartesiyi bekliyoruz :) Teşekkürler Aycangül

sevimsiz_25..
ya ben de iple çekiyorum 19 mart'ı. benim tüyler uzadı bayağı, önceden olsa bu kadar bile bekletemezdim, çünkü bu kadar sürede daha çok uzamış olurdu ve daha gürdü önceden. bu ay daha geç uzadı Allah'tan. ama artık alsam da bi ferahlasam diye düşünüyorum, böyle kendimi iyi hissetmiyorum çünkü. inşallah bi aksilik çıkmaz o gün, kimse gelmez veya adet olmam inşallah.

drydry..
kızlar ben bu uygulamayı 2 kez yaptım yarın 3. olacak.

bacaklarımda malesef yarın alacak 3-5 tanecik tüy var ve ben buna üzülüyorum çünkü mart ayından tam olarak faydalanamayacağım

2 uygulama yapmama rağmen dediğim gibi bacaklarım çok ama çok seyrek şuan.

koltuk altım 15 günde çıkmaya başlıyor ama seyreldi ve yumuşadılar. tabi bacağımdaki kadarda seyrek değiller. inşallah yarın son alışım olur kendilerini

2 uygulamanın 2 sinde de kollarımıda aldım dirseklere kadar ama malesef kollarımda bu uygulama hiçbir işe yaramadı. hatta daha sıklaştı bile diyebilirim. yinede mart ayında kollarıma son bir fırsat daha vereceğim eğer işe yaramazsa kollarımda bi daha uygulama yapmayacağım.

genital bölgemde ise tek tük seyrelmeler var. eskisine oranla geç çıkıyorlar ve yumuşadılar.

yüzümde hiç bir işe yaramadı. 2 keredir kaşlarımıda bu uygulamaya denk getirip alıyorum şuan orman gibi oldular yarını bekliyorum almak için. inşallah onlarda biterler

annemlere teyzemlere kardeşime falan söyledim onlarda bacaklarında etki görmüşler.

biraz uzun oldu ama fikir edinmeniz için yazdım.

herkese yarın kolay gelsin.

benim genelde 3 saatte falan bitiyordu işlemlerim bakalım yarın seri davranmam gerekecek

aycangül teşekkürler tekrardan

kılsız tüysüz günler dilerim

sweedy..
9:30da giriştim 10 gibi bitti geçen ayın alternatif tarihinde almıştım şaşırtıcı bir şekilde incelmiş tüylerim üst kısım yok gibiydi sadece alt taraflar uzamış gibiydi onlarıda hemen aldım umarım 2.de hemen kurtulurum şimdiden teşekkürler
ca_cansu..

Aycangül çok teşekkürler bacaklarmda hiç tüy bile yoktu alınacak biliomsn şubattan beri doğru düzgün çıkamamşlarki koltkaltmda bi değişklk yoktu pek ama =S yaptım epilasyonumu kurtuldum hahahah. xD

ZARACI..
aslında başta çokta inanmayarak denemeden bişey çıkmaz,nasıl olsa her ay yapıyoruz diyerek bu uygulamayı 3 aydır yapıyorum ama inancım bu ay çok arttı bugün resmen alacak tüy bulamadım:)ilk defa bu kadar gecikti hatta kaç gündür bi çıksaydıda alsaydım diyorum tuttum bu işi aycangül çoook teşekkürler...

farmasi..
merhaba aycangül merhaba kızlar

ben de bu forumu keşfedeli çok şükür bugün 3. kez tüylerimi aldım. hepsi de adetimin bitişine denk geldi bu da ayrı bir mutluluk

ocak ayında ilk tüy alma maceramda kollar, bacaklar ,koltuk altı ve genital bölgeyi almam tam 3 saat süürmüştü sir ağda ile
şubat ayında aynı bölgeler 2 saat sürdü.
ve ilk ay gündüz saatlerinde yaptım.
Bugün ise mecburen gece yaptım ve de sir yapmadım ortalık kokmasın diye ben de makinayla aldım
bugün kollarımda alacak tüy yoktu. bugün genital bölge bacaklar ve koltukaltını aldım makinayla 2 saat sürdü demekki sirle hepsi 1 -1.5 saatte çok rahat bitecekti.ayrıca aldığım bölgelerde gözle görülür derecede seyrek çıkıyorlar , çok mutluyum çok teşekkürler Allah razı olsun Aycangül Rabbim ne muradın varsa versin. kızlar sizlerin de tüylerinizden hayırlısıyla kurtulmanızı Rabbim nasip etsin inşallah , hep beraber tez zamanda tüysüz günlere kavuşmak dileğiyle inşallah ......

balbocegi1990..
of ne iki saatti ama :D hemen raporumu vermek istiyorum bacak,k.altı ,kaş bıyık bitti. iki saate çok zor sığdırdım ama sanırım yetştrdim:) bu arada benim 3.uygulamamdı bu ve genel olarak memnun olduğumu söylemeliyim özellikle bacakta azalma var. k.altı aynı ama daha yumuşak çıkıyo sanki. kaş bıyıkta pek değişme olmadı. yalnız benim hep regl dönemime denk geldiği için çok çabuk çıktı ara tarih kullandığımda daha iyi geldi bana. normal tarihte hep regl oluyorum :( ama çabuk çıksada gene de bi zararını görmedim ve özellikle bacakta çabuk gösteriyo etkisini. sana tekrar tekrar tşk ediyorum aycangül artık sanırım regl olmucam verdiğin tarihlerde o zaman inş daha çok faydasını görücem umutluyum

gunesgulu..
2 saatte nasıl yetişecek diyordum bir bucuk saatte bitti. sanki daha bi az acıdı bu sefer. bazı küçük olanları alamadım ama olsun. keşke tek derdim onlar olsa :) inanmayan varmıdır bilmem ama sadece gününe dikkat etmek bişi kaybettirmiyor hatta benim gözlemlerime göre ilkinden fayda etmeye başlıyor. tekrar tekrar teşekkürler aycangul izindeyiz

Drydry..
yok yok bu yöntem benim kollarımda bi işe yaramadı hemen fışkırdılar geri

sevimsiz_25..
tuhaftır benim kolarım da bu ay çok çabuk çıktı, diğer yerlerde tık yok henüz, halbuki en geç çıkan yerimdi kollarım, çok şaşırdım, kırık falan değil bunlar, deri altında belirdi, kabarcık kabarcık oldu hatta, sonra da dışarı attılar kendilerini, hayret ettim doğrusu, pek de yumuşak değiller üstelik

Cikilopcik..
ben kollarımı alıyorum ama erken çıkma problemi yaşamadım hiç. 2 kez (ocak ve şubat aylarında) tarihlere denk getirdim epilasyonumu. şubattan pek verim alamadım çünkü şubatta epilasyon yaparken ocakta aldıklarım pek çıkmamışlardı. tek tük olanları aldım sadece. sonradan öbürleri çıkınca şubatta sanki almamış gibi oldum malesef. ama yine de eskisine nazaran daha cılız ve az olduklarını söyleyebilirim. mart tarihini kaçırdım ama ara tarihte bi darbe daha vurdum bakalım =) bölgeden bölgeye değişiyor herkesin sonucu işte. diğer bölgeleri ellemedim şimdi alsam nisana tarihine yetişirler mi bilemedim. kısır döngüye girmektense 1ay dişimi sıkayım dedim.

Sevimsiz_25..
ben de yüzüm hariç her yerimi makineyle alırdım, ama iki aydır ağda bandı kullanıyorum.
kollarımdaki tüyler başta kalın gibi gelmişti, ama sanki biraz cansız görünüyorlar şu an, erken çıktılar ama bakalım artık, uzadıkça daha iyi gözlemliyecem
koltuk altım da ufaktan ufaktan belirmeye başladı, sadece deri altında, bacaklarım da hala tık yok

duygusuzm..
Farkında olmadan güzel bir iş yapmışım demekki ben yani bilinçli olarak yapmasam bile yöntem işe yarıyor demek bu

PapiBJK..
ben iğneli epilasyona gittim ve çookkk memnunum.. çenemde bir iki tane koyu renkli tüy vardı cımbızla ala ala çoğalttım onları :) o yüzden başladım, sonra baktım memnunum bıyıklarada yaptırdım.. ki ben her hafta iple almak zorunda kalırdım çok çıkardı bıyıklarım, şu anda birkaç tane kaldı aylarca almasam sorun olmuyo :) iz falanda kalmadı hiç, sadece benim cildim çok hassas olduğu için 1 hafta kızarıklığı ve izleri geçmiyo onun haricinde çok rahattım :) aklına takılan birşey olursa eğer seve seve cevaplarım :)

ha birde o zamanlar böyle tarihleri vs bilmiyodum, bundan 2 ay önceydi sanırım cumartesi-pazara denk gelmişti dolunay 2 gündü yani, o zaman göbeğimde çıkan bikaç kılı aldırdım ve hala izleri bile yok :) mutlaka tarihleri denk getir derim yani :)

basbelasi..
sevgili kader arkadaşlarım bnde bu topikcik olmaktan çıkmış koca bi topik olmus konunun sürekli takipçisi olaraak bndeki gelişmeleri paylaşmak istiyorum sizlerlee....

ayın 19 undan beklentim çok oldugundanmıdır nedirr biraz hayal kırıklıgına ugradım... 10 gün kadar oldu sanırım ama tüycüklerim çıkmaya başladı:( sanki erken çıkmaya başladılar ne dersiniz normal mi??
özelliklee yüzümdekilerden çok rahatsızım göz önünde oldugu için...2 sene kadar iğneli epilasyona gittim..yine biraz azalmıstı fakat yeni taşındıgımız yerde iğneli epilasyon yapanda olmadıgından gidemiyorum ve bu ayları takıp ederek yüzümdeki tüyleri eldivenle alıyorum... ve benm için çooooooook zor oluyor bir ay beklemek...sanki 2 yıl boşuna yüzümü deldirmişim gibikeşke şu ara tarihler dolunaydan 2 hafta sonraya fln denk gelse..

neyseeee konuyu dağıttım sanki... koltuk altlarımda çıkmaya basladı... bacaklarım kabarmaya basladı, bikini bolgesi ve göbeğimde pek bişe yok... ama göğüslerimdekiler çıkmaya basladı... tabi şunuda belirteyim incelmeler war bu güzel haber...

ve zannediyorumki ergenliğe yeni girmiş tüylerini ilk defa alacak kişiler bu tarihlerde alsa daha faydalı olacakmış gibi...öle tanıdıklarınız varsa o kişileri bu konuda bilgilendirin derim....

saciuzunaklikisa..
Kızlar ilk kez denedim ben 19 Mart tarihinde aldım bacaklarımı, gerçekten daha ince çıkmaya başladılar ve normalde benim sevgili tüycüklerim bir haftaya kalmaz çıkarlardı, şu an 12 günlük olmalarına rağmen zorlana zorlana çıkıyorlar.

Merak ediyorum uzun zamandır bunu uygulayan ve ciddi anlamda bu dertten kurtulan var mı? Varsa süper bi şey...

anqeLicaL..
inanmıommmmm tüylerm nerdeyse 3 hatfadır az çıkıo allah razı olsunnn :)

secretlov..
bu arada martın ondokuzundan beri ne özel bölgede ne de bacaklarımda tüy yok yanı daha köku bıle bellı olmuyo inş net sonucu bı ay tamamlansın öyle vercem

Eh o zaman bende güzel bir haber vereyim Aycangül bu ay ağdamı yaptırdım.. Şimdiye kadar beni niye bu kadar erken çıktılar diye rahatsız etmesi gerken kollarımda henüz bir kıpırtı yok sadece evet çıkacağız ama beceremiyoruz der gibiler..

Çenemdeki sert 4 5 tel içinde kuaförümün yorumunu daha önce söylemiştim zaten kadın şoka girdi ben de hergün aynada kontrol ediyorum çıkarken sertleşiyor mu siyahlaşıyor mu diye ama onlarda çıkmakta zorlanıyor sanırım dün hangi boydaysa bugünde öyle uzamıyor:47:

Paket bölgemde 1 hafta sonra falan regl olacak olmama rağmen sadece kırılanlar var gerisi yine ses çıkarmıyor:66:

Bacaklarım zaten 2 ayda bir anca çıkıyordu normalde de o yüzden o konuda şimdilik bir şey söyleyemem ama benim vücudum dolunay için yaratılmış çok çabuk etkileşiyoruz birbirimizden:71::71:

Teşekkür ederim Sana Aycangül iyiki varsın:71:

Kardeşimi de bu ay başlatacağım onun daha yeni çıkıyor onda çok daha çabuk etki edecektir eminim:65:

yagmur0301..
23 Nisana kadar çıkanları falan almicaz değilmi Aycangül. Ben çene altımdan rahatsızım en çok. Gerçi öyle çok çıkmadılar hem zayıf hem de seyrek çıktılar. Bu iş olucak galiba. önceden olsa 3 günde çıkardı. Neyse bekleriz 23 nisanı napalım.

ayseyilmazz_88..
sadece bikini bölgesi hariç sonuç çok iyi. o da şöyle oldu ilk defa kendim yaptım bikini bölgesi epilasyonunu. tamamen benim beceriksizliğimden kaynaklı bir durum yani.
bacak, kol altında ve kaşlarda daha siyahlıklar bile yok. ama bıyıklar çıkmaya başladı. ayrıca kıl dönmesi sorunu da yaşamıyorum son aylarda.

PapiBJK..
6 nisan için kötünün iyisi demiştin sanki birine, yanlışmı anladım ben :S bacaklarımı almam lazım az çıktılar ama belliler.. zaten 23üne kadar uzarlar diye düşündüm :S ama sen sakın diyince tedirgin oldum çünkü ciddi anlamda sonuç alıyorum bu tarihlerden..

ayrıca bikini bölgesi içinde yorum yapmam lazım normalde jilet kullanan biriyim maalesef.. ama 2 sefer verdiğin tarihlerde ağda yapmaya çalıştım, 19 marttan beri yeni çıkmaya başladılar, ve zayıf ve güçsüzler :)) yaniii sıkıp dişimi birkaç sefer daha yapabilirsem eminim ki normale döncekler :))

Minnaksultan..
Aycangülcüm ayın 20sinde falan alsam gene yararını görürmüyüm? Martın 19unda aldıklarım zaten daha yeni yeni çıkmaya başladı bikaç yerimde bikaç tanecik siyah tüylerimde vardı 19unda ilk defa onlarıda aldım ve bakıyorum kendilerinden halaa eser yok bu kadar yararını görmüşken başa dönmek istemiyorum ama en geç 20si yada 21inde almam lazım

Duygusuzm..
Koltuk altımı ve malum bölgeyi Mayısın 19 unda kendim yapmıştım. Koltuk altımda hala hareket yok çıkanlar var ama onlar zaten o zaman kısa oldukları için alamadıklarım hatta kuaförümün alternatif tarihte ağda bunları tutmaz ince diyip almadığı tüyler bi de benim alırken kırdığım bir kaç tane
Ama paket bölgem çıkarken jiletle almışım gibi çıktı sonradan nolur bilmiyorum Direniş var
Kollarımı ve bacaklarımı alternatif tarihte aldırmıştım. Kollarım da sadece şuan çıkanlar kalırsa yenileri çıkmazsa %50 azaldılar veya inceldiler diyebilirim Bacaklarım zaten tüy gibiydi şu an baş gösterenler de hizaya geldik biz diyorlar

Teşekkürler Aycangül

Winerosse..
ufff pufff ne zaman gelecek bu nisan tarihleri 19 mart epilasyonunun etkisini gördüm çok şükür, bacaklarımda en cok, benim icin gec cıkmaları mucize azalma olmadı şimdilik demek ki ilk mucizem gerceklesecek ondan sonra azalmalar yasıcam öyle olmasını diliyorum bütün kalbimle
gel nisan tarihi geeeel geeel

baro..
marttakinde yaptım ben ilk kez ve beklentide çok abarttım itiraf ediyorum o yüzden tabi ki beklediğim gibi tamamen bittiği falan yok aslında daha önce ne kadar zamanda çıktıklarına pek dikkat etmediğim için sürenin gecikmesinden de haberim yok ama kollarımda azalma olmadı yüzümde de azalma olmadı hatta epilatörle aldığım için sert çıktılar keşke iple alabilsem kendim iple azalıp inceliyolarmış hem cildime de daha az zarar veririm
ama koltuk altımda azalma var kesinlikle bacaklarımda da var bikini bölgesinde çok yoğun bi etki göremedim çünkü alırken kırdım hep
şu yüzümü iple almayı kendi kendime başarma olasılığım nedir acaba saatler hep hava karardıktan sonra oluyo kuaföre gidemem o saatte

saciuzunaklikisa..
Benim bacaklarımda da gözle görülür azalma oldu sadece bu ay denemiştim, inceldirler ve hala tam çıkmadılar, aralarda da boşluklar var, inanılmaz. Bu başlığı ilk okuduğumda saçma bulmuştum itiraf edeyim.

Yalnız benim bir de batık sorunum var, arada jiletlemem gerekiyor, çözümü sadece bunda buldum, i yandan zaltırken bi yandan çoğaltmış mı olurum napsam karar veremedim. Gerçi kol altımı yıllardır jiletle alıyorum aynı duruyor artma olmadı ama?

Secretlov..
22 ve 23 nısan evde olamayabılırım ama 24 nısanda yapabılırım regl dönemınıde atlattım
gerçi alıncak cok fazla tüyüm yok ama artık cıkanları alıcam

mrve06..
ayyy benim tüyler kısacık bunlar agdaya gelırmı ki yarısıda daha çıkmadı:

aslında bacagımı almasam die düsnüyorum zaten tüy şeklindeler ama yaz gelıyo şimdi almasam 2ayda bekleyemem ki ay ne yapsam kararsız kaldım
canım ben bacagımı ilk almamdan beri sir agda kullnaıyorum hiç jilet kullanmadigim içinde
tüylerim çok güçlü degillerdi.yaklasık 4 aydırda bu yöntemi uyguluyorum ve cok memnumun baya fark etti yer yer bosluklar var

seaways..
kızlar bende aralık ayından beri takip ediyorum bu tarihleri. bacaklarımda etkisi çok fazla, çıkanlar hem ince hemde seyrek, yüz bölgemi de komple alıyorum, yüzümdeki tüylerin sayısında azalma yok gibi ama çok inceldiler, artık çok daha huzurluyum, birde çenemi alıyorum ama her hafta almak zorunda kalıyorum çünkü erkek arkadaşım var ve çok dikkatli birisi hoş olmuyo yani... ama çene bölgesi için hep başa dönüyor olmama ragmen haftada bir almak yeterli oluyo (ki eskiden 3 günde bir alıyordum). Yalnız ben çenem için iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum. Anadolu yakasında oturuyorum, acaba iyi bildiğiniz iğneli yapan bir yer var mı?

Gulizz..
aaa gerçekten dört hafta olmuş alalıııı
dolunaydan max. derecede faydalanmış olmalıyım ki daha doğru düzgün çıkmadılar bile

senemsaruhan..
bu yöntemi bacaklarımda ilk kez uyguladım 1 ay oldu ve süper o kadar azlar ki makine kullandığım için kırarsa mart ayından yararlanamam diye korkmuştum ama kırmamış demek ki
koltukaltımda bacaklarıma göre çok çıktılar çünkü mart ayında onları alırken tamamı çıkmamıştı hepsıni alamadım yani
ara ara bacaklarıma bakıp moral buluyorum (:

hande1612..
Merhaba Aycangül ben de geçen ay denk geldim bu bölüme ve seni takip etmeye karar verdim ama bişi takıldı aklıma.mart ayında dolunay 19undaydı ve biz o zaman aldık.ama nisan ayında dolunay 18inde görünüo ay takviminde.neden sen 22-24 arası tarih verdin anlamadım ben başka bi takvim mi var sende..merakımdan soruyorum yanlış anlama lütfen bu arada kesinlikle faydasını gördüm 1 ayda.boşluklar var bacaklarımda ve bikini bölgesinde..verdigin tarihlerde hatta 'özel' saatlerde almaya çalışıcam kısacası sana takılıp hayatımı yaşıcam

ayseyilmazz_88..
benim daha kollarımdaki tüyler çıkmadı ki... ama onun dışındaki bölgeler epilasyona hazır sayılır.(5 haftalık sonuç)

hayatbenim..
kızlar slm ben de bu ayki randevudan önce bilgi vermek istedim benim koltuk altım yarı yarıya indi o kadar yani :) nasıl mutluyum diğer bölgelerde azalma var ama koltuk altı çok belirgin ve çok görmek istediğim para para boşlukları şükür bende gördüm :) darısı hepimizin başına
bacak bölgesi ve yüz daha az ve geç çıkıyor ama diğer bölgeler geç çıkma söz konusu olmadı.
benim hormonal olduğu içinde olabilir tabi bunlar çünkü yüz bölgem daha inatçı çıktı epilsyona gidicm sanırım çene bölgem berbat durumda...
kızlar sözün özü bu yöntem bende işe yarıyor bunu gördüm ve şahitlik ediyorum...
daha çok fayda görmek umuduyla...
teşekkürler aycangül

Sevimsiz_25..
evet tüyler azalıyor, geç çıkıyor, renkleri açılıyor, kalınlıkları azalıyor, yani tüyleri olumsuz etkiliyor bu tarihler, dolayısıyla bizim psikolojimizi de olumlu etkiliyor

farmasi..
merhabalar ben de kollarımı en son 19 ŞUBATTA almıştım 2 ayı geçti bu ayda almasam almıyacağım ama zevkine alıyorum inanın.
koltukaltlarım incecik cılız bir şekilde seyrelerek çıkıyorlar.
bacaklarımı görseniz almaya ne gerek var dersiniz inanın.
genital bölgede 3 ayda müthiş bir seyrelme ve cılız görünüm meydana geldi.
çok teşekkürler aycangül canım

andromeda_n..
bende azalma gördüm işe yarıyo gerçektende (:

mrve06..
bennn coookkk memnumun tabi birde adet bitimine denk gelırse süper oluyo.. ama sanırım bundan sonraki aylarda biraz çakışcak gibi oznm işim zor görüyo ama pes etmek yok

yok etcem bu tüyleri

angeloflove..
sadece bacakta denıorum memnunum :)
visnereceli..

Slm kızlaar,ben malesef tarihlere uyamadım bu ay,aycangulun de dediği gibi umarım önümüzdeki ay böyle bi durum olmaz:)Yalnız geçen ay ilk kez denedim,daha önce bi süre tüy azaltıcı krem ve tüy azaltıcı ağda kullanmıştım,sanırım geçen ay hepsinin etkisiyle bu ay hayret edilecek şekilde çabuk bitti ağda işim,tüylerimde azalma ve incelme var Bu işin sonunda inşallah hepimiz mutluyum,mutlusun,mutlu olucaz

belene..
ben iki aydır uymaya çalışyorum bu tarihlere geçen ay yani martta alternatif tarihte aldım ama martın etksi midir bilmiyorum baya zayıf ve geç çıktılar..bence işe yarayacak..inşallah sonuçlarına birlikte ulaşırız..teşekkürler aycangül..

SipidiGonzales..
Merhaba arkadaşlar Bende bu tarihlerde lazere başladım, bugün 3. seansımı yaptırdım (genital) 2. seansın sonunda tüyler %60 azalma var bu tarihleri arkadaşımla denemeye başladık oda onun 2. seansı sonunda nerdeyse %95 azalma oldu oda çok şaşkın ama epilasyon yapan bayan bazen bu şekilde duraklama evresinin olduğunu 3 ay geçtikten sonra çıkabileceğini söylemiş ama ben sanmıyorum çünkü sarı tüy bile yok... Ben bacaklarıma ve koltuk altı bölgesinede 2 aydır uyguluyorum. Normal epilasyon tabi bacaklarımda bir etkis olmadı ama bacak tüylerim çok kötü benim epilasyonda ancak yarısı kökünden alınabiliyor gerisi kırılıyor :( 1 hafta sonra tekrar tüylüyüm yani ve batıklar oluyor baldır kısımlarıda tüyler çıkarken isilik ne bileyim tavuk deresi gibi oluyor anlayacağınız bacaktan hiç umudum yok. Ama koltuk altı bölgesinde azalma var orta bölümlerde yer yer boşluklar var. Şimdilik benden bu kadar canlarım... Tüysüz günler diliyorum, vücuttaki tüyler hoopp kafama inşallah

crocus13..
herkese selamlar...sevgili aycangül ilk mesajım vede hayatımda ilk bi forumda yorum yazıyorum.bu siteye saçlarımın kuş gibi oluşu sebebiyle kontesin konusunu ziyaretçi olarak takip ederken bir anda cesaretlenip üye oldum.ve yine bir cesaret geldi yazıyorum.girişim uzun oldu.tüy konusundaki gözlemlerimi yazayım inşallah yine bi cesaretle diğer konunada saçlarım için yazarım.ilk kez 22 ocakta almaya başladım.kaş,bıyık ve alt bacak (kaş-cımbızla ki süper sonuç aldım yamuk aldığım için ocaktan beri bekliodum uzayıp düzelmesini anca bugun aldırdım kuaförüme..bıyık-yapıştırma bantlarla pek iyi alamadım..bacak-makineyle aldım)..şubatta sadece bıyık aldırdım bacaklarımı almadım muhteşem mart için bekledim azdıda zaten.ve martta kaş,bıyık,çene,boyun,göğüs ucu,göbek deliği etrafı,alt bacak ve koltuk altımı aldım sir ağdayla..bugunde kaş,bıyık,çene,göbek aldım yarında koltuk altı ve bacaklarımı alıcam.birde ben kışın koltuk altımı ve malum bölgemi jiletle alıyorum,yazları sir ağda yapıyorum.ama ocakta koltuk altıma ve oraya jiletle almıştım özellikle yine bu tarihlerdede oralarıda jiletle almaya devam ediordum baktımki koltuk altımda yarısı uzun yarısı miniminnacık kıllar var jiletle olmasına rağman dedimki martta ağdaya başlıyayım hemen bitsin..marttan beri hala o miniminnacıklar aynen duruyo uzamıyolar.aldığım her bölgede hangi yöntemle olursa olsun çok büyük azalma ve seyrelme var.anneminde çene ve bıyıklarını alıyorum o da çok memnun.çok uzun oldu galiba heyecanlıyım kafamdakileri karışık yazdıysam kusuruma bakmayın.benim tüylerim inatçı değildir ince orta arası bişeyler çabuk yola geliyorlar aycangül sayende kurtulucam inşaallah bunlardan lazer düşünürken seni buldum.allah razı olsun senden ben çok çook çoook memnunum.etrafımdakilerede söylüyorum herkes yapsın diye.inşaallah yaz sonuna kadar yüzde ellisi belkide daha fazlası yok olucak pamuk kalıcammm.bide ben senin verdiğin tarihlerden başka tarihde almıyorum pala gibi geziyorum bekliyorum seni.hep takipçinim bu arada seni,kontesi ve kılıçbalığını çok sevdim ve ayrıca buradaki herkeside seviyorum.yazımda bi kusurum olduysa affola...aycangülüm rabbim aklından geçen tüm güzellikleri alnına kader diye yazsın...

duygusuzum..
temizlendim geldim
2. ayım bu ay bir çok bölgemde %50 ye yakın hatta belki daha fazla azalma ve incelme vardı umarım bu ayda öyle olur

smsyh..
benim 3üncü denemem oluyo ve şuan bitirdim koştum geldiiim tüylerim uzamış yine ama baya incelmişler normalde ağda bandında kökler siyah siyah gözükürken simdi kök göremiyorum kıllarım cok incelmiş ayrıca eskisi gibi canımı da yakmıyorum önceden kuaföre giderdim şimdi bu tarih ve saatlerle cesaret geldi kendi başıma halletmeye başladım çok memnunumm duacınız merak etme aycancüüüülll

duygusuzm..
Geçen ay kaşlarımı alternatif tarihte aldırmıştım.. Baktım çok inceldi çıkan yerler.. Kaşım yanlışlıkla yamuk alınsa ne yaparım ben dedim kaşlarım konusunda çok takıltılıyım da
Arada bir tarihte kaşlarımı aldırdım tekrar.. 2 Hafta geçince ormana dönerdim neredeyse 17-18 gün olucak (belki daha fazladır ne zaman aldırdığımı hatırlamayacak kadar çok geçmiş üzerinden) hala çok seyrek çıkanlar Dün kuaförüm almadı birkaç gün daha bekle dedi

hayatbenim..
herkese slm bende başarıyla tüm vücut epi mi yaptım şükür. eskisi gibi uğraşmadım daha hızlı bitti ve daha az acıdı (özel bölge hariç tabbiiii ) ama neyseki bitti inşaallah bir daha çıkmazlar dua ederek aldım ya :)
üç ayda bu kadar azalma müthiş bişey birde dördüncü yü yaptık inşaallah daha iyi olacak ben inanıyorum.
byyy

Fileme...
Aycangül canım, benim bacaklarımdaki tüyler o kadar inceldiler ki artık alınmıyorlar. Önce sir ağda ile alıyorum sonra da epilatörle alınmayanları geçiyordum. Bu sefer ona da gelmemişler. Dün bir kısmını tek tek cımbızla aldım yahu Peki şimdi bu kadar incelince nasıl alıcam? Her seferinde tek tek alamam ki??
Çok teşekkür ederim bizim için bu kadar araştırıp bildirdiğin için

Örtmenim..
Ağdacıya gittiğim için havanın karardığı zamana denk gelemiyorum
Yinede işe yarıyor
Özellikle bacaklarımda çok net farkediyorum
Ama kaş ve bıyıkta istediğim sonuca ulaşamadım
Yüz bölgesinde benden başka sonuç almakta zorlanan var mı?

Aysekapadokya..
son 4-5 aydır epilasyon günü adetten sonraya denk geliyo ve dün ağdaya gittiğimde kadın güldü bana bunlar için mi geldin diye ben ciddi fayda görenlerdenim bacaklarım neredeyse 2 ay durabilir o kadar cansız ve açık renkliler ki genital de yıllarca jiletle aldıktan sonra son 2 yıldır ağda yaptırıyorum baya bi azaldı kesinlikle aycangülün yazdığı tarihleri kaçırmayın ben yapıştım ona ve bırakmaya niyetim yok pişman olmazsınız

ayseyilmazz_88..
evet.. ben kollarımı alamadım ve hala pürüzsüz. ben en etkili sonucu bikini bölgesinde fark ettim. yıllarca jilet kullandım. bu tarihlerde kol, bacak ve kolaltı epilasyonumu yaptıkça azalıp geç çıkmaya başladılar. bir cesaret bikini bölgesinde de ağdaya başladım ve daha önce hep jilet kulanmama rağmen ilk seferde bile fark etti. kökler, hemen seyrelmeye başladı.

Hayatbenim..
mrb kızlar benim aklım şu regl dönemi takıldı ben geçen ay ve bu ay da epiden birgün sonra regl oldum ama etkisi olduğuna inanıyorum yani tabi bu ay için bişey söylemek erken ama geçen aya bakınca etkili oldu diyorum.
nasıl anlatsammm yanii erken çıktı ama bu tarihlerin dışında aldığım gibi olmadı çıkışları daha öncde de dediğim gibi seyrek ve ince çıktılar hormonsal etkisi mutlaka var tabi ama bana öyle geliyorki norrmal şartlarda etkisinii on üzerinden onsa regl döneminde beş yada altı gibi bir değerde etkisi oluyor...
umarım anlata bilmişimdir:)
yani bende etkili oluyor. bu arada epiden sonra annme kol altını gösterdim yerleri belliy di tabi çıkmayan yerlerde çok bariz belli ve sonuç
annem
ben
benim en çok ve hızlı olarak kol altında gördüm etkiyi darısı diğer bölgelerin başına.
herkes istediği sonucu yakalar inşaallah :))

duygusuzm..
Geçen cumartesi aldırdım o siyah tüylerin uçları hafiften çıkmış bugün, kuaföre kaş aldırmaya gittiğimde kuaförüm bana baktı ve ifadesine büründü..

Bu yöntemi kimseye söyleme işimi kaybederim bak dedi

Resmen tüy gibi ve sarı renkte çıkıyorlar umarım ilerleyen günlerde de böyle devam ederler

Back