DENEYENLERDEN BAZI YORUMLAR.. BUYRUN
nick_im..kökler zayıflamış benim iyice...eskiden acırdı ama hiç acımadı bu kez..gecen de yapmıştım dolunayın bi gün sonrasında...bu gidişle kökler iyice zayıflıcak almaya gerek kalmadan dökülücek galiba.....
kertenkelebe..
benimkiler biraz inceldiler ya o bile yetiyo bana
nick_im..
bizimkisi umut...ama ben sonucu görüyorum dolunay olayında...neden bu kadar şiddetli tartışıldı anlamıyorum....piyasadaki sahte ürünmleri kullanmaktansa bu hem etkili hem ucuz...kaldı ki bioder vs ürünlerinden tut da lazere kadar denemiş ve sonuç alamamış biriyim...yaklaşık 3 ay oluyo galiba ve gerçekten azalmalar hatta bazı yerlerde hiç çıkmayan tüyler olduğuna şahit oldum...her ürün gibi bu da sabır gerektiriyo...limon-tuz a da etkili değil denmişti....denedim ve sonuç aldım hem de piyasa ürünlerinden kat kat fazla...bu dert yüzünden canı sıkılan insan çok...umuttur bu...deneyip görücek herkes...bazılarında işe yaramayabiliyo dolunay...herkesin vücudundaki tepki başka...ben çok çektim bu konudan ve çözüme doğru yol aldım...inanın çok mutluyum azaldığına....hiçbişey yapmamaktansa bişeyler denemek iyidir diye düşünüyorum...zaten hiçbi forumda bu kesin çözüm denmiyo...denicez artık...yapcak bişey yok...
kesinlikle...regl döneminin etkisi büyük...hiç denk gelmedi bana bu dolunay olayında...hasta olduktan sonra geldi hep dolunay...acayip işe yaradı...isteyen dener...hem ara tarihler de var...ona göre ayarlamalar yapılırsa işe yarar..
YasminB..
ben geçen dolunayda yapmıştım hala çıkan eden tüy yok
![Smile (: (:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
normalde bir haftada baş verirlerdi . Gerçekten işe yaradı .
Teşekkürler aycangül
macelyan..
Ben temmuzdaki dolunayda almıştım.Ve hala çıkmadılar sadece önceden çıkmayanlar çıktı ve azdı diyebilirim.Bu ay Reglmden sonra alim diye ugraştım ama denk gelmedi ve 29 unda aldım bi gün sonrada regl oldum.Etki edermi bilmiyorum.artık.
edibeSERRA..
merhaba arkadaslar.. ben yeni üyeyim ilk mesajımı buradan paylaşmak istedim. üye degilken de bu konuyu sık sık takip ediyordum. agustosun dolunayında tüylerimi aldım daha cıkmadılar.aycangül e bu bilgi için teşekkürler...
kertenkelebe..
aycangul senin adına çok sevindim
galiba bu dolunay en çok seni etkiliyor
ben de dudak üstümü 25inde almıştım şimdiye kadar pala olmam gerekirken
küçük küçük çıktılar
ayrıca kaşlarımın ortası da hala çok az ve çok küçük
kullaniciismi..
Ya bana da çok saçma geliyordu ama annemde destekliyor bu düşünceyi. ve annemin bacağında bir tane bile kıl yok. genetik diyeceksiniz. değil işte. onun dışında aile,akraba falan herkeste var. o da takip etmiş zamanında bu dolunay olayını. denemedim hiç ama söyleyeyim dedim. deneyip destekleyen çok insan var..
kardelen57..
bende uyguluyorum faydasını gördüm
Allah (cc) razı olsun
YasminB..
benim tüylerimin nerdeyse yarısı gitti bu yöntem sayesinde :) herkes denesin derim :)
şimdiye kadar tam 2 dolunayda aldım zaten seyrek çıktılar hep , belki benim astrolojiye olan inancım da etkilidir Bide bende şöyle bir şey var sağ bacağımın sağ tarafında 2 3 yapıştırmalık yerlerde halen tek tel yok tekrar ağda vurmaya kıyamam oraya
purplepig..
aycangül çok teşekkür ederım cevapladığın için...ben ilk defa ağustosta uyguladım geç çıktılar... umarım devamı gelır...tekrar sağol
vanilla..
ya gerçekten çok teşekkürler çok etkili!!
bende 3yıl lazere para harcadım durdum....
modern ağda gibi olmuştu sürekli alıyodum bitiyo azalıyor sonr atekrar başlıyor
en sonunda epilasyoncu acıyıp söylemişti sen iğneliye git diye
bazı bölgelere gidiyorum ama benim bacak çok uzun bide kıyamadım bacaklarıma iğneliye...
siyah_inci..
Bende dün dolunayı kaçırmadım kızlarr..
Önceki dolunayın tarihini tam hatırlamıyorum ama dün birşey farkettim..
Bacaklarımı önceki dolanyada almıştım en son.. Ve dün akşam tüylerin öncekiler kadar çok olmadığı dikkatimi çekti.. Valla bu 2. dolunayımdı bundan sonra kaçırmam bu günleri
Womanizer..
en son 23 eylülde yaptım epilasyon bugün 15. gün bitti ve her zaman 15 günde çıkmaya başlayan tüylerim uç vermediler henüz
benim zaten azalmalarıyla ilgili bir beklentim yok açıkçası bana geç çıksın yeter ve şimdilik ilk denememde böyle oldu ve böyle devam ederse çok memnun olurum :)
teşekkürler aycangül
babannem de hep söylerdi dolunayı görmeden ağda yapmayın diye kulak ardı ederim hep hurafe gibi gelirdi utandım valla şimdi
kertenkelebe..
yaaa geçen sefer adet oldum demiştim ya
ara tarihte aldığım bikini bölgesinde belli bi kısımda hala hiç tüy yok bazı bölgelerde de azcık azcık
önceki dolunay ve ara tarihlerinde aldığım sağ bacağımın belli bi kısmı da çıkmadı
özellikle test etmek için sağı alıp solu bırakmıştım
ve gerçekten fark oldu
üstselik 2 aydır almıyorum sağ bacağımı
eski_bir_masal..
Ne çok dua alıyorsun Aycangülcüğüm :)
Philemon..
aycangul bende teşekkür edrim sana.geçen seferde dolunayda almıştım bayaa geç geldi tüyler.
takipteyim canım
fatmahakan2010..
evet kesınlıkle faydalı cunku ben ıkı veya üç kez dolunayda yaptım agdamı eskısı kadar köku cok belırgın şekılde kalın ve sıyah cıkmadı bu benı rahatsız edıyodu yavaş yavaş bu sorunumuda halledıcem inş
kertenkelebe..
aa bugün yapılıyo muyduuu
tühhh hemen gidip bıyıkları hallediyim bari
ya benim yüzümde pek bi etki göstermiyo ama diğer yerlerimde çok belli oldu
üstelik limon tuz falan da sürmüyorum bacaklarımın zaten kimi yerinde çıkıyo kimi yerinde çıkmıyo
psikolojik mi bilmiyorum
bikini bölgesi de o şekilde ve en son geçen ayki ara tarihte almıştım 4 ekimdi galiba
hala çok kısalar çok mutluyum çok teşekkürler aycangül:))
royem..
aycangul,senin sayende tanistigim bu yontmi ilk defa gecen ay denedim...ve ilk deneme icin iyi sonuc aldim desem yeridir...bu ay tembelligimden kacirdim gunleri...ama ozellikle bacak bolgesinde cogu cikmadigi icin pek rahatsiz eden bir durum yok:))istikrarli yapilirsa iyi sonuclar verecegi garanti...en azindan tuylerin alma suresi uzayacak..bu da guzel bisey...:)))tesekkurler...
seaways..
Aycangul,
benimde çene bölgemde tüy sorunum var ilk defa epilasyon günümü ekim ayının dolunay tarihine denk getirdim, faydasını da gördüm aslında normalde 3 günde tekrar çıkarlardı ama 15 sonra çıktılar ve o zaman da dolunay yoktu ve tüylerimi tekrar almak zorunda kaldım. Sence aralarda almak tüylerimin azalmasını olumsuz etkiler mi?
eski_bir_masal..
ayım olacak aycangülcüm ..
hemen epilasyondan sonraki günlerde regl oluyorum
O yüzden pek yavaş çı
kma durumu olmuyor ama ciddi anlamda seyrekleşme hissediyorum.
Tamam o zaman pazartesiye bırakayım.
Seaways..
Emeğine sağlık canım, tüylerim daha ince ve geç çıkmaya başladı, o yüzden sana hep şöyle dua ediyorum; İstenmeyen tüyün hiç kalmasın Aycangül
Atheye..
kızlar ben gecen ayki dolunayda (21 kasımda) denedim sonuc inanılmaz.sadece bikini bölgeme deneyebildim.normalde benim 1 haftada cıkardı 3 hafta oldu ama yok denecek kadar az var...simdi 21 aralıkta tüm vücut denicem...
blackmagicwoman..
aycangul ozellikle vurguluyor kizlar ''burcunuzun ne oldugu onemli degil''...
yani hangi burctan olursak olalim bu tarihlere riayet edersek olumlu sonuclar aliyoruz
gecen dolunayda ben de faydalandim bu tarihlerden killarim tek tuk cikti hayretler icindeyim...
ayşekapadokya..
bugün yapamadım ara tarihlere kaldım yine ama ciddi şekilde fayda görüyorum bacaklarım seyrek ve cılız çıkıyo sabır edersek rahat edicez ben çevremde herkese söylüyorum kuaförüm bile beni bekliyo tarihler için 1 sene sonunda baya değişiklik olacak bence
fatmahakan2010..
maalesef ben her dolunayda regl oluyorum ara tarihleri kullanıyorum ama buna rağmen gerçektende çok azaldı 1 ay oldu sayılır yaklaşık kasımın ara tarihinde yapmıstım ve seyrek çıktı hatta o çıkarken olan köklü siyah nokatalr halinde cıkmadılar nedemek istediğimi alatabildimmi bilimiyorum çevremdeki herkese söyluyorum hatta bacaklarımı gösteriyorum şaşkına uğruyolar aycangül sana nekadar teşekkur etsem az gelir çok çok teşekkür ediyorum
zeynep_tuana..
aycan bende sana öncelikle cok tesekkür etmek istiyorum..bizi yönlendirip duamizi aldin.. sayende cok faydasini gördük bu yöntemin canim.. cok sagol gercekten...
ben birsey sormak istiyorum 2011 subat sonu ara tarihi varmi ve ne zaman?
martin basinda izine gidecegim gitmeden yapmak istiyorum agdami..
seaways..
Aycangül iyi ki açtın bu konuyu ben 2. kez dolunaya denk getirdim ve tüyler gerçekten en az 1 hafta daha geç çıktı ayrıca çıkanlarda incelmiş durumdalar, aslında tüy sayısı belki aynı ama görüntüsü daha iyi diye bilirim çünkü yüzümde uyguluyorum ben bu yöntemi dolayısıyla görüntüsü önemli benim için. Tekrar teşekkürler emeğine sağlık.
ayşekapadokya..
26 sında aldırdım ne var ne yok ama kuaförüm sen 1 sene sonra sadece saçların için gelirsin ağda falan unutucan anlaşıldı dedi tam gaz dolunaya ve ara tarihlere devam bende
Macelyan..
Merhabalar bende bayadır taip ediyorum konuyu Kasım ayındaki dolunaydan çok memnunum bilmem yok oldular bilmem geç çıkıyolar.. Aralıkta önce çıkmayanlar çıktı ama ayaklarım yeni alınır hale geldi kasımdan beri ÇOk sevindim anlatamam takipteyim kızlar sizi :)))) Teşekkürler aycagül
adet öncesi almama rağmen sonuç güzel ve senin söylediğin tarihlerden şaşmıyorum artık hazirandan beri takipteyim seni..
vanilla..
aycangül
tarihlerini önerilerini takip ediyorum gerçekten etkisini gördüm teşekkürler...
bu ay dolunayı önermediğini yazmışsın?
nedeni nedir acaba?
almayalım mı dolunayda?
Seaways..
Aycangül ben ilk defa kasımda uygulamaya başladım bu yöntemi kesinlikle çok memnunum tüylerim kesinlikle daha geç ve cansız çıkıyor sana çok teşekkür ederim hatta çenemin altında sert bir tüy var dolayısıyla bu uygulamanın etkisini o tüyde net olarak görebiliyorum neredeyse 1 ay oldu yeni çıkmaya başladı ve %50 daha zayıf çıkıyor.
mrs.mystery..
ben de 2 aydır deniyorum bu yöntemi azalıp azalmadığı hakkında şimdilik bişi diyemiyorum ama kesinlikle tüylerim daha geç ve daha cılız çıkıyorlar
pln397..
Merhaba aycangül ben yeni üye oldum. En son 21aralıkta epilasyon yaptım doğru dimi.İlk defa uyguluyorum bu yöntemi(gayet başarılı).Bu arada ben ağda yapmıyorum epilatör kullanıyorum işe yararmı?Normal ağda kıl köklerini daha da besliyor sanki.Senden gelecek tarihi dört gözle bekliyorum canım.Emeğin İçin teşekkürler...
Ayşekapadokya..
ne kadar çok yeni gelen olmuş çok mutlu oldum pişman olmayacaksınız arkadaşlar ben uyguluyorum ve çok memnunum ciddi azalmalar ve cılız çıkmaya başladı tüylerim aycangülün ilgisi samimiyeti hepsine bedel zatende tüysüz olursakta tadından yenmez kaybedecek hiç bişey yok tarihe bakıp ağda yapacaksınız her mesajımda olduğu gibi aycangüle teşekkürü borç bilirim
ek olarak ben 27 haziranda almaya başlamışım 6 ayda ciddi değişiklikler oldu
mrs.mystery..
ben bu ay 27'sinde almışım bacaklarımı ve koltuk altımı. bikini bölgemdeki tüyler uzamadığı için alamıştım.
şu anda koltukaltım geçen aya göre daha çabuk çıktı alınabilicek durumdalar şu an
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
bacaklarımda ise siyah nokta halindeler yeni çıkmaya başlıyorlar.
etkisi böyle oldu kısaca...
pln397..
ayçangul'cüm çok teşekkür ederim.cmtesi gece 1den sonra demişsin yani cumayı cmtesiye bağlayan gece başlayabiliyoruz.Benim o gece almam lazım. adet olmadan bu işi halletmeliyim.Umarım yanlış anlamamışımdır.Ben bu yöntem konusunda çok ümitliyim. geçen ay başladım.sayende daha bacağımdakiler doğru dürüst çıkmadılar bile:)) çıkanları alıcam artık.
Sabun..
REGLİME sadece 1 gün kalmasına rağmen yani çoooooook acıyacağını bilmeme rağmen geçen ay bu yöntemi uguladım ve sonuç gerçekten inanılmazzzzzzzzz . . .
hemde tek seferde . sinsi sinsi takip ediyordum seni aycangülcüm ama uygulama yapmadan yorum yapmak istemedim .
bi de .araştırmaya devam ettikçe daha önemli tarihler keşfettim ve asıl,ani etkiyi kasımdan bu yana gördüm.. demişsin ...
bunu açar mısın ?
eylülgüzeli..
bennim ikinci defa uygulamam olcak faydısını gördüğüme inanıyorum san ki hem geç çıktılar hemde daha azlar gibi geliyor. şu özel bölgeyide hallede bilsem benden iyisi olmaz, bir türlü makine ile almaya cesaret edemiyorum...
fileme..
randevumu aldım, bu sefer kendimi profesyönel ellere bırakıyorum. çünkü hep yarım kalmaktan kalanları jiletlemek zorunda kalıyorum. bakalım bu sefer daha çok işe yarayacak gibi. benim bacaklarımda bazı kısımlar çıkmamaya başladı ki 4 dolunaydır yapıyorum, hiç ara tarihlerde yapmadım. bacaklarımın 6da 1i artık çıkmıyor. teşekkürler Aycangül
Glikoz..
ay kadar önce okumuştum ve uygulamaya başlamıştım
Bacaklarım hariç koltuk altı ve pakette baya bi tüy sorunum vardı
ilk önce dolunayda aldım sonra az az çıkanları yeni ay girmeden aldım
bu şekilde neredeyse 15 günde bir aldım şu an ise neredeyse 20-25 gün kadar oluyor sanırım dokunmayalı
bacaklarımdaki tüylerin 3 de 2 yok oldu koltukaltı ve paket bölgesinde ise yarı yarıya azalma ve incelme var önceki kadar sert ve inatcı değilller
ekstabir masraf etmeden tüylerden kurtulmamın en güzel yolu ......
askitoom..
kızlar kısacası şöyle oluyor tüylerin olduğu yerler zamanla köseleşiyor en doğru açıklama budur herhalde bende faydasını çok gördüm artık problem etmiyorum kendime aycangüle sonsuz teşekkürler yeni başlayanlar içinde bence ciddiye alın ve uygulayın faydasını görüceksiniz
ecem..
benim bu ay 2. denememdi. ilk ay pek anlayamamamıştm ama bu ay çok mutlu oldum.. benim normalde hemen çıkar, geçen hafta cumartesi günü aldım ama daha tık yok çoooooooookkk teşekkürlerr aycangül... sayende tüylerimizden kurtuluyoruuuuzzzzzz...
Ip3k..
aycangül ablanın verdiği tarihe uymak ısterdım ama olmadı şansımı bugun yanı ara tarıhte denedım bugun epilasyonumu yaptım bioderimi sürdüm inşallah faydası olur bu ara tarihin yalnız şunu söylicem gülmeyin bu tarihin daha kolay yapma gibi bi etkisi varmı acaba çünkü her zaman yaptığımdan daha az sürede yaptım ve hiç acımadı çok kolay oldu acısız yaptım inşallah faydasını görürüm ayc
angül abla dualarımı alıyosun valla Allah razı olsun senden
abcde_123..
canım buna kesinlikle katılıyorum ya
bende akşam yaptım
acımadı ve de arada bazen kalıyordu
hiç kalmadı
tertemizim
farmasi..
kızlar 23 ocakta tüylerimi almıştım bugün tam 10 gün oldu kollarımda 4 gün filan geçince kılların uçları deri altından sivrilmeye başlardı hala bir hareketlilik yok . üstelik ben sir ağdadan sonra limon-tuz filan hiçbirşey sürmedim kıl köklerine.
bacaklarım da tertemiz.Allah Allah olabilir mi böyle şey ? ya ne güzel.
Aycangül eğer bu işlemden fayda görürsek ne kadar çok duasını alacağını biliyorsun değil mi tatlım ? ne mutlu sana .
başka hangi topiktesin sakıncası yoksa yazar mısın seni orada da takip edelim
kızlar özellikle ayın 22 ve 23 ünde tüylerini alan kızlar sizlerde durum nedir paylaşır mısınız ? böyle paylaşımlar insanı daha çok motive ediyor çünkü şimdiden teşekkürler.
herkese kılsız tüysüz güzel günler diliyorum
whiteice67..
aycangül canım açtığın konuyu önce önemsemedim sonra bi bakıym bu saçmalık nedir dedim okurken tüylerin alma günü dediğin gün gittim banyoya ağda yaptım ve bioder kullandım,hangi gündüaldığım bilmiyorum fakat az ve yumuşak çıktı tüylerpaylaşım için ve herkese ayrıntılı verediğin cevaplar için çok teşekür ediyor öpüyorum gözlerinden mektup gibi oldu ama içimden geldi napıym.)birde şunu sorayım yani açıklamalardan kafam karıştı hiçbişi anlamadım açıkçası heray nasıl gününü hesaplıycaz birazdaha açıklamalı anlatırsan sevinirim iyiki varsınız iyiniyetli arkadaşlar
balbocegi1990..
arkadaşlar yapmayın etmeyin sakın limon tuz falan sürmeyin inanın bu ay bacaklarım rezil oldu
aslında burası bunun yeri diil ama bu topikte çok soran olmuş limon ve tuzu o yüzden açıklamak istedim. ben limon tuzu bacaklarıma yaptım ve sir ağda yaptıktan 5 gün sonra tüyler belirmeye başladı yapmadığım yerlerde ise hala tık yok. limon tuzu yapıp ta aycangüle yüklenmeyin diye söylüyorum. bilemiyorum belki yanlış uygulamışımdır belki cilt tipimdendir kişiye göre değişiyodur vs ama bende böle oldu. nese meşgul etmiyim burayı denemek isteyen arkADAŞları uyarmak istedim
pln397..
Benim de aynı şekilde erken çıktı.1hafta sonunda kaş bıyığımı almak zorunda kaldım.Bikini bölgeme yapmamıştım.bu tarihler sayesinde henüz çıkmadı.Limon tuz yaptığım yerler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Farmasi..
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn aycangül
ben anlaşılan bu ay kollarımı alamam çünkü çok şükür çıkmadılar
19 gün oldu kollarımdaki tüylerden haber yok çok şükür Rabbime
bacaklarımda da işte orda burda ve çok minikler bakalım vereceğin tarihe kadar ne olur bilmiyorum
bir de aycangül adet döneminde tüy alamıyor muyuz? bu konuda bilgi verirsen sevinirim.
şekerina..
yazınızı gördükten sonra denemekten ne çıkar deyip geçen ay verdiğiniz tarihlerde koltukaltı tüylerimi aldım ve 2 hafta geçmesine rağmen çok az tek tük çıkanlar oldu ve bunun sonucunda ben bu yöntemi uygulama kararı aldım sizden her ay böyle düzenli olarak tarih vermenizi rica ediyorum
pln397..
Aycangül'cüm hoşgeldin.bu ay erken mi oldu ne?Yeni tarih verince şaşırdım.Tüyler daha doğru dürüst çıkmayınca insan anlamıyor günlerin geçtiğini. 2ayda bu kadar yol aldıysam...Süpersin.
Winerosse..
merhaba ben de yeniyim aranızda yani bu forum için, bu konu çoooooooook ilgili çekmişti oldukça muzdaribim çünkü
tesadüfen 1 şubat tarihini tutturmuşum ilk denemem ve şu an gayet iyi yer yer ancak belli oluyorlar,yeni tarihi verdim demişsin ilk sayfada ama ben hala o eski ilk sayfayı görüyorum, nerden bakıcam yeni tarihe buradan yazar mısın ???
ayseyilmazz_88..
bu 2. ay. ve harika sonuç aldım. Almadığım zamanların farkında bile değilim. çünkü o kadar az ki hiç rahatsız etmedi beni. Aycangül yeni tarihi verince a a ne çabuk diye düşündüm. sanki daha 1 hafta olmuş gibi
cevahirx..
Geçen ay tam günlerimin sonuydu ama ben yinede almıştım
asıl tarihi es geçmek istememiştim
Bu ayda aynı denk geliyor Ama bu sefer c.tesi akşamı günüm bitmiş olarak alabilirm
Geçen ayki aldığım bölgelerde alınanların çıkmadığını düşünüyorum
Çıkanlar o gün alınacak seviyede olmayıp sonradan baş gösterenler gibi görünüyor
Yani işler yolunda gidiyor inşlh :çaaaaaak aycangül:
Drydry..
kızlar ben geçen ay ilk kez bu uygulamayı denedim.
adetimin 6. günü falandı ama aldım.
makine kullandım alırken. bacaklarımdakiler hala çıkmadı. 1-2 çıkan var onlarda makinenin kırdıkları onları anlıyorum zaten ertesigün eline kirpi gibi geliyorlar yani alınmamışlar. şuan sadece onlar var bacaklarımda tek tük. kökten alınanlar hala çıkmadı anlayacağınız. inanamıyorum. normalde 1 haftaya çıkmaya başlarlardı.
kolaltımı da makineyle aldım ama onlar herzamanki gibi çıktılar sanki çok az seyrelme var gibi.
özel bölgemde yine kolaltımla aynı zamanda çıktı yani 15 gün sonra çıkmaya başladılar. ordada çok az seyrelme var ve kıllar biraz yumuşamış eskisi gibi değil kesinlikle ama siyahlar.
geçen ay 18 de adet olmuştum bakalım bu sefer nasıl denk gelecek . inş adet tarihimden önce veya sonra olur. gerçi önce alanlarınki pek etkili olmamış ama napalım .
gerçi bacaklarımda eski kırılanlardan başka alınacak kıl çıkmadı.
uygulamayı denemiş biri olarak bendeki etkilerini yazayım dedim.
aycangüle çok ama çok teşekkürlerimi sunuyorum...
bu sefer limon tuz yapmayacağım bakalım nasıl olacak.
mart ayı daha etkili olduğu için o zamana limon tuz olayının işe yarayıp yaramadığını çözeceğim ona göre davranacağım.
herkeste işe yaraması dileğiyle...
cikilopcik..
ilk defa gecen ayki tarihleri kol ve bacaklarımda denedim ve su an cidden kendime inanamıyorum. gecen ay epilasyon yaptıgım yerlerde dogru durust cıkan bisey olmadı, incecik cılız cılız cıkanlar var birazcık. bu ay o ufaklarla beraber epilasyon yapılabilecek her yerime yapmayı dusunuyorum :) aycangul, ne kadar tesekkur etsem az, harikasın
winerosse..
Benim bir sorum var, daha önce de söylemiştim 1 şubattaki tarihi tesadüfen tutturmusum, is yogunlugu dolayısıyla epilasyonumu hep hava kararınca yapıyorum zaten. 1 subatta aldıgım yerler yeni yeni deri altımdan belirmeye basladı, süper bir azalma etkisi görmedim ancak oldukca gec cıkıyorlar orası kesin ve benim için ilk asamada bu bile inanılmaz, simdi 18 subata kaldı 3 gün agdaya gelecek gibi degiller bacaklarım özellikle, mart ayı daha etkili demissiniz o yüzden bu yarım yamalak cıkan yerleri alsam mı almasam mı bilemedim bir bilene de danısmak istedim
Bana çooooook mantıklı gelen bu ayın enerjisi durumunu daha önce keşfetmedigime yanıyorum şimdi, harika bir konu harika sonuçlar insallah hepimizin olacakkk !!!!!
Bnnu..
Aycangül canım ben geçen ay dediğin tarihte aldım ve inanılmaz ilk seferde etkisini gördüm benim bacaklarımda bir ay geçmeden 15 GÜNDE BİR almam gerekirdi ama şimdi o kadar az ki farkı görmemek neredeyse imkansız hatta çıkmayanlar bile war o derece yani .....Ama dudak üstü için aynı şeyi söyleyemiyorum malesef yani bir kere sabrettim (nasıl oldu bende anlamamıştım) geçen ay ilk ayım olduğu için beklemek istedim malum dudak üstü çok tedirgin eder insanı ....İnşallah dudak üstü için de zamanla etkili olup azalacak....Ama dediğim gibi bacaklarım inanılmaz ben bile şaşı kaldım resmen ay 18 inde ben ne alcam çok az
AYCANGÜLCÜM GERÇEKTEN TEŞEKKÜRLER
Bnnu..
İnşallah dudak üstü için de etkili olacak zaten çok inanıyordum şimdi daha da çok inanıyorum
Dilediğin kadav övünebilirsin kendinle canım hakediyorsun ay bu ne etkili çözümmüş wallahi hala şaşkınım Tekrar teşekkürleeeerrrrr.....
Bir de birşey sormak istiyorum en en en etkili ay hangisi yani mutlaka kaçırmamamız gereken dediğin bir ay var mı....Eğer eski sayfalarda açıklamışsan görmemişsem şimdiden özür diliyorum
Mavimavimavi..
merhaba aycangül:) topiğini bularak kendimi dünyanın en şanslı insanı hissediyorum,bu tüğlerden nasıl başım beladaydı bi bilsen..
ilk defa geçen ay uyguladım verdiğin tarihi,bu cumartesi tam bir ay olacak ve inanamıyorum hala bu ben miyim diye
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
şaka gibi bi azalma ve incelme var.. tüğler sert ama çok az ve inceler..
çok inanarak başladım bu işe,inancım ve sen beni yanıltmadınız..
bu ay da uygulayacağım inşh.. sabırsızlıkla martı bekliyorum.. düğünüm haziranda o zamana kadar bitirebilmek duasıyla
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
bu arada çevremdek bütün arkadaşlarıda buraya yönlendirdim ve tarihleri dağıtıyorum,bu dualar seni cennete götürcek diyim
senemsaruhan..
geçen ay ara tarihde aldım koltukaltımı ve çıkma süresinde pek bir değişiklik olmamştı bugün sabah tekrar baktım sürede değişiklik olmamasına rağmen gayet az çıkmış. Az önce özel bölgemi aldım şimdi koltukaltıma almaya gidiyorum bakalım bu sefer ne olacak. Teşekkürler..
pln397..
bütün epilasyonu 1 saate bitirdim.Kaş bıyık dahil.Düşünün artık ne kadar azaldığını.bikini bölgesi 2dadikamı aldı.koltuk altımda öyle.bacaklarım küçük küçük çıkmıştı.Sanırım alırken kırdım
(
hepsini epilasyon aletiyle yaptım.aycangül önceden belim ağrırdı saatlerce.Büyük kolaylık oldu bana.süpersin
angeloflove..
merhaba bayanlar..
en cok sanırım bacaklarda etkısını gordum. ocakta almıstım hala cok goze batacak kadar cıkmadı. o yuzden marta ertelıorum bende. bıyık bolgesını uyduramadım su tarıhlere
erkenden almıs oluorum hep
koltuk altı ıcın zaten lazere gıttıgım ıcın cıkmıyor. bı genıtal kaldı ona hala cozum bulamadım
..ınsallah ondan da kurtulursam buyuk cogunlugundan kurtulmus olcam
farmasi..
kızlar geçen ay 23 ünde kollarımdaki tüyleri aldım aradan 27 gün geçmesine rağmen iki kolumda tüy çıkmadı desem yalan olmaz neredeyse şaştım kaldım
bacaklarımda da çok seyrektiler almasam da olurdu ama canım istedi aldım.
kaşlarımda da bugün sadece 5- 6 tüy aldım desem kesinlikle yalan olmaz dikkat edin kaş bölgenize şekil verirken çıkmayabilir de ona göre arkadaşlar. genital bölge eskisi gibi vahim gözükmüyor.
2 aydır da elhamdülillah şükürler olsun Rabbime adetim bitiyor gusül abdestimi alıyorum tüylerimi de alıyorum.Rabbim hepimize şifalar versin AMİN .aycangül hanımdan da Allah razı olsun .
herkese tüylerinden sağlıklı bir şekilde kurtulduğu güzel huzurlu günler dilerim.
Örtmenim..
aycangül konuyu 3-4 aydır sessiz sessiz takip ediyorum
çevremdeki bütün hanımlara tarihleri duyuruyorum
kardeşim,kızlarım,arkadaşlarım geniş bir gurup oluşturduk
sonuçlar kiminde az kiminde çok ama genelde olumlu
senin yerine takdirleri ben alıyorum
hakkını helalet arkadaşım
winerosse..
yeni tarihleri eklemişsin
1 şubatta tesadüfen tutturdugum epilasyon ile hala ve hala tamamı çıkmayan tüylerimle sabırsızlıkla Mart ayını bekliyorum
Ben koltuk altımı bu alternatif tarihte alacagım cünkü o bölge kendimi bildim bileli cabuk cıkar bu sefer de öyle oldu ama gectigimiz ayın etkisiyle daha cılız, bacaklarımda ise tüy sekli acısından degisim olmadı ama bana göre oldukca gec cıktılar, zira her zaman epilasyondan 1 hafta sonra belirir ama bu sefer neredeyse 15. günde ancak göründüler
benim sonuclarım bunlar kızlar ilk etapta böyle bir etki beklemiyordum ama oldu aramızda konuyu okuyan akıl sır erdiremeyen varsa bir kez daha düşünsün derim sonucta bu kadar insan hep beraber yalan söylüyor olamayız
bence uzun sürecek ama degecek bir pürüzsüzlüge dogru emin adımlarla ilerliyoruz
seaways..
Aycangül,
Ben de Ekim ayından beri tarihlere uyuyorum diyebilirim, yüz bölgemin tamamını alıyorum ve ilk defa bir değişiklik oldu, cildim tahriş olmadı, benim cildim çok hassas ve yaklaşık 10 yıldır yüzümü kendim alıyorum ve aldıktan 1 hafta sonra tüyler hep çıkardı ama artık hem 2 haftadan önce çıkmıyor hemde çıkan tüyler çok zayıf, ve bende yüzümün tahriş olmamasının sebebi zayıf tüylere bağlıyorum. Çene bölgemde de tüyler var ve her hafta alıyorum, tabiki dolunay varsa o hafta o güne denk getirmeye çalışıyorum, bu tüylerim sert olmasına ragmen hem daha geç çıkıyor hemde zayıfladırlar biraz diyebilirim. Umarım en kısa sürede hepimiz kurtuluruz bu dertten
Emeğine sağlık canım çok teşekkürler
Senaygunergul..
süpersin canım yaa hakkını helal et valla çok işe yaradı inan bu kadar beklemiyordum ahhh bide acımasa .zayıflamakla ilgilide bir şeyler varmı
gunesgulu..
aycangüle teşekkürle başlamak istiyorum. başka forumlar neysede kkde emin olmadığım seyleri yazmak istemiyorum nedense. bu ay yani şubat itibarı ile aranıza dahil oldum ama tabii bu durum emin olduğumu göstermez. ancak aklıma gelen bir hadise yazmaya sevk etti. geçen yıl haziran sonu temmuz basına gelen haftasonu tatile gitmiştik. dneize girecem diye çok adetim degildir ama bacakları bi elden geçiriyim dedim. haşema bile olsa kadınlar plajında bi şekilde görünüyor yani :) haliyle aldım. neyse efendim döndük bir bucuk ayda zor eski haline geldi. o da incelmişti baya. önce ordan aldığım karınca yağlı kremden sandım ikinci ayda aynı sey olmayınca ondan olmadığını anladım. sonra bu forumda okuduğum deniz tuzu yada limon+tuz karışımı yazılarından yola çıkarak denize girmenin etkisi olduğunu düşündüm. deniz tuzu aldım suda eritip sprey şişesine koydum aklıma geldikce sıktım. tabii aynısı olmadı ama azda olsa etki eder gibiydi. bu forumu okuyunca denemesi bedava dedim denedim ve geçen gün aklıma geldi ben yazın aldığımda hangi dönemdi diye bi baktım dolunaymış. :) isteyen ay takvimi yazıp netten baksın gecen yaz haziranın son cumartesi günü :) ve inandımki bu yönteminn illaki bi etkisi var. bilinçlendirdiğin için teşekkürler aycangul.
Winerosse..
öncelikle merhaba hoşgelirsin insallah tekrar, ben 9 aydır uygulamıyorum ve hatta bu yazdıgımla güdülenirmisin bilmem cünkü sadece 1 kez yaptım bu uygulamayı, kk ile tanısmam bu konuyu bulmam derken sadece ve sadece tesadüfen denk geldi bir önceki epilasyon ama oldukça sasırtıcı ve cabuk cevap aldım, azalma var harika bitti desem sen de inanmazsın zaten, azalma yok şimdilik ama oldukça geç çıktılar ve koltuk altımdakiler yumusadı, fırca fırca batardı cıkarken şimdi hissetmedim bile, bütün yorumları okuyup sende kendi içinde yorumlayabilirsin, arttı mahvoldum diyen yok hiç
Aycangül bu mart ayı tarihini verene kadar kararını verirsin ve aramıza katılırsın inşallah çünkü bu ay çok önemli ve önemli oldugu epilasyonun sadece bir kaç saat içinde olması gerektiginden belli diye düşünüyorum
Yorum senin
sevimsiz_25..
aycangüllll, benim tüylerim çok siyah, kalın ve gürdü, ayrıca çok çabuk çıkar ve uzardı. iki aydır dediğin tarihlerde alıyorum. şubatın 18'inde aldım, iki hafta sonra çıktılar, normalde 10 gün sonra falan çıkardı. hatta koltuk altlarımı 17 günde bir alırdım, yani aldıktan 17 gün sonra tekrar alınacak seviyeye gelirdi. şimdi 17 gün geçmesine rağmen alınacak gibi değil, anca 5 gün sonra alınabilir şu durumda, ee ondan sonra bi hafta kalıyo 19 marta, sıkarım dişimi zaten. ayrıca özel bölgemdeki tüyler çok yumuşak, açık renkli ve ince çıktı ve geç uzuyor, bir de boşluklar oluştu. Allahım çok mutluyum, herkesle paylaşmaya çalışıyorum bu bilgiyi. 19 martı iple çekiyorum, inşallah bi işim çıkmaz, kız kardeşim dalga geçiyor, o akşam size oturmaya gelcez diyor aycangül çok teşekkür ederim
gunesgulu..
tez doğru kızlar inanıyorum. gecen yaz da aynı şey olmuştu. geçen ayki tarihte aldım ve hala doğru düzgün çıkmadı, çıkanlar alamadıklarım. aldıklarımdan çıkanlarda ince. inş. haftaya alınacak halde olurlar